سونی:رقبای ما گیمر هارا فراموش کرده اند

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pxc33

کاربر سایت
Jack basterرئیس بخش سرگرمی های سونی،عقیده دارد که رقبای آن ها گیمر هارا فراموش کرده اند و در چیز های دیگری فعالیت میکنند.به گفته ی او سونی خیلی خوب توانسته این امر را پیاده کندوبگوید که این سونی است به فکر گیمر ها است به گفته باستر:"ما در درجه اول به گیمر ها فکر می کنیم. هرکاری که در مجموعه پلی استیشن انجام می دهیم اول از خود می پرسیم که آیا این برای گیمر ها خوب است؟ و بعد در کنفرانس خبری خود می توانیم با افتخار دستهایمان را بالا بگیریم و بگوییم که این ما هستیم که به شما فکر می کنیم. در حالی که رقبای ما فراموش کرده اند که این چه چیزی است که صنعت بازی را سر پا نگه داشته است. این گیمر ها هستند. با تمام ترکز خود را روی آنها گذاشته ایم و این در کنفرانس خبری ما مشهود بود."همچنین ادامه داد"( The Last Of us ) ” و یا “ماورا ( Beyond ) ” تنها دو مثال از چیزی است که گیمرها وقعا می خواهند. همینطور نشان می دهد که سطح بعدی بازی های یک کنسول باید چگونه باشد. چیزهایی مثل سرویس نت فلیکس و آمازون و غیره (که رقبای دیگر ارائه می دهند) تنها یک امتیاز جانبی است."
منبع
PS3buttonsneon.jpg

منتها من نمیدونم اگه سونی انقدر به فکر گیمرهاست، پس چرا همین گیمرها نمیرن به صورت دسته ای کنسولش رو بخرن و باعث بشن آخر نشه تو این نسل؟:-/ :دی بعد میرن کنسول شرکتی که به فکر گیمرها نیست رو میخرن و باعث میشن همچین فروش کاذبی پیدا کنه الکی:| خاک تو سر این گیمرها>:d< :دی

مثل اینکه رقابت با مایکروسافت وحشتناک تر از اون چیزی هست که فکرشو میکردم. :d

اقا واقعا این سونی چقدر به فکر گیمر ها هست بنده خدا داره 3 4 ساله به خاطر حمایت از گیمرها ضرر میده >:d<
دلم به حال سونی سوخت یه شماره حسابی چیزی بده واست چند دلار پول بفرستیم چون واقعا به فکر گیمرهایی :))
سونی مظلوم واقع شده :d مدیونی اگه فکر کنی دارم شوخی میکنما مدیونی ;)

اینجوری حساب کنیم بعضی از این انحصاری هایی که نوشتم قبلا یا همزمان رو PS2 هم اومدن، یکیش هم واسه PC عرضه شده :دی حالا خارج از این بحث ها، مثلا Gears of War 1 انحصاری 360 به حساب نمیاد؟ واقعا؟ :دی
گیرز آف وار که اصل انحصاری هست
من بیشتر منظورم بازی هایی مثل پورتال یا مترو بود.

منتها من نمیدونم اگه سونی انقدر به فکر گیمرهاست، پس چرا همین گیمرها نمیرن به صورت دسته ای کنسولش رو بخرن و باعث بشن آخر نشه تو این نسل؟:-/ :دی بعد میرن کنسول شرکتی که به فکر گیمرها نیست رو میخرن و باعث میشن همچین فروش کاذبی پیدا کنه الکی:| خاک تو سر این گیمرها>:d< :دی
خوبی بابک ؟ :دی

چی میگی ؟ :دی چه ربطی داره، قبل از این سر انحصاری و Entertainment بود، حالا شد فروش. من خیلی به سایت های آمار فروش آشنا نیستم؛ الان از یه سایت معتبر یکی میزان فروش از اول عرضه تا الان جفتشون ُ بزاره ببینیم چیه بعد صحبت کنیم با هم :دی

البته از این هم نباید صرف نظر کنیم که 360 یک زودتر عرضه شد و کاملا در یک سال اول نسل هفتم بی رقیب ِ بی رقیب بود؛ بار روانی اینکه یه کنسول جدید با گرافیکی که Gears of War اومد داشته باشه، ببین چقدر باعث کشش بازار میشه. یک سال تفاوت که هیچی؛ اینم حساب کن اگر 360 دیرتر میومد یا PS3 یک سال زودتر با 360 عرضه میشد چقدر روی فروش 360 تاثیر میزاشت.

اگر به بقل کردن و اسمایلی که تا 2 سال هر خانوار دو تا 360 می خریدن، اینم حساب ِ الان ؟ :دی
Metro که تو لیست من نبود
biggrin1.gif
اون Portal هم فقط برای 360 عرضه شده بود، البته روی Live فقط
biggrin1.gif

محمد، ایشون اشتباه می کنه، مهم نیست رو PC اومده یا نه، وقتی بحث ِ انحصاری میاد وسط این مهم ِ که روی اون یکی کنسول رقیب نتونی بازی کنی، حالا میخواد Gears of War باشه یا Mass Effect 1 که روی PC اومد و ادامش روی PS3 هم اومد ولی با این حال خود Mass Effect انحصاری 360 محسوب میشه.

البته به قول تو این لیست بالای متای 80 یکم دقیق تر میشه، هم از لحاظ تعداد IP و هم از لحاظ کیفیت عنوان ها البته با توجه به سبکشون. بابت لیست هم ممنون محمد.

آخرین ویرایش:
گیرز آف وار که اصل انحصاری هست
من بیشتر منظورم بازی هایی مثل پورتال یا مترو بود.
Metro که تو لیست من نبود :دی اون Portal هم فقط برای 360 عرضه شده بود، البته روی Live فقط :دی
یعنی با اونی که روی pc و بعدا ps3 اومد فرق داره؟
اصلا سازندش valve هست؟
yahoo_4.gif
این یه ادامه واسه قسمت اول Portal بود، یه جور DLC یا بسته الحاقی :دی اصلا میخوای اینو بی خیال شو :دی

آخرین ویرایش:
Metro که تو لیست من نبود :دی اون Portal هم فقط برای 360 عرضه شده بود، البته روی Live فقط :دی
یعنی با اونی که روی pc و بعدا ps3 اومد فرق داره؟
اصلا سازندش valve هست؟:d
ویرایش:کلا زدم به صحرای کربلا(:|

آخرین ویرایش:
کاملا حرفش درسته، همین E3 امسال رو ببینید، تنها شرکتی که فقط به بازی پرداخت، فقط به گیمرها سونی بود. منهای Woderbook (seriously, wtf was that?) نینتندو که کلا تعطیل بود، ماکروسافت هم تمام تلاشش این بود که بگه آره ما داریم یه اکوسیستم خلق می‌کنیم مثل اپل. با این تفاوت که هیچ چیز جدیدی برای هیچکس نیاوردیم و اکثر چیزایی که نشون دادیم یه سری show off به درد نخوره.
کنفراس سونی که واقعاً تکون دهنده بود. معرفی 3EYOND که عملاٌ نیازی به خریدنش نیست و روی You Tube قابل دیده واسه 2013. نمایش خیره کننده TloU که یحتمل مالتی‌پلیر ام نداره واسه 2013. گاو: اسنشن که حداقل برای من جذابیت نداره چون داستان اصلی تموم شد و رفت اونم 2013. اقایون خانومها فعلا با 3rd Party ها خوش باشید تا 2013 :دی. Woderbook ام اینقدر جذابه نیاز به تفسیرش نی.
اینم که مسئوالان سونی چپ و راست دادشون میره هوا و سعی میکنن ماکروسافت رو هیولا و جیب‌بُر نشون بدن; فقط بخاطر موفقیت همه جانبه XBOX LIVE هست که هروز بهتر و پولساز تر از دیروز میشه.

پ.ن. درضمن " ه ايكس شيت " اشتباه ست. Sh!t Box درسته. درست مسخره کنید خواهشاً. اونطوری تخلیه نمیشید :دی.
پ.ن.2. خدائیش هم ناراحت کننده ست. 2 سال پرچمدار و رهبر یه بازار برزگ باشی بعد یه شرکتی نوپا بیاد توئی رو که در این زمینه استادی رو پشت سربزاره ... آخ آخ :دی.

آخرین ویرایش:
من عاشق این جور تاپیکام
کلا از بازیسنتر برا همین چیزاش خوشم میاد .
بنده خدا استارتر تاپیک فکر کنم اولین تلفات بود ( فکر کنم)‌

با این وضع بازی های کم تعداد ویتا و گاها نا امید کننده همچین هم انتظار گیمر ها رو براورده نکرده. فقط توی بازارچه همین بازی سنتر نگاه کنید چند نفر ویتاشونو دارن میفروشن.

تنها فرق هر دو کنسول

HALO . GeOW . FORZA VS Uncharted . GOW . GT

باقی هم این وسط میچرخن..

میدونی چرا فروشش آخر شده ؟ چون کنسولهاش نمیسوزن و هر گیمر نرفته 3 تا PS3 بخره. فروش مایکروسافت تا 2009 رو باید تقسیم بر 3 کرد تا فروش واقعی بدست بیاد شایدم بیشتر

با این وضع بازی های کم تعداد ویتا و گاها نا امید کننده همچین هم انتظار گیمر ها رو براورده نکرده. فقط توی بازارچه همین بازی سنتر نگاه کنید چند نفر ویتاشونو دارن میفروشن.

مگه PSP دارها ناراضی بودن ؟؟ شما هم اگه Hater نباشی نمیای از نبودن انحصاری واسه کنسولی که هنوز 6 ماه از ریلیزش نگذشته گله کنی.

بازیساز که برای رضای خدا بازی نمیسازه؟
مگه من گفتم واسه رضای خدا پول می سازن ولی در این حد دنبال پول بودن به طوری که از هر راهی حتی گند کشیدن بازی های قدیمیشون پول در بیارن کار درستی نیست مثل capcom و konami و بقیه شرکت های شرقی

میدونی چرا فروشش آخر شده ؟ چون کنسولهاش نمیسوزن و هر گیمر نرفته 3 تا PS3 بخره. فروش مایکروسافت تا 2009 رو باید تقسیم بر 3 کرد تا فروش واقعی بدست بیاد شایدم بیشتر

اینو کاملا اشتباه میکنی بعضیا مثه من با سوختن xboxام رفتمps3 گرفتم!
که اینجوری خیلی ب نفه سونی میشه!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or