سونی می‌تواند بر بازار کنسول‌های خانگی تسلط و آن را مختص خود کند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
PlayStation%204-623-80.jpg

درود.

آقای ایچی کاتایاما، تحلیلگر شرکت مریل لینچ (شرکت خدمات مالی آمریکایی است که به‌ عنوان بازوی ارائه خدمات مدیریت سرمایه‌گذاری و مدیریت ثروت در زیر مجموعه Bank of America فعالیت می‌نماید) در طی صحبتی اذعان کرد که معتقد است، سونی می‌تواند بر بازار کنسول‌های خانگی تسلط یابد و آن را مختص خود کند.

در گرارش اخیر The Wall Street Journal این تحلیلگر Bank of America/Merrill Lynch گفت سونی در صدد این است که PS4 را مرکز سرگرمی‌ها بنماید. وی در ادامه اذعان کرد:

"سونی این پتانسیل را دارد که بازار کنسول‌های بازی را به انحصار قلمروی خود در بیاورد."

هر چند در نگاه اول این سخنان اغراق آمیز به نظر می‌آیند ولی با نگرشی در فروش PS4 تا کنون و رکوردی که در لانچش در ماه نوامبر زد و افزایش فروش 300 درصدی این دستگاه به خاطر بازی دستنی، می‌توان این سخن با نگرش دیگری سنجید. این در حالی است که عناوین مهم و انحصاری این دستگاه در سال 2015 روانه خواهند شد و می‌توانند بیش از پیش به فروش این کنسول کمک نمایند.

VG247

سونی و PS4 تازه سال بعد قدرت اصلیشون رو به نمایش میزارن! وقتی کم کم فرست پارتی های اصلی منتشر بشن و UC4 و بازی های بعدی بیان دیگه کسی نمیتونه با PS4 رقابت کنه.

نکته جالب توجه این هست که تا الان این نسل چندان از نظر گرافیکی جهش چندانی نداشته. یعنی Ryse و iF رو فاکتور بگیری بازی های دیگه عملا فرق انجوری با نسل قبل نداشتن. در نتیجه من شخصا فکر میکنم بازی های انحصاری سونی عین Order و UC4 و بازی بعدی SM و ... که گرافیک نسل بعدی واقعی رو به ارمغان میارن باعث میشن خیل زیادی از گیمرها که دنبال تجربه نسل بعد واقعی هستن وارد نسل هشتم بشن. من به سال دیگه خیلی خوش بین هستم! واقعا با بازی هایی که سونی برای سال آینده داره رقابت با PS4 خیلی سخت میشه. خیلی.

سونی این نسل به مراتب بهتر از نسل قبل عمل کرده و تونسته خیلی از فن ها رو که نسل پیش به سمت 360 رفته بودند ( مثل خودم :( ) رو برگردونه !
البته دوست دارم مایکروسافت از صحنه ی رقابت کاملا حذف نشه ! o:-)حضور مایکرو در کل به پیشرفت صنعت گیم کمک زیادی میکنه ;)

سونی و PS4 تازه سال بعد قدرت اصلیشون رو به نمایش میزارن! وقتی کم کم فرست پارتی های اصلی منتشر بشن و UC4 و بازی های بعدی بیان دیگه کسی نمیتونه با PS4 رقابت کنه.

نکته جالب توجه این هست که تا الان این نسل چندان از نظر گرافیکی جهش چندانی نداشته. یعنی Ryse و iF رو فاکتور بگیری بازی های دیگه عملا فرق انجوری با نسل قبل نداشتن. در نتیجه من شخصا فکر میکنم بازی های انحصاری سونی عین Order و UC4 و بازی بعدی SM و ... که گرافیک نسل بعدی واقعی رو به ارمغان میارن باعث میشن خیل زیادی از گیمرها که دنبال تجربه نسل بعد واقعی هستن وارد نسل هشتم بشن. من به سال دیگه خیلی خوش بین هستم! واقعا با بازی هایی که سونی برای سال آینده داره رقابت با PS4 خیلی سخت میشه. خیلی.

البته PS4 برای اینکه به این موفقیت برسه احتیاج به یه انحصاری خیلی بزرگ داره. مسلما فرست پارتی سونی خیلی عالیه ولی تنها بازی سونی که بالای 10 م میفروشه GT هست به یه چیزی شبیه GTA انحصاری نیاز داره. تو نسل 6 سونی خوب شروع کرد ولی دقیقا بعد از GTA III بود که یهو PS2 تونست جوری خودشو از زمین بکنه که رقبا کلا نتونستن به گردش برسن. همه چیز برای PS4 مهیاست فقط یه همچین چیزی لازم داره. شاید GT7 اگر خیلی خوب باشه بتونه همچین نقشی رو بازی کنه.

نکته جالب توجه این هست که تا الان این نسل چندان از نظر گرافیکی جهش چندانی نداشته. یعنی Ryse و iF رو فاکتور بگیری بازی های دیگه عملا فرق انجوری با نسل قبل نداشتن.

اینم از اون حرفا بود. تا الان نمونه ها عنوان داشتیم که رو نسل قبل ممکن نبودن. چه از نظر بزرگی محیط گرفته تا جزئیات یا ویژگی های جدید تو ai بازی ها مثل فورتزا.

از Batman: Arkham Knight گرفته تا Quantum Break ، Forza Horizon 2 ، Bloodborn و ...

که گرافیک نسل بعدی واقعی رو به ارمغان میارن باعث میشن خیل زیادی از گیمرها که دنبال تجربه نسل بعد واقعی هستن وارد نسل هشتم بشن. من به سال دیگه خیلی خوش بین هستم! واقعا با بازی هایی که سونی برای سال آینده داره رقابت با PS4 خیلی سخت میشه. خیلی.

این یه قسمت که خوب نشون میده هدفت از پست چی بوده و ادامه نمیدم :دی

اینم از اون حرفا بود. تا الان نمونه ها عنوان داشتیم که رو نسل قبل ممکن نبودن. چه از نظر بزرگی محیط گرفته تا جزئیات یا ویژگی های جدید تو ai بازی ها مثل فورتزا.

از Batman: Arkham Knight گرفته تا Quantum Break ، Forza Horizon 2 ، Bloodborn و ...

من دارم در مورد بازی هایی که تا الان منتشر شدن صحبت میکنم، بعد تو داری بازی های سال بعد رو برام لیست میکنی؟ حالا بگذریم که تو این بازی ها هم هیچ کدوم گرافیک خیلی عجیبی نداره.

من دارم در مورد بازی هایی که تا الان منتشر شدن صحبت میکنم، بعد تو داری بازی های سال بعد رو برام لیست میکنی؟ حالا بگذریم که تو این بازی ها هم هیچ کدوم گرافیک خیلی عجیبی نداره.

بعد اون وقت UC4 که هنوز یه تریلر کامل نداشته یا همون order که ریلیز نشده و هیچ انالیزی روش نشده رو عقیده داره گرافیک واقعی نسل بعد رو میاره. رو چه حسابی ؟

حالا بگذریم که تو این بازی ها هم هیچ کدوم گرافیک خیلی عجیبی نداره.

o O
تعریفت از این گرافیک عجیب رو هم بگو

پ.ن: با توجه به عکس پایین بیخیال کلا. تعریف من و شما از گرافیک بازی فرق داره پس. خصوصا از نوع عجیبش :دی

آخرین ویرایش:
بعد اون وقت UC4 که هنوز یه تریلر کامل نداشته یا همون order که ریلیز نشده و هیچ انالیزی روش نشده رو عقیده داره گرافیک واقعی نسل بعد رو میاره. رو چه حسابی ؟

o O
تعریفت از این گرافیک عجیب رو هم بگو

پ.ن: با توجه به عکس پایین بیخیال کلا. تعریف من و شما از گرافیک بازی فرق داره پس. خصوصا از نوع عجیبش :دی

شما رو نمیدونم ولی اگه کسی دو سال پیش به من گفته بود نسل بعد روی PS4 همچین گرافیکی میبینیم به عقلش شک میکردم:d

البته PS4 برای اینکه به این موفقیت برسه احتیاج به یه انحصاری خیلی بزرگ داره. مسلما فرست پارتی سونی خیلی عالیه ولی تنها بازی سونی که بالای 10 م میفروشه GT هست به یه چیزی شبیه GTA انحصاری نیاز داره. تو نسل 6 سونی خوب شروع کرد ولی دقیقا بعد از GTA III بود که یهو PS2 تونست جوری خودشو از زمین بکنه که رقبا کلا نتونستن به گردش برسن. همه چیز برای PS4 مهیاست فقط یه همچین چیزی لازم داره. شاید GT7 اگر خیلی خوب باشه بتونه همچین نقشی رو بازی کنه.
اگر اشتباه نكنم u3 بين 7 الي 8 ميليون نسخه فروش كرده البته امار دقيقي از فروش نهاييش اعلام نشداما اگر u3 حدود 7 ميليون هم فروش كرده باشه قطعا u4 بالاي 10ميليون فروش ميكنه ....ميتوني اين پست من بوك مارك كني :d
از اون طرف gt كه مثال زدي درسته كه gt5 بيش از 12 ميليون فروش داشته اما gt6 با افت فروش روبه رو شد و فروشش خيلي از gt5 كمتر شد كه اين نشون ميده تا حدودي gt محبوبيتش رو از دست داده .....اگر تو سال 2015 دنبال يه انحصاري خيلي بزرگ ميگردي مطمعن باش اون انحصاري همون u4 هستش :d

فعلا که با این وضع یکی مثل من که PC دارم سرم کلاه رفته الکی ps4 خریدم. هر روز هم یه بازی انحصاری کنسول غش میکنه سمت pc! با این وضع کم کم باید رد کنم کنسول رو بره یه Wii U بگیرم.

فعلا که با این وضع یکی مثل من که PC دارم سرم کلاه رفته الکی ps4 خریدم. هر روز هم یه بازی انحصاری کنسول غش میکنه سمت pc! با این وضع کم کم باید رد کنم کنسول رو بره یه Wii U بگیرم.

اینکارو کنی یکی از جالترین کارای دنیا رو کردی که باید توی رکورد گینس ثبت شه:d

اینکه یک بازی پرفروش باشه یا سیستم سلر ربطی به سبکش نداره.

یک بازی زمانی پر فروش و موثر هست که شرایط زمانی جامعه گیمری اون رو طلب کنه. اگر در یک زمانی گیم ها پر بشن از شوتر اول شخص ناب، اون وقت دیگه ملت گیر نمیدن به یک بازی.

تبلیغات و سابقه درخشان یک فرانچایز نیز تاثیر بسزایی در فروش اون داره. همین gta که اکشن ادونچر نیز حساب میشه به خاطر دلایل بالا فروشش انقد خوب بوده.

آنچارتد هم 20 میلیون نسخه رو که بخش زیادیش مربوط به نسخه آخر هست هم به خاطر دلایل بالا بوده.

اگر اکشن ادونچر مهم و پر فروش نبود پس چرا مایکروسافت آنقدر هزینه گزاف گذاشت واسه tomb raider??

لطفا ترول میکنید یه جوری ترول کنید که آدم بتونه حداقل روش فکر بکنه.

گرن توریسمو پر فروش ترین بازی انحصاری تاریخ بین دو کنسول هست که سبکش اول شخص شوتر نیست.

نسخه آخری هم دوستان به درستی اشاره کردن که در زمان بدی وارد بازار شد.

اینکارو کنی یکی از جالترین کارای دنیا رو کردی که باید توی رکورد گینس ثبت شه:d

الان دارم دنبال مشتری می گردم. واقعا برای کسی که PC داره PS4 در حال حاضر اضافه اس. تنها بازی که روش تموم کردم Odworld بود که رو PC خواهد اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or