سونی: منتظر زمان مناسب برای رونمایی مجدد The Last Guardian هستیم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

the_last_guardian.jpg

درود.

بی‌شک یکی از عناوینی که طرفداران سونی می‌خواهند هر چه سریعتر تکلفش مشخص شود و نمایشی از آن ببینند The Last Guardian می‌باشد که مدت زیادی‌ست که هیچ خبری از آن به گوش نرسیده. این بازی بارها در خبرها عنوان شد که "کنسل" و بارها نیز از سوی سونی این خبر تکدیب شد. امروز نیز آقای Shuhei Yoshida رییس جهانی سونی در خبری اذعان کرد "بازی The Last Guardian هنوز در دست ساخت است و این شرکت منتظر وقت مناسب برای معرفی و نشان دادن مجدد این بازی‌ست."

وی در مصاحبه خود در سایت Game Informer اذعان کرد:

"تیم سازنده بازی یعنی SCE Japan Studio و شخص خود آقای فامیتو یودا همچنان حضور دارند و ما منتظر وقتی مناسب برای معرفی و نشان دادن مجدد این بازی هستیم."

آیا این همه تاخیر و نشان ندادن این بازی از سوی سونی دال بر این است که، The Last Guardian برای PS4 در حال ساخت است(؟)

آخرین ویرایش:
الان منم باور کردم!! این همه عقب اینداختن و نشون ندادن حتی 1 نمایش (به غیر از معرفی) معنیش منتظر بودن برای زمان مناسب نیست!
یعنی داره دروغ میگه؟
این که منتظر زمان خاصه کاملا مشخصه که دروغه! یعنی این همه سال منتظر لحظه خاصی بوده؟ با عقل جور در میاد؟

آخرین ویرایش:
کاملا واضحه سونی بازی رو به ps4 منتقل کرده ومیخواد مردم اینقدر عطش پیدا کنند که یک نمایش ازش مثل معرفیه بازی برا اولین بار هیجان داشته باشه

من ترجیح میدم با Agent به صورت کالکشن روی PS5 عرضه کنن:d
باوجود اينكه Agent بازي به شدت خوفي ميزد و حاصل دسترنج *R بود اما بازم جايز نيست كه در كنار ابر شاهكاري مثل TLG قرار بگيره. تازه براي اينكه ارزش واقعي ساخته ي يودا مشخص بشه بايد TLG رو توي دوتا Box مجزا منتشر كنن و بابت هركدومم 50$ دلار بگيرن. اين نه شوخيه و نه فن بازي بلكه حقيقت محضه:d

اين مايكرو فن هايي كه ترول مي كنند بدونيد اين بازي زماني مياد كه ما بالاخره بازي خفن Rare رو ببينيم . :))
قصد ترول کردن ندارم اما گمون نکنم Rare چیزی رو آنونس کرده باشه که منتظر خبری ازش باشیم. حالا اگه میگفتی Project Milo قبول ولی TLG قبلا آنونس شده.

بالاخره من روزی رو میبینم که این بازی میاد دلم روشنه:d
ولی خداییش به نظر پروسه ساختش باید خیلی سخت و زمان بر باشه چون از 2009 تا الان حداقل یه تریلر میتنستن ازش بدن بیرون دیگه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or