سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
تو اين عكس هم زنجير شمشير هاي كريتوس معلوم هست و هم شمشير المپيوس!!!!!:| اخه چيكار به اين كريتوس بي اعصاب ما دارند؟؟؟:|
این شمشیر المپیوس رو از کجا دیدی ؟ :دی
دوستان ممکنه خیلی تصاویر ریز توی این عکس به خیلی چیزها شبیه باشه ولی سعی کنید بزرگتر به قضیه نگاه کنید برای یه عکس مفهومی هیچ وقت نمیان یه نکته از بازی رو مستقیم و ریز بذارن توی عکس معمولاً یه گوشه از یه چیز هست :دی پس زیاد ذهنتون رو معطوف به خرده ریزهای عکس نکنید :دی
درود

بابا عکس رو ولش کنید سرکاریه
yahoo_4.gif
به دلتون رجوع کنید
yahoo_4.gif

الآن به این فکر میکنم اگر HS2 زیر دستان توانمند Santa Monica ساخته بشه تبدیل به چه شاهکاری میشه!

به نظرم شخصیت اول بازی هم Kai باشه دیگه همه چیز عالی میشه
yahoo_4.gif

خدا از دهنت بشنوه :دی البته ناریکو رو ترجیح میدم :دی

آخرین ویرایش:
درود

بابا عکس رو ولش کنید سرکاریه:d به دلتون رجوع کنید:d

الآن به این فکر میکنم اگر HS2 زیر دستان توانمند Santa Monica ساخته بشه تبدیل به چه شاهکاری میشه!

به نظرم شخصیت اول بازی هم Kai باشه دیگه همه چیز عالی میشه:d

این شمشیر المپیوس رو از کجا دیدی ؟ :دی
دوستان ممکنه خیلی تصاویر ریز توی این عکس به خیلی چیزها شبیه باشه ولی سعی کنید بزرگتر به قضیه نگاه کنید برای یه عکس مفهومی هیچ وقت نمیان یه نکته از بازی رو مستقیم و ریز بذارن توی عکس معمولاً یه گوشه از یه چیز هست :دی پس زیاد ذهنتون رو معطوف به خرده ریزهای عکس نکنید :دی

نه ديگه نشد احسان :d من حرف با دليل واضح ميزنم ، نگاه بكن شباهت بسيار زيادي با شمشير المپيوس داره :

73980784782330688075.jpg

نه ديگه نشد احسان :d من حرف با دليل واضح ميزنم ، نگاه بكن شباهت بسيار زيادي با شمشير المپيوس داره :

73980784782330688075.jpg
هر تیغه ی درازی که تیغه ی BOO نیست :دی بابا نام و نشون اون دسته ـشه :دی بازم میگم توجه به جزییات توی همچین عکسهایی بی فایده ـس :دی

سونی واقعا پتانسیل HS رو توی این نسل هدر داده یه iP جذاب و پرپتانسیل که برنامه ریزی درست براش می تونست به یه بلاک باستر بزرگ تبدیلش کنه اما عجیبه که نرفتن سراغش! در کل از ادامه دادنش با یه عنوان بزرگ بسیار استقبال میشه.

هر تیغه ی درازی که تیغه ی BOO نیست :دی بابا نام و نشون اون دسته ـشه :دی بازم میگم توجه به جزییات توی همچین عکسهایی بی فایده ـس :دی

ديگه حالا من نميدونم ولي خدا كنه خبري از كريتوس نباشه و بجاش يه عنوان جديد از سانتا مونيكا باشه !!!:d ديگه من تمام راز و رمز و تمامي اعضاي خانواده كريتوس و دايي وعمو و همه رو ميشناسم و از بچگي تا بزرگيش رو هم ديديم كه چه اتفاقاتي افتاده پس خدا كنه هرچي باشه جز GOW

سونی واقعا پتانسیل HS رو توی این نسل هدر داده یه iP جذاب و پرپتانسیل که برنامه ریزی درست براش می تونست به یه بلاک باستر بزرگ تبدیلش کنه اما عجیبه که نرفتن سراغش! در کل از ادامه دادنش با یه عنوان بزرگ بسیار استقبال میشه.
پتانسیل فروش نداره متاسفانه :دی. تا وقتی میشه از Uncharted پول دراورد مگه دیوانه‌ن سمت چیز دیگه‌ی برن. یه بازی کاملاً Solo با حداکثر 8-9 ساعت گیم پلی چه نفعی برای سونی میتونه داشته باشه ؟.

این که این بازی Heavenly Sword باشه زیاده. یه سربه اینجا بزنید Heavenly Sword (2012) - IMDb بد نیست. صدا گذاری
Nariko رو خانم Anna Torv داره که تو سریال فرینچ نقش اولویا دانم رو بازی میکنه..اقای Thomas Jane هم مسئول صداگذاری شخصیت Loki رو بر عهده داره.

الان و در موقعیت فعلی نداره! اما مگه AC همینطوری الکی شد بهترین IP یوبی ؟ نه روش مانور دادن و بزرگ شد حتی همین ایفیمس از این منظر اون هم نباید ساخته می شد البته فارغ از تب Open world! در کل بها دادن و تبلیغات می تونه گرشاسب رو هم میلیونی کنه ملت خیلی ذائقه های تابع تبلیغاتی دارند:دی

Keep The Sword Safe . از روی همین جمله میشه 3گانه ساخت :دی.

آخه داستان بازی دیگه اون کشش لازم رو نداره ، مثلا میخوایم با Kai از شمشیر مراقبت کنیم ؟ :دی خب پس اون بخش انتقادی داستان که تو نسخه یک به زیبایی بهش پرداخته بودن چی میشه ؟ :دی

پتانسیل فروش نداره متاسفانه :biggrin1:. تا وقتی میشه از Uncharted پول دراورد مگه دیوانه‌ن سمت چیز دیگه‌ی برن. یه بازی کاملاً Solo با حداکثر 8-9 ساعت گیم پلی چه نفعی برای سونی میتونه داشته باشه ؟.

2 میلیون فروش برای یه بازی که اول نسل منتشر شده همچین کم هم نیست :دی اگه سونی یه ذره روش تبلیغات کنه میتونه خیلی بیشتر بفروشه

آقا اجازه هست یه تخیل هم ما بزنیم؟ :دی

این نگا کنید :دی انگار یه دسته که یه شمشیر رو نگه داشته. قسمت آخری شمشیر که واضحه خیلی شبیه شمشیر ناریکوئه :دی

t3i93lh7rpad7hl6c2g.jpg

این که این بازی Heavenly Sword باشه زیاده.

اگه HS2 باشه اولین کاری که میکنم ps3مو میبرم توی حیاط یه چهار لیتری بنزین روش خالی میکنم و اتیشش میزنم.

اگه HS2 باشه اولین کاری که میکنم ps3مو میبرم توی حیاط یه چهار لیتری بنزین روش خالی میکنم و اتیشش میزنم.

حتماً اینکار رو بکن , نکنی خودم پامیشم میام

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or