شایعه سونی سیاست های خود را تغییر میدهد؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130527_ps4.jpg

در این هفته شایعاتی در دنیای گیم پخش شد که الان میتوان به یکی از آن ها که شایعه ی تغییر سیاست سونی در قبال استفاده از بازی های دسته دو است اشاره کرد.

این شایعه از آنجا شروع شد که خبر هایی مبنی بر این که سونی قصد استفاده از سیستمی همانند سیستمی که در Xbox one استفاده شده استفاده کند اما بعد از بازخورد های منفی که مایکروسافت گرفت ,تصمیم به برداشتن این سیستم گرفته است.
هر چند این اتفاق دور از ذهن نیست و همان طوری که Geoff Keighley اشاره کرد سونی نیز مجبور به استفاده از این سیستم خواهد شد.اما پس از مدت کوتاهی famousmortimer یکی از کاربران سایت Neogaf که پیش بینی هایش همه دقیق بوده درباره ی نظر keighley گفته است که این نظر درست است اما قدیمی است.

"در حقیقت سونی متوجه بازخورد های منفی شده است , و حالا میخواهد از این سیستم صرف نظر کند.
کابوس هفته ی قبل مایکروسافت بر سونی پوشیده نبود.سونی درباره ی این راهکار ماه هاست که فکر میکند و این هفته باعث تعجیل در نظر آن ها شده است."

و در آخر این کاربر اضافه کرد که آقای Yoshida کاملا نسبت به نظر ها اهمیت میدهد.

منبع

خیلی جالبه صنعت گیم هم داره درگیر پول میشه و این اصلا باسه گیمرها جالب نیست امیدوارم سونی و ماکروسافت دست از این مسخره بازی ها بردارن من واقعا دوس دارم یه شرکت بزرگ مثلا مثل سامسونگ بیاد یه کنسول بزنه بلند شه رو دست این دو کنسول که با همکاری های پشت پرده و مسخرشون این همه ملتو نچاپن شایعه شده که یه کنسول بغیر از این سه کنسول در حال ظهور هست امیدوارم سامسونگ باشه

ماکروسافت هم همین سیستم رو داره فقط پول آنلاین و آفلاین رو باید یک جا بدی..
سونی هم نسل بعد به خاطر نداشتن زیر ساختها فقط حق آنلاین بازیهای دسته دوم رو میگرفت و مطمئن باشین اگر اون هم میتونست پول آفلاین رو میگرفت..

در کل اول سونی این قضیه رو شروع کرده بود تو نسل قبل..​

• ببین عزیز من قبول کن که به هر شکلی که شده میخوای بگی مایکروسافت برتر از سونیه ! نه آقا نیست ! درضمن تا به امروز ما پول دیسک دادیم و اگر بازیمون دسته دوم بوده و برا آنلاین میخواستیمش 10 دلار یا 30 40 هزار تومن میدادیم که آنلاین بازی کنیم ! هیچوقت بعد از خرید بازیه دسته دوممون 1 بار دیگه ـم پولشو حساب نکردیم که بتونیم بخش آفلاینم تجربه کنیم نمیدونم متوجه شدی یا نه ! ;) راستی فلسفه آنلاین پس با پرداحت پول برای اجرای بازیای دسته دوم خیلی خیلی فرق داره دیگه خودت که تو جریان هستی ؟ !

من از اون روزی (روز کنفرانس E3 :d) میترسم که هم سونی و هم مایکرو این قضیه بازیهای دست دوم رو تایید کنن !
اون وقت همه میریم سراغ WII U .
(اصلا هم به روی خودمون نمیاریم که یه زمانی به بدترین نحو ممکن ترولش میکردیم !:d)

ماکروسافت هم همین سیستم رو داره فقط پول آنلاین و آفلاین رو باید یک جا بدی..
سونی هم نسل بعد به خاطر نداشتن زیر ساختها فقط حق آنلاین بازیهای دسته دوم رو میگرفت و مطمئن باشین اگر اون هم میتونست پول آفلاین رو میگرفت..
الان دقیقا فرقشون خیلی زیاده شما یه پولی میدین و میتونین از همه-ی امکانات بازی بجز آنلاین استفاده کنین . مهمترین بخش یک بازی هم همون بخش داستانیش هستش . کم پیش میاد بازیباز بازی-ای رو فقط برای آنلاین بخره ( مثل بتلفیلد یا COD )
وقتی مایکرو میتونه پول برای بازی دست دوم بگیره مطمئن باشین نسل قبل هم سونی میتونست .
در کل اول سونی این قضیه رو شروع کرده بود تو نسل قبل..
سونی بازیباز رو مجبور به پول بیشتر دادن برای خود بازی نکرد . بازیباز فقط یه پول خیلی کم برای استفاده از امکانات آنلاین بازیه دست دوم میده اونم اگه کسی داشت آنلاین بازی کنه پول رو پرداخت میکنه .
کلا این قضیه هیچ ربطی به سونی نداره . مثل این میمونه بگیم منشا همه-ی این محدودیتها بخاطر پولی بودن XBL هستش ! کاری که مایکرو داره میکنه مثل دلالی میمونه ! هر شرکتی هم بخواد اینکار رو انجام بده تو آینده بدجوری زمین میخوره .

این یعنی کنسول اگه خراب شد بازی ها رو بریز دور. درسته؟
نه بازی ها روی اکانت شما در لایو ثبت میشه و به محض خریدن کنسول و راه اندازی اکانت بازی های شما روی اون کنسول فعال میشه
اما نمیتونید روی اکانت دیگه ای بازی رو فعال کنید به جز اینکه پول بازی رو پرداخت کنید

من زیاد از این چیز میزای اقتصاد سر رشته ندارم ولی به نظرم برای سونی راه فرار از دست این مسئله وجود داره.

مثلا یه درصدی از سود خودش رو هر نسخه ی فروخته شده از بازی رو بده به ناشر و زیر بار این سیستم نره. بعد این کاهش سود با اومدن یه درصدی از فن های ماکروسافت که از سیاست جدیدش ناراضی هستن به جبهه ی سونی جبران میشه. یه همچین چیزایی زیاد دور از ذهن به نظر نمی رسه.

در کل همیشه یه راهی هست :دی

الان دقیقا فرقشون خیلی زیاده شما یه پولی میدین و میتونین از همه-ی امکانات بازی بجز آنلاین استفاده کنین . مهمترین بخش یک بازی هم همون بخش داستانیش هستش . کم پیش میاد بازیباز بازی-ای رو فقط برای آنلاین بخره ( مثل بتلفیلد یا COD )
وقتی مایکرو میتونه پول برای بازی دست دوم بگیره مطمئن باشین نسل قبل هم سونی میتونست .

سونی بازیباز رو مجبور به پول بیشتر دادن برای خود بازی نکرد . بازیباز فقط یه پول خیلی کم برای استفاده از امکانات آنلاین بازیه دست دوم میده اونم اگه کسی داشت آنلاین بازی کنه پول رو پرداخت میکنه .
کلا این قضیه هیچ ربطی به سونی نداره . مثل این میمونه بگیم منشا همه-ی این محدودیتها بخاطر پولی بودن XBL هستش ! کاری که مایکرو داره میکنه مثل دلالی میمونه ! هر شرکتی هم بخواد اینکار رو انجام بده تو آینده بدجوری زمین میخوره .

فرقی نمیکنه شما از کجا می دونید شاید این پولی که ماکرو برابر بازی های دسته دوم بگیر به همون میزان آنلاین پس PS3 باشه یعنی 10 دلار..
الان هم اکثر بازی های معروف بخش آنلاین دارنو اکثر به خاطر بخش آنلاین این بازی ها رو میخرن..

در کل من گفتم سونی زیر ساخت این کارو نداشت وگرنه از تمامی بازی های دسته دوم پول میگرفت چون نمی تونه 24 ساعته کنسولش رو به اینترنت وصل کنه..

اینجوری خیلی بد هستش ، کاش یجوری میشد که بازیو کپی کنی و بعدش راحت بشه بازیو فروخت .

اونوقت همه میتونستن اصلا اورجینال بخرن بعد کپی کنن رو هارد و راحت بفروشنش ف هر چند این برا دو شرکت خیلی بد هستش و یه رویا هستش این کارو کنن . ازین به بعد هر بازی تو یه کنسول فکر کنم اجرا بشه ، یعنی به درد کنسول دیگه نخوره .

دوستان اگر کنسول ها هک بشن تمام معادلات بهم میریزه!همیشه این یک مورد رو در نظر بگیرید!

خدا این هکرها رو از ما نگیره که فقط اینا میتونند از جانب ما حال این خونخوارانِ زالو صفت رو بگیرند.

این سه تا هم هکر ها هستند که دارن سونی و مایکروسافت را مسخره میکنند.:d

:gathering:

زنده با هکر،زنده باد کنسول کپی خور!:x

C4EVA اگه بخواد میتونه XBONE رو هک کنه
ولی من میخوام PS4 بخرم ، بازی هاش رو بیشتر دوست دارم ، خدا کنه اون هک بشه
راستی اگه کنسول ها هک نشن و در صورت تحقق مساله بازی های دسته دوم یک راهی هم هست اون هم این که مجبور میشیم پروفایل بخریم و بفرشیم ، که دیگه باید قید اچیومنت و تروفی رو بزنیم :دی

موضوع اینه که این قضیه خیلی هم دست خود سونی نیست ! :دی اگه Xbox One از بازی های دست دوم پشتیبانی نکنه (یا طرف مجبور باشه کلی پول برای استفاده از این جور بازی ها بده) کمپانی هایی مثل EA , Activision , Ubisoft و ... دست از سر سونی برنمیدارن و سونی رو هم مجبور به این کار میکنن ! :دی
اَکتی به شدت شرکت دزدیه ولی اگه دنبال این تیپ دزدی ها بود میرفت آنلاین پس میگذاشت برا MW در آمد آنلاین پس فروختنش از AC بیشتر میشد :دی
خیلی جالبه صنعت گیم هم داره درگیر پول میشه
:shocked:
داره!؟؟!؟!
yahoo_13.gif

اصلاً صنعتی داریم که درگیر پول نباشه!؟ :دی

خیلی جالبه صنعت گیم هم داره درگیر پول میشه و این اصلا باسه گیمرها جالب نیست امیدوارم سونی و ماکروسافت دست از این مسخره بازی ها بردارن من واقعا دوس دارم یه شرکت بزرگ مثلا مثل سامسونگ بیاد یه کنسول بزنه بلند شه رو دست این دو کنسول که با همکاری های پشت پرده و مسخرشون این همه ملتو نچاپن شایعه شده که یه کنسول بغیر از این سه کنسول در حال ظهور هست امیدوارم سامسونگ باشه

سامسونگ کنسول بسازه لابد بازی انحصاریشم میشه جومونگ و دونگی:lol:

راستی چی شد ؟ شما که قرار بود اگه پیش بینی هات درست درنیومد دیگه تو این سایت نیای:d

فرقی نمیکنه شما از کجا می دونید شاید این پولی که ماکرو برابر بازی های دسته دوم بگیر به همون میزان آنلاین پس PS3 باشه یعنی 10 دلار..
الان هم اکثر بازی های معروف بخش آنلاین دارنو اکثر به خاطر بخش آنلاین این بازی ها رو میخرن..

در کل من گفتم سونی زیر ساخت این کارو نداشت وگرنه از تمامی بازی های دسته دوم پول میگرفت چون نمی تونه 24 ساعته کنسولش رو به اینترنت وصل کنه..
یه خورده منطق داشته باشین شما تو ps3 با خرید بازی دسته دو اگر online pass نداشت از امکانات psn استفاده می کردید بدون اینکه یه قرون تو جیب سونی بره در ازای دادن امکانات انلاین
ولی شما تو live دارین ماهانه برای استفاده از امکانات live اکانت gold می خرین درسته xbucks روی بازیاش online pass نزاشته ولی پولش رو از یه جا دیگه می گیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or