سونی در فکر تغییر مکان انالوگ ها در اوایل ساخت 4 DualShock بوده است.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
قبل از کامل شدن ساخت DualShock 4 ,سونی قصد تغییر مکان انالوگ ها را داشته است.
"برای انالوگ ها ما می خواستیم انالوگ چپ را در بالای دسته قرار دهیم(بالای D-PAD) مانند دسته XBOX"
Toshimasa Aoki این ها رو در مصاحبه با VentureBeat گفت."مخصوصا برای شوتر بازها.ان ها این را می خواستند.
ان ها می دانستند که خریداران 360 را بخاطر شوتر هایش دوست دارند."

سونی تمام مکان های ممکن برای قرار دادن انالوگ ها را امتحان کرد. حتی فکر این بود که دو انالوگ را در بالای
دسته قرار دهد,مانند دسته WII U .اما سونی فهمید که این کار درستی نیست.

در اخر "سنت" بود که بر دیگر چیز ها پیروز شد.به گفته Aoki مکان حال حاضر انالوگ ها (در پایین دسته)جزوی از DNA
سونی می باشد."تیم سازنده نمونه ها ,من و مدیریت احساس کردیم بهتر است که دسته PlayStation شکل
باقی بماند."

اگه میتونستن یه کاری کنن که بشه جای D-Pad و آنالوگ رو عوض کرد خعلی عالی میشد:دی واسه شوتر انالوگ بالا, واسه فایتینگ آنالوگ پایین:دی

این یک چیز مشخص هست که اگر آنالوگ بالا بشه بهتر هست و کسی نمی تونه کتمانش کنه ولی خوب تو این روزگار زیاد نمیشه به فکر بهترین بود چون فوری اَنگ تقلید رو بهت میزنن

من طبق تجربه ای که دارم بازهم میگم دسته ی PS بهترین دسته برای فایتینگ هست و دسته ی Xbox بهترین دسته برای شوتر فعلا که اینطوریه شاید در آینده دسته ای بیاد که ترکیب هر دوی این دسته ها رو 1 جا داشته باشه واقعا کولاک میشه..!!فعلا دسته ای شاخ تر برای شوتر روی دست Xbox ندیدم..!!اصلا انگار نه انگار 4 ساعت باهاش COD بازی میکنم.!!!اصلا احساس نمیکنم دسته دستم هست از اون طرف نیم ساعت نتونستم باهاش Teken Tag بازی کنم اعصابم خورد شد..!!

من طبق تجربه ای که دارم بازهم میگم دسته ی PS بهترین دسته برای فایتینگ هست و دسته ی Xbox بهترین دسته برای شوتر فعلا که اینطوریه شاید در آینده دسته ای بیاد که ترکیب هر دوی این دسته ها رو 1 جا داشته باشه واقعا کولاک میشه..!!فعلا دسته ای شاخ تر برای شوتر روی دست Xbox ندیدم..!!اصلا انگار نه انگار 4 ساعت باهاش COD بازی میکنم.!!!اصلا احساس نمیکنم دسته دستم هست از اون طرف نیم ساعت نتونستم باهاش Teken Tag بازی کنم اعصابم خورد شد..!!

دقیقا درسته ، با دسته ایکس باکس اصلا نمیشه فایتینگ زد مورتال کمبت و تیکن دسته ps میطلبه . Ps2 کامل تجربه کردم فوق العاده بود

این یک چیز مشخص هست که اگر آنالوگ بالا بشه بهتر هست و کسی نمی تونه کتمانش کنه ولی خوب تو این روزگار زیاد نمیشه به فکر بهترین بود چون فوری اَنگ تقلید رو بهت میزنن

اگر انالوگ ها رو عوض میکردن یکی از کسانی که انگ تقلید رو در بوغ و کرنا میکرد خوده شما بودی.خوب شد که اون روز رو ندیدیم:d

نسل هفتم نسل بازیهای شوتر بود و بازی های مبارزاتی در حاشیه قرار داشت ولی ماکرو کلا D-PAD رو تغییر داد و بهینش کرد

اگر انالوگ ها رو عوض میکردن یکی از کسانی که انگ تقلید رو در بوغ و کرنا میکرد خوده شما بودی.خوب شد که اون روز رو ندیدیم:d

دیگه دیگه :d

ای بر روحتون :(( کاش این کار رو میکردن تا بشه تو شوتر هم به صورت تمام کمال ازش لذت برد. اصلا چرا اینا دو نوع گیم پد تولید نمیکنن؟ یه مدل مجزا تولید کنن که آنالوگ بالا باشه و مجزا بفروشن :(

هر کسی نظر خودش رو داره..
از نظر من دسته PS3 از هر جهت به جز کوچک بودن بهتر از دسته Xbox360 بود.. که خب این مشکل هم تو طراحی دسته PS4 برطرف شد!
با تشکر از سونی.

من واقعا مشکلی با جای آنالوگ ندارم ، 15 - 16 ساله همین مدل دسته بوده و عادت کردیم و مشکلی هم نبوده ، بنظرمن عادت تعیین میکنه که کدوم مدل بهتره ، من شخصا همین مدلی که هست راحت ترم .

من با دسته PS همه نوع شوتری زدم مشکلی هم نداشتم. چه از لحاظ aim یا کنترل و تغییر جهت دوربین. یعنی خوب بعد یه مدت آدم عادت میکنه. اما دسته 360 رو که میگیرم دستم بعد نیم ساعت حدودا انگشت شست چپم که روی آنالوگ بالاست درد میگیره و مجبورم بازی رو ول کنم. اما خوب بعضی ها انگشت های بلند تری دارن یا دستشون بزرگتره که خوب ممکنه دسته 360 براشون خوش دست تر باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or