سونی در Gamescom بازی های بیشتری برای PS4 معرفی خواهد کرد

Pythonistas

کاربر سایت
ps4-featured-1.jpg

نمایشگاه GamesCom معادل اروپایی نمایشگاه E3 است که سونی هر ساله حضور خوبی در این نمایشگاه دارد، تا جایی که سال های گذشته بازی های بسیار خوبی برای کنسول PS3 را در GamesCom به نمایش گذاشت، مانند همان چیزی که قرار است برای کنسول PS4 اتفاق بیفتد.
سونی یک آیپی جدید در E3 امسال با نام The Order 1886 معرفی کرد، ما متعجب بودیم که استودیو‌های First-party مانند Guerrilla Games،Naughty Dog،Media Molecule و دیگر استودیوها در حال انجام چه کاری هستند، بسیار خوب، در نهایت، احتمالا به جواب این سوال در همایش Gamescom خواهیم رسید.
Jim Ryan در مصاحبه ای گفت کمپانی بازی های بیشتری برای PS4 در این نمایشگاه نمایش خواهد داد، همچنین وی تایید کرد که PS4 قبل از کریسمس امسال در اروپا لانچ خواهد شد.
"بازی های بسیاری خواهند آمد، حتما از یوشیدا شنیده اید که 30 بازی در حال توسعه هستند، که 20 بازی در سال اول عرضه کنسول منتشر می شوند و 12 عدد از آن ها آیپی جدید هستند." وی افزود " ما چیزهای زیادی نگه داشته ایم که آن ها را در Gamescom برای اروپایی ها نمایش دهیم، ما نیاز داریم که چیزهایی در نمایشگاه امسال Gamescom نمایش دهیم."
این خبر بسیار خوبی است که قرار است چیزهای جدیدی در این نمایشگاه معرفی شود و امیدواریم که سونی سیلی از بازی ها را در Gamescom نمایش دهد، این همایش از 21 آگوست لغایت 25 آگوست برگذار می شود.
لازم به ذکر است Jim Ryan در مصاحبه ای دیگر به این نکته اشاره کرد که برای منطقه ی اروپا امکان دارد یک باندل نرم افزاری برای PS4 در نظر گرفته شود.

مبنع :

من بیشتر از همه منتظر R&C جدید هستم که Ins داره میسازه!:دی خدا میدونه چه گرافیک هنری داشته باشه! ToD که اول این نسل امد همه میگفتن قابل رقابت با کارهای پیکسازه. واقعا دوست دارم ببینم اینا با سخت افزار PS4 چکار میخوان بکنن!

Ins روی Res هم کار میکنه اما تد پرایس گفته شخص اول پروژه Res (اسمش رو نگفت، منم نمیدونم) الان لیدر تیم SO هست، یعنی دیگه تو ساخت Res مشارکت نداره که نمیدونم باید بگیم خبر خوبیه یا بد!:دی

به نظر من معرفی کردن GoW خریت محضه. باید وایستن طرفدارا به منت کشیدن بیفتن برای بازی کردن یه شماره گارآووار اون وقت. کالکشن و اینا هم ندن یه وقت که ... !:دی
ip جدید از NDog هم بعیده و من فکر می کنم وقتشه یه اسپین آف از آنچارتد رو ببینیم واسه اول نسل بعدی.

حتما از یوشیدا شنیده اید که 30 بازی در حال توسعه هستند، که 20 بازی در سال اول عرضه کنسول منتشر می شوند و 12 عدد از آن ها آیپی جدید هستند.
حالا باز یک عده در مورد بازی های انحصاری نطق صادر کنن !

100 درصد .. انتظار غیر از این نبود باید اون 20 تا بازی معرفی میشد اخرش ... کسی که نمیتونه بدون اطلاع از بازی ها بره سمتشون ...

فقط خوشم میاد سونی چطور با سیاست درست و عالی تو کنفرانس ها داره حریف ها رو فیتیله پیچ میکنه ... حالا که بعضی ها مجبورن بازی تکراری نشون بدن ... سونی کلی بازی جدید رو میکنه و گیمزکام هم به راحتی میبره ... من که میگم حداقل یکی دو تا jrpg انحصاری هم تو توکیو گیم شو خواهیم دید ...

بیشترین احتمال حضور واسه استودیوهای اروپایی هست.
یعنی استودیو لندن که یه پروژه ی معرفی نشده دارن و به احتمال زیاد معرفی میشه.
استودیو Evolution که بازیش از قبل مشخص شده. DriveClub
شاید IP جدید Guerrilla هم معرفی بشه! هرچند بعیده به نظرم.
Media Molecule هم که فعلا مشغول Tearaway باید باشن. ولی شاید اینا هم یه بازی جدید داشته باشن. مثلا یه LBP جدید.
Quantic Dream هم که احتمالا بیشتر از The Dark Sorcerer نشون میده.
Housemarque هم احتمالا یه Stardust دیگه معرفی میکنه.

من هنوزم فکر می کنم(و امیدوارم) بازیهای این سال آخر PS3 به PS4 هم میان :دی از جمله GT6 و TLoU . یعنی اولین بازی ND روی PS4 همین Tlou خواهد بود. بعدشم یه Uncharted جدید.

Media Molecule که IP خلاقانه و بزرگ LBP رو ساخت ، به احتمال زیاد بازی بعدیش رو توی Gamescom نمایش میده. البته توی کنفرانس فوریه هم یه چیزایی نشون دادن ، ولی در حد دموی اولیه بود و نمایش کامل و حتی اسم خاصی نداشت.
نمایش اونهای دمورد Move بود که گفتن ما تازه این رو کشف کردیم و داریم با ظرفیتهاش اشنا میشیم (:دی) تا از ظرفیتهاش استفاده کنیم :دی. خبری از بازی نبود.

12 تا ip جديد
فقط يه heavy rain منو مجاب كرد كه ايكس باكس كپي خور رو بيخيال شم ps3 اورج خور خريدم تو اين نسل. 12 تا فكر كنم واسه قلب من كه باطري ميخوره زيادي غليظ باشه

چقدر امکان داره ND یه تیم کوچیک رو برای ساخت Jak & Daxter اختصاص داده باشه ؟ :d:crying1:
سونی استودیوهای کوچیکتری مثل Bend داره که خیلی راحت میتونن از پس این کار بربیان. نیاز نیست ND الاف اون بشه.

درضمن استفاده و ساختن پشت سرهم یه ip میتونه سازنده رو دلسرد کنه. اونها باید استعداد و خلاقیتشون رو صرف ایده های جدید کنن مثل چیزی درمورد TLOU پیش اومد. درغیر این صورت اتفاق های خیلی بدی میافته مثل جدایی بانجی از MS یا افت کیفیت شدید KZ و ..... .

افت همه جانبه نسبت به شماره 2 و گم کردن راهشون. این Shadow Fall همه چیز هست الی KZ. تاثرات واضح کلنجار رفتن بیش از حد با یک IP.

سونی استودیوهای کوچیکتری مثل Bend داره که خیلی راحت میتونن از پس این کار بربیان. نیاز نیست ND الاف اون بشه.

درضمن استفاده و ساختن پشت سرهم یه ip میتونه سازنده رو دلسرد کنه. اونها باید استعداد و خلاقیتشون رو صرف ایده های جدید کنن مثل چیزی درمورد TLOU پیش اومد. درغیر این صورت اتفاق های خیلی بدی میافته مثل جدایی بانجی از MS یا افت کیفیت شدید KZ و ..... .

افت همه جانبه نسبت به شماره 2 و گم کردن راهشون. این Shadow Fall همه چیز هست الی KZ. تاثرات واضح کلنجار رفتن بیش از حد با یک IP.
حرفتو تا حدي قبول دارم دقديقا همون بلايي كه سر سري Resident Evil اومده

چقدر امکان داره ND یه تیم کوچیک رو برای ساخت Jak & Daxter اختصاص داده باشه ؟ :d:crying1:

Jak به ظاهر کوچیک میاد ولی در باطن بازی open world بود با انواع اقسام مکانیزم های گیمپلی مثل ریسینگ پلتفرمینگ و شوتینگ و مینیگیم و کلی مکانیزم دیگه واقعا بازی پر ملاطی بود از هر نظر کار تیم کوچیک موچیک نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or