سونی: منتظر زمان مناسب برای رونمایی مجدد The Last Guardian هستیم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

the_last_guardian.jpg

درود.

بی‌شک یکی از عناوینی که طرفداران سونی می‌خواهند هر چه سریعتر تکلفش مشخص شود و نمایشی از آن ببینند The Last Guardian می‌باشد که مدت زیادی‌ست که هیچ خبری از آن به گوش نرسیده. این بازی بارها در خبرها عنوان شد که "کنسل" و بارها نیز از سوی سونی این خبر تکدیب شد. امروز نیز آقای Shuhei Yoshida رییس جهانی سونی در خبری اذعان کرد "بازی The Last Guardian هنوز در دست ساخت است و این شرکت منتظر وقت مناسب برای معرفی و نشان دادن مجدد این بازی‌ست."

وی در مصاحبه خود در سایت Game Informer اذعان کرد:

"تیم سازنده بازی یعنی SCE Japan Studio و شخص خود آقای فامیتو یودا همچنان حضور دارند و ما منتظر وقتی مناسب برای معرفی و نشان دادن مجدد این بازی هستیم."

آیا این همه تاخیر و نشان ندادن این بازی از سوی سونی دال بر این است که، The Last Guardian برای PS4 در حال ساخت است(؟)

آخرین ویرایش:
نميدونم درست يادم مونده يا نه اما چند وقت پيش ( يعني خيلي وقت پيش :d ) ميگفتن كه فاميتو يودا از Team ico جدا شده و به خاطر اينكه علايق خودش رو تو سخت افزارهاي جديد مثل موبايل و تبلت دنبال كنه از همكاري كامل و طولاني مدت با سوني سر باز زده. البته اين حرف به اين معنا نيست كه كلا ساخت بازي رو ول كرده و رفته به اين معنيه كه زمان كمتري رو صرف TLG ميكنه و بعد از عرضه بازي ارتباطش با سوني رو به كل قطع ميكنه. نميدونم اين مطلب حقيقت داره يا اصلا به اين موضوع ربطي داره يا نه اما به نظرم يكي از دلايل اينكه TLG اين همه سال تاخير خورده همين رغبت كم يودا نسبت به اين عنوان بوده.

اميدوارم كه بعد از انتشار TLG و فروش موفقش تو بازار جهاني يودا تغيير نظر بده و تو Team ico بمونه. از اون طرفم سوني به پاس قدرداني از ساختشون يكم امكانات و تعداد افراد بيشتر در اختيار اين تيم قرار بده تا بتونن بازياشون رو هر چه بيشتر و سريع تر گسترش بدن.
نميدونم چرا ولي احساس ميكنم كه بخش آخر حرفم يكم شبيه فيلم هنديا شد:d

یادم میاد یه تریلر از این بازی داشتم مال TGS 2010 بود که تازه تایید شده بود و فک همه رو انداخته بود و آخر تریلر هم که تاریخ انتشارش بود نوشته بود Coming Holiday 2011 ولی 2 سال از اون موقع میگذره و هنوز هم..........ولی بازم بازی های خوبی براش میان مثل Beyond و GT6 و Ace Combat و اگه خدا بخواد همین بازی Last Guardian که بی شک یه شاهکار به تمام معنا میشه

آخرین ویرایش:
یادم میاد یه تریلر از این بازی داشتم مال TGS 2010 بود که تازه تایید شده بود و فک همه رو انداخته بود و آخر تریلر هم که تاریخ انتشارش بود نوشته بود Coming Holiday 2011 ولی 2 سال از اون موقع میگذره و هنوز هم..........ولی بازم بازی های خوبی براش میان مثل Beyond و GT6 و Ace Combat و اگه خدا بخواد همین بازی Last Guardian که بی شک یه شاهکار به تمام معنا میشه

من دوست دارم این عنوان برای 4 منتشر بشه ... به نظرم 3 به انداره کافی انحصاری گرفت ... اگه این بازی برای نسل بعد کنسول سونی بیاد .. میتونه از شاهکار های اول نسل 8 باشه.

نميدونم درست يادم مونده يا نه اما چند وقت پيش ( يعني خيلي وقت پيش :d ) ميگفتن كه فاميتو يودا از Team ico جدا شده و به خاطر اينكه علايق خودش رو تو سخت افزارهاي جديد مثل موبايل و تبلت دنبال كنه از همكاري كامل و طولاني مدت با سوني سر باز زده. البته اين حرف به اين معنا نيست كه كلا ساخت بازي رو ول كرده و رفته به اين معنيه كه زمان كمتري رو صرف TLG ميكنه و بعد از عرضه بازي ارتباطش با سوني رو به كل قطع ميكنه. نميدونم اين مطلب حقيقت داره يا اصلا به اين موضوع ربطي داره يا نه اما به نظرم يكي از دلايل اينكه TLG اين همه سال تاخير خورده همين رغبت كم يودا نسبت به اين عنوان بوده.

اميدوارم كه بعد از انتشار TLG و فروش موفقش تو بازار جهاني يودا تغيير نظر بده و تو Team ico بمونه. از اون طرفم سوني به پاس قدرداني از ساختشون يكم امكانات و تعداد افراد بيشتر در اختيار اين تيم قرار بده تا بتونن بازياشون رو هر چه بيشتر و سريع تر گسترش بدن.
نميدونم چرا ولي احساس ميكنم كه بخش آخر حرفم يكم شبيه فيلم هنديا شد:d

اینکه ترک می کنه رو که خودش هم گفته و بنظر منم آخر حرفت تخیلی ـه:d چون به احتمال زیاد بعد TLG میره از اونجایی که خودش هم خیلی قاطع و با برنامه در مورد این موضوع حرف می زنه! ولی اینکه دلیل تأخیر TLG فقط همین باشه و کم کاری یودا به قولی ضربه زده باشه به پروژه رو مطمئن نیستم چون یودا کلاً آدمی نیست که کاری رو شروع کنه و بعداً بهش کم رغبت بشه هر طوری شده یه نتیجه ای باید ازش بگیره. بنظرم کل Team Ico مقصرن نه فقط اون، ولی اینکه بعد اون خبر جدایی ـش از سونی، سر یودا گرم کارها و برنامه های دیگش هم شده رو نمیشه انکار کرد که قطعاً تاثیر به سزایی تو روند ساخت گذاشته، ولی کلاً مهم اینه سایه اش بالا سر TLG باشه که هست این رو تموم کنه بعدش هر کاری رو دلش خواست ادامه بده.:d

حالا در هر صورت من که فکر می کنم TLG تو 1-2 سال آینده عرضه بشه، یعنی دست کم شک ندارم که این بازی هیچ وقت کنسل نشده و نمیشه.:d

من دوست دارم این عنوان برای 4 منتشر بشه ... به نظرم 3 به انداره کافی انحصاری گرفت ... اگه این بازی برای نسل بعد کنسول سونی بیاد .. میتونه از شاهکار های اول نسل 8 باشه.
نه دیگه چیزی که مسلمه اینه که این بازی بر روی ps3 میاد و موتور این بازی بر روی این نسل حاضر ساخته شده ولی احتمال هم داره که این بازی با این تاخیرهایی که داشته موتور گرافیکی کلا عوض شده و برای نسل بعد شاید بیاد ولی نظر من اینه که این بازی بر روی ps3 و همین نسل حاضر میاد:d

متاسفانه تجربه نشون داده عناوینی که انقدر پروسه ساختشون طولانی یا به قول خودمون لوس میشه خوب از آب در نمیان البته از ته دل امیدوارم این قانون نانوشته در مورد TLG صدق نکنه.

ایشالا وقتی اومد همون موفقیتی رو بدست میاره که ICO و SotC بدست آوردن :دی دو تا از بهترین و یونیک ترین بازی های تاریخ صنعت گیم که این هم امیدواریم بشه سومیش :دی

پ.ن: بالاخره با یه مقدار دیر و زود بازی دوباره رونمایی میشه و مثل FF با یه نمایش قوی به همه ی این حرف و حدیثا خاتمه میده. اگه قرار بود بازی ای در کار نباشه مرض نداشتن هی بیان بگن بازی در دست ساخته و به وقتش معرفی میشه. مثل همون Agent تو سکوت کامل خبری فرو میرفت.

اگه بخواد واسه PS4 عرضه بشه یکم شرایط پیچیده میشه چون بازیای team ico کلا بازیای بفروشی نیستن و رو PS2 با اون فروش بالای 120 میلیونی هم نتونستن خیلی از نظر مالی بازیای موفقی باشن SOC و ICO حالا اگه بازی بخواد رو PS4 عرضه بشه اونم تو اوایل دوران عرضه ی اون کنسول مطمئنا شرکت ضرر میکنه چون این چند سال حتما هزینه و وقت خیلی زیادی صرف بازی شده و اگه به سود دهیم نرسه که دیگه اوضاع برای team ico پیچیده میشه امیدوارم اگه بازی همچنان در حال ساخته دیگه برای PS3 عرضش کنن که فروش خوبیم کنه اگرم به PS4 منتقل شده حداقل دو سال بعد از عرضه ی کنسول این شاهکار عرضه شه ما که اینهمه صبر کردیم دو سالم روش

اینکه ترک می کنه رو که خودش هم گفته و بنظر منم آخر حرفت تخیلی ـه:d چون به احتمال زیاد بعد TLG میره از اونجایی که خودش هم خیلی قاطع و با برنامه در مورد این موضوع حرف می زنه! ولی اینکه دلیل تأخیر TLG فقط همین باشه و کم کاری یودا به قولی ضربه زده باشه به پروژه رو مطمئن نیستم چون یودا کلاً آدمی نیست که کاری رو شروع کنه و بعداً بهش کم رغبت بشه هر طوری شده یه نتیجه ای باید ازش بگیره. بنظرم کل Team Ico مقصرن نه فقط اون، ولی اینکه بعد اون خبر جدایی ـش از سونی، سر یودا گرم کارها و برنامه های دیگش هم شده رو نمیشه انکار کرد که قطعاً تاثیر به سزایی تو روند ساخت گذاشته، ولی کلاً مهم اینه سایه اش بالا سر TLG باشه که هست این رو تموم کنه بعدش هر کاری رو دلش خواست ادامه بده.:d

حالا در هر صورت من که فکر می کنم TLG تو 1-2 سال آینده عرضه بشه، یعنی دست کم شک ندارم که این بازی هیچ وقت کنسل نشده و نمیشه.:d
من خودمم تو آخر پستم متذكر شدم كه يكم اغراق كردم و حتي بخش دوم پستم رو به فيلم هاي هندي تشبيه كردم. چندان عقلاني نيست كه كارگرداني با اين همه تجربه به خاطر يه بازخورد مثبت يا منفي يهو 180 بزنه و تصميمش رو تغيير بده! حالا بگذريم از اينكه تو اين چند مدت اخير 180 زياد ديديم. از اون طرفم كمتر پيش مياد كه يه شركتي مثل سوني بياد و به خاطر فروش بالاي يه بازي ( تنها چيزي كه ساخته هاي Team ico درش تعريفي ندارن ) به تيم سازنده امكانات اضافي بده! واضحه كه بخش آخر پست من بيشتر حالت روياگونه داره تا حقيقت و فكت:d
اما در مورد تاخير بازيم من تقصير كارو به گردن فاميتو يودا ننداختم بنده گفتم كه يكي از دلايل كوچيك اين تاخيرهاي پي در پي ميتونه جدايي يودا از Team ico و گام برداشتنش به سوي موبايل و تبلت باشه.

به هرحال منم هيچوقت از ساخت اين بازي يا بهتره بگم اين شاهكار نااميد نشدم و مطمئنم هستم كه اين بازي تا 2-3 سال آينده روي PS4 عرضه و با بازخوردهاي به شدت مثبت و خوبي رو به رو ميشه.

تو این همه مدت میشد سه تا جی تی ای ساخت یا دو تا لست آو آس،اینا چه غلطی میکنن معلوم نیست.
آخرم میترسم یه چیزی نشون بدن کلن با اون تریلر چند دقیقه ای فرق داشته باشه.اگه اسم یودا اون پشت نبود میگفتیم به درک اصن که عرضه نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or