سونی تایید کرد PS4 بعد از Xbox 720 لانچ می‌شود.

RattleSnake

کاربر سایت
ymmmyv0snhd4oxull2.jpg

Kaz Hirai مدیر اجرایی سونی گفت: آنان اجازه می‌دهند تا Microsoft اولین حرکت را انجام بدهد.

شایعات زیادی درمورد کنسول‌‌های نسل بعد در طی این چند ماه بوجود آمده است هیچ کس به درستی خبرندارد که Microsoft و Sony در چه زمانی از Xbox و PlayStation بعدی رونمایی خواهند کرد اما مدیرعامل سونی Kazuo Hirai گفت:" سونی می‌گذارد تا Microsoft اولین حرکت را انجام دهد و جانشین Xbox بعدی را معرفی کند.
Hirai مدیر عامل و مدیر اجرایی سونی افزود:" چرا ما باید اول کنسول خود را معرفی کنیم وقتی رقیب‌هایمان قادر هستند تا بعد از معرفی کنسولمان دستگاهی به مراتب بهتر ارائه دهند؟
Nintendo هم اکنون کنسول نسل بعد خود Wii U را معرفی و عرضه کرده است. Sony می‌خواهد بعد از معرفی کنسول Microsoft کنسول نسل بعدی خود را معرفی کند چرا که امکان تغییر مشخصات PlayStation که در حال توسعه است وجود دارد. Kaz Hirai تاکید کرد که PlayStation بعدی قبل از Xbox بعدی هرگز به فروش نخواهد رفت.
هفته گذشته گزارشی رسید که نشان می‌داد سونی در PlayStation 4 از کنترلر DualShock استفاده نخواهد کرد. از جمله شایعات کنسول‌های نسل بعد می‌توان به قدرت بیشتر PS4 نسبت به Xbox بعدی اشاره کرد. ممکن است Microsoft و Sony از مشخصات کنسول نسل بعدی رقیب نیز اطلاعاتی داشته باشند.

آخرین ویرایش:
اینک سونی رفته تو رده کمپانی های بُنجُل ، اینک بغیر از دوربین فیلم برداری و عکاسی تو چیز دیگه ای نو آوری نداره و اینک الان اوضاع اقتصادی خرابی داره به من مربوط نیست .
کنسول ها نسل بعد رو بدن بازی کنیم خداوکیلی :|

اینک سونی رفته تو رده کمپانی های بُنجُل ، اینک بغیر از دوربین فیلم برداری و عکاسی تو چیز دیگه ای نو آوری نداره و اینک الان اوضاع اقتصادی خرابی داره به من مربوط نیست .
کنسول ها نسل بعد رو بدن بازی کنیم خداوکیلی :|

:)) آخه چرا یه همچین چیزی میگی؟؟؟؟

من نمیدونم این بنده خدا چیکار کرده مگه؟؟؟

البته یه احتمال هم هست که هرکی بد میگه فن مایکرو سافته

آخه بهتر بودن مشکله؟؟؟

حداقل من یکی امیدوارم دیرتر با 200$ بیشتر از ماکروسافت عرضه کنه دورهمی یکم بخندیم و خاطرات گذشته رو زنده کنیم با دوستان :دی.

ما هم نسل بعد با انحصاری های جدید (که خدا میدونه تعدادشون به چن تا میرسه) دور همی به امثالی مثل شما میخندیم:d

آخرین ویرایش:
ما هم نسل بعد با انحصاری های جدید (که خدا میدونه تعدادشون به چن تا میرسه) دور همی به امسالی مثل شما میخندیم:d
حداقل من یکی امیدوارم دیرتر با 200$ بیشتر از ماکروسافت عرضه کنه دورهمی یکم بخندیم و خاطرات گذشته رو زنده کنیم با دوستان :biggrin1:.
خوشم میاد هنوز با دلار 4 هزارتومنی الان که تا اون زمان احتمالا میره بالای 5 هزار تومن امید دارید صاحب کنسول و بازیهای انحصاریش بشید.

خوشم میاد هنوز با دلار 4 هزارتومنی الان که تا اون زمان احتمالا میره بالای 5 هزار تومن امید دارید صاحب کنسول و بازیهای انحصاریش بشید.

خب شرایط برا همه کنسول ها یکسانه مگر اینکه مسئله هک باز برا کنسول مایکروسافت پیش بیاد ;)شما مگه کنسول مایکرو رو از اول هک شده حساب میکنید؟

اره به خدا..
هقته پیش قصد خرید سیستم کردم به قمیت 3 تومن ..دیروز رفتم برای جمع کردن و خریدن 570 تومن رفته بود روش!!!
یه سیتم رو باید 5 برابر یا بیشتر پولش رو بدیم

در هر صورت تو این نسل که با این که 1 سال دیرتر هم اومد کنسولش قدرت بیشترش هرگز محسوس نبود
فقط متال گیر منو ناراحت کرد اگه رو xbox می اومد مجبور نمیشدم یه ps3 از رفیقم قرض بگیرم

ببین کار سونی به کجا کشیده که جرات نمیکنه اول کنسولشو بده.دیگه اون سونی قدیم نیست

دوست من اگه حرفتون یه متلک و مزاح از سر فن بازی بود که هیچی حرفی نیست ... ولی اگه جدی گفتید ... باید بهتون بگم اگه زودتر میداد از سر ترسش بود و دیگه اون سونی سابق نبود ...

دوست من اگه حرفتون یه متلک و مزاح از سر فن بازی بود که هیچی حرفی نیست ... ولی اگه جدی گفتید ... باید بهتون بگم اگه زودتر میداد از سر ترسش بود و دیگه اون سونی سابق نبود ...
اولا فن کیلو چنده من که از همون روز اول جفتشونو گرفتم نسل بعدم اینشالا جفتشونو میگیرم.ولی سونی نسبت به قدیم خیلی ضعیف شده.مگه فقط به قدرته.اگه بیاد یه کنسول قویتر بده ولی بدون نوآوری و پشتیبانی قوی میشه قضیه xbox 1 و ps2
یکی از همین سونی بود که چند وقته پیش گفت ما کنسولمونو قبل از مایکروسافت میدیم حالا چی شد.مگه دفعه پیش که زودتر زد چقدر از xbox 360 قویتر بود کی این سری بخواد
به هر حال خدا کنه جفتشون قوی بدن چون اگه طبق شایعاتی که هست کنسولاشون نسبت به این نسل پیشرفته انقلابی نداشته باشه همون بهتر که بریم یه pc بگیریم

آخرین ویرایش:
حرفت درسته عزیز سونی شاید به خاطر شرایط جدیدش محتاط شده ... و دیگه اون سونی 2006 نی ... (این مدیر امریکاییه سونی رو رو به نابودی برد )

الان هر دو شرکت وضع مشابهی دارن ... اگه این موضوع منتظر موندن برای حرکت حریف نبود شاید تو همون e3 2012 معرفی میکردن کنسول های نسل بعدشون رو ...

به نظر من که سونی هدفمند داشته این کار رو میکرده ... شما دقت کنید بهترین بازی هاش رو گذاشته برای سال 2013 و هنوز چند تا عنوان عالی دیگه داره که به احتمال تو e3 وضعیتشون مشخص میشه ... که کلا نشون از حضور قدرتمند ps3 تو 2013 داره ... من که از همون اول هم برام عجیب بود که با وجود این همه ساپورت برای ps3 بخواد نسل بعدش رو بفرسته بیرون ...

دقت کنید این یه ماه کلی شایعات در مورد معرفی زودتر از موعد سونی تو مارس و فوریه بوده .... و الان هم داره میاد میگه نمیدیم بیرون ... کلا دارن جنگ روانی خوبی راه میاندازن ... مطمئنا سونی میخواد مایکرو قدم اول رو برداره ووو برنامشون چیه خدا میدونه ...

---------------------------------------------------------------

دیر بیرون دادن کنسول اشتباه نیست ... اشتباه اینه که وقتی کنسول نسل جدید رو میفرستی تو بازار ... برای کنسول نسل قبلت gow 2 رو منتشر کنی .... الان هم مثل tlg و ffv xiii و ffx HD بعد از انتشار نسل بعد سونی بخواد برای ps3 بیاد وجهه نسل بعدش رو خراب میکنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or