در هرصورت تنها نکته ای که اینجا میبینم اینه که دارندگان کنسول های مایکروسافت و PC بازا به 2 بازی خیلی خوب تو سبک خودشون دسترسی داران اما دارندگان PS فقط به یکی.
به نظرم حتی اگر منجر به خلق ای پی انحصاری نشه باز من نمیگم خاک تو سر جیمبو. بدور از شوخی حرکتشون واقعا خوب بوده. یک استدیو تیر A گرفتن که قرار با بازی هاش کلی برای اکوسیستم سونی پول در بیاره که منجر میشه به سرمایه گذاری توی بخش های دیگه.من اصلا کاری به بازیهای در دست ساخت بانجی ندارم؛ من میگم خرید بانجی توسط سونی، باید به تولد یه آیپی انحصاری بزرگ منجر بشه. اگر این اتفاق نیفته، اونوقت من هم میگم خاک عالم سر جیم رایان و هرمن هالست در مورد اینکه کِی این اتفاق میفته هم کسی چیزی نمیدونه.
مگه سونی فن ها که کلی بازی +80 دارن بی خیال ترول کردن شدن ماکان؟کلا برای من عجیبه با اینکه مایکروسافت زمین و زمان رو خریده مفت گذاشته رو گیم پس باز فن هاش علاقه ای به بازی کردن ندارن و ترجیح میدن با ترول کردن تو فروم ها سرگرم بشن
همین ۳ ۴ صفحه قبل رو بخونی میبینی که زدن تو فاز اینکه ما خیلی پولداریم و فقط رستوران با کلاس میریم ولی شما مشترکین گیم پس از تو سطل آشغال غذاتون رو برمیداریدهمه پی اس فنا هم از زمان PS1 به خاطر ارجینال بودن بازیاش طرفدارش شدن لابد؟
بابا یه کنسول و بازیه دیگه چرا فاز مولتی میلیاردرا رو درمیارید
حاجی بازی بعدشون 2025 هم که باشه بازی بعدیشون میشه واسه نسل بعد الان خوشحالی واسه نسل بعدی که اصلا معلوم نیست سونی سخت افزاری بده بیرون یا یه ناشر بشه؟؟اگه بعدا نظرش عوض شد چی؟ اگه جدای بازی های فعلی یه شوتر انحصاری سینگل پلیر/مالتی پلیر عین Halo برای PS5 ساختن چی میشه؟ اگه روح Halo تو کالبد یه انحصاری PS5 دمیده شد تکلیف چیه؟ اوکی دستنی مالتی پلتفرم میمونه، با بازی بعدیشون که گفتم نت ایز سرمایه گزاری کرده روش، اما این موارد به نظرت جوابشون چیه؟
آره عین اون پروژه ۵۰۰ میلیون دلاریش که یه بار نزدیک بود فاجعه به بار بیاره تاخیرش زدن فقط عمقش کم شد بازی دادن بیرون هیچی نشده تمام پلیراش ریخته تو توییچ نصف بازی های f2p دو سال پیش هم ویو نمیگیره، سیستم افتضاح SBMM بازیش قشنگ ملت شکنجه میکنه، اسکین های بشدت گرون، درست میگی شما همینطور کلی کارمند استخدام میکنه واسه COD از همین پروژه ها انجام میده، اوضاع فعلی خود COD هم قشنگ جک محض هستشView attachment 242433
طی چند سال آینده اکتیویژن تقریبا دو برابر تعداد کل کارکنان بانجی، بازی ساز برای کار کردن روی کالاف دیوتی استخدام میکنه ...
باشه حالا شما چرا اینقدر سر همون فاجعه ی کم عمق ناراحتیآره عین اون پروژه ۵۰۰ میلیون دلاریش که یه بار نزدیک بود فاجعه به بار بیاره تاخیرش زدن فقط عمقش کم شد
قشنگ معلومه هیچ اطلاعی از وضعیت بازی های f2p نداریبازی دادن بیرون هیچی نشده تمام پلیراش ریخته تو توییچ نصف بازی های f2p دو سال پیش هم ویو نمیگیره، سیستم افتضاح SBMM بازیش قشنگ ملت شکنجه میکنه، اسکین های بشدت گرون، درست میگی شما همینطور کلی کارمند استخدام میکنه واسه COD از همین پروژه ها انجام میده، اوضاع فعلی خود COD هم قشنگ جک محض هستش
حاجی میدونی استدیوی که سونی خریده به گرون فروشی معروفه؟!آره عین اون پروژه ۵۰۰ میلیون دلاریش که یه بار نزدیک بود فاجعه به بار بیاره تاخیرش زدن فقط عمقش کم شد بازی دادن بیرون هیچی نشده تمام پلیراش ریخته تو توییچ نصف بازی های f2p دو سال پیش هم ویو نمیگیره، سیستم افتضاح SBMM بازیش قشنگ ملت شکنجه میکنه، اسکین های بشدت گرون، درست میگی شما همینطور کلی کارمند استخدام میکنه واسه COD از همین پروژه ها انجام میده، اوضاع فعلی خود COD هم قشنگ جک محض هستش
افرین پسر خوب پس ببین مایکرو با اون همه ای پی چیکار میخواد بکنهبه یه عده از دوستانی که دلشون رو خوش کردن به اینکه بانجی قرار نیست انحصاری بسازه، باید عرض کنم توجه دارید که بانجی قرار نیست تا ابد فقط Destiny بسازه دیگه اصلا فرض بگیریم که آیپی دستینی برای همیشه مالتی پلتفرم باقی بمونه؛ یعنی فکر میکنید قرار نیست شاهد یه شوتر انحصاری جدید از بانجی برای پلیاستیشن باشیم؟! سونی خیریه باز نکرده که ۳.۶ میلیارد دلار هزینه کنه و اونوقت از نبوغ بانجی برای خلق یه آیپی بزرگ با سرمایه گذاری بلندمدت بهره نبره. خلاصه اینکه منتظر یه شوتر اول شخص انحصاری با lore عظیم از بانجی باشید.
واقعا اینجا نشون میده بعضی ها سطح ادبشون کجاست.حالا طرف ناظم هم شده.داداش سر گردنه جای دیگستدیگه سونی یه استدیو خریده اینقدر چرت و پرت ننویسین، استدیو به IP هویت میده؟؟ این دیگه چه حرف عجیبیه، حتی خالق یه عنوان هم اگه ازش جدا بشه باز به هویت IP ربطی نداره و میتونه همون راهش رو ادامه بده. مثال هم تا دلت بخواد واسش هست، سری اسپلینترسل حتی زمانی که تو اوج هم بود دوتا استدیو مختلف نوبتی میساختنش، سری تومریدر هم تا حداقل سهتا استدیو مختلف روش کار کردن، سری کالآو هیچوقت یه سازنده ثابت نداشته، ولفنشتاین هرکی از راه رسیده یه نسخش رو ساخته، حتی جدیدا هم مثل LIS استدیوش عوض میشه ولی هیچ اتفاقی واسش نمیوفته و حتی بهتر میشه، بانجی هم یه زمانی (بیش از ده سال پیش) روی هیلو کار میکرده، الانم ربطی به هیلو نداره، خرید خوبیه ولی ربطی نداره و مشکلی هم نیست واسه مایکروسافت ولی از اونور چیزی که مشکل داره و دردناکه افتادن خود IP مثل کرش یا اسپایرو به دست رقیب هست، این مشکله نه یه استدیو که چندساله با مایکرو دیگه کار نمیکنه.
ساخت IP جدید از یکی دو سال پیش تقریبا تایید شده بود، اما Gameindustry.biz مجددا تو پستی که با جیم رایان و پیت پترسونز مصاحبه کرده بهش اشاره کرده:خیلی ریسکیه بخوان ip جدید بزنن. lore علمی تخیلی الان تو بازار اشباع شده و یه ip جدید دیگه سخته بخواد جاپایی باز کنه این وسط. به احتمال 90 درصد ip جدیدی درکار نیست و همون دلشون خوش باشه سود فروش فرانچایز destiny رو ببرن اونم بصورت مالتی پلتفورم!
At present, the studio is working on maintaining Destiny 2, expanding the Destiny franchise, and working on new IP.
مثل اینکه خیلی هیلو بازی کردی،باید یه 100 ساعتی بازی کرده باشی تا این همه ایراد پیدا کنیآره عین اون پروژه ۵۰۰ میلیون دلاریش که یه بار نزدیک بود فاجعه به بار بیاره تاخیرش زدن فقط عمقش کم شد بازی دادن بیرون هیچی نشده تمام پلیراش ریخته تو توییچ نصف بازی های f2p دو سال پیش هم ویو نمیگیره، سیستم افتضاح SBMM بازیش قشنگ ملت شکنجه میکنه، اسکین های بشدت گرون، درست میگی شما همینطور کلی کارمند استخدام میکنه واسه COD از همین پروژه ها انجام میده، اوضاع فعلی خود COD هم قشنگ جک محض هستش
گل پسر، بدون اینکه من رو بشناسی پریدی وسط اینجا صحبت مایکروسافت نیست. اتفاقا من خوشحال میشم که مایکروسافت با همه اون آیپی ها بترکونه؛ چون فن اکثر آیپی های ZeniMax و Blizzard هستم. موضوعات رو با هم قاطی نکن. میخوای درباره خریدهای مایکروسافت حرف بزنی، اشکالی نداره ولی پست من رو بی جهت ریپلای نزن!افرین پسر خوب پس ببین مایکرو با اون همه ای پی چیکار میخواد بکنه
راستی کوروش جان یه مقایسه وارزون با دسینی هم بزار
کسی کاری به کسی ندارهاروم باشید چرا اینقدز حرص میخورید
استودیو که تمام شده و ipخاصی نداره چرا اینقدر اذیت میشید