مایکرو رسما تایید کرده خرید ها ادامه داره و تا الانم ناشر بعدی رو 100 درصد خریده ولی رو نمیکنه تا بعد از 2023 که اکتی بلیز تصاحب کامل شد و اونجا تیر خلاص رو بر پیکر بی جان رقیب میزنهخبر اومده که چند تا خرید دیگه هم در حال نهایی شدن هست در صنعت گیم.
مایکرو که فعلا خریدی نداره سونی هم به نظرم دو تا دیگه خرید داره .اما چی هست واقعا حدس زدنش سخته چون امثال کپکام و اسکوئر نیازی نیست خریده بشن همینجوری هم انحصاری میسازن خیلی دوست دارم cdpr رو سونی بخره
10تا بازی گسحاجی اروم تر!!
View attachment 242683
پس sad dad game هارو کی می خواد بسازه؟!
دنیای بازی های ویدیوی رو سونی داره خراب می کنه.
امیدوارم یکی باشه که بتونه بازی های داستان محور رو اولویت قرار بده تو شرکتش.
nice
من هم باید دوباره ps4 رو اتیش کنم، شاید هم نکردم چون رو pc میاد میزنم. btw این چندتا رو که زدیم معلومه برای 2024 اینا به بعد باید همش منتظر gaas باشیم. پس بهتره از بازی های باقی مونده نهایت لذت رو ببریم
قطعا همینطوره، شرکتهای مولتی میلیاردی فقط برای فنهاشون خرج میکنن نه کسب سود و درآمد، رمز پولدار شدنشون هم همینهکنسولی که خریدیم کمپانی ای پشتش داره که برای فن هاش خرج میکنه
nتا بازی داره که هرکدوم رو بعد از 10 دقیقه بازی کردن با ابراز درود به عمو فیل پاکش میکنندقیقا همینه. من تو عمرم تاپیک اخبار یا بازی های xbox رو باز نکردم و علاقه ای ندارم و اصلا برام اهمیتی ندارن. ولی فعالین اونجا همیشه تو تاپیک های PS5 آماده به ترول و بهم زدن جو حضور دارن نمونش همینجا از صفحه اول شروع کردن به ترول و میم گذاشتن. مگه گیم پس n تا بازی خفن نداشت سرگرم بشید؟
استودیوهایی که سونی اخیرا خریده و توسط اونا صاحب چه آی پی های شاخصی شده:
Housmarque
۷۰ نفر
IP شاخص: هیچی (رزوگان و ریترنال از قبل برای سونی بودن)
Bluepoint Games
۷۰ نفر
IP شاخص: هیچی (تخصص ریمیک و ریمستر)
Firesprite
۲۶۵ نفر
IP شاخص: هیچی
Nixxes Software
۵۰ نفر
IP شاخص: هیچی (تخصص پورت روی PC)
Valkyrie Entertainment
IP شاخص: هیچی (استودیو ساپورت)
Bungie
۱۱۰۰ نفر
IP شاخص: Destiny و Marathon
مجموع: ۱۶۰۰-۱۷۰۰ نفر
------------------------------------
و حالا مایکروسافت:
Zenimax Media
۲۲۰۰ نفر
IP های شاخص:
Elder Scrolls
Fallout
Doom
Wolfenstein
Prey
Quake
Dishonored
Deathloop
The Evil Within
Activision/Blizzard
۹۶۰۰ نفر
IP های شاخص:
مجموع: نزدیک ۱۲۰۰۰ نفرWarcraft
Starcraft
Diablo
Call of Duty
Crash Bandicoot
Candy Crush
Guitar Hero
DJ Hero
Hearthstone
Gun
Overwatch
Singularity
Spyro the Dragon
Tony Hawk's Pro Skater
Blur
King's Quest
Pitfall
True Crime
The Lost Vikings
Empire Earth
خوشحالی کنید، ولی دیگه دور برندارید که خندمون میگیره
انصافا ماکان من زورم به تلو نمیرسه هدفم چیز دیگه ای بود، مخاطب خاص داشتخوب بخش اول پیشبینی من که درست در امد و تو این 10 صفحه فعلی رسیدیم به بحث مایکروسافت پول داره سونی بدبخته
اما شما یه مقدار زود داری بحث رو به TLoU میکشونی قرار بود از صفحه 50 به بعد به اینجا برسیم که ظاهرا خیلی عجله دارید
پ.ن: دوستان قبل اینکه طرفدار Halo های واقعی قدیمی بشید حتما با بچه های اینجا هماهنگ کنید. ظاهرا خیلی و در واقع بیش از حد بهشون بر خورده و ناراحتن از این قضیه. فکر کنم در روزهای آتی برای تقبیح عمل قبیح خرید استدیو خالق Halo توسط سونی رفرنس بدن به برنامه هفت و میز گرد نقد فراستی با محمد تغی فهیم.
نمی دونم. من هم تو یک پیج خبری دیدمشاین رسمیه خوده سونیه یا ترول عه xD ؟!
فکر کن بعد از اینفینیتی وارد و تری ارک و اسلج همر و 343 و اید سافتور و ماشین گیمز و بلیزارد ما باید ناراحت یه استودیو 3 تومنی باشیم که در حد ماشین گیمز هم نیسدوستان ما هنوز باید ناراحت باشیم یا از نظرتون کافیه تا همین حد؟
پدیده جدیدی توی انجمن اتفاق افتاد اونم اینه که به مایکرو فن ها به زور میخواستن القا کنن که ناراحتن ولی متوجه نیستن
اگه متقاعد کردن ما تموم شد یه سوالی داشتم از دوستان که بانجی دقیقا چه تکنولوژی خاصی داره که قراره به استدیو های دیگه منتقل کنه؟
یا خداااااااا
خرید بانجی کمک خواهد کرد به سونییه سری از دوستان معتقدند فنهای ایکسباکس مجلس ختم گرفتن و به شدت ناراحتن گفتم شاید خرید بانجی باعث از دست رفتن بازیهای گیم پس شده
میخوان ثابت کنن که هیلو فقط بانجی، اونایی که تو زمان نمرات هیلو، اونجا بودن، میدیدن که حتی نقدهایی که میوند عنوان بهترین هسلو رو میدادن و واقعا هم لایقشه از لحاظ روایت داستانی ضعفهایی داره و تا حدی از اواسط داستان افت داره ولی بی شک بهترین گیم پلی هیلو داره.- هیلو اصلا زمانیه از بانجی گرفتن تموم شده رفته چرا اسم تاپیک رو زدید سازنده هیلو
تازه 12 ترافلاپس هم هست