سونی:رقبای ما گیمر هارا فراموش کرده اند

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pxc33

کاربر سایت
Jack basterرئیس بخش سرگرمی های سونی،عقیده دارد که رقبای آن ها گیمر هارا فراموش کرده اند و در چیز های دیگری فعالیت میکنند.به گفته ی او سونی خیلی خوب توانسته این امر را پیاده کندوبگوید که این سونی است به فکر گیمر ها است به گفته باستر:"ما در درجه اول به گیمر ها فکر می کنیم. هرکاری که در مجموعه پلی استیشن انجام می دهیم اول از خود می پرسیم که آیا این برای گیمر ها خوب است؟ و بعد در کنفرانس خبری خود می توانیم با افتخار دستهایمان را بالا بگیریم و بگوییم که این ما هستیم که به شما فکر می کنیم. در حالی که رقبای ما فراموش کرده اند که این چه چیزی است که صنعت بازی را سر پا نگه داشته است. این گیمر ها هستند. با تمام ترکز خود را روی آنها گذاشته ایم و این در کنفرانس خبری ما مشهود بود."همچنین ادامه داد"( The Last Of us ) ” و یا “ماورا ( Beyond ) ” تنها دو مثال از چیزی است که گیمرها وقعا می خواهند. همینطور نشان می دهد که سطح بعدی بازی های یک کنسول باید چگونه باشد. چیزهایی مثل سرویس نت فلیکس و آمازون و غیره (که رقبای دیگر ارائه می دهند) تنها یک امتیاز جانبی است."
منبع
PS3buttonsneon.jpg

وقتی 95 درصد بازی های سونی و ماکرو یکی هست دیگه واقعا بی انصافیه بگی فلان شرکت به فکر گیمرها نیست..

حالا 5 درصد این وسط انحصاری شامل میشه که فکر کنم امسال تعدا انحصاری های ms از سونی بیشتر باشد..

البته در جهان خوار بودن ماکرو شکی نیست..

آخی.آدم واقعا کیف میکنه وقتی میبینه سونی انقدر فی سبیل الله کار میکنه و مایکرو جهانخوار فقط به فکر خودشه.
تنها دلیلی که سونی دائم از این خزعبلات بیان میفرمایند این است که در مسائل جانبی مثل لایو و امکانات بی حدش نمیتونه با مایکرو مقابله کنه و سعی میکنه با انحصاریها و انواع و اقسام کالکشنها به جنگ مایکرو بره

خب این الان چه ایرادی داره ؟ به قول شما سونی نمیتونه (!) تو امکانات آنلاین با MS مقابله کنه ، در عوض میاد تو زمینه انحصاری ها و انواع و اقسام کالکشن ها مقابله میکنه و بهتر هم عمل میکنه ..

می شه عاجزانه از شما خواهش كنم حرفای قشنگ قشنگ مثل اين نزنی؟ اون از اينكه گفتی كنترلر ايكس باكس از گيم كيوب كپی شده اونم در حاليكه جفت اين كنسولا با هم عرضه شدن، اينم از اين.
محض اطلاعات خارج ماست بندی سر كوچه نيست كه بازی PS2 رو كيلویی تو نايلون بفروشن. اون بازی های PS2 كه روی PS3 اجرا می شدن رو مردم اريج می خريدن، و قيمتشون هم الان فضاييه چون گير نميان، همون موقع هم كه سونی PS3 رو عرضه كرد گرون بودن چون ديگه عصر PS2 تموم شده بود. ولی سونی اومده همونا رو روی PSN عرضه می كنه اونم با قيمت كاملا مناسب!

اولا منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی عزیز

دوما هدف از backward چیز دیگست :) هدف اینه که بازی هایی که شما از نسل قبل برات مونده رو بتونی روی کنسولت کماکان اجرا کنی و لذت ببری.
هدف این نیست که بازی ای که موجود داری رو دوباره بری بخری.

خیلی راحت می شه هم backward باشه برای اجرای بازی ها هم بازی ها روی PSN عرضه شه تا اشخاصی که ندارند برن بخرن.

اینم حرف من نیست عزیز، خیلی های دیگه به این موضوع معترض شدن.

حالا باورش برای شما سخته بحث چیز دیگریست

نوید ما رو سر fifa vs uncharted و سبز لجنی بن می کنی اما باور کن حال خراب تر از من اینجا خیلی بیشتره ها، یکی می گه شیپورچی ، یکی هم که من یوزرم بن شده بوده کلا اومده می گه فلان پست رو دادی!!!!!

ای بابا آرش بگم خدا چی کارت کنه با یوزر تو لاگین بودم

آخرین ویرایش:
خب این الان چه ایرادی داره ؟ به قول شما سونی نمیتونه (!) تو امکانات آنلاین با MS مقابله کنه ، در عوض میاد تو زمینه انحصاری ها و انواع و اقسام کالکشن ها مقابله میکنه و بهتر هم عمل میکنه ..

ایرادی نداره.هر شرکتی توی چیزی که میتونه موفق باشه سرما یه گذاری میکنه.مشکل اینه که سونی چون زورش نمیرسه دائم چرند میگه.

ای بابا، بالاخره این داغ دل 7 ساله یه جوری باید خالی شه دیگه، نه؟:دی

دوستانی که کامنتهای ملودرام میزان درمورد انحصاری های ps3، خبر دارن سونی بین 3 تا شرکت مقام چندم رو داره؟ :دی.

من ایکس باکس دارم و بشخصه حالم از ایکس باکس بهم میخوره ..¡¡
یه بازی ارکید مفت روی لیو نداره ...
ماینکرافت که کاملا ارکیده و حجمش 140 مگه ... 40 هزارتومنه ؟!!؟؟!؟!!"'%//6&

از اون حرف ها که دل سوپر فن های زبون .... قند تو دلشون اب میشه زده :d

البته بعضی ها به مانند خودم حس میکنن به یه جاییش فشار اومده داره مظلوم نمایی میکنه !
خب این الان چه ایرادی داره ؟ به قول شما سونی نمیتونه (!) تو امکانات آنلاین با MS مقابله کنه
با تعجب گفتی ! شک داری ؟ شک نداشته باش اذیت میشی
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
خوبه والا ناظم اينجا داره تمام پست ها رو پاك ميكنه جز پست هاي رفيقاش كه هرچي دلشون ميخواد ميگن !!!!

ایرادی نداره.هر شرکتی توی چیزی که میتونه موفق باشه سرما یه گذاری میکنه.مشکل اینه که سونی چون زورش نمیرسه دائم چرند میگه.
زورش نرسیده؟
الان مثلا چه فشاری رو سونی اومده که زیرش ریزش کرده؟
شمایی که تو ایرانی میتونی شبکه های پولی رو روی xboxlive نگاه کنی؟
اونم خدا میفهمه چه سرعت اینترنتی میخواد با چه حجمی.

سونی هم دیگه داره زیاد از خودش تعریف میکنه ..

من مثل همیشه رو نظر قبلیم هستم :

بازیهای مولتی پلتفرم و امکانات اضافی و لایو و مولتی پلیر ----- XBOX360

بازیهای انحصاری ------- PS3

------
بگذریم که بازم ایکس باکس بازیهای انحصاری بزرگی مثل GEARS و HALO و FORZA و .... داره .

در عوض میاد تو زمینه انحصاری ها و انواع و اقسام کالکشن ها مقابله میکنه و بهتر هم عمل میکنه ..
با HD کردن بازیهای نسل قبلی; رقابت میکنه بیا ماکروسافت؟ موفق باشه پس :tongue:.

من به شخصه یک کمپانی میخوام، در حد مایکروسافت، که بازی های سونی رو داشته باشه.
اون تازه میشه به فکر گیمر بودن :دی. هر کدوم یه گوشش رو گرفتن بقیه اش وله :دی.

کاملا حرفش درسته، همین E3 امسال رو ببینید، تنها شرکتی که فقط به بازی پرداخت، فقط به گیمرها سونی بود. منهای Woderbook (seriously, wtf was that?) نینتندو که کلا تعطیل بود، ماکروسافت هم تمام تلاشش این بود که بگه آره ما داریم یه اکوسیستم خلق می‌کنیم مثل اپل. با این تفاوت که هیچ چیز جدیدی برای هیچکس نیاوردیم و اکثر چیزایی که نشون دادیم یه سری show off به درد نخوره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or