سونی: ما از علاقه گیمرها به بازگشت Crash Bandicoot کاملا آگاهیم!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای Jim Ryan، مدیر عامل بخش سرگرمی سونی، در مصاحبه‌ای با مجله OPM انگلستان اظهار داشته است، کمپانی سونی به خوبی به علاقه گیمرها برای بازگشت سری Crash Bandicoot واقف است.

ما میدونیم Crash بین گیمرها چه شخصیت فوقالعاده محبوب و شاید قابل احترامی داره، اما فعلا در این مقطع نمیتونم چیز بیشتری {جز اشاره به اهمیت سونی برای علاقه گیمرها به کرش} اضافه کنم.

3064739-crash.jpg

اخیرا سونی صراحتا اعلام کرده حق امتیاز سری Crash Bandicoot کماکان در اختیار Activision بوده و خبری از انتقال IP به سونی نیست. آخرین اشاره Activision به این IP محبوب نیز در سال 2013 بوده است:

فکر کردن به راهکارهایی که برای بازگردوندن این شخصیت دوست داشتنی به عرصه گیم وجود داره، کماکان ادامه داره.

هرچند از آن تاریخ تا به اکنون عنوان جدیدی معرفی نشده است. آخرین حضور Crash مربوط به عنوان Crash Bandicoot Nitro Kart II است که در سال 2010 برای پلتفرم تلفن همراه منتشر شد.

هرچیزی تو این دنیا وجود داره قابل خریدنه و قیمتی داره. کرش هم استثنا نیست. نمیدونم چرا سونی نمیخواد برای علاقه گیمرها و فن هاش یه کم دلار خرج کنه.
خرجی که میتونه خیلی سریع و با سود هنکفت به جیبش برگرده.
ماکروسافت geow رو خرید. پس سونی هم باید crash رو بخره:neutral:

• Like
Reactions: xbla69
هرچیزی تو این دنیا وجود داره قابل خریدنه و قیمتی داره. کرش هم استثنا نیست. نمیدونم چرا سونی نمیخواد برای علاقه گیمرها و فن هاش یه کم دلار خرج کنه.
خوشبختانه یا متاسفانه الان سونی بدون توجه به علاقه کاربراش هم $$$ در میاره...نیازی به ریسک نمیبینه...
البته به شخصه فکر میکنم برگشتن کراش یه چیزی میشه شبیه سونیک...یه اسم و خراب شدن همه ی خاطرات خوب...

شما فروش رو تضمین می کنی؟ بعد اینا بیزنس می کنن، نه برای دل من و شما کار کنن.

• Like
Reactions: sharoshor
من تضمین میکنم.
شما خیلی ایرانی فکر میکنی.خیلی جاهای دنیا مثل ایران نیست که به مشتری/مصرف کننده به عنوان کیسه پول نگاه کنند. در نیتجه به دل من و شما هم کار دارن و بهش توجه میشه. کما اینکه در همین خبر هم بهش اشاره کردند.

• Like
Reactions: alimami
بنظرم دیگه هایپ کراش به سقف چسبیده،فن ها ديگه تحمل ندارن برای یکسال دیگه صبر کردن و اگر امسال خبری نباشه خیلیها قیدش رو میزنن همونطور که خيليها اگر پارسال TLG تایید نمیشد، بیخیالش میشدن
بابا تاییدش کنید دیگه، خسته شدیم، یه ریمستر هم باشه من راضی ام بخدا

من تضمین میکنم.
شما خیلی ایرانی فکر میکنی.خیلی جاهای دنیا مثل ایران نیست که به مشتری/مصرف کننده به عنوان کیسه پول نگاه کنند. در نیتجه به دل من و شما هم کار دارن و بهش توجه میشه. کما اینکه در همین خبر هم بهش اشاره کردند.
اتفاقا تنها دیدی که تو صنعت گیم 90% شرکت ها به ماها دارن کیسه پوله :دی

اتفاقا تنها دیدی که تو صنعت گیم 90% شرکت ها به ماها دارن کیسه پوله :D

100٪ مگه میشه از مشتری توقعی جز پول داشت؟:دی

تنها بازیسازی که گیمر رو به چشم یه بسته پول متحرک نمیبینه بازی ساز مستقلی هست که محض سرگرمی یه چیزی میسازه و فری و مجانی در اختیار همه قرار میده. یعنی عملا هیچ بازیسازی:دی

قسمت بد ماجرا دیدن ما به شکل کیسه پول نیست، بلکه یه جورایی گرون فروشیه:دی یعنی چیزی رو به ما بفروشن که ارزش پول پرداختی رو نداره. وگرنه سعی کنن در ازای چیزی که میپردازیم بهمون ارایه بدن حله:دی

من تضمین میکنم.
شما برو یه چک سفید بکش واسشون پس. شما خیلی احساسی نگاه می کنی، اولا اینا باید پول بدن واسه این IP، بعد یه شرکت رو پیدا کنن که بتونه بازی رو بسازه. اگر پولش در نیاد اون کسی که این تز رو داده از دیوار آویزون می کنن. بعد، شما یه مثال بزن واسه دل من و شما کاری کرده باشن این شرکت های بزرگ بدون چشمداشت مالی.

• Like
Reactions: sadegh93
شما برو یه چک سفید بکش واسشون پس. شما خیلی احساسی نگاه می کنی، اولا اینا باید پول بدن واسه این IP، بعد یه شرکت رو پیدا کنن که بتونه بازی رو بسازه. اگر پولش در نیاد اون کسی که این تز رو داده از دیوار آویزون می کنن. بعد، شما یه مثال بزن واسه دل من و شما کاری کرده باشن این شرکت های بزرگ بدون چشمداشت مالی.

کاملا تایید میشه!
دوستان فکر میکنن چون از بازی صحبت میشه همه چی احساسی دنبال میشه...سرمایه هنگفتی که با 4 تا نقد متوسط بعد ارائه بازی به فنا میره رو اصلا در نظر نمیگیرن .هایپ و انتظار واقعا بالایی باری کراش به وجود اومده و نمیشه همینطوری با ساخت یه چیزی جمعش کرد...نمیدونم چرا به کالکشن فکر نمیشه!!!خیلی منطقی تر به نظر میاد...

• Like
Reactions: g4m3r
هر موقع این بحث میشه من باید بیام بگم برید از اول نسل قبل ، فروش بازی های PS1 (کلا PS Classic ) روی PSN رو نگاه کنید؟

• Like
Reactions: The End Of Ps
من تضمین میکنم.
صد درصد کسایی که کانتنت تجاری درست می کنن(چه بازی ساز، چه فیلم ساز و هر چیز دیگه) کانتنت رو می سازه واسه پولش، اگه واسه پولش نسازه هم مطمئن باش تجاری نیست کانتنتش.

اصلا در تعریف سرگرمی گفته میشه هنری که در راه بدست آوردن پول صرف بشه و تولید کنه. وگرنه میشه هنر. سرگرمی مثل بازی باید با هدف فروش و بدست آوردن پول طراحی بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or