سونی می‌تواند بر بازار کنسول‌های خانگی تسلط و آن را مختص خود کند

  • Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
PlayStation%204-623-80.jpg


درود.

آقای ایچی کاتایاما، تحلیلگر شرکت مریل لینچ (شرکت خدمات مالی آمریکایی است که به‌ عنوان بازوی ارائه خدمات مدیریت سرمایه‌گذاری و مدیریت ثروت در زیر مجموعه Bank of America فعالیت می‌نماید) در طی صحبتی اذعان کرد که معتقد است، سونی می‌تواند بر بازار کنسول‌های خانگی تسلط یابد و آن را مختص خود کند.

در گرارش اخیر The Wall Street Journal این تحلیلگر Bank of America/Merrill Lynch گفت سونی در صدد این است که PS4 را مرکز سرگرمی‌ها بنماید. وی در ادامه اذعان کرد:

"سونی این پتانسیل را دارد که بازار کنسول‌های بازی را به انحصار قلمروی خود در بیاورد."

هر چند در نگاه اول این سخنان اغراق آمیز به نظر می‌آیند ولی با نگرشی در فروش PS4 تا کنون و رکوردی که در لانچش در ماه نوامبر زد و افزایش فروش 300 درصدی این دستگاه به خاطر بازی دستنی، می‌توان این سخن با نگرش دیگری سنجید. این در حالی است که عناوین مهم و انحصاری این دستگاه در سال 2015 روانه خواهند شد و می‌توانند بیش از پیش به فروش این کنسول کمک نمایند.

VG247
 
اون اختلاف PS2 ای رو فکر نمیکنم هیچ کس و در هیچ تاریخی دیگه بتونه تکرار کنه. ولی دوران PSX کاملا قابل تکراره تا همین الان هم تقریبا اختلاف PS4 با وان سه به یک هست که میشه همون اختلاف PSX با N64
 
به راحتی میتونه چون هنوز خیلی از استودیو های سونی بازیشونو رو نکردن مادر استودیوهاش سانتا مونیکا خدا داند داره چه شاهکاری میسازه

گیمر جماعت دنبال بازی های با کیفیته که سونی واقعا نشون داده تا لحظه ی اخر ساپورتشو دریغ نمیکنه
 
خدا بیامرز ps3 هم این توانایی رو اشت ولی سر قیمت گرون و پیچیدگیش جوونمرگ شد.
ولی ps4 همه قابلیتهای اینکارو داره.از فرست پارتی های درجه یک گرفته تا فن بیس خیلی قوی
 
با توجه به این که عملاً هیچ بازی ای واسش منتشر نشده و این شکلی فروخته، مطمئن باشید سال 2015 و 2016 که به نوعی شروع واقعی نسل بعد هستن به مراتب بهتر فروش میکنه. با توجه به این که احتمالاً طول عمر این نسل در حد نسلای قبل نخواهد بود، بعیده بتونه اون فروش تخیلی PS2 رو تکرار کنه ولی 100 میلیون رو به نظرم میتونه بفروشه.
 
خب اگر این افتاق بیوفته و بازار کنسول ها مختص سونی بشه خیلی خوب نیست چون اگر رقیب جدی نداشته باشه هر کاری دلش خواست میکنه ...( اوایل عرضه PS3 رو که یادتون هست )

کلا رقابت همیشه باعث پیشرفت میشه و اگر بازار کنسول مختص یه کمپانی باشه اصلا خوب نمیشه....
 
خب اگر این افتاق بیوفته و بازار کنسول ها مختص سونی بشه خیلی خوب نیست چون اگر رقیب جدی نداشته باشه هر کاری دلش خواست میکنه ...( اوایل عرضه PS3 رو که یادتون هست )

کلا رقابت همیشه باعث پیشرفت میشه و اگر بازار کنسول مختص یه کمپانی باشه اصلا خوب نمیشه....
نسل 6 میشه گفت بازار دست سونی و حتی یک سال بعد از عرضه PS3 هم PS2 رو ول نکرد و دنباله یکی از مهم ترین بازیهاش یعنی GOW 2 رو برای PS2 به صورت انحصاری منتشر کرد.
2013 هم که همینجوری بازی انحصاری بود که برای PS3 منتشر میشد. با اینکه PS3 پرفروش ترین کنسول نسل 7 نبود، ولی سونی میتونست چندتا از بازیهای انحصاری PS3 رو برای PS4 نگه داره. فروش PS3 هم مناسب بود.
 
حالا درسته یه سری موفقیتای سونی رو قبول ندارن و زیرش میزنن ولی حیقیقتیه که هست و هرچیم یه سری خودشونو بزنن به اون راه نمیشه عوضش کرد!
سونی تو خبری که یوشیدا خودش شخصا اعلام کرده بود انتظار این همه موفقیتو نداشتن!تو سالی که حقیقتا جز چندتا بازی انگشت شمار بازی انحصاری و مولتی پلتفرم خوبی نبود چنین فروشی داشت وای به حال سال بعد که تازه انحصاریای درست حسابی میان.الانم که تمام استودیوهای اصلی سونی دست به کار شدن و انواع و اقسام بازیهای مختلف دارن میسازن.از انچارتد و بلادبورن گرفته تا درایوکلاب و ...!
 
بنظرم مایکروسافت نسبت به رقبای قبلی سونی که الان یا شکست خوردن و یا به انزوا رفتن تفاوت داره ... راحت کنار نمیکشه , سیاست و برنامه ریزی های شخمی هم ممکنه داشته باشه ولی اگر هم قرار باشه سونی به کل مایکرو رو کنار بزنه , مایکروسافت کار رو براش آسون نخواهد کرد.
 
ایکاش سونی یه کمی هم توجه خودش را روی ps vita متمرکز میکرد :( حیف اون همه پتانسیل!

دقیقا :| از وقتی این ps4 اومده سونی زیاد کاری با ویتا نداره :| در واقع فک کنم طرز فکرشون اینه چون ویتا رقیبی نداره پس مشکلی پیش نمیاد :|
حالا سونی بالاخره یه ویتا tv هم داده خوش بختانه که تا حدی میتونه به وضع ویتا کمک کنه...
ولی اگه بازی بیش تر نیاد براش قطعا به مشکل میخوره در زمینه ویتا :|
 
نسل 6 میشه گفت بازار دست سونی و حتی یک سال بعد از عرضه PS3 هم PS2 رو ول نکرد و دنباله یکی از مهم ترین بازیهاش یعنی GOW 2 رو برای PS2 به صورت انحصاری منتشر کرد.
2013 هم که همینجوری بازی انحصاری بود که برای PS3 منتشر میشد. با اینکه PS3 پرفروش ترین کنسول نسل 7 نبود، ولی سونی میتونست چندتا از بازیهای انحصاری PS3 رو برای PS4 نگه داره. فروش PS3 هم مناسب بود.

خب اره ولی اگه یادت باشه سونی اینقدر به خودش اطمینان داشت قیمت کنسولش از PS4 هم گرونتر بود مایکروسافت باعث شد سونی سریع به خودش بیاد و نتیجش رو هم دیدیم ....عناوین فوق العاده ای مثل Uncharted و TLOU

یا مثلا همین مایکرو وقتی دید سونی DRM رو برداشت مایکروسافتم برداشت ...مایکروسافت دید قیمت PS4 پایینه کینکت رو جدا کرد قیمت کنسول رو اندازه PS4 کرد ...

کلا رقابت این دو شرکت باعث میشه محصولات بهتری تولید بشه و تمام این ها به نفع ما گیمرهاست .
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or