سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
اگه کسی تونست اون حضور و حرکات مزخرف آتنا رو توجیه کنه ما هم قبول میکنیم داستان خوبی داشت ! کلاً اون آتنا کل بازی رو گرفته بود به شدت هم مزخرف اون آخرش هم که حضور آتنا قابل گفتن نیست ! همه میدونن چه خبر شد و دیالوگ ها چی بود ! اصلاً توی بازی ای که همه به درک واصل میشن روح این زنیکه از کجا اومد وسط و یهو مزدور شد :| باقی چیزها مثل درو کردن خداها هم بماند !
از بازیی که داستانش تخیلی حماسی هست نباید بپرسی چرا ، بالاخره یک دلیلی میارن و چون اصولا بازی تخیلی هست ، اگر هم بپرسی چرا ، میگن خوب بازی تخیلیه دیگه.وگرنه این بازی جای سوال زیاد داره که جواب همشونم اینه : بازی تخیلیه .

از بازیی که داستانش تخیلی حماسی هست نباید بپرسی چرا ، بالاخره یک دلیلی میارن و چون اصولا بازی تخیلی هست ، اگر هم بپرسی چرا ، میگن خوب بازی تخیلیه دیگه.وگرنه این بازی جای سوال زیاد داره که جواب همشونم اینه : بازی تخیلیه .
مسئله فقط بازگشتش نیست :دی خب با هر دلیلی میتونه برگشته باشه درسته , بحث من هم این نیست که چطور این بابا دوباره برگشته ! ولی موقعیتش توی بازی حرفهایی که میزد ! جبهه گیریش و ... کلاً اصلاً همه چیز رو خراب کرده بود ! در کل منظورم اینه که یه چیز کاملاً اضافی و زور چپون بود ! آتنا قبلی چی بود این آتنا چی بود ! کلاً همون واژه ی زور چپون بیشتر بهش میاد :دی

حالا چر ا گیر دادید به آتنا :دی از همه ضایع تر تیلیت کردن همه خدایان المپیوس بود. الان بعضی ها سینه چاک میدن میان وسط گود ولی از نظر داستانی گاد آف وار سه نسبت به شماره های قبلیش خیلی افت کرده بود. درسته که قضیه سر انتقام کریتوس بود ولی کل داستان خلاصه شده بود توی نحوه سلاخی شدن خدایان دونه دونه بدست کریتوس. توی همین قضیه انتقام خیلی اتفاق ها میتونست بیفته که اینجوری داستان رو هم به فنا نده طوری که ساخت شماره بعدی رو سخت کنه. سانتا مونیکا کاری کرد با کریتوس و داستانش که آدم حس می کرد که میخوان برای همیشه با این سری خداحافظی کنن :دی

من مخالفم :d در راستای اینکه قرار بود 3گانه باشه بهترین پایان بود به نظرم این! :d
مشکلی توی پایان 3 من نمیبینم،مشکل توی شروع 4 هست! :d
اینکه میگید میتونستن جوری ادامه بدن که کار برای ساخت ادامش ساخته نشه هم همون 2 خط بالا! به نظرم به پایان 3 ربطی نداره و نمیتونیم بگیم اون بد بود! اون مشکل سونیه نامرده که میخواد بازی رو ادامه بده :d وگرنه 3گانه تموم شده :d ( و البته ما هم از خدامون بود که برای همیشه از سری خداحافظی کنند! خود سانتا هم یحتمل همین رو میخواسته که چنین کردن 3رو! )

این سری بازی رو بازی نکردم اما سوالی دارم! این خدایانی که کریتوس باهاشون میجنگه همون خدایانی هستن که مثلا سیارات و موجدات رو آفریدن ؟ اگه اره چرا همشون رو زمین هستن و انقدر زورشون کمه و رو محیط اطراف تسلطی ندارن و فقط شمشیر میزنن ؟

این سری بازی رو بازی نکردم اما سوالی دارم! این خدایانی که کریتوس باهاشون میجنگه همون خدایانی هستن که مثلا سیارات و موجدات رو آفریدن ؟ اگه اره چرا همشون رو زمین هستن و انقدر زورشون کمه و رو محیط اطراف تسلطی ندارن و فقط شمشیر میزنن ؟
اول از همه که این یک بازی تخیلی هست.بعدشم اینکه این خداها خودشون سیارات رو خلق نکردن ، تازه پدر مادرشونم تو بازی میبینی. دلیل اینی هم که خدا میگن بهشون اینه که به بقیه آدما و خیلی نیروهای طبیعت تسلط دارن. در اصل اینا کنترل کننده هستند نه خلق کننده.gow 1 هم که تموم شد ، میشد گفت که کلا بازی تموم شده ، چون حتی صحنه های جنگهای با تفنگ رو هم توش نشون داد ، ولی خوب ادامش دادن . حتی تو نسخه سوم اگر کریتوس هم میمرد و به فنا میرفت باز هم میشد بازیرو ادامه داد و دوباره کریتوس رو از فنا به بقا برگردوند.

حالا چر ا گیر دادید به آتنا :دی از همه ضایع تر تیلیت کردن همه خدایان المپیوس بود. الان بعضی ها سینه چاک میدن میان وسط گود ولی از نظر داستانی گاد آف وار سه نسبت به شماره های قبلیش خیلی افت کرده بود. درسته که قضیه سر انتقام کریتوس بود ولی کل داستان خلاصه شده بود توی نحوه سلاخی شدن خدایان دونه دونه بدست کریتوس. توی همین قضیه انتقام خیلی اتفاق ها میتونست بیفته که اینجوری داستان رو هم به فنا نده طوری که ساخت شماره بعدی رو سخت کنه. سانتا مونیکا کاری کرد با کریتوس و داستانش که آدم حس می کرد که میخوان برای همیشه با این سری خداحافظی کنن :دی
کلا به نظر من بهترین و منطقی ترین شماره همون 1 هست که فقط بخاطر کشتن اریز پدر صاحاب کریتوس درومد قشنگ میشد سختی شکست دادن یک خدا رو احساس کرد معرکه بود ولی شماره بعد داشت زئوس ـه خدای خدایانو سلاخی میکرد! خوب کریتوس که همون کریتوسه چطوری واسه خدای جنگ خودشو کشت واسه پاندورا ولی از اونور زئوسو فرتی فیتیله پیچ کرد داشت دخلشو میاورد نسخه 3 هم که دیگه اینه نقل و نبات خدا میزد زمین ماشالله دستش راه افتاده بود:d انگار نه انگار که برای کشتن یه خدا شرایط خاصی میطبه فرط فرط بکش برو جلو که اخه اصلا جور در نمیاد

داستان هم واقعا ناشیانه نوشته شده بود هیچ سولپرایزی هیچ اتفاق جدید هیــــــچ

نظر منو بخواید اینا میخواستن هرطوری شده پرونده این 3گانه رو ببندن و یه سه گانه جدید رو استارت بزنن.

آخرین ویرایش:

محمد جان انتظار چی داشتی با دسته گل بره خدمتشون بگه آقا من ادم انتقام بگیرم بیاین با هم الک دولک بازی کنیم یک چیزی میگی ها .

وقتی اسم انتقام میاد یعنی خون یعنی کشته شدن انتظار وسط بازی داشتی خوب اشتباه به نظر من شاید بعضی جا هاش نیاز به اصلاح داشت اما در کل این که بگیم چرا زد همه رو کشت مثل این هستش بگیم کریتوس اصلا برای چی تصمیم گرفت انتقام بگیره .

میبخشید همه رو میرفت یک زن دیگه اختیار میکرد 1000 تا بچه میزاید زنش با خوبی و خوشی با هم بودن .

حتما امسال یک GOW دیگه خواهیم داشت مگر اینکه دنبال یک IP جدید برای نسل بعد باشن که بعید هست..

اصلا هم پایان خوبی نبود :دی
باید اسمش رو میزاشتن GOD of Gods تا خدای جنگ . این لامصب همه رو به قول MehradCreed فیتیله پیچ کرد رفت ناسلامتی اینا خدا بودن نه شلغم . GOW اینقدر پتانسیل داره که بشه تا شماره 10 هم ادامش داد. میشه گیم پلی بازی رو ریبوت کرد شخصیتش رو عوض کرد که زمین تا اسمون با خلق و خوی کریتوس فرق کنه و خیلی کارهای دیگه. الانه دیگه IP های جدید همون بازی های قبلین با یه مقدار تغییر و همه کارای هم یا کارهای قبلیشون رو کپی پیست می کنن و فقط شکلش رو عوض می کنن. سونی هم که مغز خر نخورده IP با این کیفیت و شهرت رو شوت کنه کنار و بره سراغ یکی دیگه که مثلا به جای بلید آف کئاس بلید آف پیس یا هر مدل شمشیر دیگه ای دستش بگیره و همون کار های کریتوس رو انجام بده . بهترین کار ادامه دادن این سری هست با یه ریبوت و شخصیت جدید
به شخصه منم دیگه علاقه ندارم دوباره کریتوس رو به عنوان شخصیت اصلی ببینم ولی بدم نمیاد غول آخر GOW IV کریتوس باشه :دی یعنی از شخصیتش استفاده کنن ولی نه به این شکل که برن یه دلیل بتراشن که یکی مثل گایا از بین مرده ها کریتوس رو کشید بیرون بهش آب و غذا داد تا خوب بشه و حالا ادامه داستان :دی

پ.ن
نا گفته نمونه که از IP جدید از طرف سانتا مونیکا شدیدا استقبال میشه ولی نه اینکه کلا این سری رو فراموش کنن بلکه می شه برای یه مدت رهاش کنن و بعد دوباره با ایده خوب سراغش برن

آخرین ویرایش:
کریتوس یکی از بهترین کاراکتر های بازی است و مثل اون کمتر کسی پیدا می شه ، او شخصیت جالبی داره ولی به نظرم بهتر است در این نسخه ، ما شاهد یک کاراکتر جدید باشیم .

در نسخه سوم این بازی که کریتوس همه رو نابود کرد ، ولی الآن یک سئوال برای من پیش میاد ، این نسخه ، اگر شخصیت کریتوس باشه ، کریتوس الآن باید از کی انتقام بگیره ؟

همینطور بعید می دونم که کریتوس در این بازی قرار بگیرد و من فکر می کنم که سونی به دنبال ریبوت کردن این بازی است و همینطور ممکن است که در این بازی شاهد شخصیت جدید با داستان جدید باشیم .

مثلا بگن که شخصیت جدید یکی از نوادگان کریتوس می باشد و خلاصه از این جور چیز ها .

چون سونی می دونه که God Of War بهترین iP پول سازش است ، بنابر این این عنوان رو با اضافه کردن چند شخصیت جدید ادامه می ده .

بالاخره باید منتظر بمانیم و در 19 April که حدودا 4 روز دیگه می باشد ، سونی می خواد چه چیزی رو معرفی کنه ، یک ریبوت از God Of War و یا ماجرا چیز دیگه ای خواهد بود .

چون سونی می دونه که God Of War بهترین iP پول سازش است ، بنابر این این عنوان رو با اضافه کردن چند شخصیت جدید ادامه می ده .

فکر نمیکنم God of War زیاد فروخته باشه ... Gran Turismo بزرگترین انحصاری PS ه و در نسل جدید هم فکر کنم سری Uncharted جمعا فروش خوبی داشته ...

از نظر سونی بهتر است که یک فرنچایز قوی را ادامه بدهد تا این که به ساخت یک iP بپردازد ، چون ممکن است iP شکست بخورد ، ولی God Of War یک فرنچایز موفق است و بهتر است که نسخه جدیدی از آن را عرضه کند .

بنظر من اصلاً مهم نیست داستان GOW کشش داره یا نه ، میتونه موفقیت شماره های قبلی تکرار کنه یا نه ؛ نکته اینجاست که چه اصراری ـه به GOW ساختن ؟:d
الان ND تو این نسل میاد یه سه گانه میسازه ( uncharted ) که هم فروش خوبی میکنه ، هم امتیازات خوبی میگری ، هم مخاطبین راضی نگه میداره ؛ بعد میبینیم خیلی راحت اومد سراغ یه ip جدید به نام TLOU ؛ با دو تا عکس و یه کلیپِ یکی دو دقیقه ایی ملت رو چنان به وجد میاره که بعید میدونم شماره جدید uncharted هم میتونست چنین تاثیری بذاره ، الان خداییش ناراحت شدید؟:d

SM هم استدیو بزرگی ـه به فرض محال اگه همین heavenly sword بدن بهش بسازه از کجا معلوم از سری GOW بهتر از آب در نیاد؟:d

بنظرم اگه قسمت جديد رو ready at dawn ( اگه اشتباه نكنم سازنده ٢ قسمت نسخه psp بازي) بسازه شايد از لحاظ گيم پلي بتونه پيشرفتي تو بازي بده يا اينكه حداقل از خشونت بيش از حد يا به قول دوستان سلاخي كردن;) كه نسخه ٣ بازي بيشتر بر اين اساس بود كم كنه و داستان پردازي بهتري به بازي بده...ديگه دلخوشي همه به ps3 حداقل تو آخرين سال چرخه حياتيش، خوب بودن همين بازيهاي انحصاريش هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or