سونی: مخاطب ها و طرفدارهای سبک شوتر به سمت PS4 می روند

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

با توجه به گفته «سوني»، طرفدارهاي بازي‌هاي شوتر و يا تيراندازي، «Playstation 4» را به عنوان کنسولي براي اين نوع بازي‌ها را براي خود انتخاب مي کنند. در ادامه با «بازي‌سنتر» همراه شويد.


star_wars_battlefront_e3_screen_2-600x337.jpg


«سوني» تمرکز زيادي بر قراردادها با «ترد-پارتي‌ها» دارد که از اين جهت، بر تمام بازي‌هاي محبوب و به شدت مورد انتظار سبک شوتر در تعطيلات کريسمس نيز تمرکز دارد. سوني معتقد است که طرفدارهاي سبک شوتر، کنسول «PS4» را به عنوان پلتفرم اصلي خود در نظر دارند.


مخاطب‌هاي بازي‌هاي شوتر تمايل دارند که به سمت PS4 بروند. همچنين به بازي Star Wars: Battlefront که به عنوان يکي از مهم‌ترين و اصلي‌ترين دليل اين موضوع است، اشاره شد. آخرين تريلر از بازي، آرم و لوگوي «Playstation» را نشان داد.


با توجه به اين موضوع، DLC بازي Call Of Duty به صورت انحصاري براي PS4 عرضه مي شود که البته مانند بازي Destiny نيست که سوني ويژگي‌هاي اتحصاري براي آن در نظر داشت تا بازيکن‌هاي Destiny به سمت PS4 بروند.


«زماني که ما براي اولين بار تبليغ تلويزيوني «Battlefront» را مشاهده کرديم، به طور ناگهاني چيزي به ذهن همه در دفتر کار خطور کرد. بنابراين ما انتظار و توقع زيادي از Battlefront در زمان لانچ و سال بعد داريم.»
بر خلاف دو بازي Destiny و Call Of Duty، بازي Star Wars: Battlefront هيچ محتواي انحصاري براي Playstation ندارد.

منبع
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or