سونی تایید کرد PS4 بعد از Xbox 720 لانچ می‌شود.

RattleSnake

کاربر سایت
ymmmyv0snhd4oxull2.jpg

Kaz Hirai مدیر اجرایی سونی گفت: آنان اجازه می‌دهند تا Microsoft اولین حرکت را انجام بدهد.

شایعات زیادی درمورد کنسول‌‌های نسل بعد در طی این چند ماه بوجود آمده است هیچ کس به درستی خبرندارد که Microsoft و Sony در چه زمانی از Xbox و PlayStation بعدی رونمایی خواهند کرد اما مدیرعامل سونی Kazuo Hirai گفت:" سونی می‌گذارد تا Microsoft اولین حرکت را انجام دهد و جانشین Xbox بعدی را معرفی کند.
Hirai مدیر عامل و مدیر اجرایی سونی افزود:" چرا ما باید اول کنسول خود را معرفی کنیم وقتی رقیب‌هایمان قادر هستند تا بعد از معرفی کنسولمان دستگاهی به مراتب بهتر ارائه دهند؟
Nintendo هم اکنون کنسول نسل بعد خود Wii U را معرفی و عرضه کرده است. Sony می‌خواهد بعد از معرفی کنسول Microsoft کنسول نسل بعدی خود را معرفی کند چرا که امکان تغییر مشخصات PlayStation که در حال توسعه است وجود دارد. Kaz Hirai تاکید کرد که PlayStation بعدی قبل از Xbox بعدی هرگز به فروش نخواهد رفت.
هفته گذشته گزارشی رسید که نشان می‌داد سونی در PlayStation 4 از کنترلر DualShock استفاده نخواهد کرد. از جمله شایعات کنسول‌های نسل بعد می‌توان به قدرت بیشتر PS4 نسبت به Xbox بعدی اشاره کرد. ممکن است Microsoft و Sony از مشخصات کنسول نسل بعدی رقیب نیز اطلاعاتی داشته باشند.

آخرین ویرایش:
خوب با این اوصاف مایکروسافتم گفته تا سونی کنسول نده بیرون مام نمیدیم بیرون.

پس کلا معرفی کنسول های نسل بعد کنسل شد...بریم همون Wii u بخریم بابا.:|

یعنی گه مایکروسافت کنسولش رو لانچ کنه بفهمنن PS 4 باید قوی تر ساخت شه ، شروع میکنن به ارتقاع دادن ِ PS 4 ؟! توی یه فاصله مثلا 7-8 ماهــه ؟! LMAO !!!

وقتی توی این سایت دوستان با این سطح آگاهی از عالم تجارت و اقتصاد متوجه میشن که دیرتر عرضه کردن یه کنسول چه عواقبی داره پس مطمئنا مدیران درجه یک سونی خیلی خیلی بیشتر به این امر واقف هستند.اونچیزی که هست اینه که باید ببینیم چه استراتژی و هدفی رو سونی دنبال میکنه که داره دوباره این تصمیم رو میگیره.چشم بسته و متقن نمیشه گفت که حتما سونی داره اشتباه میکنه.

از سود سرشار و یکه تازی سونی در تمام عرصه های تولید طی چند سال اخیر کاملا مشخص هست مدیران درجه یک این شرکت چه قدر به امر اقتصاد واقف هستن..:|

یعنی سونی ضرر کنه و در بخش سرگرمیش رو ببنده فن هاش ضرر نمیکنن به نظرت:-s

عبارت تجربه ثابت کرده یعنی : اعمالی در گذشته صورت گرفته که باعث نتیجه گیری در زمان حال شده . ضرر کردن سونی خیلی تفاوت داره با تخته کردن بخش سرگرمیهاش . در گذشته و در اتفاقاتی که باعث شد سونی به خاطر بلوری درایو و ... روی پی اس 3 ضرر بده . بازهم سونی سیاست هاشو نسبت به مشتریهاش عوض نکرد . سرمایه گذاریشو روی انحصاریها کم نکرد بازیهایی مثل متالگیر 4 و گادآو وار 3 و اسنشن و هوی رین و موتور استورم و گرانتوریسمو 5 و رچت اند کلنک و سری آنچارتد و رزیستنس و فلان و بهمان و بیثار و ... بنده هم از خرید کنسولشون ضرری نکردم چون دقیقا اون چیزی و که دنبالش بودم روی کنسولشون پیدا کردم . این سیاستیه که سونی توش شناخته شده . از زمان پی اس وان تا الان . یه جور مشتری پایدار برای خودشون ساختن . #:-s

i مدیر عامل و مدیر اجرایی سونی افزود:" چرا ما باید اول کنسول خود را معرفی کنیم وقتی رقیب‌هایمان قادر هستند تا بعد از معرفی کنسولمان دستگاهی به مراتب بهتر ارائه دهند؟
ترس و واهمه رو به شدت میشه در این تیکه از صحبت کاز هیرایی فهمید! چرا که تا 100سال دیگه هم صبر میکنه اول مایکروسافت کنسول بده یه وقت عقب نمونه ! :))واقا واسه یه کمپانی مثل سونی و این شخص شرم آور هست!

عبارت تجربه ثابت کرده یعنی : اعمالی در گذشته صورت گرفته که باعث نتیجه گیری در زمان حال شده . ضرر کردن سونی خیلی تفاوت داره با تخته کردن بخش سرگرمیهاش . در گذشته و در اتفاقاتی که باعث شد سونی به خاطر بلوری درایو و ... روی پی اس 3 ضرر بده . بازهم سونی سیاست هاشو نسبت به مشتریهاش عوض نکرد . سرمایه گذاریشو روی انحصاریها کم نکرد بازیهایی مثل متالگیر 4 و گادآو وار 3 و اسنشن و هوی رین و موتور استورم و گرانتوریسمو 5 و رچت اند کلنک و سری آنچارتد و رزیستنس و فلان و بهمان و بیثار و ... بنده هم از خرید کنسولشون ضرری نکردم چون دقیقا اون چیزی و که دنبالش بودم روی کنسولشون پیدا کردم . این سیاستیه که سونی توش شناخته شده . از زمان پی اس وان تا الان . یه جور مشتری پایدار برای خودشون ساختن . #:-s
دقیقا ، البته این حرف رو خیلیا نمیتونند درک کنند

چرا؟ نه واقعا چرا بعضی شماها از هرچی استفاده میکنین تا گیر بدین؟؟؟؟؟

ترس اشتباه دیوانگی هرچی میخواین اسمشو بزارین کلا ژاپنی ها دیوانن وگرنه نمیتونستن تا این حد خفن از آب در بیان

چرا یه کاری نکنن که از حریف بهتر باشن؟؟؟

خودت تو یه مسابقه حالا هرچی عین . . . میری جلو یا اول میبینی حریفت چیکار میکنه؟؟؟

سیاست اینا از رو بازی شطرنج گرفته شده یعنی حریف حرکت میکنه بعدش تو حرکت میکنی

(البته اگه شطرنج تا حالا بازی کرده باشین)

مطمئن هستم این دفعه سونی اشتباه نمیکنه که هیچ بلکه بسیار خوب هم عمل میکنه سونی سر ps3 ضرر میکرد مخصوصا اون اوایل دلیلش هم این بود که از تکنولوژی هایی استفاده میکرد که خیلی اون زمان شناخته شده نبودن و خیلی هم بکار نمیومدند مثلا همین درایو بلوری خوب اون موقع استفاده از همچین چیزی واقعا هزینه بردار بود ولی دیگه الان این جوری نیست مثلا وقتی قراره الان از همون درایو بلو ری استفاده کنه حتی با ظرفیتی معادل 100 گیگ قطعا هزینه و دردسر کمتری براش داره تا 7 سال پیش که همین درایو رو واسه ps3 طراحی کرد که اون اوایل باعث شده بود سره همین بلوری بودن قیمت بازی های ps3 نسبت به xbox360 بیشتر باشه کما اینکه همین الان هم شما به سایت امازون سر بزنید گواهی میشه بر این حرف بنده وخوب این موضوع فقط به درایو بلوری ختم نمیشه مثلا میشه به طراحی sixaxis بودن دسته های ps3 هم اشاره کرد که قطعا هزینه اولیه ای رو برای طراحی و ساختش دربر داشته ولی خوب همه میدونیم که اونجوری که باید خوب عمل نکرد فقط تو چنتا بازی انحصاری البته من خودم فکر میکنم که این تکنولوژی پتانسیل استفاده بیشتر رو داشت ولی خوب نتونست اون جوری که باید خریداران رو متقاعد بکنه
در مورد درتر عرضه کردن هم قطعا این فاصله زمانی زیاد نخواهد بود

به شدت از این حرکت تمجید میشه ... واقعا نگران بودم که کنسول سونی زودتر بیاد و ضعیف باشه ... این خبرای زودتر و ضعیفتر بودن واقعا ناراحت کننده بود .. این همون شرکته ... شرکتی که از پیشرفت و تکنولوژی جلوتر و رقابت هیچ ترسی نداشت ... شده این که میخواد فقط بازار رو بگیره .... ؟؟؟ شرکتی که با کمی اغراق میشه گفت مصرف کنندش براش مهمتر از خودشه...

نسل بعد مسئله قدرته ... هر دو شرکت کمبود ها و اشتباهات این نسلشون رو میان جبران کنن ... دیگه مایکرو به انحصاری های خوب محدود و یه سری ضعیف اکتفا نمیکنه و این جنبش رو با تعداد زیادی انحصاری تقویت میکنه ... (فقط امیدوارم همشون شوتر نباشن) و نمیشه گفت سونی به خاطر بازی های انحصاریش بازم میتونه مخاطب جذب کنه ...
به نظر اکثر مخاطب ها رو میارن به کنسولی که سخت افزار بهتر و قدرت بیشتری داره ....

شاید ابتدای نسل هم بازی ساز ها حاضر نباشن با کیفیت متفاوت بازی بسازن ... ولی از اواسط نسل جهت حرکتشون رو انتخاب میکنن و همین طور کنسولی که کشش بیشتری برای رشد بازی ها و بالا بردن کیفیتشون داره ... و حتی شاید بازار مشخص کنه...

من که با اینکه فن سونیم ولی خیلی دلم میخواد کنسول قویتر روو بخرم ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------

همه شاید بگن اشتباه ... مضخرف .. ولی به خاطر همین کارا بود که یکی مثل من که نمیتونست دو تا کنسول رو بخره و همین طور از پس هزینه بازی های اورجینال بر نمیومد ولی 5 سال صبر کنه تا بتونه سونی رو بخره تا اینکه یه کنسول دیگه رو که 4 سال قبلش میتونست بخره رو بخره ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

خدمت اون دوستی که میگفت psn سونی همش ضرره باید بهش بگم ... برعکس لایو که هر کلیکی روش پولیه .... همه چیز psn تقریبا مجانیه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or