شایعه سونی سیاست های خود را تغییر میدهد؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130527_ps4.jpg

در این هفته شایعاتی در دنیای گیم پخش شد که الان میتوان به یکی از آن ها که شایعه ی تغییر سیاست سونی در قبال استفاده از بازی های دسته دو است اشاره کرد.

این شایعه از آنجا شروع شد که خبر هایی مبنی بر این که سونی قصد استفاده از سیستمی همانند سیستمی که در Xbox one استفاده شده استفاده کند اما بعد از بازخورد های منفی که مایکروسافت گرفت ,تصمیم به برداشتن این سیستم گرفته است.
هر چند این اتفاق دور از ذهن نیست و همان طوری که Geoff Keighley اشاره کرد سونی نیز مجبور به استفاده از این سیستم خواهد شد.اما پس از مدت کوتاهی famousmortimer یکی از کاربران سایت Neogaf که پیش بینی هایش همه دقیق بوده درباره ی نظر keighley گفته است که این نظر درست است اما قدیمی است.

"در حقیقت سونی متوجه بازخورد های منفی شده است , و حالا میخواهد از این سیستم صرف نظر کند.
کابوس هفته ی قبل مایکروسافت بر سونی پوشیده نبود.سونی درباره ی این راهکار ماه هاست که فکر میکند و این هفته باعث تعجیل در نظر آن ها شده است."

و در آخر این کاربر اضافه کرد که آقای Yoshida کاملا نسبت به نظر ها اهمیت میدهد.

منبع

سامسونگ کنسول بسازه لابد بازی انحصاریشم میشه جومونگ و دونگی:lol:

راستی چی شد ؟ شما که قرار بود اگه پیش بینی هات درست درنیومد دیگه تو این سایت نیای:d
دیدید که درست بود و همه باسه پیش بینی های درستم ازم تشکر کردن مخصوصا بازی ریمدی که دیدید تکونتون داد ولی ماکرو داره فنا میشه خدایی جفتشون اگه تو E3 خودشون و بخان با یه سری چیزا وقف بدن من PC رو اولویت قرار میدم در صورتی که برای گیم بازی کردن تا حالا دستم به موس نخورده و عاشق کنسولم....حتی اگه سونی هم مثل قبل کنسول بده رو میارم به سونی ماکروسافت احمق شده

دیدید که درست بود و همه باسه پیش بینی های درستم ازم تشکر کردن مخصوصا بازی ریمدی که دیدید تکونتون داد ولی ماکرو داره فنا میشه خدایی
نه دیگه :d شما گفتی Halo 5 و AW 2 رو معرفی میکنن :| حالا اونکه مایکرو داره به فنا میره هیچ ولی من تکون نخوردما !!! سر جام محکم و سفت نشسته بودم ;)

یه خورده منطق داشته باشین شما تو ps3 با خرید بازی دسته دو اگر online pass نداشت از امکانات psn استفاده می کردید بدون اینکه یه قرون تو جیب سونی بره در ازای دادن امکانات انلاین
ولی شما تو live دارین ماهانه برای استفاده از امکانات live اکانت gold می خرین درسته xbucks روی بازیاش online pass نزاشته ولی پولش رو از یه جا دیگه می گیره

این دیگه خیلی بی ربط هست..! درضمن الان سونی +PSN که امکانات اصلی رو داره پولی کرده..

در کل من نمیگم کار سونی بدتر از ماکروسافت هست دارم میگم هر دو شرکت دارن با کپی و فروش بازی های دسته دوم مبارزه میکنن که حقشون هم هست..

خوب ببین پلاس با کاربر معمولی فرق داره درست ! ( بازیای مجانی میاد براش هر ماه و تخفیفاتی هم داره )
اما در هر حالت شما میتونی بازیه آنلاینو بازی کنی ! ( با کد یا بی کد )
اما تو لایو شما سیلور که بشی اجازه بازیه انلاینو نمیده ! ( حالا نمیدونم عوض شده یا نه ولی حد اقل تا زمانی که من با 360 لایو میرفتم که اینجوری بود ) درضمن گلد امکاناتش در برابر + هیچی نیست !

درضمن الان سونی +PSN که امکانات اصلی رو داره پولی کرده..

امکانات اصلی ؟ از کی تا حالا online storage و off خوردن بازی ها شده امکانات اصلی ؟
به multiplayer میگن امکانات اصلی که مایکرو داره پولشو ازت میگیره. خسته نشدی انقدر ترول کردی ؟

دیدید که درست بود و همه باسه پیش بینی های درستم ازم تشکر کردن مخصوصا بازی ریمدی که دیدید تکونتون داد ولی ماکرو داره فنا میشه خدایی جفتشون اگه تو E3 خودشون و بخان با یه سری چیزا وقف بدن من PC رو اولویت قرار میدم در صورتی که برای گیم بازی کردن تا حالا دستم به موس نخورده و عاشق کنسولم....حتی اگه سونی هم مثل قبل کنسول بده رو میارم به سونی ماکروسافت احمق شده

اگه گفته هام صحت داشته باشه دیگه هیچوقت سایتتون نمیام که بلد نیستین با یه خانم چطوری بحرفید...و اینکه اگه گفته هام صحیح باشه خیلیا اینجا بخاطر پستای توهین آیزشون میرن زیر سوال...البته اقتضای سنشون هست...من رو خبرهام وایسادم.
1. نمایش halo 5
2.. نمایش alan wake 2
3. نمایش geow اگه درست بود قاب کنین بزنین یه جای سایت دیگه پست نمیدم تا شروع مراسم

:-":-":-":whistling::whistling::whistling:

باور کنید ما اینقدر هم کم حافظه نیستیم. حداقل میزاشتی یه هفته از ادعات بگذره بعد میزدی زیرش:lol:

باو مهم اینه سونی فهمیده نباید این سیستم بازی دست دو رو انجام بده حالا چرا زدین به پلاس گیر دادین ؟ جای دیگه پیدا نکردین بهش گیر بدین ؟

خوب ببین پلاس با کاربر معمولی فرق داره درست ! ( بازیای مجانی میاد براش هر ماه و تخفیفاتی هم داره )
اما در هر حالت شما میتونی بازیه آنلاینو بازی کنی ! ( با کد یا بی کد )
اما تو لایو شما سیلور که بشی اجازه بازیه انلاینو نمیده ! ( حالا نمیدونم عوض شده یا نه ولی حد اقل تا زمانی که من با 360 لایو میرفتم که اینجوری بود ) درضمن گلد امکاناتش در برابر + هیچی نیست !

بعضی وقتهای برای اینکه بخوای مشتری جلب کنی باید باج بدی.. مخصوصا که یک رقیب گردن کلفت داری که سیستمی که ارائه کرده خیلی قوی تر هست و تو فقط مجبور به کپی برداری از اون سیستم شدی..

بعضی وقتهای برای اینکه بخوای مشتری جلب کنی باید باج بدی.. مخصوصا که یک رقیب گردن کلفت داری که سیستمی که ارائه کرده خیلی قوی تر هست و تو فقط مجبور به کپی برداری از اون سیستم شدی..

=))
یعنی منطق به این میگن!
الان اکانت پلاس و سونی و PSN و همه اینا رو با این استدلال از ریشه نابود کردی...!=))

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فکر کنم دست بازی ساز ها رو باز بزاره که تصمیم رو خودشون بگیرن.ولی برای بازی های انحصاریش این کار رو نمیکنه و مثل PS3 عمل میکنه.اینجوری مردم بر سونی درود میفرستن و EA رو لعنت میکنن!:d

یا اینکه سونی زیرباره حرف زور نره و تمام فنهای اعصبانی و سرشکسته ماکروسافت و نینتندو رو بکشونه تو فن بیس خودش و 7-8 سال قبل از پایان نسل بعد جام قهرمانی رو بالای سر ببره :دی.
اون کمپانی های بالا هم سونی رو بایکوت می کنن و اونوقت نتیجه ای که نوشتی کاملا برعکس می شه. :d جریان به این سادگی ها هم که می گی نیست.

کاربرای neogaf به تازگی به قراری گذاشتن که بیان در تویت افراد مهم سونی که در تصمیم گیری ها نقش دارن به صورت محترمانه درخواست رد DRM و اجرای بازی های دسته دوم روی ps4 رو بکنن که تا اینجا هم مثل اینکه موفق بودن. انقدر زیاد بوده این درخواست ها که تا حالا دو تا از این افراد تویت کردن که از اشتیاق هوادارن ps به وجد اومدن.
شما هم می تونین امتحان کنید اگر دوست دارید:
در جمله ای که می نویسید باید از hashtag های #PS4NoDRM و #PS4USEDGAMES استفاده کنید.

[LTR]Shuhei Yoshida (president of worldwide studios) @yosp (easily the highest level person on twitter and quite accessible)
John Koller (head of hardware marketing) @jpkoller (dude has like 150 followers - heh)
Guy Longworth (senior vice president PlayStation Brand Marketing) @luckylongworth
Scott Rohde (PlayStation Software Product Development Head for Sony Worldwide Studios America) @rohdescott
Adam Boynes (Publisher and developer relations at Sony) @amboynes
Shahid Kamal Ahmad (third party relations, europe) @shahidkamal
Nicolo Accordino (SCEA ISD A. Producer) @nikoro[/LTR]

بنظر میرسه بحث با شما کار بیهوده ای باشه. از اولم اشتباه کردم که وارد بحث شدم. چون اول و آخر شما میگه مرغ همسایه غازه . بدرود.
مطمئنا سونی این سیستو اجرا نمیکنه دیگه صد در صد یقین پیدا کردم. خصوصا اینکه دارن به سرانشونم پیام میدن که از این DRM لعنتی استفاده نکنن اینا هم اینکارو نمیکنن. آخرشم احتمالا مایکرو با یه آپدیت این قابلیتو حذف میکنه.( و دوباره به سیستم همیشه دیسک :دی رو میاره )

کاربرای neogaf به تازگی به قراری گذاشتن که بیان در تویت افراد مهم سونی که در تصمیم گیری ها نقش دارن به صورت محترمانه درخواست رد DRM و اجرای بازی های دسته دوم روی ps4 رو بکنن که تا اینجا هم مثل اینکه موفق بودن. انقدر زیاد بوده این درخواست ها که تا حالا دو تا از این افراد تویت کردن که از اشتیاق هوادارن ps به وجد اومدن.
شما هم می تونین امتحان کنید اگر دوست دارید:
در جمله ای که می نویسید باید از hashtag های #PS4NoDRM و #PS4USEDGAMES استفاده کنید.

[LTR]Shuhei Yoshida (president of worldwide studios) @yosp (easily the highest level person on twitter and quite accessible)
John Koller (head of hardware marketing) @jpkoller (dude has like 150 followers - heh)
Guy Longworth (senior vice president PlayStation Brand Marketing) @luckylongworth
Scott Rohde (PlayStation Software Product Development Head for Sony Worldwide Studios America) @rohdescott
Adam Boynes (Publisher and developer relations at Sony) @amboynes
Shahid Kamal Ahmad (third party relations, europe) @shahidkamal
Nicolo Accordino (SCEA ISD A. Producer) @nikoro[/LTR]

:دی

به نظر این دفعه بر عکس نسل قبل که واقعا سیاست های بدی رو پیاده کرد این دفعه سیاست هایی رو داره پیاده میکنه در حد چرچیل!:d من مطمئنم تمامی این مسائل رو Ps4 هم بود اما با همین حرکت به راحتی و در کمال آرامش(تازه با حرکت های نمادینی مثل این)فن های خیلی بیشتری رو جذب میکنه تازه چی !هنوز دسته کنسول معرفی شده!

ینی ماکرورو بیخیال شدین و DRMـشو قبول کردین رفتین سمت سونی؟
نمیخان با مسئولین ماکرو صحبتی بکنن؟ :d همه این آتیشا از زیر سر ماکرو بلند شده :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or