سونی: منتظر زمان مناسب برای رونمایی مجدد The Last Guardian هستیم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

the_last_guardian.jpg

درود.

بی‌شک یکی از عناوینی که طرفداران سونی می‌خواهند هر چه سریعتر تکلفش مشخص شود و نمایشی از آن ببینند The Last Guardian می‌باشد که مدت زیادی‌ست که هیچ خبری از آن به گوش نرسیده. این بازی بارها در خبرها عنوان شد که "کنسل" و بارها نیز از سوی سونی این خبر تکدیب شد. امروز نیز آقای Shuhei Yoshida رییس جهانی سونی در خبری اذعان کرد "بازی The Last Guardian هنوز در دست ساخت است و این شرکت منتظر وقت مناسب برای معرفی و نشان دادن مجدد این بازی‌ست."

وی در مصاحبه خود در سایت Game Informer اذعان کرد:

"تیم سازنده بازی یعنی SCE Japan Studio و شخص خود آقای فامیتو یودا همچنان حضور دارند و ما منتظر وقتی مناسب برای معرفی و نشان دادن مجدد این بازی هستیم."

آیا این همه تاخیر و نشان ندادن این بازی از سوی سونی دال بر این است که، The Last Guardian برای PS4 در حال ساخت است(؟)

آخرین ویرایش:
طبیعتاً باید برای کنسول PS4 (هم) رونمایی بشه. این بازی یک نسل تاخیر خورد. :d

و همچنین بازی : FINAL FANTASY versus XIII/FINAL FANTASY XV

بنظر من خیلی خوبه که معلوم شد این بازی هنوز هم وجود داره یکی همین بازی خبر یکی هم همین که خودم اسمش رو نوشتم رسما پیچوندن مارو یک نسل:| !‌

واقعا جای ایپی های مثل ICO . SHADOW OF COLOSSUS رو PS3 خیلی خیلی خالی بود هنوز هم که هنوزه بازی مثل SHADOW OF COLOSSUS واس من اون حس ماجرا جوی رو نداشت
SHODOW.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا جای ایپی های مثل ICO . SHADOW OF COLOSSUS رو PS3 خیلی خیلی خالی بود هنوز هم که هنوزه بازی مثل SHADOW OF COLOSSUS واس من اون حس ماجرا جوی رو نداشت
SHODOW.jpg
دقیقا منظورتون چیه یعنی این بازی روی ps3 نیستش؟ چون یه نسخه Hd از اون آمده

و همچنین بازی : FINAL FANTASY versus XIII/FINAL FANTASY XV

بنظر من خیلی خوبه که معلوم شد این بازی هنوز هم وجود داره یکی همین بازی خبر یکی هم همین که خودم اسمش رو نوشتم رسما پیچوندن مارو یک نسل:| !‌

ای ول دقیقا همینه..!!اگه بدونی من تریلر FF Versus رو از کی دارم و چند بار نگاهش کردم خودت میایی یه RPG میدی بهم میگی برو این سونی رو کلا از دنیای بازی محو کن..!!!:(به خدا از این کاره سونی خیلی خیلی بدم اومد یه جورایی تنفر پیدا کردم..!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or