سونی در فکر تغییر مکان انالوگ ها در اوایل ساخت 4 DualShock بوده است.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
قبل از کامل شدن ساخت DualShock 4 ,سونی قصد تغییر مکان انالوگ ها را داشته است.
"برای انالوگ ها ما می خواستیم انالوگ چپ را در بالای دسته قرار دهیم(بالای D-PAD) مانند دسته XBOX"
Toshimasa Aoki این ها رو در مصاحبه با VentureBeat گفت."مخصوصا برای شوتر بازها.ان ها این را می خواستند.
ان ها می دانستند که خریداران 360 را بخاطر شوتر هایش دوست دارند."

سونی تمام مکان های ممکن برای قرار دادن انالوگ ها را امتحان کرد. حتی فکر این بود که دو انالوگ را در بالای
دسته قرار دهد,مانند دسته WII U .اما سونی فهمید که این کار درستی نیست.

در اخر "سنت" بود که بر دیگر چیز ها پیروز شد.به گفته Aoki مکان حال حاضر انالوگ ها (در پایین دسته)جزوی از DNA
سونی می باشد."تیم سازنده نمونه ها ,من و مدیریت احساس کردیم بهتر است که دسته PlayStation شکل
باقی بماند."

شما حالت خوبه خوشی؟
من درباره 4 دکمه صحبت کردم?
حالا خوب اسم n64 هم اوردم ..انالوگ هم مال شکرت اتاری..افتاد؟
اصلا ایرادی نداره دسته ای از دسته دیگه تقلید کنه...
از لحاظ شکل دسته هم n64 و گیم کوب از psx وام گرفتن و psx هم از snes
psx04.jpg

باشه ...

باشه ...
باشه باشه حتما بهش میگم لابد استفاده از دو تا انالوگ هم اختراع گیم کوب بوده؟:

جالبه هم دوال انالوگ psx سال 96 معرفی شد و 97 اومد به بازار ودریم کست هم اومد1998 ... بعد گیم کوب و اکس باکس جفتشون 2001 اومدن با فاصله مدت کوتاهی !!!!

فکر کنم اولین نمایش دسته xbox در ces 2001 قبل نمایش دسته گیم کوب بوده در حالی که نینتندو دسته گیم کوب رو بعدا در e3 نشون داد ...این ویدیوش در یوتوب
[video=youtube;IdjAeoqWskU]http://www.youtube.com/watch?v=IdjAeoqWskU[/video]
xbox_controller_duke_green_jewel_gates.jpg

این رو هم بدونید سازنده فرقون هم میتونه ادعا کنه همه دسته گیم از روی اختراع من تقلید شدند چون اولبن کنترلری رو ساختم که با دو دست کنترل میشد:

forgom.jpg

آخرین ویرایش:
من هرگز برام راحت نیست که این آنالوگ بره بالا !! طراحی دسته ps4 عالیه تکلیف جای آنالوگ پلی4 با پلی های قبلی کاملا" جداست و موقعیت و فورم دسته موجب میشه که خیلی بهتر باشه !! من ساعت ها با این دسته های پلی های گذشته بازی کردم و مشکلی نداشتم (از پلی1 تا حالا !! )
(ممنون سونی و طراحان که این آنالوگ رو عالی طراحی کردید و تغیرش ندادید !!)

ما كه به راحتى با هر دو تا دسته بازى ميكنيم و درد گرفتن دست و مغايرت با فيزيك (!) و حس نكرديم...

كنسولى هم با دسته و كنترلر برنده نشده وگرنه دسته دريم كست زمان خودش آيپد محسوب ميشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or