سونی: مخاطب ها و طرفدارهای سبک شوتر به سمت PS4 می روند

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

با توجه به گفته «سوني»، طرفدارهاي بازي‌هاي شوتر و يا تيراندازي، «Playstation 4» را به عنوان کنسولي براي اين نوع بازي‌ها را براي خود انتخاب مي کنند. در ادامه با «بازي‌سنتر» همراه شويد.

star_wars_battlefront_e3_screen_2-600x337.jpg

«سوني» تمرکز زيادي بر قراردادها با «ترد-پارتي‌ها» دارد که از اين جهت، بر تمام بازي‌هاي محبوب و به شدت مورد انتظار سبک شوتر در تعطيلات کريسمس نيز تمرکز دارد. سوني معتقد است که طرفدارهاي سبک شوتر، کنسول «PS4» را به عنوان پلتفرم اصلي خود در نظر دارند.

مخاطب‌هاي بازي‌هاي شوتر تمايل دارند که به سمت PS4 بروند. همچنين به بازي Star Wars: Battlefront که به عنوان يکي از مهم‌ترين و اصلي‌ترين دليل اين موضوع است، اشاره شد. آخرين تريلر از بازي، آرم و لوگوي «Playstation» را نشان داد.

با توجه به اين موضوع، DLC بازي Call Of Duty به صورت انحصاري براي PS4 عرضه مي شود که البته مانند بازي Destiny نيست که سوني ويژگي‌هاي اتحصاري براي آن در نظر داشت تا بازيکن‌هاي Destiny به سمت PS4 بروند.

«زماني که ما براي اولين بار تبليغ تلويزيوني «Battlefront» را مشاهده کرديم، به طور ناگهاني چيزي به ذهن همه در دفتر کار خطور کرد. بنابراين ما انتظار و توقع زيادي از Battlefront در زمان لانچ و سال بعد داريم.»
بر خلاف دو بازي Destiny و Call Of Duty، بازي Star Wars: Battlefront هيچ محتواي انحصاري براي Playstation ندارد.

منبع

این قراردادهای انحصاری با توسعه دهنده های ترد پارتی سیاست خوبیه ، اما سونی باید یک تعادلی بین محتوای فرست پارتی شوتر با ترد پارتی ایجاد کنه و این تعادل هنوز در نسل هشتم وجود نداره . از نظر من یکی از معدود نکات ضعف سونی در نسل هشتم نداشتن یک بازی انحصاری بزرگ در سبک شوتره . DLC ها و محتوای انحصاری در بازی های مولتی پلتفرم خیلی خوبه اما این نوع محتوای انحصاری به تنهایی باعث برتری یک کنسول در سبک شوتر نمیشه . خود من به شخصه دوست دارم خبری از این محتوا نباشه اما سونی شوترهای فرست پارتی خیلی خوبی مثل Resistance و KZ(های نسل قبل) بیرون بده .

اخه کی بخاطر دو تا dlc که اونم بعد یه مدت برای پلتفرم های دیگه میاد کنسلوش رو عوض یا انتخاب می کنه ...!؟ کلا این حرفها بیشتر بازار گرمه و نباید جدی گرفته بشن.

اخه کی بخاطر دو تا dlc که اونم بعد یه مدت برای پلتفرم های دیگه میاد کنسلوش رو عوض یا انتخاب می کنه ...!؟ کلا این حرفها بیشتر بازار گرمه و نباید جدی گرفته بشن.

فعلا که بخاطر همین dlc ها و امثالهم تونسته بارازو به دست بگیره و اتفاقا خیلی هم باید جدی گرفته بشه.ماکروسافت جدی نگرفت و قافیه رو تا اینجا باخت

کلاً گیمرها به سمت PS4 کشیده شدن، حالا شوتر یا هر ژانر دیگه‌ای هم باشه روی PS4 بیشتر بازی می‌شه :دی
دو برابر اینستال بِیس داره :دی

بد نیست قبل از گفتن رمز یا زهرا و اومدن تو دل دشمن کمی متن خبرو بخونیم. اولا سونی حرفی از اینکه شوترهای فرست پارتی ما از شوترهای شما بهتره حرفی نزده! همون اول متن خبرم نوشته شده قصدشون قرداد با استودیوهای ترد پارتی هست. دوما سونی نیازی نیست به خاطر dlc مشتری جذب کنه برای ps4 ، این دستگاه خیلی وقته که همه جذبش شدن.

این قراردادهای انحصاری با توسعه دهنده های ترد پارتی سیاست خوبیه ، اما سونی باید یک تعادلی بین محتوای فرست پارتی شوتر با ترد پارتی ایجاد کنه و این تعادل هنوز در نسل هشتم وجود نداره . از نظر من یکی از معدود نکات ضعف سونی در نسل هشتم نداشتن یک بازی انحصاری بزرگ در سبک شوتره . DLC ها و محتوای انحصاری در بازی های مولتی پلتفرم خیلی خوبه اما این نوع محتوای انحصاری به تنهایی باعث برتری یک کنسول در سبک شوتر نمیشه . خود من به شخصه دوست دارم خبری از این محتوا نباشه اما سونی شوترهای فرست پارتی خیلی خوبی مثل Resistance و KZ(های نسل قبل) بیرون بده .

واقعا shooter های خوبی بودن، به ایده من کیلزول 2 بهترین بازی توی این سبک بود نسل قبل کلا.....چه آنلاین چه تکنفره.....

بظاهر بله کسی بخاطر چهارتا دونه ایتم انحصاری یا DLC زودهنگام نمیره سمت کنسول ولی هرکدوم از این بازیا(destiny-cod-sw:b)چنان فن بیس عظیمی دارن که حاظرن برای بهتر تجربه کردن بازی مورد علاقشون یا زودتر دسترسی پیدا کردن به ایتمای دلخواهشون کنسولشونو عوض کنن!
نمونش همین destiny که بعد یکسال چندتا ایتم انحصاری و strike هاش تازه از انحصار دراومد یا محتوای انحصاری dlc جدیدش که تو بین دوستام فقط کم کم 9-10 نفرشون بخاطر همین چندتادونه ایتم اومدن سمت ps4!
تو حرف این قضایا سادس ولی بازیکنای میلیونی این بازیا براشون این چیزا امر عادیی نیست!

- - -ویرایش - - -

اگه شوتر kzsf حساب میشه من دیگه حرفی ندارم 8-|
با چه رویی این حرف ها ر میزنن؟
جدیدا مد شده با فقط خوندن عنوان تاپیک فکت صادر کنن ملت:)زنگو اشتباهی زدی عزیز

بد نیست قبل از گفتن رمز یا زهرا و اومدن تو دل دشمن کمی متن خبرو بخونیم. اولا سونی حرفی از اینکه شوترهای فرست پارتی ما از شوترهای شما بهتره حرفی نزده! همون اول متن خبرم نوشته شده قصدشون قرداد با استودیوهای ترد پارتی هست. دوما سونی نیازی نیست به خاطر dlc مشتری جذب کنه برای ps4 ، این دستگاه خیلی وقته که همه جذبش شدن.
بنده دارم میگم یه نفر برای چی باید برای ژانر fps بره ps4 بخره ؟؟؟ نکنه dlc انحصاری ؟؟؟
چرا الکی میخوایید بحث ر بپیچونید
سونی توی ژانر fps فاجعه ضعیف هست این ضعف با dlc هم پر نمیشه
@victor hogo
حرف شما درست که تبلیغات بسیار موثر هست و همه میدونن Ps4 بسیار بیشتر از رقیباش فروخته و این نسل ر تا اینجای کار کامل تو دستش هست و چه شوتر و چه غیر شوتر فن بیس بیشتری ر داره:d
مشکل از جایی شروع میشه که سونی بدون هیچ fps درست حسابی داره این حرف ر میزنه
مسعله اینجاست سونی از فروش بیشتر Ps4 داره استفاده میکنه وضعف هاش ر میپوشونه و میگه:
مخاطب ها و طرفدارهای سبک شوتر به سمت PS4 می روند
این حرف سونی بدون هیچ پشتوانه ی بازی خوبی زده شده و کاملا لاپوشونی ضعف هست در حال حاضر کسی که دنبال fps خوب هست نباید سمت ps4 بره ولی میبینیم که کاملا داره برعکس اتفاق میفته من هیچ جای حرفام نگفتم سونی داره دروغ میگه اتفاقا این فکت هست که fps باز ها میرن سمت ps4
ولی بنده دارم میگم حرف سونی بدون پشتوانه ی بازی خوب صرفا سوع استفاده از جایگاه فعلیش هست
خوهشا این بار بدون فن بازی به قضیه نگاه کنید

آخرین ویرایش:
بنده دارم میگم یه نفر برای چی باید برای ژانر fps بره ps4 بخره ؟؟؟ نکنه dlc انحصاری ؟؟؟
چرا الکی میخوایید بحث ر بپیچونید
سونی توی ژانر fps فاجعه ضعیف هست این ضعف با dlc هم پر نمیشه
خب قبول ! سونی تو fps خوب عمل نکرده ولی نکته ای که این خبر داره میگه و چیزی که مشخصه این هست که مخاطبان ps4 کمبودی احساس نکردن و حتی خیلی از بازی های تاپ این ژانر رو با برخی امتیازات ( محتواهای انحصاری و ....) در اختیار دارن! در واقع به قدری fps تاپ موجوده که خودش عاملیه که باعث شده سونی برای عرضه ی fps تاپ عجله نکنه!
به خدا فهمیدنش زیاد سخت نیس!:d

خب قبول ! سونی تو fps خوب عمل نکرده ولی نکته ای که این خبر داره میگه و چیزی که مشخصه این هست که مخاطبان ps4 کمبودی احساس نکردن و حتی خیلی از بازی های تاپ این ژانر رو با برخی امتیازات ( محتواهای انحصاری و ....) در اختیار دارن! در واقع به قدری fps تاپ موجوده که خودش عاملیه که باعث شده سونی برای عرضه ی fps تاپ عجله نکنه!
به خدا فهمیدنش زیاد سخت نیس!:d

خدا وکیلی دو سال از نسل هشت گذشته سال اینده هم که سال سوم میشه هیچ fps ی در کار نیست.(تا الان مایکرو دوتا بازی اول شخص انحصاری بالای 85 داشته و یک کالکشن چهار تا بازی اول شخص! ) دیگه بحث از سره عجله و این چیزا گذشته و کلا برای خودمم عجیبه سونی که اینقدر فن بیس عظیمی پیدا کرده و تو سبک های مختلف بازی فرست پارتی داره چرا نسبت به سبک fps اینقدر بی میل نشون میده !

خدا وکیلی دو سال از نسل هشت گذشته سال اینده هم که سال سوم میشه هیچ fps ی در کار نیست.(تا الان مایکرو دوتا بازی اول شخص انحصاری بالای 85 داشته و یک کالکشن چهار تا بازی اول شخص! ) دیگه بحث از سره عجله و این چیزا گذشته و کلا برای خودمم عجیبه سونی که اینقدر فن بیس عظیمی پیدا کرده و تو سبک های مختلف بازی فرست پارتی داره چرا نسبت به سبک fps اینقدر بی میل نشون میده !

FPS حال نمیده اصلا :d اگرم میخوان بسازن باید یه چیز درست مثل کیزون 2 بسازن......این شوتر های آبکی آرکید به اندازه کافی تو بازار هست.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or