سونی:رقبای ما گیمر هارا فراموش کرده اند

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pxc33

کاربر سایت
Jack basterرئیس بخش سرگرمی های سونی،عقیده دارد که رقبای آن ها گیمر هارا فراموش کرده اند و در چیز های دیگری فعالیت میکنند.به گفته ی او سونی خیلی خوب توانسته این امر را پیاده کندوبگوید که این سونی است به فکر گیمر ها است به گفته باستر:"ما در درجه اول به گیمر ها فکر می کنیم. هرکاری که در مجموعه پلی استیشن انجام می دهیم اول از خود می پرسیم که آیا این برای گیمر ها خوب است؟ و بعد در کنفرانس خبری خود می توانیم با افتخار دستهایمان را بالا بگیریم و بگوییم که این ما هستیم که به شما فکر می کنیم. در حالی که رقبای ما فراموش کرده اند که این چه چیزی است که صنعت بازی را سر پا نگه داشته است. این گیمر ها هستند. با تمام ترکز خود را روی آنها گذاشته ایم و این در کنفرانس خبری ما مشهود بود."همچنین ادامه داد"( The Last Of us ) ” و یا “ماورا ( Beyond ) ” تنها دو مثال از چیزی است که گیمرها وقعا می خواهند. همینطور نشان می دهد که سطح بعدی بازی های یک کنسول باید چگونه باشد. چیزهایی مثل سرویس نت فلیکس و آمازون و غیره (که رقبای دیگر ارائه می دهند) تنها یک امتیاز جانبی است."
منبع
PS3buttonsneon.jpg

من فقط یک نکته بگم

همین سونی برای کم کردن هزینه تولید ps3 در همون اوایل تولید اومد emotion engine رو از روی ps3 برداشت تا backwards compatibility از روی ps3 حذف بشه (احرای بازی های ps2)

حالا همون بازی ها رو از طریق psn می فروشه به شما :)
خوب کاری میکنه, دستش هم درد نکنه!:)
==========================
سونی امسال با نمایش The Last of Us , Beyond , God of War:Ascension واقعاََ ترکوند دیگه...
عاشقتم سونی!

ای بابا نمی دونستم شما امپراطور رو رقیب سونی می دونی نه مایکروسافت :-j
نخیر گلم شما اگه پست3 رو یه نیگا بندازی میفهمی که خودمم مقایسه کردم ولی من ربط پست شما به این تاپیک رو نمی فهمم

خوب اون مشکل از شماست

بی خودی reply اسپم نکن پس
نه عزیزم مشکل از خود شماست تو تاپیکی که ربطی نداره دنبال جنگ دعوایید شما همین پست خودت اسپمه
پ.ن:وقتی درست منطقی باهاتون صحبت میشه مثل ادم ازتون سوال میکنن تند دست و پاتون رو گم نکنین میتونین مثل ادم جواب بدیدن

آخرین ویرایش:
والا از بچگی به ما یاد دادن که هیچ ماست بندی نمیاد بگه ماستش ترشه حالا بنا اینا کرده
پ.ن:کاری به برند و پلتفورم ندارم در مورد همه صدق میکنه

اگر راست میگی جون عمت ! مایکروساف به فکر گیمر ها نیست . EA هم نیست و همچنین Ubisoft و مخصوصا Activision ! پس این بازی ها شاختو واسه من بده بیرون . زور که نیست PS3 بخریم تا بازی کنیم . هر وقت این کاری به فکری . تو الان فقط به فکر PS3 Player هستی نه PC Gamer یا 360 و ... ! هر زور چیزای چرت تری میشنوم . خب ببندن اون حلق رو یه کم رو بازی ها کار کنن :d ! این وسط دعوای Activision و EA حلال هست فقط :> .

والا از بچگی به ما یاد دادن که هیچ ماست بندی نمیاد بگه ماستش ترشه حالا بنا اینا کرده

آقا من از اول با این ضرب المثل مشکل داشتم "من ماست شیرین دوست ندارم خو واسه چی نمیگن ماستمون ترشه:d"

جهت اسپم نشدن دستشون درد نکنه که گیمرها رو فراموش نکردن :|:d

ابتدا جا داره از Jack baster تشکر کنیم بابت اطلاع رسانی که انجام دادن.
سوالی هم که از ایشون دارم اینه که :رقیبانشون،دیگه چی رو فراموش کردند؟
خواهش من و دیگر گیمر ها از ایشان هم اینه که اگر باز هم رقیبان چیزی را فراموش کردند،اعلام کنند.با تشکر.
البته نام خانوادگی ایشون هم من رو به یاد یه چیزی میندازه.

اقا یه اف تاپیک میدم .
همه سنگر بگیرن که جنگ داره شروع میشه.
Battle-of-Kenesaw-Mountain.png

وجود مایکروسافت یعنی سوق گرفتن صنعت بازی به سمت سلیقه ی آمریکایی و سلیقه ی آمریکایی یعنی بازی های فضای و بکش برو جلو. مایکروسافت روحیه شرقی که تو این صنعت وجود داشت رو کشت.

وجود مایکروسافت یعنی سوق گرفتن صنعت بازی به سمت سلیقه ی آمریکایی و سلیقه ی آمریکایی یعنی بازی های فضای و بکش برو جلو. مایکروسافت روحیه شرقی که تو این صنعت وجود داشت رو کشت.
مگه مایکروسافت بازیساز های غربی رو تهدید به مرگ کرد که بازی شرقی نسازید؟خود بازیساز های شرقی دنبال پول هستند به مایکروسافت یا هر شرکت دیگه ای چه ربطی داره.این موردی که گفتم برای call of duty هم صدق می کنه.یعنی بازیساز ها در این حد دنبال پول هستن

مگه مایکروسافت بازیساز های غربی رو تهدید به مرگ کرد که بازی شرقی نسازید؟خود بازیساز های شرقی دنبال پول هستند به مایکروسافت یا هر شرکت دیگه ای چه ربطی داره.این موردی که گفتم برای call of duty هم صدق می کنه.یعنی بازیساز ها در این حد دنبال پول هستن
بازیساز که برای رضای خدا بازی نمیسازه؟

همین سونی برای کم کردن هزینه تولید ps3 در همون اوایل تولید اومد emotion engine رو از روی ps3 برداشت تا backwards compatibility از روی ps3 حذف بشه (احرای بازی های ps2)

حالا همون بازی ها رو از طریق psn می فروشه به شما :)
می شه عاجزانه از شما خواهش كنم حرفای قشنگ قشنگ مثل اين نزنی؟ اون از اينكه گفتی كنترلر ايكس باكس از گيم كيوب كپی شده اونم در حاليكه جفت اين كنسولا با هم عرضه شدن، اينم از اين.
محض اطلاعات خارج ماست بندی سر كوچه نيست كه بازی PS2 رو كيلویی تو نايلون بفروشن. اون بازی های PS2 كه روی PS3 اجرا می شدن رو مردم اريج می خريدن، و قيمتشون هم الان فضاييه چون گير نميان، همون موقع هم كه سونی PS3 رو عرضه كرد گرون بودن چون ديگه عصر PS2 تموم شده بود. ولی سونی اومده همونا رو روی PSN عرضه می كنه اونم با قيمت كاملا مناسب!

آخی.آدم واقعا کیف میکنه وقتی میبینه سونی انقدر فی سبیل الله کار میکنه و مایکرو جهانخوار فقط به فکر خودشه.
تنها دلیلی که سونی دائم از این خزعبلات بیان میفرمایند این است که در مسائل جانبی مثل لایو و امکانات بی حدش نمیتونه با مایکرو مقابله کنه و سعی میکنه با انحصاریها و انواع و اقسام کالکشنها به جنگ مایکرو بره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or