فکر کن رامین یه خرید 3 میلیاردی و یه تک استودیو میخواد جلو اکتیویژن بلیزارد 69 میلیاردی و 10 ها استودیو قد علم کنهبرام جالبه که بعضی دوستان می خوان القا کنند که فن های مایکرو الان خیلی ناراحت و غمگین هستند.
-خب از چیزی که تو فروم میشه دید مثلا موقع خرید اکتیویژن تاپیک اطلاعات و شایعات ps5 ناگهان سی چهل صفحه تو چند روز بحث این خرید بود و خیلی ها دیگه از سونی نا امید شده بودند و یکی پیشنهاد فروش سونی به اپل رو می داد یکی به جیم رایان فحش می داد یکی نقشه راه پیشنهاد می کرد.خلاصه ماتم سرا شده بود.
-در این سو اما بعد از خرید بانجی اصلا کسی تو تاپیک های مشابه مربوط به xbox تا جایی که دیدم کلمه ای در این مورد صحبت نکرده.شایدم تو خودشون ریختن غم این مصیبت عظیم رو!
به هر حال از تقویت بیشتر سونی و خوشحالی طرفدارانش و دارندگان پلی استیشن که خودم هم جزوشون هستم (البته کنسول نسل ۸) خوشحالم
کوروش دارم برنامه ریزی میکنم یه چند روزی کنسولم رو بهت قرض بدم میترسم سال دیگه کرش جدید معرفی کنن و... هرچی نباشه نماد کل تاریخ پلی استیشن که با دیدن عکسش روی تیشرت شان لیدن به وجد میاین الان انحصاری و زیر یوغ XBOX هستطبیعیه تاپیک ps5, فن های سونی پیش می برن
اون طرف اصلا فن xbox نیستن
مجموعه ای از دوستان که به دلایل مختلف یه نفرت عمیق نسبت به سونی دارن،کنار هم جمع شدن و اون تاپیک پیش می برن
بانجی شناسنامه xbox بود
بانجی ناجی برند xbox بود
بانجی تنها سنگر فن بیس xbox بود
بانجی برای فن بیس اصلی xbox چند لول مهم تر از ناتی داگ برای فن بیس سونی بود
تاپیک های اکس باکس 8 ساله تار عنکبوت بسته، اگه خبر خیلی خاصی بشه که یه عده برن اونجا پست بدن وگرنه نه مخاطب داره و نه بینندهبرام جالبه که بعضی دوستان می خوان القا کنند که فن های مایکرو الان خیلی ناراحت و غمگین هستند.
-خب از چیزی که تو فروم میشه دید مثلا موقع خرید اکتیویژن تاپیک اطلاعات و شایعات ps5 ناگهان سی چهل صفحه تو چند روز بحث این خرید بود و خیلی ها دیگه از سونی نا امید شده بودند و یکی پیشنهاد فروش سونی به اپل رو می داد یکی به جیم رایان فحش می داد یکی نقشه راه پیشنهاد می کرد.خلاصه ماتم سرا شده بود.
-در این سو اما بعد از خرید بانجی اصلا کسی تو تاپیک های مشابه مربوط به xbox تا جایی که دیدم کلمه ای در این مورد صحبت نکرده.شایدم تو خودشون ریختن غم این مصیبت عظیم رو!
به هر حال از تقویت بیشتر سونی و خوشحالی طرفدارانش و دارندگان پلی استیشن که خودم هم جزوشون هستم (البته کنسول نسل ۸) خوشحالم
افراد کلیدی و تاثیر گذار هیلو به 343i پیوستند. lol megaولی بهترین سه گانه ش توسط بانجی ساخته شده یا نه؟
یعنی کل خوشحالیتون برای بتسدا و اکتیویژن این بود که چند تا آی پی از دست گیمرهای کنسول رقیب خارج شده؟ چون قاعدتا چیزی که به اکس باکس اضافه نشددوستان ممنون میشم کمکم کنید
حالا که سونی بانجی رو خریده من به عنوان کاربر گیم پس چه بازیهایی رو از دست میدم؟
چه جالب! قبلا گفته بودی: هیلو فنها با توجه به تجربیاتشون با بانجی، دستینی میخرن (اسکرین شات بزارم؟)بانجی خیلی وقته کتف چپه مایکرو فن ها هم نیست
اون پستی که ریپلای کردی از توییتر مایکروفنا هست... ولی موردی نیست شما درست میگیچپکی گرفتی داش منظورم چیز دیگه ای بود.
View attachment 242651
ای خداااااا چرا شما نمیفهمیدافراد کلیدی و تاثیر گذار هیلو به 343i پیوستند. lol mega
واقعا؟!یه انیفینیتی وارد برای کل بانجی بسه
تا دو هفته قبل cod و بتلفیلد بدترین fpsها بودن، طوری که تاپیک بازی و تاپیک امتیازاتشون رو مایکروفنها ترکونده بودن، حالا سازنده cod بهتر از بانجی شده؟!قشنگ حاله مت بوتی و اسپنسر جا بیاد تا بفهمن ملت چرا میگن بانجی
حالا چرا دلت غصه داره؟نمیدونم فاز ایکس باکس فنا چیه؟
یه جوری رفتار میکنن انگار داری با یه فرد 12 ساله بحث میکنی(البته اکثرشون اینجورین و بینشون استثنا هم هست)
من فکر میکردم سایت های آماتور مثل زوم.جی و آپارات و اینستاگرام اینجورین نمیفهمیدم تو سایت بازیسنتر که حرفه ای هستن هم باز ایکس باکس فنا اینجوری رفتار میکنن یعنی یه حرف هایی میزنن اونی که داره باهاشون بحث میکنه خجالت میکشه
- هِه بابای من خیلی زور داره و پولداره
- چجوری روتون شد 3 میلیارد خرید کردید،ما 68 میلیارد خرید کردیم
- هیلو اصلا زمانیه از بانجی گرفتن تموم شده رفته چرا اسم تاپیک رو زدید سازنده هیلو
-حالا به چه دردی میخوره یه استدیو خریدید ولی براتون انحصاری نمیسازه
حالا دوستان هزار بار توضیح دادن که در آینده میتونه آی پی جدید و انحصاری بسازه یا میتونه نظارت کنه رو یه استدیو دیگه که برا سونی انحصاری بسازه یا میتونه تکنولوژی و پیشرفت هاشون تو بازی شوتر اول شخص رو در اختیار سونی بذاره یا اصلا اگه بازی ها رو انحصاری نکنه بازم سود فروش بازی ها مال سونیه و...
یا همون گزینه سوم هزار بار گفته شده چرا پای هیلو رو وسط میارین، خوب هیلو پاش وسط هست دیگه حالا درسته الان دست بانجی نیست ولی بهترین سه گانه ش توسط بانجی ساخته شده یا نه؟
ما که نمیگیم سونی بانجی رو خریده الان هیلو هم داره، میگیم سازنده هیلو رو خریده
ولی بازم آب در هاون کوبیدنه آخه ایکس باکس فنا تا یه جایی بحث میکنن ،وقتی دیدن نمیتونن جواب بدن سریع ترول میکنن و با چندتا استیکر خنده سر و ته ش رو هم میارن
کم استودیوهایی نبودن که با استعفا دادن افراد تاثیر گذارشون دیگه از اون حالت اسطوره ای فاصله گرفتن.یه نگاه به نمرات متاکریتیک یوزر اسکور 2 Destiny بندازای خداااااا چرا شما نمیفهمید
آخه من به چه زبونی بگم میگم سازنده هیلو بوده تمااااام
کاری ندارم الان چیه کیه
یه مثال ساده تر بزنم شاید فهمیدی آقا یه شخصی که اسطوره ست بچه دار میشه بعد اون شخص اسطوره معتاد میشه
پسره فرزند اون اسطوره هست یا نه؟
حالا چه کماکان قوی و روی فرم چه معتاد تو جوب این پسر فرزند همون پدره
ولو از پدر چیزی نمونده باشه
استدیو بانجی سازنده(پدر) هیلوئه ولو استدیو تعطیل باشه
حاجی به ولله بگو به چه زبانی میتونی مطلب منو درک کنی من با همون زبان میگم نتونستم از ترنسلیت کمک میگیرمکم استودیوهایی نبودن که با استعفا دادن افراد تاثیر گذارشون دیگه از اون حالت اسطوره ای فاصله گرفتن.یه نگاه به نمرات متاکریتیک یوزر اسکور 2 Destiny بنداز
برای نمونه هم میشه به بلیزارد ، اینفینیتی وارد و تری ارک اشاره کردکم استودیوهایی نبودن که با استعفا دادن افراد تاثیر گذارشون دیگه از اون حالت اسطوره ای فاصله گرفتن.یه نگاه به نمرات متاکریتیک یوزر اسکور 2 Destiny بنداز