سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    287

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
تصور شما از پی‌سی گیمینگ تصور دهه‌ ۹۰ میلادیه

View attachment 358772

الان یه دهه س همه چیز وایرلس شده شما هر جا خواستی لم بده با دوال سنس Halo بازی کن یا با الیت کنترلر Ragnarok :دی
و اما واقعیت
How-to-Build-Your-Own-Gaming-PC_-A-Step-by-Step-Guide.png
من کاری ندارم کنسول هم عالیه، اما اون لذت و زیبایی و پرفکتنسی که pc گیمینگ تعریف می کنه ماورای باور خیلی هاست .
1 درصد لذت با pc رو هیچ پلتفرمی به من نمیده ، حتی اگه سیستمم ضعیف باشه

و اما واقعیت
View attachment 358780
من کاری ندارم کنسول هم عالیه، اما اون لذت و زیبایی و پرفکتنسی که pc گیمینگ تعریف می کنه ماورای باور خیلی هاست .
1 درصد لذت با pc رو هیچ پلتفرمی به من نمیده ، حتی اگه سیستمم ضعیف باشه
الان میان می گن این ست آپی که گذاشتی چند هزار دلاره و فلان...

من بعضی وقتا می رم کیسو میارم میزارم کنار TV توی هال خونه مثل کنسول یه پاور و hdmi هم وصل می کنم فقط مشکلی هم ندارم :دی حتی از بیگ پیکچر استیم هم استفاده نمی کنم خیلی عادی و معمولی، ۱۰-۱۵ ساله اینکارو می کنم در حقیقت :دی

من کلا وقتی میخوام Competitive آنلاین بازی کنم اصلا نمیتونم دور بشینم.
حتما باید نزدیک مانیتور بشم که بفهمم دقیقا چی میشه :D
البته برای سینگل پلیر هم همینه
تقریبا نزدیک میشینم ولی خب کمی با فاصله تر.

کلا همش برمیگرده به سلیقه یا عادت! سعی نکنیم به بقیه بقبولونیم که اون چیزی که ما انجام میدیم بهتره!بیخیال بشید.

نکته مهم و به دور از فن بازی این هست که HDR روی ویندوز افتضاحه! واقعا به لعنت خدا نمیرزه.
در صورتی که روی کنسول و حتی استیم دک OLED خیلی خوبه.
من کلا همیشه خاموشش میکنم.

الان میان می گن این ست آپی که گذاشتی چند هزار دلاره و فلان...

من بعضی وقتا می رم کیسو میارم میزارم کنار TV توی هال خونه مثل کنسول یه پاور و hdmi هم وصل می کنم فقط مشکلی هم ندارم :دی حتی از بیگ پیکچر استیم هم استفاده نمی کنم خیلی عادی و معمولی، ۱۰-۱۵ ساله اینکارو می کنم در حقیقت :دی
این ست اپ نسبتا قدیمیه و بین pcگیمینگ هایی که الان خیلی ها دارن چیزی نیست ، تک تک دلاری که واسه این ستاپ خرج میشه ارزشش رو داره چون اگه تعریف لذت بردن از بازی 10 از 10 باشه با این 10000/10 ه
من با اینکه تی وی کنار pc هست اما 20 ساله عادت کردم با مانیتور بازی می کنم ولی در نظر دارم یه کنترلر و hdmi خوب بگیرم و واسه بعضی باز ها

همین لم دادن و دراز کشیدن و لش کردن خودش تعیین کننده اس واقعا (بعضا اندازه فریم :D)
برای کسایی که بازی های ورزشی هم دوست دارن pc سم خالصه
شما حساب کن از nba 2k21 بازی نسل بعدی شد این 4 سال انگار پلیرهای pc رو آدم حساب نمیکردن و ورژن نسل 8ی بازیو براشون ریلیز میکردن
فکر کن عصر از سرکار برگشتی خسته و کوفته باز بخوای بشینی پشت صندلی شق و رق

خودم چندین کنسول پرتابل ( دستی ) داشتم
از psp گرفته تا 3ds و ....

باهاش تو مترو بازی می‌کردم
باهاش تو پارک بازی می‌کردم ، شب تو اتاق تو جام راحت باهاش بازی می‌کردم
و‌ ....

بازی‌های خوبی هم داشت مثلاً همین psp نسبت به سال ۲۰۰۴ که لانچ شد

img_20241203_115304_236_544b.jpg

این یکی از مزایا کنسول نسبت به pc ه

حالا طرف کنسول داره یا pc داره
مبارکشون باشه برن حالشو ببرن
از داشتشون لذت ببرن حال کنن
هدف همینه دیگه یه پلتفرم گیم خریدن که خوش بگذرونن

فقط زمانی مشکل پیش میاد که یه تعداد ناچیز از افراد میان اون داشته خودشونو می‌کنن تو چشم دیگران
و فکر می‌کنن خودشون تنها موجودات عقل کل جهانن باید برای دیگران تعیین تکلیف کنن
اون زمان مشکلی پیش میاد

• Like
Reactions: challengeeverything
مثل این👇 مورد؟

دقیقاً درسته
همونی که من در جواب اینو بهش دادم که کارش تخریب کردنه کنسول مورد پسند ما بود و قراره بخریم
که خودش یه دونه ایکس باکس فن هم هست + pc فن
و و ولکن ماجرا هم نبود
جوابی دادم که تا متوجه بشه به انتخاب ما احترام بذاره

ضرب المثل ایرانی : جواب های هوی
اگر اگر بیش از حد دخالت کنید تو انتخاب بقیه ، فکر کنید با تخریب کردن دیگران و مجبور کردن دیگران به تبعیت از نظر شما می‌تونید کارهای راهی پیش ببرید از این خبرا نیست
باید منتظر جوابشم باشی
اگر شما متوجه نمی‌شی هیچ فرقی با ایشون نداری جواب شما را هم خواهیم داد

• Like
Reactions: challengeeverything
کلا همش برمیگرده به سلیقه یا عادت! سعی نکنیم به بقیه بقبولونیم که اون چیزی که ما انجام میدیم بهتره!بیخیال بشید.
من تا حالا تو این تاپیک پست نداده بودم و صرفا خواننده نظرات دوستان بودم. ولی این پست شما به حدی شاهکار بود که نتونستم پاسخی ندم.

خود شما و هم فکراتون از همون صفحات اول وارد تاپیک مربوط به سخت افزار یه کنسول شدین و مرتبا هی تکرار می کنید که pc بهتره، باهاش میشه کلی کار کرد، قیمت یه pc خیلی از این کنسول کمتره و ..... . بعد طبیعتا وقتی یه عده در مقابل شما میان مزایا و راحتی های کنسول رو می شمرن بهشون میگید "سعی نکنیم به بقیه بقبولونیم که اون چیزی که ما انجام میدیم بهتره".

عین این میمونه یه نفر که کنسول داره بره وسط تاپیک سخت افزار pc و هی هی پست بذاره که pc خوب نیس، دردسر داره، سختی داره، پول زیاد میخواد و ..... :D:D . خداییش صد برابر بدتر از اینجا جوابشو میدن.

کلا مفهوم بحث و گفتگو تو جامعه ما عوض شده.

.

یوروگیمر با توجه به بررسی df :
آواتار ، یه بازی دیگه که نسخه ی مخصوص proش بدتر از نسخه ی ps5 معمولی به نظر می رسه.
View attachment 358782
خب؟ دلیلش چیه به نظرت؟
این خبرا رو میزاری که ایموجی خنده بگیری آقای سماواتی ولی نکنه واقعا فکر کردی به این خاطر این اتفاق افتاده که کنسول سونی یک کلاهبرداریه و به جای بهتر شدن، کیفیت بازی ها رو بدتر میکنه؟؟

ولی نه... مشکل تو آپدیتیه که یوبی سافت منتشر کرده!

IMG_20241203_121316_952.jpg
IMG_20241203_121327_665.jpg

بله یک شرکت میتونه آپدیتی عرضه کنه که کیفیت 4K/60 FPS رو به مد کوالیتی بازی اضافه کنه ولی همون پچ هم میتونه مشکلاتی داشته باشه و نیاز به بروزرسانی های متعدد داشته باشه.

اما خب چه میشه کرد... جون به جونتون کنن ترولید و فن بازی در میارید و دنبال حاشیه درست کردن.

خودم چندین کنسول پرتابل ( دستی ) داشتم
از psp گرفته تا 3ds و ....

باهاش تو مترو بازی می‌کردم
باهاش تو پارک بازی می‌کردم ، شب تو اتاق تو جام راحت باهاش بازی می‌کردم
و‌ ....

بازی‌های خوبی هم داشت مثلاً همین psp نسبت به سال ۲۰۰۴ که لانچ شد

img_20241203_115304_236_544b.jpg

این یکی از مزایا کنسول نسبت به pc ه

حالا طرف کنسول داره یا pc داره
مبارکشون باشه برن حالشو ببرن
از داشتشون لذت ببرن حال کنن
هدف همینه دیگه یه پلتفرم گیم خریدن که خوش بگذرونن

فقط زمانی مشکل پیش میاد که یه تعداد ناچیز از افراد میان اون داشته خودشونو می‌کنن تو چشم دیگران
و فکر می‌کنن خودشون تنها موجودات عقل کل جهانن باید برای دیگران تعیین تکلیف کنن
اون زمان مشکلی پیش میاد
514PFKHbLZL-_SL1359_.jpg
006GyCrGJGrDi9VElQq0xBR-5.v1683750020.jpg

داداش شما داری قضیه رو برعکس جلوه میدی و اطلاعات غلط میدی.
کدوم مزیت؟
سونی در حال حاضر اصلا کنسول دستی نداره.
در صورتی که پی سی دستی انواع و اقسامش هست و استیم دک هم تجربه کنسول مانند میده.
شما فکر کنم داری تو بازه ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ زندگی میکنی هنوز. :D

آخرین ویرایش:
لااقل میخواید هیت بدید قبل کپی پیست کردن عکس، محتوای اونو بخونید و بفهمید که ایراد از کجاس تا بعدش خیط نشید :))
مسئله به این واضحی که مشکل آواتار از سمت خود یوبیسافت بوده بعد طرف اومده با افتخار میگه پرو از معمولی ضعیفتره! خودترولی تا کجا!:D

View attachment 358795
View attachment 358796

داداش شما داری قضیه رو برعکس جلوه میدی و اطلاعات غلط میدی.
کدوم مزیت؟
سونی در حال حاضر اصلا کنسول دستی نداره.
در صورتی که پی سی دستی انواع و اقسامش هست و استیم دک هم تجربه کنسول مانند میده.
شما فکر کنم داری تو بازی ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۰ زندگی میکنی هنوز. :D

کنسول‌های گیمینگ پرتابل از اواخر دهه ۷۰ میلادی تو بازار بوده تا همین امروز

این عکس‌هایی که فرستادی ، قدمت گجت‌های pc گیمینگ پرتابل که فرستادی همین چند سال اخیر اومده و محبوبیت زیادی هم نداره بگیم خیلی استقبال شده
که راحتی کار با کنسول‌های پرتابل دستی رو هم ندارن
از نظر میزان فروشم که جلوی فروش کلی کنسول‌های پرتابل حرفی برای گفتن ندارن

دیگه کم سن باشی همین میشه

من تا حالا تو این تاپیک پست نداده بودم و صرفا خواننده نظرات دوستان بودم. ولی این پست شما به حدی شاهکار بود که نتونستم پاسخی ندم.

خود شما و هم فکراتون از همون صفحات اول وارد تاپیک مربوط به سخت افزار یه کنسول شدین و مرتبا هی تکرار می کنید که pc بهتره، باهاش میشه کلی کار کرد، قیمت یه pc خیلی از این کنسول کمتره و ..... . بعد طبیعتا وقتی یه عده در مقابل شما میان مزایا و راحتی های کنسول رو می شمرن بهشون میگید "سعی نکنیم به بقیه بقبولونیم که اون چیزی که ما انجام میدیم بهتره".

عین این میمونه یه نفر که کنسول داره بره وسط تاپیک سخت افزار pc و هی هی پست بذاره که pc خوب نیس، دردسر داره، سختی داره، پول زیاد میخواد و ..... :D:D . خداییش صد برابر بدتر از اینجا جوابشو میدن.

کلا مفهوم بحث و گفتگو تو جامعه ما عوض شده.

.
حالا بیشتر هم پاسخ بدی مشکلی نیست:D
چن بار گفتم.
سونی کنسول داده که مخاطباش به سمت پی سی مهاجرت نکنن.
یوتیوب هم پر از مقایسه پی اس ۵ پرو و پی سی همرده هست. بعد الان چرا ما مقایسه نکنیم؟ کی تعیین میکنه کی توی کدوم تاپیک پست بده؟
شما برو تو تاپیک سخت افزار پست بده و از مزایای کنسول بگو. تا زمانی که اطلاعات غلط ندی و به کسی توهین نکنی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.

بله هزار بار گفتم، بازم میگم. پی سی بهتره. به پی سی ۱۰۰۰ دلاری هم از پی اس ۵ پرو خیلی بهتره. علاوه بر امکانات دیگه اش. دسترسی به بازیای پی سی و ایکس باکسم داره. مخصوصا الان که قیمت کنسول نزدیک به ۸۰۰ دلاره. حالا شما مخالفی؟ مخالف باش.

مشکل شما اینه که میگی خب من طرفدار برند سونیم، پس کسی حق نداره هیچ چیزی رو باهاش مقایسه کنه. ذره ای ازش انتقاد کنه یا هر چیز دیگه. حالا یه عده انتقاد میکنن، شما ناراحت میشی؟ خب بشو. واقعا برای من مهم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or