سونی در 19 آوریل چه چیز را میخواد رونمایی کند !؟

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
61251646606405258743.jpg

به نام خالق هستی
امروز سونی در اقدامی عجیب FaceBook خود را با تصویری که در بالا مشاهده میکنید آپدیت کرده است و در آن جمله ی Will Vengeance Bring Redemptions ( آیا انتقام موجب رستگاری خواهد شد ؟ ) را نوشته است . همچنین تاریخی را در پایین این جمله ذکر کرده است.
این تاریخ ممکن است برای رونمایی عنوانی باشد ! یا شاید هم ممکن است God Of War جدید معرفی شود ؟

باید تا 19 آوریل (31 فروردین ) صبر کرد و دید که سونی چه نقشه ای در سر دارد !

---------------------------------------------------------

آپدیت اول
سونی ظاهرا بازیش گرفته یه تصویر منتشر کرده که 3 تیکه هست ! هر قسمتیش یه جا هست ! ( به پست اول اضاف شد )

عکس ها به صورت تکه تکه

1
91357982333361162414.png

2
41509739226612897873.png

3
45915215664977508129.png

--------------------------------------

خب حالا تصاویر رو سر هم میکنیم

91357982333361162414.png

41509739226612897873.png

45915215664977508129.png

آخرین ویرایش:
متآسفانه شواهد در مورد Heavenly Sword داره زیاد میشه ! :( من که بازیش نکردم ولی حتی اگه Santa Monica هم نسخه دوم رو بسازه و در نتیجه خبری از GoW جدید نباشه ، ضد حال میخورم ...
شایدم بازی ای با حضور Kratos و Nariko هست ! (شوخی)

فکر کنم دیگه GOW بودنش حتمیه :دی توی این عکس زنجیرها هم پیداست

41mhknt96n83tcoitxqn.jpg

Heavenly Sword هم زنجیر داشت :دی

متآسفانه شواهد در مورد Heavenly Sword داره زیاد میشه ! من که بازیش نکردم ولی حتی اگه Santa Monica هم نسخه دوم رو بسازه و در نتیجه خبری از GoW جدید نباشه ، ضد حال میخورم ...
آریا اتفاقا من به اندازه معرفی X تا گاو خوشحال میشم که HS2 باشه :|

Heavenly Sword هم زنجیر داشت :دی

آریا اتفاقا من به اندازه معرفی X تا گاو خوشحال میشم که HS2 باشه :|

فردین این زنجیرش آتیشیه :دی با زنجیرای ناریکو فرق داره :دی

خدا کنه HS2 نباشه ، لااقل اگه میخوان ادامه اش بدن ، بدنش دست یه استدیوی درست و حسابی بسازتش تا خاطراتمون با نسخه اول خراب نشه

متآسفانه شواهد در مورد Heavenly Sword داره زیاد میشه ! :( من که بازیش نکردم ولی حتی اگه Santa Monica هم نسخه دوم رو بسازه و در نتیجه خبری از GoW جدید نباشه ، ضد حال میخورم ...

من بهت قول میدم اگه HS باشه و Santa Monica بسازتش عنوانی فوق العاده میشه ... GOW جدید موفقیتش اما و اگر زیاد داره چون خیلی جا نداره . ولی HS تا دلت بخواد جا داره واسه ادامه و پیشرفت و خلاقیت . البته در GOW بودن این بازی 1 درصد هم شک نکن ، نمیدونم چرا بچه ها الکی بحث رو منحرف میکنن :d

من بهت قول میدم اگه HS باشه و Santa Monica بسازتش عنوانی فوق العاده میشه ... GOW جدید موفقیتش اما و اگر زیاد داره چون خیلی جا نداره . ولی HS تا دلت بخواد جا داره واسه ادامه و پیشرفت و خلاقیت . البته در GOW بودن این بازی 1 درصد هم شک نکن ، نمیدونم چرا بچه ها الکی بحث رو منحرف میکنن :d

نیما HS داستانش توی همون نسخه یک تموم شد دیگه چطوری میخون ادامه اش بدن ؟ :دی

دوتا بازی یکی HS یکی GOW جفتشون تقریبا جای ادامه دادن ندارن ولی سازنده مجبوره ادمه بده (حالا یا کرمه خودشه که ادامه بده:biggrin1:) به نظرتون GOW رو میسازه یا HS رو ؟

مثله این میمونه که امتیاز کوانتوم تئوری رو به اپیک بدن بعد بگن یا ادامه اینو بساز یه GeOW ! کوانتوم تئوری را میسازه ایا ؟:biggrin1:

بعدشم یادتون رفته بیشتر از انگشتان دست شایعه GOW IV آمده؟ اومده یا نیومده؟ :biggrin1: بازم جای شک وجود داره ایا ؟:biggrin1:

امیدوارم اگه HS2 باشه کسی جز نینجا تئوری نسازدش. و امیدوارم اگه GoW باشه برای PS3 باشه, نه ویتا.

امیدوارم HS2 باشه با اینکه اصلا از این بازی و نسخه ی اولش خوشم نیومد اما از نابود شدن GOW و خاطرات خوبی که با کریتوس داشتیم بهتره
اما خوب این جمله فقط و فقط نشونه ی یه چیز میتونه باشه و اون GOW IV

امیدوارم HS2 باشه با اینکه اصلا از این بازی و نسخه ی اولش خوشم نیومد اما از نابود شدن GOW و خاطرات خوبی که با کریتوس داشتیم بهتره
اما خوب این جمله فقط و فقط نشونه ی یه چیز میتونه باشه و اون GOW IV

hs خیلی بازیه متفاوتی بود شاید خیلیا حتی اونایی که طرفدارشن فکر کنن که صرفا یه بازیه شمشیری خیلی خوب بود. اما HS فراتر از اینا بود.
در مورد GoW ناراحت نباشید منم مثل شما خیلی از بازیهارو دوست ندارم ادامه پیدا کنن اما استودیوی سانتا مونیکا بعید میدونم چیزی رو خراب کنه.

واقی اگه 2 HS باشه من به بچه ها شیرینی میدم 100% .:d .واقعا خبر عالی هستش اگه درست باشه خبر .البته این جوری :thumbdown:thumbdown:thumbdown:thumbdown:d

1_sweetness_20_3_.jpg

نیما HS داستانش توی همون نسخه یک تموم شد دیگه چطوری میخون ادامه اش بدن ؟ :دی
Keep The Sword Safe . از روی همین جمله میشه 3گانه ساخت :دی.
شعاره تبلیغاتی HS رو یادت نیست !!. Vengeance has never been more beautiful. امیدوارم HS باشه تا GoW. دست از سره کچله این بابا ور دارید :|.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or