سونی: ما از علاقه گیمرها به بازگشت Crash Bandicoot کاملا آگاهیم!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای Jim Ryan، مدیر عامل بخش سرگرمی سونی، در مصاحبه‌ای با مجله OPM انگلستان اظهار داشته است، کمپانی سونی به خوبی به علاقه گیمرها برای بازگشت سری Crash Bandicoot واقف است.

ما میدونیم Crash بین گیمرها چه شخصیت فوقالعاده محبوب و شاید قابل احترامی داره، اما فعلا در این مقطع نمیتونم چیز بیشتری {جز اشاره به اهمیت سونی برای علاقه گیمرها به کرش} اضافه کنم.

3064739-crash.jpg

اخیرا سونی صراحتا اعلام کرده حق امتیاز سری Crash Bandicoot کماکان در اختیار Activision بوده و خبری از انتقال IP به سونی نیست. آخرین اشاره Activision به این IP محبوب نیز در سال 2013 بوده است:

فکر کردن به راهکارهایی که برای بازگردوندن این شخصیت دوست داشتنی به عرصه گیم وجود داره، کماکان ادامه داره.

هرچند از آن تاریخ تا به اکنون عنوان جدیدی معرفی نشده است. آخرین حضور Crash مربوط به عنوان Crash Bandicoot Nitro Kart II است که در سال 2010 برای پلتفرم تلفن همراه منتشر شد.

فکر نکنم فق ساخته دن این بازی ملاک باشه باید ببینی کی اون رو می سازه؟ آیا گند میزنن به خاطر نوستالژیمون یا نه؟ باید اینو بدن دست کسی که بتونه از پس بازی بر بیاد به نظر من بدن سازنده های LBP خیلی خوب میشه

• Like
Reactions: xbla69 and sadegh93
آقا اصلاً اکتی بیاد و اینو مولتی بده ولی کیفیت کار بالا باشه... بازم به کسی برنمی خوره...

آره اصلا انحصاری بودن یا نبودنش ذره ای مهم نیست. تنها چیزی که باعث میشه همه دوست داشته باشن به سونی برگرده (که یعنی انحصاری بشه) اینه که خود سونی بسازه کیفیت کار خوب در بیاد. وگرنه اکتی یه چیز خوف بسازه، برای 20 تا پلتفرم بده:دی بقیه بازی نکنن که چیزی به ما نمیرسه:دی منتها اکتی بازی خوب بساز نیست. Sierra هم قبلا بدون سونی و ND گندهای سنگینی بالا آورده.

باید اینو بدن دست کسی که بتونه از پس بازی بر بیاد به نظر من بدن سازنده های LBP خیلی خوب میشه

MM که اصلا! سیستم بازی های اینا و پلتفرمرهایی که میسازن با Crash خیلی متفاوته. چون تز اصلیشون Play.Create.Share هست و چه LBP و چه Dream بر این پایه طراحی شدن. اگه مثلا MM روزی بیاد Crash‌بسازه تبدیل به یه بازی با گرافیک عجیب میشه که توش هرکسی میتونه مرحله خودش رو بسازه:دی

آخرین حضور Crash مربوط به عنوان Crash Bandicoot Nitro Kart II است که در سال 2010 برای پلتفرم تلفن همراه منتشر شد.

آخرین حضور Crash در سال 1999 بود، نه 2010! شخصا بی هیچ عنوان ساخته های Activision رو ادامه سری Crash نمی دونم و تا زمانی که این بازی دست سونی و استودیو ND نیوفته، Crash ـی وجود نخواهد داشت!
هرگز اون لحظه ای که PS2 داشتم و با ذوق و شوق بازی Crash رو خریدم و بعد از لود شدن و ورود به بازی، با نفرت DVD بازی رو پرت کردم کُنج دیوار یادم نمیره!!!
بازی ساخته شده به دست Activision فقط یک تِم و پوسته و از Crash هست، نه خودِ بازی.

• Like
Reactions: rezvideo and Maxxxx
سونی از خیلی چیزا آگاهی داره و انجام نمیده:|
اکتیویژن ام که فقط پول در اوردن براش مهمه خدا اون روز رو نیاره که اگر خواستن بازی جدید بسازن بازی هنوز دست اکتیویژن باشه اون موقع دیگه فاتحه کراش خوندنیهO:-)

آخرین حضور Crash در سال 1999 بود، نه 2010! شخصا بی هیچ عنوان ساخته های Activision رو ادامه سری Crash نمی دونم و تا زمانی که این بازی دست سونی و استودیو ND نیوفته، Crash ـی وجود نخواهد داشت!
هرگز اون لحظه ای که PS2 داشتم و با ذوق و شوق بازی Crash رو خریدم و بعد از لود شدن و ورود به بازی، با نفرت DVD بازی رو پرت کردم کُنج دیوار یادم نمیره!!!
بازی ساخته شده به دست Activision فقط یک تِم و پوسته و از Crash هست، نه خودِ بازی.
crash tag team racing واقعا خوب بود انصافا خودم به شخصه جزو بازی های خاطره انگیز برام حساب میشه. همه کرش های بعد ناتی داگ افتضاح نبودن، فقط دو نسخه آخری خراب کردن بقیشون خوب بودن. خیلی ها هم عاشق crash bash هستن و باهاش کلی خاطره دارن در حالی که ناتی داگ سازندش نبود، به نظرم حتما لازم نیست سازندش ناتی داگ باشه، اگر بخوان، میتونن، ولی اگه بخوان...

همون CTR رو دقیقا بیان یه باز سازی بکنن یه قابلیت online multiplayer هم بچپونن توش من راضیم :D خدا رو چه دیدین از اکتیویژن بعید نیست که ریمسترش رو با COD بعدی بده بیرون :>

crash tag team racing واقعا خوب بود انصافا خودم به شخصه جزو بازی های خاطره انگیز برام حساب میشه. همه کرش های بعد ناتی داگ افتضاح نبودن، فقط دو نسخه آخری خراب کردن بقیشون خوب بودن. خیلی ها هم عاشق crash bash هستن و باهاش کلی خاطره دارن در حالی که ناتی داگ سازندش نبود، به نظرم حتما لازم نیست سازندش ناتی داگ باشه، اگر بخوان، میتونن، ولی اگه بخوان...

من با کراش زندگی کردم. شخصا خودمو یک اَبَر قَن کراش می دونم که بی هیچ وجه حاضر نیستم نسخه های ساخته شده بعد از کنسول PS رو، کراش بدونم!
شاید نسخه های ساخته شده توسط اکتیوژن روی کنسول های PS2 به بعد، از نظر شما هیجان متفاوتی داشته، اما من فقط به چشم یک بازی مستقل بهش نگاه می کنم که از شخصیت کراش الگو برداری شده، همین!
از نظر من، بازی Crash Bash یک نسخه شبیه DLC های امروزی بوده که توسط خودِ سونی ساخته شد و نمیشه اون رو ادامه سری کراش دونست! البته من واقعا ازش لذت بردم و خیلی منو سرگرم کرد و بارها تمومش کردم. خیلی فان و عالی بود.
روح بازی کراش بعد از ND مُرد!

• Like
Reactions: xbla69

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or