سونی می‌تواند بر بازار کنسول‌های خانگی تسلط و آن را مختص خود کند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
PlayStation%204-623-80.jpg

درود.

آقای ایچی کاتایاما، تحلیلگر شرکت مریل لینچ (شرکت خدمات مالی آمریکایی است که به‌ عنوان بازوی ارائه خدمات مدیریت سرمایه‌گذاری و مدیریت ثروت در زیر مجموعه Bank of America فعالیت می‌نماید) در طی صحبتی اذعان کرد که معتقد است، سونی می‌تواند بر بازار کنسول‌های خانگی تسلط یابد و آن را مختص خود کند.

در گرارش اخیر The Wall Street Journal این تحلیلگر Bank of America/Merrill Lynch گفت سونی در صدد این است که PS4 را مرکز سرگرمی‌ها بنماید. وی در ادامه اذعان کرد:

"سونی این پتانسیل را دارد که بازار کنسول‌های بازی را به انحصار قلمروی خود در بیاورد."

هر چند در نگاه اول این سخنان اغراق آمیز به نظر می‌آیند ولی با نگرشی در فروش PS4 تا کنون و رکوردی که در لانچش در ماه نوامبر زد و افزایش فروش 300 درصدی این دستگاه به خاطر بازی دستنی، می‌توان این سخن با نگرش دیگری سنجید. این در حالی است که عناوین مهم و انحصاری این دستگاه در سال 2015 روانه خواهند شد و می‌توانند بیش از پیش به فروش این کنسول کمک نمایند.

VG247

فعلا که با این وضع یکی مثل من که PC دارم سرم کلاه رفته الکی ps4 خریدم. هر روز هم یه بازی انحصاری کنسول غش میکنه سمت pc! با این وضع کم کم باید رد کنم کنسول رو بره یه Wii U بگیرم.

بازیایی مثل the order - drive club - bloodborne - uncharted 4 هم به سمت pc غش خواهند کرد؟
من که بعید میدونم

الان دارم دنبال مشتری می گردم. واقعا برای کسی که PC داره PS4 در حال حاضر اضافه اس. تنها بازی که روش تموم کردم Odworld بود که رو PC خواهد اومد.
منم به پی سی قوی دارم ولی اصلا سمتش نمیرم و فقط با کنسولم بازی میکنم چون بازی با کنسول واقعا برام لذت بخشه

Sent from my HTC One max using Tapatalk

خب اره ولی اگه یادت باشه سونی اینقدر به خودش اطمینان داشت قیمت کنسولش از PS4 هم گرونتر بود مایکروسافت باعث سونی سریع به خودش بیاد و نتیجش رو هم دیدیم ....عناوین فوق العاده ای مثل Uncharted و TLOU
سونی با همون قیمت بالا بازهم داشت روی فروش ps3 ضرر میداد. به خاطر معماری خاص ps3 قیمت تمام شدش برای سونی خیلی بالا بود.
منم به پی سی قوی دارم ولی اصلا سمتش نمیرم و فقط با کنسولم بازی میکنم چون بازی با کنسول واقعا برام لذت بخشه
هیچی دیگه... الان دوستان مهربون pc fan میان ترورت میکنن.

Sent from my HTC One max using Tapatalk

والا بازی ها که گرونتره، پول psn plus هم که باید بدم...اینجوری که دارم حساب می کنم اصلا نمی صرفه فعلا واسم.

بعد اون وقت UC4 که هنوز یه تریلر کامل نداشته یا همون order که ریلیز نشده و هیچ انالیزی روش نشده رو عقیده داره گرافیک واقعی نسل بعد رو میاره. رو چه حسابی ؟

رو حساب قوه بینایی! عقیده من نیست، کل دنیا معترفن که Order گرافیک نسل بعد رو ارایه میده و مرز بین CG و بازی رو شگونده. UC4 هم که انقدر خوبه که کسی باورش نمیشه.

با توجه به عکس پایین بیخیال کلا. تعریف من و شما از گرافیک بازی فرق داره پس. خصوصا از نوع عجیبش

گرافیک تکنیکی به هیچ عنوان مکقوله ابسترکتی نیست که تعاریف مختلفی در موردش وجود داشته باشه. ما در مورد گرافیک هنری صحبت نمیکنیم. بحث فنی کاملا قابل اندازه گیری و قیاسه و اینطور نیست که از نظر یکی Order خوب باشه اما از نظر یکی دیگه در حد PS2. گرافیک تکنیکی عجیب یعنی Order که عموم افراد با دیدنش فکشون میفته.

رو حساب قوه بینایی! عقیده من نیست، کل دنیا معترفن که Order گرافیک نسل بعد رو ارایه میده و مرز بین CG و بازی رو شگونده. UC4 هم که انقدر خوبه که کسی باورش نمیشه.

گرافیک تکنیکی به هیچ عنوان مکقوله ابسترکتی نیست که تعاریف مختلفی در موردش وجود داشته باشه. ما در مورد گرافیک هنری صحبت نمیکنیم. بحث فنی کاملا قابل اندازه گیری و قیاسه و اینطور نیست که از نظر یکی Order خوب باشه اما از نظر یکی دیگه در حد PS2. گرافیک تکنیکی عجیب یعنی Order که عموم افراد با دیدنش فکشون میفته.

این که یک بازی به CG شباهت داره الزاماً ربطی به تکنیکی بودن گرافیکش نداره، شما ممکنه بهترین/جدیدترین تکنیک‌ها رو هم بکار ببری ولی بازیت تم فانتزی داشته باشه یا کارتونی باشه یا حتی یه گرافیک رئال با استایل خاص مد نظرش باشه (که نظر و سلیقه هر بازیساز و طراح هنری‌ای میتونه در این زمینه متفاوت باشه). ضمن اینکه کسی صرفاً برای گرافیک تکنیکی نمیره کنسول نسل بعد بگیره و هر گرافیک تکنیکی‌ای هم به معنی گرافیک بصری زیبا نیست. خود گرافیک تکنیکی‌ هم باز میتونه تعریفها و مشخصات متفاوتی داشته باشه. یه گرافیک تکنیکی میشه کرایسیس 2 یا بتلفیلد که خیلی از افکتهای سنگین رو (که توی بازیهای کنسولی دیگه مشابهش رو پیدا نمیکنید) روی کنسولها اجرا میکردن اما با افت فریم (بعضاً زیاد) و مشکلات ناشی از IQ نامناسب. از اونطرف یکسری بازی دیگه تکنیکهای پیچیده کمتری رو استفاده میکردن اما فریم ثابت و IQ مناسبی رو ارائه میدادن. یا یک بازی دیگه مثل Rage، ولفشتاین و Killzone: Mercenary که از تکنیک رزلوشن متغییر استفاده میکردن تا به این طریق تا حد ممکن و در اکثر اوقات از تمام ظرفیت GPU استفاده کنن. در حالی که اگر بازیها به صورت عادی بخوان مثلاً روی فریم 60 اجرا بشن باید متوسط فریمی که روش اجرا میشن 70+ باشه (یعنی بازی بطور متوسط روی 70fps اجرا میشه و حتی ممکنه بعضی اوقات به 80fps هم برسه) تا در بدترین حالت بازی هم باز فریم از 60fps پایینتر نیاد، برای بازیهای 30fps هم همین هست و بازی بدون قفل کردن فریم روی 30 بطور میانگین حول و حوش 40-44 fps اجرا میشن. یا مثلاً یک بازی‌ میاد از تکنیکی استفاده میکنه تا تکسچرهای با کیفیت رو در تمام بازی ارائه بدن (مگاتکسچر) در حالی که ممکنه سایر بازیها با سبک متفاوت از این تکنیک استفاده نکنن. انواع و اقسام تکنیکها هم هستن که توی بازیهای مختلف و توسط بازیسازهای مختلف استفاده میشن و خود اون تکنیکهای خاص میتونن به خودی خود سنگین باشن و نشه ازشون توی هر بازیی یا روی هر سخت‌افزاری استفاده کرد و اصلاً استفاده از یسری از این تکنیک‌های سنگین و پیشرفته ممکنه برای یسری از بازیها و سبکها اصلاً الزام/کاربردی نداشته باشه. و و و ... .

من کاری ندارم که The Order بالاترین گرافیک تکنیکی رو داره/نداره، بحث سر این هست که ملاک سنجش همون گرافیک تکنیکی هم باز بازی به بازی و ژانر به ژانر فرق داره و یک چیز ثابت نیست که بگید این بازی بالاترین گرافیک تکنیکی هست و اون یکی نیست. من حتی بعید میدونم شما لیست تمام تکنیکهای استفاده شده در The Order و سایر بازیها رو داشته باشید (من هم چنین لیستی رو ندیدم و ندارم) که حالا بخواید اینها رو مقایسه کنید که خود این مقایسه هم باز باید یه شرایط مشخصی داشته باشه و بعد رأی به برتری یکی از اونها بدید. به نظر من شما منظورت رو در خط اول به خوبی گفتی و همه افرادی که از این دید نگاه میکنن میتونن متفق القول باشن که این بازی یک از اولین بازیهای هست که دارای ویژوال نسل بعدیه (همون چیزی که همه از نسل بعد انتظار دارن) و همین هم برای استفاده در یک بحث ساده کافی بنظر میرسه.

خب اگر این افتاق بیوفته و بازار کنسول ها مختص سونی بشه خیلی خوب نیست چون اگر رقیب جدی نداشته باشه هر کاری دلش خواست میکنه ...( اوایل عرضه PS3 رو که یادتون هست )

کلا رقابت همیشه باعث پیشرفت میشه و اگر بازار کنسول مختص یه کمپانی باشه اصلا خوب نمیشه....

صحبت این دوستمون کاملا درسته.. حتما باید رقیب برای پیشرفت وجود داشته باشه

تو بیزینس جهانی همیچین حرفی که ایشون زدن اصلا معنایی نداره فقط ادعا اومدنه

کسی هم از ادعا به جایی نمیرسه

شما ایشون رو فک کنم با مایکل پچر اشتباه گرفتی، امثال کاتایاما که تحلیلگر یکی از بزرگترین شرکتا و بانک‌های آمریکا حساب میشن از روی شکم حرف نمیزنن بازار رو نگاه میکنن، خرید و فروش و شهام اون شرکت رو ارزیابی میکنن وتحلیل میکنن. اون ادعا کردن رو هم نفهمیدیم اصلا چه ربطی داره!

صد در صد موافقم
اگه سونی نبود الان باید هر روز آنلاین می شدید و دوستانتون و حتی خودتون به بازی های اورج همدیگه نگاه می کردید و می گفتید: " آه، چی میشد می تونستم این بازی رو از دوستم قرض بگیرم و وارد کنسولم بکنم " !!
خلاصه اینکه مطمئنن بازار گیم به اینجا نمی رسید و به این سطح پیشرفت در هر نسل و خیلی چیزهایی که الان داریم نمی رسیدیم، کمپانی که سیاست های مسخره شرکت هایی که مثل شرکت رقیب سونی فکر های عجیبی به سرشون زده بود رو با سیاست های درستش مجبور به تغییر کرد که به نفع گیمرها باشه سونی بود.

در نتیجه کمپانی که همچین قدرتی داره مطمئناً پتانسیل یکه تازی رو داره.

در ضمن خیلی حواستون باشه با چه لحنی دارید با هم بحث می کنید.

آخرین ویرایش:
این که یک بازی به CG شباهت داره الزاماً ربطی به تکنیکی بودن گرافیکش نداره، شما ممکنه بهترین/جدیدترین تکنیک‌ها رو هم بکار ببری ولی بازیت تم فانتزی داشته باشه یا کارتونی باشه یا حتی یه گرافیک رئال با استایل خاص مد نظرش باشه (که نظر و سلیقه هر بازیساز و طراح هنری‌ای میتونه در این زمینه متفاوت باشه). ضمن اینکه کسی صرفاً برای گرافیک تکنیکی نمیره کنسول نسل بعد بگیره و هر گرافیک تکنیکی‌ای هم به معنی گرافیک بصری زیبا نیست. خود گرافیک تکنیکی‌ هم باز میتونه تعریفها و مشخصات متفاوتی داشته باشه. یه گرافیک تکنیکی میشه کرایسیس 2 یا بتلفیلد که خیلی از افکتهای سنگین رو (که توی بازیهای کنسولی دیگه مشابهش رو پیدا نمیکنید) روی کنسولها اجرا میکردن اما با افت فریم (بعضاً زیاد) و مشکلات ناشی از IQ نامناسب. از اونطرف یکسری بازی دیگه تکنیکهای پیچیده کمتری رو استفاده میکردن اما فریم ثابت و IQ مناسبی رو ارائه میدادن. یا یک بازی دیگه مثل Rage، ولفشتاین و Killzone: Mercenary که از تکنیک رزلوشن متغییر استفاده میکردن تا به این طریق تا حد ممکن و در اکثر اوقات از تمام ظرفیت GPU استفاده کنن. در حالی که اگر بازیها به صورت عادی بخوان مثلاً روی فریم 60 اجرا بشن باید متوسط فریمی که روش اجرا میشن 70+ باشه (یعنی بازی بطور متوسط روی 70fps اجرا میشه و حتی ممکنه بعضی اوقات به 80fps هم برسه) تا در بدترین حالت بازی هم باز فریم از 60fps پایینتر نیاد، برای بازیهای 30fps هم همین هست و بازی بدون قفل کردن فریم روی 30 بطور میانگین حول و حوش 40-44 fps اجرا میشن. یا مثلاً یک بازی‌ میاد از تکنیکی استفاده میکنه تا تکسچرهای با کیفیت رو در تمام بازی ارائه بدن (مگاتکسچر) در حالی که ممکنه سایر بازیها با سبک متفاوت از این تکنیک استفاده نکنن. انواع و اقسام تکنیکها هم هستن که توی بازیهای مختلف و توسط بازیسازهای مختلف استفاده میشن و خود اون تکنیکهای خاص میتونن به خودی خود سنگین باشن و نشه ازشون توی هر بازیی یا روی هر سخت‌افزاری استفاده کرد و اصلاً استفاده از یسری از این تکنیک‌های سنگین و پیشرفته ممکنه برای یسری از بازیها و سبکها اصلاً الزام/کاربردی نداشته باشه. و و و ... .

من کاری ندارم که The Order بالاترین گرافیک تکنیکی رو داره/نداره، بحث سر این هست که ملاک سنجش همون گرافیک تکنیکی هم باز بازی به بازی و ژانر به ژانر فرق داره و یک چیز ثابت نیست که بگید این بازی بالاترین گرافیک تکنیکی هست و اون یکی نیست. من حتی بعید میدونم شما لیست تمام تکنیکهای استفاده شده در The Order و سایر بازیها رو داشته باشید (من هم چنین لیستی رو ندیدم و ندارم) که حالا بخواید اینها رو مقایسه کنید که خود این مقایسه هم باز باید یه شرایط مشخصی داشته باشه و بعد رأی به برتری یکی از اونها بدید. به نظر من شما منظورت رو در خط اول به خوبی گفتی و همه افرادی که از این دید نگاه میکنن میتونن متفق القول باشن که این بازی یک از اولین بازیهای هست که دارای ویژوال نسل بعدیه (همون چیزی که همه از نسل بعد انتظار دارن) و همین هم برای استفاده در یک بحث ساده کافی بنظر میرسه.

جالبه ... شما الان دقیقا حرف کی رو قبول داری؟ واقعا شکی هست که اردر از لحاظ تکنیکی قوی هست؟! یا نسل بعدی نیست؟
یا برای مثال شکی داری که گرافیک فک برانداز هستش یا نه؟ سیستم پارتیکل برای مثال لحظه ی انفجار اتاقک شماپارتیکل های معلق رو ببین. یا استفاده از Thermite...
مدل سازی کارکتر ها بافت لباس ها ... حرکت طبیعی یونیفرم موقع حرکت و وزش باد با استفاده موتور داخلی بهش رسیدن...
میشه شما فک برانداز رو برای من تعریف کنی؟!

خدایش خیلی از XBOX فن های که امروز جبهه گرفتن علیه سونی و دارن چپ راست PS4 رو میکوبن و.....انگار یادشون رقته اولین کنسولی که باهاش بازی رو شروع کردن همین PS 1 ,2 بود(سگا و...بماند)و خاطرات زیادی با این دستگاه های سونی و بازیهاشون رو داشتن.الا یجوری جبهه گرفتن که انگار از اول فن XBOX1 بودن و هیچ کدمشون بخاطر تعصب طرف ps1 و... نرفتن که میشه در موردش باهاشون بحث کرد!!نه مثل خیلی هاتون که بازی رو از کنسول سونی شروع کردیدو...هر چی باشه مایکروسافت تو این صنعت نسبت به سونی تازه کاره و محبوبیتی مثل سونی رو نداره و فن ها هم به نسبت کمتر از سونیه!!!سونی بزرگترین اشتباهش همون عرضه ps3 بود که یجورایی می خواست متفاوت باشه و به جایه این که به گیمر ها فکر کنه بیشتر به خودش و افتخاراتی که با ps2 بدست اورده بود داشت توهم میزد که بعده واکنش های منفی برگشت به همون مسیر سابقش و شروع کرد به جمع کردن گیمر های سابق خودش با بازی های انچارت و..... الا هم داره همون مسیر رو بخوبی داره طی میکنه
خلاصه جو فن های این سایت یکمی زیاد بالاست:d xbox فن های 15 ساله که روزگار رو با بازی کردن gow2 رویه ps2 داشت کیف می کردن الا شده دشمن درجه 1 این بازی و کنسولش که رسما ps1 .2 یادش رفته و داره خوشحال میشه که یه بازی قریم بیشتری رو xbox میده و......:d

جالبه ... شما الان دقیقا حرف کی رو قبول داری؟ واقعا شکی هست که اردر از لحاظ تکنیکی قوی هست؟! یا نسل بعدی نیست؟
یا برای مثال شکی داری که گرافیک فک برانداز هستش یا نه؟ سیستم پارتیکل برای مثال لحظه ی انفجار اتاقک شماپارتیکل های معلق رو ببین. یا استفاده از Thermite...
مدل سازی کارکتر ها بافت لباس ها ... حرکت طبیعی یونیفرم موقع حرکت و وزش باد با استفاده موتور داخلی بهش رسیدن...
میشه شما فک برانداز رو برای من تعریف کنی؟!

فکر نمیکنم توضیحاتی که دادم گنگ بوده باشه. شما اگر در درک پست قبلی بنده مشکلی دارید بهتره چندبار بخونیدش تا منظور بنده رو متوجه بشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or