سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    268

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
والا کسی نگفته تصویر بهتره
فکر نکنم کسی شکی داشته باشه 4090 که قیمتش ۳ برابر قیمت ps5pro هست از پرو بهتر باشه
معلومه که بهتره موتور فضاپیما رو با موتور ۴ سیلندر سدان مقیاسه میکنن مگه؟
مشکل دوستان اینه چیزی که تازه معرفی شده و هنوز جزئیات و تستی ازش نیومده رو پیشاپیش کلاهبرداری حساب میکنن :دی
در مورد رزلوشن نتیو هم این حرف ما نیست حرف بزرگ خاندان صنعت :دی جنسن مدیرعامل انویدیاس که پریروز توی کنفرانس در مورد upscale حرف آخر رو زد
ولی همچنان دوستان اصرار میکنن که رزلوشن نیتو ملاکه جنسن غلط خورد! گفت دوران نیتو تمام شده
خدایی بعضی از دوستان گفتن که بهتره.
اون حرف مدیر عامل انویدیا درسته، ولی گفته که ما دیگه توی تمام کارت ها هوش مصنوعی رو قرار میدیم و دوران کارت های ساده پایان یافته. قرار نیست که این به معنای پایان دوران تصویر نیتیو باشه، بله میتونه کمکش تا پردازش محاسبات و تصاویر سریعتر و بهتر باشه، و در واقع مکملش باشه نه اینکه جایگزینش بشه.

• Like
Reactions: drak
تنسور کور عموما کارش سریع حل کردن محسابات ریاضیه که در نهایت تو ماشین لرنینگ و Ai کمک میکنه (مثلا DLSS بر همین پایه اس، برای همین کارت گرافیکای قدیمی ترشون که تنسور ندارن به DLSS دسترسی ندارن)، ربطی به RT نداره.

برای RT جداگونه یه چیزی به اسم ray tracing acceleration core داره به همون صورت سخت افزاری
من اون هسته ها رو قاطی کردم :D اشتباه از من بود

---
آقا کارت 4090 از کنسول 700 دلاری بهتره قبول میکنم حرف شما دوستان متینه. اشتباه از بنده بود، پذیرا باشید. دوست باشیم باهم

من اون هسته ها رو قاطی کردم :D اشتباه از من بود

---
آقا کارت 4090 از کنسول 700 دلاری بهتره قبول میکنم حرف شما دوستان متینه. اشتباه از بنده بود، پذیرا باشید. دوست باشیم باهم
کی حرفی از 4090 زد :دی بخوای خیلی جدی و تکنیکال مقایسه 1:1 کنی و نتایج مشابه PS5 بگیری دقیقا رو PC با یه RX 6600 و یه i5 12400f همون مقدار عملکردو میگیری یا بیشتر حتی اگه قرار باشه به همون شدت کنسول dynamic resolution و آپسکیلینگ استفاده کنی.
بحثی توش نیست از اون لحاظ اصلا، بحث چرتو پرتاییه که بدون ذره ای اطلاعات درست و اصولی میگن دوستان و مقایسه های اشتباه میکنن در مورد رزولوشون و چیزای دیگه

هی 4090 , 4090 نکنید، بحثو بیشتر به سمت 3060 و 3070 ببرید

به نظرم حتی باید بریم عقب تر.
400 دلار برای 360 تو سال 2005 برابر 645 دلار الانه.
دیکه از PS3 نگیم.
نسل 7 قابل قیاس با الان نیست.
اون موقع 360 به اندازه گرونترین pc خروجی میداد.
ps3 هم از بلوری پشتیبانی میکرد که اون زمان یک تکنولوژی کاتینگ اج محسوب میشد.
..........
چیزی که یادم میاد زمان ps3 قیمت یک bd-player حدودن 400 دلار بود!

چرا متوجه شدم ولی خواستم بگم شاید درست ترش اینه که بریم عقب تر.
اونجا ایران نیست که امسال تا سال بعد تورم عجیب و غریب داشته باشیم.
اونا تورم عجیب نداشتن بجز همین زمان کرونا که تورم ۱-۲ درصد شده بود ۶-۷ درصد در سال

• Like
Reactions: Love Console
360 زمان لانچ ۳۰۰ دلار بود
اون 20 گیگی بود.
نسل 7 قابل قیاس با الان نیست.
اون موقع 360 به اندازه گرونترین pc خروجی میداد.
ps3 هم از بلوری پشتیبانی میکرد که اون زمان یک تکنولوژی کاتینگ اج محسوب میشد.
..........
چیزی که یادم میاد زمان ps3 قیمت یک bd-player حدودن 400 دلار بود!
خب خودت داری جواب خودت رو میدی.
از 2005 تا حالا فقط کارت گرافیکهای پرچمدار از 400-300 دلار شدن بالای 1000 تا 2000 دلار.
دیگه باقیش رو اصلا نیاز نیست بهش فکر کنیم.

اگه قرار بود که پرو تو 2024 مثل 360 به اندازه گرونترین PC حال حاضر خروجی بده اونوقت قیمتش چقدر باید میبود؟

۲۰ گیگ باشه بازی اجرا نمیکنه یا چی؟
خب شما یادت نمیاد احتمالا.
پرمیوم حتی پورت hdmi هم نداشت ، cpu ضعیف تر داشت.
صدای دالبی و چندتا مورد دیگه ... هم نداشت.
خیلی ویژگی ازش زده بودن که 100 دلار کمتر بود.

آخرین ویرایش:
هارد 2 ترا nvme الان هم قیمت 1 ترا سال 2020، خیلی ارزو شده ssd این چند سال، اصلا لحاظ نمیکنین تو چرتکه انداختن
یکی دیگه اینکه در جواب چرا تو این پکیج به این قیمت دیسک درایو نذاشت، میگن چون خرید ها دیجیتالی شده دیگه لازم نمیشه
خب نشد که، چیزی که از باکس حذف کردی، بازم قیمتشو بکشی روش؟ این اسمش کم فروشیه آقای سونی

• Smile
Reactions: Vice City FM
خب نشد که، چیزی که از باکس حذف کردی، بازم قیمتشو بکشی روش؟ این اسمش کم فروشیه آقای سونی
وقتی ماکرو به جای بازی، لودینگ تحویلتون میده این کار سونی جای تقدیر داره 😂
طرف میگه سرنی دیوانه داره از ssd سو استفاده میکنه ولی میبینیم محصول نهایی سونی بدون لودینگ میرسه دست مشتری ولی طرف مقابل با لودینگ بی نهایت و استاندارد ۳۰ فریم مریدانش رو شگفت زده نگه میداره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or