سونی در فکر تغییر مکان انالوگ ها در اوایل ساخت 4 DualShock بوده است.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
قبل از کامل شدن ساخت DualShock 4 ,سونی قصد تغییر مکان انالوگ ها را داشته است.
"برای انالوگ ها ما می خواستیم انالوگ چپ را در بالای دسته قرار دهیم(بالای D-PAD) مانند دسته XBOX"
Toshimasa Aoki این ها رو در مصاحبه با VentureBeat گفت."مخصوصا برای شوتر بازها.ان ها این را می خواستند.
ان ها می دانستند که خریداران 360 را بخاطر شوتر هایش دوست دارند."

سونی تمام مکان های ممکن برای قرار دادن انالوگ ها را امتحان کرد. حتی فکر این بود که دو انالوگ را در بالای
دسته قرار دهد,مانند دسته WII U .اما سونی فهمید که این کار درستی نیست.

در اخر "سنت" بود که بر دیگر چیز ها پیروز شد.به گفته Aoki مکان حال حاضر انالوگ ها (در پایین دسته)جزوی از DNA
سونی می باشد."تیم سازنده نمونه ها ,من و مدیریت احساس کردیم بهتر است که دسته PlayStation شکل
باقی بماند."

من واقعا مشکلی با جای آنالوگ ندارم ، 15 - 16 ساله همین مدل دسته بوده و عادت کردیم و مشکلی هم نبوده ، بنظرمن عادت تعیین میکنه که کدوم مدل بهتره ، من شخصا همین مدلی که هست راحت ترم .

شما فقط عادت کردین به این دسته واین دلیل نمیشه که اگر آنالوگ بالا باشه بهتر نمیشه مطمئنا اگر آنالوگ بالا بود خیلی بهتر بود اصلا فیزیک دست این رو میگه که اگر بالا باشه شست دست راحتر هست

شما فقط عادت کردین به این دسته واین دلیل نمیشه که اگر آنالوگ بالا باشه بهتر نمیشه مطمئنا اگر آنالوگ بالا بود خیلی بهتر بود اصلا فیزیک دست این رو میگه که اگر بالا باشه شست دست راحتر هست

خوب فیزیک دست دیگه چی میگه :-/
من که دسته 360 میگیرم بعد 1 ساعت دستم درد میگیره!

این یک چیز مشخص هست که اگر آنالوگ بالا بشه بهتر هست و کسی نمی تونه کتمانش کنه ولی خوب تو این روزگار زیاد نمیشه به فکر بهترین بود چون فوری اَنگ تقلید رو بهت میزنن
تقلید اصلا معنی نداره تو صنعت گیم!!!
حتما تسترها این یکی رو پسندیدند
ماکرو سافت خودش برای طراحی دسته xbox از ترکیب دسته دریم کست و psx استفاده کردکه دسته 360 هم در ادامه راه اون بود..."هر چند که خود دسته دریم کست وامدار دسته psx و حتی n64 بود"
dc.jpg

خوب فیزیک دست دیگه چی میگه :-/
من که دسته 360 میگیرم بعد 1 ساعت دستم درد میگیره!

وقتی آنالوگ پایین باشه انگشت شست مجبور میشه کس بیاد و باز بشه که همین کش اومدن هم موجب کم شدن قدرت عضلات شست میشه هم دامنه حرکتی رو کمتر میکنه همین حالا شما انگشت شستتون رو باز کنید و سعی کنید حرکتش بدین میبینید که با محدودیت های مواجه می شین

در مورد خستگی دست شما هم به خاطر عادتون به دسته سبک PS3 هست

کاری ندارم به عادت و ... ولی اینجا بحث درمورد DS4 هستا ! تقریبا همه کسایی که تونستن باهاش بازی کنن نظرشون مثبت بوده مثل این Adam sessler !

(uv6i35OFbAE)

اگه جاش رو تغییر میدادن آدم حس میکرد داره با Xbox بازی میکنه و اصلن حس خوبی به آدم دست نمیداد ! :|
4 نسل آنالوگ ها به این شکل بودن اگر جاش عوض میشد من براحتی باهاش کنار نمیومدم !

این یک چیز مشخص هست که اگر آنالوگ بالا بشه بهتر هست و کسی نمی تونه کتمانش کنه ولی خوب تو این روزگار زیاد نمیشه به فکر بهترین بود چون فوری اَنگ تقلید رو بهت میزنن

یعنی بهترین حالت انالوگ همینی هست که سالهاست در ps استفاده میشه! اصلا یعنی چی میگی مشخص شدست؟! دقیقا کجا ثابت شده ؟ من و امثال منی که با آنالوگ بالا حال نمیکنیم تکلیفمون چیه؟!

خدارو شکر که سونی اینکارو نکرد اولا , و ثانیه اینجا بحث راجب به ds4 چیزی که طبق گفته ها و شنیده ها برگ برنده سونی هست و خودم شخصا بی اندازه عاشق اون لحظه ایی هستم که برای اولین بار که دسته رو بگیرم دستم!

تقلید اصلا معنی نداره تو صنعت گیم!!!
حتما تسترها این یکی رو پسندیدند
ماکرو سافت خودش برای طراحی دسته xbox از ترکیب دسته دریم کست و psx استفاده کردکه دسته 360 هم در ادامه راه اون بود..."هر چند که خود دسته دریم کست وامدار دسته psx و حتی n64 بود"
dc.jpg

تو رو خدا هر چی میگید فقط کاری نکنید که آدم با facepalm ازتون استقبال کنه
استاندارد 4 دکمه لوزی شکل که مال نینتندو هستش
rumble و آنالوگ هم خلاقیت نینتندو هستش
دریمکست فقط جای آنالوگ ها و Dpad رو اینجوری طراحی کرده
در ضمن گیم پد ایکسباکس از GC ایده گرفته شده این قبلا ذکر شده

Top-10-Video-Game-Controllers-Of-All-Time-1087914.jpg

شما حالت خوبه خوشی؟
من درباره 4 دکمه صحبت کردم?
حالا خوب اسم n64 هم اوردم ..انالوگ هم مال شکرت اتاری..افتاد؟
اصلا ایرادی نداره دسته ای از دسته دیگه تقلید کنه...
از لحاظ شکل دسته هم n64 و گیم کوب از psx وام گرفتن و psx هم از snes
جالبه هم دوال انالوگ psx سال 96 معرفی شد و 97 اومد به بازار ودریم کست هم اومد1998 ... بعد گیم کوب و اکس باکس جفتشون 2001 اومدن با فاصله مدت کوتاهی اومدن
حالا خودتون قزاوت کنید ...
psx04.jpg

تو رو خدا هر چی میگید فقط کاری نکنید که آدم با facepalm ازتون استقبال کنه
استاندارد 4 دکمه لوزی شکل که مال نینتندو هستش
rumble و آنالوگ هم خلاقیت نینتندو هستش
دریمکست فقط جای آنالوگ ها و Dpad رو اینجوری طراحی کرده
در ضمن گیم پد ایکسباکس از GC نشعت گرفته شده این قبلا ذکر شده

Top-10-Video-Game-Controllers-Of-All-Time-1087914.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟