ویرایش : سایت PlayStatin.com هم برگشت..
هنوز اروپا و انگلیس در دسترس نیست..
http://eu.playstation.com
http://uk.playstation.com
همچنین twitter سونی هم از دسترس خارج شده..
منبع
آخرین ویرایش:
خیلی ببخشیدها این وسط یه چیزی هم بدهکار شد پس هر وقت خونه شما رو دزد زد هر چه سریعتر از دزده معذرت خواهی کنید.
به قول صدرا ، مافيا ها اكثرشون ضريب هوشي خيلي بالايي دارن ، آيا پليسا اونا رو دعوت به هم كاري ميكنه؟
البته طحدید درسته.....:dپیام جدید دادن و توش باز تحدید کردن و گفتن ادامه داره loool
There is news that there is a new group forming called SonyRecon. They are joining the attack on Sony with more personal attacks. Their attacks are concentrated on people, mainly those involved with Sony, i.e. employees, lawyers, and the judge. KaKaRoToKs has tweeted that this is unacceptable and that messing with people is beyond crossing the line. Speaking on OpSony IRC, user randomtask announced his new group.
من از خودم حرف نزدم نقل قول کردم !شما چقدر باهوشید خدایی آریا داره طعنه میزنه به بعضی ها
سران خانواده های مافیایی هم همه ضریب هوشی بالای 120 دارن اکثراً دلیل میشه پلیس بیاد به جای این که دنبال دستگیریشون باشه بیارتشون تو تشکیلات پلیس؟
حکایت هکر ها هم همینه
اینا همون دسته افرادی هستند که با وجود سابقه ی بازی های PS1 و PS2 و البته هک نشدن Play 3 و همون قانونی کپی رایتی که صحبت میکنید! نرفتن سمت کنسول رقیب و فحش ناموس رو به سونی و خاطراتی که باهاش داشتند نکشیدند . به نظر من این دسته از افراد شرف دارن به اون یکی دسته از آدمان که همین سابقه ها رو دارن اما به دلیل همین کپی رایت که میگید! خیلی کارای عجیب دیگه کردند!! ( البته شاید ربط چندانی نداشته باشه اما این حرفا از دهان کسی بیرون میاد که با سونی میانه ی خوبی نداشته باشه، به بیان ساده تر طرفدار اون یکی کنسول باشه! )بازم بحث های دزدی و كپی رايت تو كشوری كه اين چيزا توش كشكه و بعضیا هم با وجود داشتن ويندوز كپی و سابقه استفاده از بازی های PS1 و PS2 كپی جوری حرف می زنن كه اينجا قلب سانفرانسيسكوست...
کاملا موافقماینا همون دسته افرادی هستند که با وجود سابقه ی بازی های PS1 و PS2 و البته هک نشدن Play 3 و همون قانونی کپی رایتی که صحبت میکنید! نرفتن سمت کنسول رقیب و فحش ناموس رو به سونی و خاطراتی که باهاش داشتند نکشیدند . به نظر من این دسته از افراد شرف دارن به اون یکی دسته از آدمان که همین سابقه ها رو دارن اما به دلیل همین کپی رایت که میگید! خیلی کارای عجیب دیگه کردند!! ( البته شاید ربط چندانی نداشته باشه اما این حرفا از دهان کسی بیرون میاد که با سونی میانه ی خوبی نداشته باشه، به بیان ساده تر طرفدار اون یکی کنسول باشه! )
پولی که سونی برای یک ماه آپ نگه داشتن و امنیت سرورها و سایت هاش میده بیشتر از حقوق 1 سال خانوادگی من و شماست! آیدی یاهو مسنجر که نیست :d هک بشه و بره. و خداوند ریکاوری و بک آپ های لحظه ای به خصوص این روزا؛ را آفرید !
شما تو كدوم كشور اروپایی زندگی می كنيد؟آخه دوست من مگه مردم اينجا ماهی 3-4 ميليون درآمد دارن و قانون كپی رايت هم تو اين مملكت هست و سونی هم PS3 رو تو اينجا گارانتی می كنه؟وقتی مردم نه درآمدش رو دارن و نه حقوقشون به عنوان مصرف كننده رعايت می شه و نه قانون كپی رايت تو مملكت شون هست حق دارن كه PS3 ـشون رو هك كنن و به سونی فحش هم بدن،هيچ ايرادی هم بهشون وارد نيست.اینا همون دسته افرادی هستند که با وجود سابقه ی بازی های PS1 و PS2 و البته هک نشدن Play 3 و همون قانونی کپی رایتی که صحبت میکنید! نرفتن سمت کنسول رقیب و فحش ناموس رو به سونی و خاطراتی که باهاش داشتند نکشیدند . به نظر من این دسته از افراد شرف دارن به اون یکی دسته از آدمان که همین سابقه ها رو دارن اما به دلیل همین کپی رایت که میگید! خیلی کارای عجیب دیگه کردند!! ( البته شاید ربط چندانی نداشته باشه اما این حرفا از دهان کسی بیرون میاد که با سونی میانه ی خوبی نداشته باشه، به بیان ساده تر طرفدار اون یکی کنسول باشه! )
پولی که سونی برای یک ماه آپ نگه داشتن و امنیت سرورها و سایت هاش میده بیشتر از حقوق 1 سال خانوادگی من و شماست! آیدی یاهو مسنجر که نیست :d هک بشه و بره. و خداوند ریکاوری و بک آپ های لحظه ای به خصوص این روزا؛ را آفرید !