سونی رسما از PlayStation 5 Pro رونمایی کرد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بنظر شما ps5 pro با قیمت 700 دلار یا 800 یورو ارزش خرید دارد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    275

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

سونی به طور رسمی کنسول پلی استیشن 5 پرو را معرفی کرد. کنسول جدید در تاریخ 7 نوامبر با قیمت 700 دلار / 700 پوند / 800 یورو عرضه خواهد شد. البته جعبه کنسول شامل یک SSD دو ترابایتی، یک کنترلر بی سیم DualSense است، اما یک دیسک درایو باید جداگانه خریداری شود. به گفته سونی، PS5 Pro دارای طراحی منطبق با خانواده کلی محصولات PS5 است.

کنسول PS5 Pro در جریان لایو استریمی توسط معمار سیستمهای سونی، Mark Cerny رونمایی شد. PS5 Pro دارای یک GPU بزرگتر است که ردیابی پرتوهای پیشرفته (ray tracing) و ارتقاء مقیاس مبتنی بر هوش مصنوعی (AI-driven upscaling) را برای عناوین موجود و جدید محیا می‌کند. طبق گفته سونی، PS5 Pro دارای پردازنده گرافیکی با 67 درصد واحدهای محاسباتی بیشتر نسبت به کنسول فعلی PS5 و 28 درصد حافظه سریعتر است. در مجموع، این امکان رندرینگ تا 45 درصد سریع‌تر را برای گیم‌پلی فراهم می‌کند و تجربه را بسیار روان‌تر می‌کند. ray tracing پیشرفته اجازه می‌دهد تا این تکنولوژی درون بازی با سرعت دوبرابر و گاهی سه برابر نسبت به کنسول PS5 اجرا شود. در آخر سونی PS5 Pro Resolution Super Spectral PlayStation را معرفی می‌کند، یک ارتقاء مبتنی بر هوش مصنوعی که از فناوری مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ارائه وضوح تصویر واضح‌تر استفاده می‌کند.

به گفته سونی، از دیگر پیشرفت‌ها می‌توان به PS5 Pro Game Boost اشاره کرد که می‌تواند برای بیش از 8500 بازی PS4 قابل اجرا در PS5 Pro اعمال شود. این ویژگی ممکن است عملکرد بازی‌های PS4 و PS5 را تثبیت یا بهبود بخشد. کیفیت تصویر پیشرفته برای بازی‌های PS4 نیز برای بهبود وضوح در بازی‌های منتخب PS4 موجود است.

Hideaki Nishino، مدیر عامل کسب و کار سونی گفت: ما PS5 Pro را با در نظر گرفتن بازیکنان و سازندگان بازی عمیقاً درگیر توسعه دادیم، زیرا بسیاری از آنها خواستار کنسولی شده‌اند که گرافیک بالاتری با نرخ فریم بهتری در 60FPS داشته باشد. موفقیتهای ما با PS5 بدون میلیون‌ها بازیکنی که در طول سال‌ها از ما حمایت کرده‌اند و عشق خود به بازی را با ما به اشتراک گذاشته‌اند امکان‌پذیر نخواهد بود. بازیکنان هر کدام از گزینه‌های کنسول را انتخاب کنند، چه PS5 یا PS5 Pro، ما می‌خواهیم بهترین تجربه بازی را برای همه به ارمغان بیاوریم که متناسب با نیازهایشان باشد.

آخرین ویرایش:
حالا ما به شوخی هی گفتیم مرشد و ارشاد، دوستمون ولی جدی جدی شده ابی بت شکن :D و خیلی جدی داره سعی میکنه با بت و بت پرستی مبارزه کنه : ))))))))))))) پی سی هم ماشالله کلا زدن به نام خودشون و پیروانشون :D

یعنی دوربین مخفی و خارج از موضوع بودن و تو باغ نبودن اینا هم کلا رد شده دیگه و جوابگو نیست :D خیلی خوبه همینجوری با قدرت ادامه بدید :-h:-bd<:-P:D

ایتکه من خودمو چی معرفی می کنم به خودم مرتبطه. در مورد حملات شخصیتم که اولین بارت نیست اینقدر غرق یه باکس پلاستیکی شدی که انتظاری بیش از این نمی شه داشت

در مورد AI و مشین لرنینگ و همه حرفاتم بسنده می کنم به این جمله. DLSS از سال 2018 رو کارتای انویدیا اومده چیزی که هی پیشرفا کرده و تهش این PSSR به گردش هم نمی رشه. تمام بازیایی که نشون دادن همون ورژن بیس بودن که فقط بهش PSSR اضافه شده بود یعنی چیزی که حتی در حد تکنولوژی 7 سال پیش انویدیا نیست جوری وانمود می شه که انگار از کرامات پروفسور سرنیه و همه جهانیان باید انگشت به ماتحت بمونن
نه داداش من. غیر خودت و کوروش کبیر همه فهمیدن سونی مارو گیر آورده. خودتم کلاتو قاضی کنی می فهمی نیازی به توضیح من نیست.
یعنی چون انویدیا 6 ساله یه تکنولوژی ای رو استفاده میکنه برای سونی هم باید 6 سال بگذره که تازه به حد الان انویدیا برسه؟ پیشرفت کلی تکنولوژی و AI هم که پشم کلا :D
چیزی که ما میدونیم اینه که حداقل از FSR که داره رو بازیا اعمال میشه بهتر عمل میکنه. سرنی هم نگفته DLSS رو کردیم تو سطل زباله با کنسولمون. خودتون یه پیش فرض غلطی واسه خودتون تعریف میکنید که سرنی گفته این خفن ترین وسیله ساخته بشریته بعد تریگرم میشید که فلانی داره دروغ میگه :D

حالا پرو 4 تا ری تریس و شاخ و برگ بیشتر :دی
داش خیلی زور داره برای شاخ و برگ بیشتر آدم ۴۰ ۵۰ میلیون پیاده بشه :D
یعنی هر طور حساب میکنم تا وقتی باندل ۱ ترا نده برای من یکی صرف نداره
..........‌‌‌‌..........‌.
جالب تر از همه طومار نویس اعظم هست که ۴ نفر به زور پست هاش رو نمیخونن ولی توی پست هاش به همه تیکه میندازه آخه اصلا کسی پست هات رو میخونه که باز به بقیه امر و نهی میکنی :D

به این کار سونی حتی نمیشه گفت گرونفروشی. این رسمن یک کلاهبرداری یا اسکمه.
کنسول 15.2 ترافلاپسی رو بدون استند و بدون دیسک درایو 700 دلار قیمت گذاری کرده. در حالی که سریز ایکس 12.2 ترافلاپسی (بدون نیاز به استند) 450 دلاره.
نظر gamernexus در این رابطه:

in 2014 $400 = $526.49 in 2024
خدا پدرت رو بیامرزه
۵۲۶ دلار به قول خودت به نسبت الان قیمت داشت ps4 pro که برای قشر خاصی طراحی شده دقیقا مثل ps5 pro
ولی اینم بگو دیسک درایو هم داشت که خودش به تنهایی ۸۰ دلار قیمت داره

• Like
Reactions: Need-More-Speed
داش خیلی زور داره برای شاخ و برگ بیشتر آدم ۴۰ ۵۰ میلیون پیاده بشه :D
یعنی هر طور حساب میکنم تا وقتی باندل ۱ ترا نده برای من یکی صرف نداره
..........‌‌‌‌..........‌.
جالب تر از همه طومار نویس اعظم هست که ۴ نفر به زور پست هاش رو نمیخونن ولی توی پست هاش به همه تیکه میندازه آخه اصلا کسی پست هات رو میخونه که باز به بقیه امر و نهی میکنی :D
از اول تاپیک داریم همینو میگیم دیگه :دی پرو آپشن جانبیه دیگه سونی که قرار نیست کنسول های پایه رو از کار بندازه
هرکی براش ارزش داشت میخره هرکی هم ارزشی توی اینا نبینه نمیخره واقعا نمیدونم دعوا این جماعت سر چیه :دی
پرچمدار 800 دلاری رو 1600 دلار خریده میگه چرا از گرونی حمایت می کنید و ماله می کشید بت پرستی می کنید! مشتری اونه با کمترین قیمت بیشترین کارایی بگیره! :دی زبان قاصره
الان 4090 با کمترین قیمت بالاترین کارایی رو میده لابد ما خبر نداریم حالیمون نیست نمی فهمیم سونی خونخوار گولمون میزنه :دی

خدا پدرت رو بیامرزه
۵۲۶ دلار به قول خودت به نسبت الان قیمت داشت ps4 pro که برای قشر خاصی طراحی شده دقیقا مثل ps5 pro
ولی اینم بگو دیسک درایو هم داشت که خودش به تنهایی ۸۰ دلار قیمت داره
حجم ps4pro چقدر بود؟ :دی اینجوری 1:1 که نمیشه مقایسه کرد :دی
من بازم میگم سونی اگر آپشن 1 ترا + درایو هم کنار 2 ترا بدون درایو میذاشت خیلی از این حرفا پیش نمی اومد
ولی خوب اونام نگاهشون به واقعیت بازار هست وقتی میبینن فروش دیجیتالی بازی بیشتره میگن خود درایو برمیداریم جاش 1 ترا فضا بیشتر میدیم کسی درایو خواست امکان خرید مجزا داره دیگه

تا قبول نکنید نسخه پرو یک محصول جانبی مثل دوال سنس اج هست کار جلو نمیره :دی کسی با نخریدن پرو از نسل 9 محروم نمیشه چیزی رو از دست نمیده همونطور کسی که دوال سنس اج نخریده چیزی رو از دست نداده

این محصولات برای کسی هست که درشون ارزش ببینه و 3/4 تا خرت و پرت بیشتر رو بخواد همین

آخرین ویرایش:
یعنی چون انویدیا 6 ساله یه تکنولوژی ای رو استفاده میکنه برای سونی هم باید 6 سال بگذره که تازه به حد الان انویدیا برسه؟ پیشرفت کلی تکنولوژی و AI هم که پشم کلا :D
چیزی که ما میدونیم اینه که حداقل از FSR که داره رو بازیا اعمال میشه بهتر عمل میکنه. سرنی هم نگفته DLSS رو کردیم تو سطل زباله با کنسولمون. خودتون یه پیش فرض غلطی واسه خودتون تعریف میکنید که سرنی گفته این خفن ترین وسیله ساخته بشریته بعد تریگرم میشید که فلانی داره دروغ میگه :D
سال ۲۰۱۹ـ۲۰ بود مایکروفنا یه چیزی افتاده بود دو دهنشون که سریز اکس VRS داره ۵ نداره. بعد من بهشون می گفتم آقا این VRS عملا دانگرید رزولوشنه بدرد نمی خوره اصلا. بعد در جواب می شنیدم که داداش تو حالیت نی این یه تکنولوژی ابرفضاقرنه که فقط دست مایکروعه و امثال شما اسکلا مغزتون کوچکتر از درکشه. بعد چند وقت یهو Gtrx رو کردن بعد YYRZ. اختلاف سریز اکس و ۵ به ۱۸۰ درصد رسیده بود. تهش کنسولا لانچ شدن بازیا رو ۵ و سریز اکس در حد ۲ درصدم فرق نداشتن

حالا ۵ سال گذشته ما گیر سونی فنا افتادیم الانم می گیم آقا این PSSR یه آپسکیلریه که از تکنولوژی ۷ سال پیش انویدیا هم عقبتره داره ۷۰۰ دلار بابت یه چیز منسوخ می گیره باز جواب اینه تو مغزت کوچیکه هیتری.

خوش باشیم همگی

آخرین ویرایش:
اینهمه درد و رنج و ناله از اونجایی میاد که کنسول ۹<<<۱۲ ترافلافلیشون جلو ps5 زانو زد و حتی بازیهای انحصاریشون که خط قرمزشون بود رو هم داره برا ps5 استاندارد میده.الان بهشون حق بدین این فشار رو یه جا خالی کنن،چون نکنن براشون ضرر داره

حالا ۵ سال گذشته ما گیر سونی فنا افتادیم الانم می گیم آقا این PSSR یه آپسکیلریه که از تکنولوژی ۷ سال پیش انویدیا هم عقبتره داره ۷۰۰ دلار بابت یه چیز منسوخ می گیره باز جواب اینه تو مغزت کوچیکه هیتری.
واسه تکنولوژی منسوخ شده 7 سال پیش 700 دلار دادن که واقعا زور داره. فقط تو که از این قضیه با خبر شدی دسترسی به فوتیج خاصی پیدا کردی؟ یا مثلا اطلاعات فنی و تخصصی از PSSR که تهش یه چیزی در حد چکربورده و جای AI دارن بهمون غالب میکنن.
هیتر که نیستی ولی احتمالا یکی از لیکر های شاخ سونی هستی چون اصلا هیشکی نمیدونه PSSR داره چطوری کار میکنه در صورتی که معلومه تو کاملا از ریز جزییات فنی ـشم آگاهی و تسلط کامل داری.

فعلا چیزی که ما و اصحاب رسانه (:D) دیدن گفتن از FSR که خیلی اوضاش بهتره و میشه قابل رقابت با DLSS دونستش حداقل در حد چهار تا کلیپ و شاتی که دیدن. حالا تا هفته دیگه اطلاعات بیشتری صد در صد میاد و مائم شرمنده شما میشیم :D

واسه تکنولوژی منسوخ شده 7 سال پیش 700 دلار دادن که واقعا زور داره. فقط تو که از این قضیه با خبر شدی دسترسی به فوتیج خاصی پیدا کردی؟ یا مثلا اطلاعات فنی و تخصصی از PSSR که تهش یه چیزی در حد چکربورده و جای AI دارن بهمون غالب میکنن.
هیتر که نیستی ولی احتمالا یکی از لیکر های شاخ سونی هستی چون اصلا هیشکی نمیدونه PSSR داره چطوری کار میکنه در صورتی که معلومه تو کاملا از ریز جزییات فنی ـشم آگاهی و تسلط کامل داری.

فعلا چیزی که ما و اصحاب رسانه (:D) دیدن گفتن از FSR که خیلی اوضاش بهتره و میشه قابل رقابت با DLSS دونستش حداقل در حد چهار تا کلیپ و شاتی که دیدن. حالا تا هفته دیگه اطلاعات بیشتری صد در صد میاد و مائم شرمنده شما میشیم :D
من نیازی نیست به اطلاعات خاصی دست پیدا کنم. خود سونی فوتیج رسمی ارائه داده و دیحیتال فاندری هم بررسی کرده.

دیگه الان خروجی DLSS به صورت مستند هست با فرض اینکه آپسکیلر سونی هم تراز DLSS هم باشه میشه از الان خروجیشو دید
من خودم واقعا از DLSS Q راضیم که 4K رو از روی 1440 آپسکیل میکنه ولی واقعا مود های پایین تر رو تفاوتش رو متوجه میشم، حالا یه نفر میاد میگه من حتی آپسکیل از 840 به 4K رو تفاوتی نمی بینیم! خب آفرین خیلیم خوب! ولی دیگه نیا اینو به عنوان فکت بده که نه حتی DLSS P و حتی پایین ترم تفاوتی با نیتیو نداره
این الان یه نمونه HFW روی PC که تازه مود پرفورمنسش از 1080 آپسکیل شده، واقعا تفاوت نمی بینید؟! تازه این عکسه و در زمان حرکت تفاوت بیشترم میشه مخصوصا جاهایی که علف و درخت وجود داره و حرکتم میکنن:

Screenshot 2024-09-18 113737.jpg

بله این آپسکیلرها دیگه استاندارد گیم شده و به مرور بازم بهتر میشن ولی مشکل اینه که یه سری چون خودشون حالا به هر دلیلی متوجه تفاوت نمیشن میان دیگه افسانه سازی میکنن که نه الان دیگه از هر رزولوشنی آپسکیل کنی خروجی معادل نیتیو میگیری! :))

یه صحبت با این دوستانی که میرن اسکرین شات از بازی میزارن بعد با زوم ۸۰۰ برابری میخوان ثابت کنن dlss کوالیتی بالاتری داره میده
سونی داره با یه کنسول ۷۰۰ دلاری که چند تا سخت افزار همزمان روش سوار شده کیفیتی نزدیک به dlss رو تحویل ما میده قبول هم میکنیم dlss باز بهتره ولی حداقل داره مارو تا حد زیادی به اون نزدیک میکنه
از اون طرف چی داریم ، یه کارت گرافیکی رو داریم که به تنهایی هم قیمت کل پکیج 5Pro هست ، تازه اگه گرون تر هاش رو در نظر نگیریم
همه کسایی هم که بی طرفانه نظر میدن دارن میگن شما بخوای یه پی سی برابر با قدرت پردازشی و گرافیکی 5Pro بخری حداقل باید دو برابر هزینه کنی ، خب بابا سونی داره با نصف این قیمت 5Pro رو تحویل مشتریهاش میده (نه به زور) برن حالشو ببرن
حالا این وسط شما میای یه کارت به تنهایی ۷۰۰ دلاری یا بیشتر رو به رخ یه کنسول ۷۰۰ دلاری با مجموعه ای از سخت افزار های مختلف بکشی عیبی نداره
دو سه تا انحصاری گردن کلفت تا آخر نسل قائله رو ختم خواهد کرد

دیگه الان خروجی DLSS به صورت مستند هست با فرض اینکه آپسکیلر سونی هم تراز DLSS هم باشه میشه از الان خروجیشو دید
من خودم واقعا از DLSS Q راضیم که 4K رو از روی 1440 آپسکیل میکنه ولی واقعا مود های پایین تر رو تفاوتش رو متوجه میشم، حالا یه نفر میاد میگه من حتی آپسکیل از 840 به 4K رو تفاوتی نمی بینیم! خب آفرین خیلیم خوب! ولی دیگه نیا اینو به عنوان فکت بده که نه حتی DLSS P و حتی پایین ترم تفاوتی با نیتیو نداره
این الان یه نمونه HFW روی PC که تازه مود پرفورمنسش از 1080 آپسکیل شده، واقعا تفاوت نمی بینید؟! تازه این عکسه و در زمان حرکت تفاوت بیشترم میشه مخصوصا جاهایی که علف و درخت وجود داره و حرکتم میکنن:

View attachment 350102

بله این آپسکیلرها دیگه استاندارد گیم شده و به مرور بازم بهتر میشن ولی مشکل اینه که یه سری چون خودشون حالا به هر دلیلی متوجه تفاوت نمیشن میان دیگه افسانه سازی میکنن که نه الان دیگه از هر رزولوشنی آپسکیل کنی خروجی معادل نیتیو میگیری! :))
نه داش حواست نیست
روش پروفسور سرنی با انویدیا فرق میکنه
پروفسور چیپ مخصوص و بهینه سازی شده روی کنسول نصب کرده و AI داره چیپش
IO و کراکن به کمک PSSR میان و با کمک SSD رزولوشن رو از 860P به 8K ارتقا میدن و کیفیت تصویر به مراتب بهتر از 8k صاتع میکنن
تا چند سال دیگه pssr راحت dlss رو توی جیبش میذاره

راستی این سوالم برام پیش اومده اگه از اساتید سخت افزار کسی اطلاعی داره بگه .
چطور pro جی پی یوش ۶۰ cu هست ولی ۳۳ tflops ولی سری ایکس ۵۲ cu داره ولی 12 tflops ???
یعنی فقط با یک افزایش فرکانس نزدیک ۳ برابر میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or