سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    287

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
1 درصد لذت با pc رو هیچ پلتفرمی به من نمیده ، حتی اگه سیستمم ضعیف باشه
اونوقت فلسفه ی وجودی ۲۴ ساعته ی شما تو این تاپیک چیه؟
نمیگم نباید باشی ولی طبق گفته خودت بودنت اینجا کاملا کار بیهوده ایه

دوستان این بحث کنسول و PC واقعا اصلا جایگاهی نداره.
یه دستگاه پلاگ اند پلی مثل کنسول فقط برای راحتی بازی کردنه در صورتی که PC علاوه بر بازی میشه کارهای دیگه هم باهاش کرد.
هر کدوم هم مزایا و معایب خودش رو داره.

شرایط بازی کردن مثل لم دادن ، لش کردن و... رو الان روی هر دو میشه داشت.
هر دو به تلویزیون وصل میشن و هر دو UI لازم جهت لش کردن:D و استفاده از گیم پدهای به روز مثل دوال سنس و ایکس باکس رو دارن (Steam big Picture).

من 27 ساله که PC گیمرم ولی واقعا مقایسه این دوتا پلتفرم اصلا از ابتدا اشتباست.
سر خودتون رو فقط درد میارید.
بحث قیمت و... هم که بکنیم ، بالا بریم پایین بیایم کنسول ارزونتر تموم میشه ، حتی همین 800-700 دلار PS5 Pro هم باز به نسبت قابل مقایسه با PC که سرش به تنش بی ارزه نیست.
این که دیگه بحثی درش نیست.

میمونه خرید بازیها که اگه اورجینال باز باشیم رو جفت اونها یه قیمته.
البته ریجن بندی هم داریم و بعدش اکانتهای ظرفیتی ، اشتراکی ، هکی و... که روی هر دو الان هست (روی PC مثل گیم پس ، اکانتهای یوبی و... چه اوریجینال و چه اشتراکی و هکی موجوده)

اگه کرکی باز باشیم که خب حتما اولویت با PC هست(تو روز عرضه میشه اکانت استیم ارزون جهت آفلاین بازی کردن اجاره کرد و...) ولی روی کنسول هم بعد یکی دو سال اول که راهکارهاش اومد میشه کرک کرد و بازی کرد، حتی خیلی ارزونتر از PC.
بیخیال بشین ، این بحثها از توش هیچی در نمیاد :D

پلتفرمهاتون رو دوست داشته باشید ، برای دوستانتون رو هم ایضاً دوست بدارید :D

آخرین ویرایش:
حالا بیشتر هم پاسخ بدی مشکلی نیست:D
چن بار گفتم.
سونی کنسول داده که مخاطباش به سمت پی سی مهاجرت نکنن.
یوتیوب هم پر از مقایسه پی اس ۵ پرو و پی سی همرده هست. بعد الان چرا ما مقایسه نکنیم؟ کی تعیین میکنه کی توی کدوم تاپیک پست بده؟
شما برو تو تاپیک سخت افزار پست بده و از مزایای کنسول بگو. تا زمانی که اطلاعات غلط ندی و به کسی توهین نکنی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.

بله هزار بار گفتم، بازم میگم. پی سی بهتره. به پی سی ۱۰۰۰ دلاری هم از پی اس ۵ پرو خیلی بهتره. علاوه بر امکانات دیگه اش. دسترسی به بازیای پی سی و ایکس باکسم داره. مخصوصا الان که قیمت کنسول نزدیک به ۸۰۰ دلاره. حالا شما مخالفی؟ مخالف باش.

مشکل شما اینه که میگی خب من طرفدار برند سونیم، پس کسی حق نداره هیچ چیزی رو باهاش مقایسه کنه. ذره ای ازش انتقاد کنه یا هر چیز دیگه. حالا یه عده انتقاد میکنن، شما ناراحت میشی؟ خب بشو. واقعا برای من مهم نیست.
من چی میگم شما چی میگی. شما هر جا میخوای 1000 تا پست بده.

من دارم میگم شما نظرتو بگو ولی برای دیگران تعیین تکلیف نکن ............اینکه میگی " سعی نکنیم به بقیه بقبولونیم که اون چیزی که ما انجام میدیم بهتره" رو خود شما داری انجام میدی.
اینکه تا حالا حدود 50 تا پست دادین تو این تاپیک و هی چرتکه میندازی و میگی کامپویتر فلان دلار ارزونتر و ..... سر اخر هم کسی مخالف شما حرف میزنه فکر میکنید میخواد نظرش رو بقبولونه نشون میده شما تحمل نظرات دیگران رو ندارین.

شما بری تو تاپیک سخت افزار pc ایش هم با این لحن صحبت کنی همه از دستت ناراحت میشن - این تاپیک فقط برای شمردن مزایای pc نیس که. بحثای دیگه ای هم هست که اجازه نمیدین انجام بگیره.

حالا باز میخوای تا یه ماه دیگه تو این تاپیک پستای اینطوری بزنید هیچ مشکلی نیس. اونقدر پست بزن تا برسی به فضا.

.​

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or