سونی به ازای فروش هر عدد Xbox One دو تا سه دلار درآمد کسب می کند

Pythonistas

کاربر سایت
p736222_2013-07-17_171745.jpg

داشتن Blu-ray یک مزیت بزرگ برای PS3 نسبت به X360 بود، در این نسل پیش رو، هر دو کنسول PS4 و Xbox One از درایو Blu-ray بهره می برند، با این تفاوت که این موضوع برای مایکروسافت کمی هزینه در بر دارد.

در این قسمت این هفته ‘Pach-Attack’، تحلیلگر معروف دنیای گیم آقای مایکل پکتر توضیح می دهد سونی چه مقدار می تواند از لایسنس Blu-ray درآمد کسب کند، تخمین وی در حدود 2 الی 3 دلار یا تقریبا 2 پوند به ازای فروش هر کنسول Xbox one است، با توجه به این که Xbox One می تواند چه مقدار بفروشد، پکتر تخمین می زند سود قابل توجهی نصیب سونی می شود، در کل چیزی در حدود 150 تا 200 میلیون دلار، این موضوع بسیار جالب به نظر می رسد که وقتی می بینم مایکروسافت باید به رقیب خود بابت فروش هر کنسول، مبلغی را نیز پرداخت نماید.

منبع :

ما با حرف تحلیلگر مشکل نداریم مشکل ما با تحلیل های جنابان عظام هست که عادت دارید هر چیزی رو دوست دارید بزرگ نمائی کنید هر چیزی رو هم دوست ندارید ساده انگارانه ازش رد شید
مثلا من اعتقاد دارم که سونی تو Hach n Slash از مایکرو خیلی سرتره ولی مایکرو هم تو سبک Driving Sim سونی رو له کرد ولی شما بالکل و بلا استثنا فقط اون چیزی رو که دوست دارید میپسندید کورکورانه
الان شما منو كوت كردي به يكي ديگه داري جواب ميدي؟ صحبت من چه ربطي به فرمايشات سركار داره؟

بیخود توی سر و کله هم نزنید.تمام شرکت های دنیا دارند از حق اختراعاتشون سود میبرند و دقیقا هم به همین دلیل واسه تحقیقات این همه هزینه میکنن و از اونجایی که توی کشور ما مغز پغز در میره و بخش R&D شرکت پشکل سازی از تکنیک های دوران نئاندرتال‌ها استفاده میکنه درک این قضایا واسمون سخته
BD مال منه نمیدمش پس منم ویندوز بهت نمیدم قهر قهر تا روز قیامت...
لامبرگینی و رولزرویس رو فروختند این یکی که سهله.فروش حتی به رقیب هم میتونه سود آور باشه مثل قرارداد اپل با الجی.مثلا سونی به بیشتر برندهای معروف سنسور عکاسی و یا فیلمبرداری میفروشه یکی از بزرگترین مشتری ها نیکون هست.اتفاقا از همون سنسور سونی،بهتر از خود سونی استفاده میکنه و سونی هم همچنان داره به فروش سنسور ادامه میده.دوربین آیفون هم بهتر از دوربین موبایل های سونی عمل میکنه.
ولی مایکرو هم تو سبک Driving Sim سونی رو له کرد\
امتیازها رو که میدونم. ولی آخه له؟یعنی داغون شد؟واقعا له شد؟میشه بپرسم به کجای این میگن له شدن:
[TABLE="width: 510"]
[TR]
[TD="class: list"]Gran Turismo 5 “Prologue”
[/TD]
[TD="class: list, align: right"]5,350,000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: list"]Gran Turismo 5
[/TD]
[TD="class: list, align: right"]10,660,000
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
خوب ههچنان منتظر این هستیم که شاهکار صتعت شبیه سازی کمی محبوب تر بشه و بتونه به اندازه نسخه دموی GT بقروشه.البته جدیدا داره فروش هر نسخه اش از نسخه قبلیش کمتر میشه

:))

صبر کن بیاد یه هکر بیفته به جونش وقتی از opengl یا یه Library اه Opensource سر در آورد می بینمت :))

سر ps3 انقدر از این اراجیف شنیدیم که گوشمون پره

سونی حرفش با عملش زمین تا آسمون فرق داره

btw: قسمت دوم یادت نره امشب لایو پخش می شه واسه ما فردا تعریف کن

much lower-level than DirectX and OpenGL

rofl, so .net and java, gtfo, opcode programming is the god

خواستم باهات تبادل اطلاعات کنم که متاسفانه نیومده بن شدی:d!!تو کل فروم 2 تا کامنت گذاشتی که تو اون دوتا بنت کردن!!!عجبا!!!!:))

الان شما منو كوت كردي به يكي ديگه داري جواب ميدي؟ صحبت من چه ربطي به فرمايشات سركار داره؟

به جای یکی دیگه جواب دادم چون قضیه شما شده مثله اون یاروئی که ابی و داریوش دید دستگیر کردن رفت دست انداخت گردنشون گفت ما سه تا رو کجا می برید.... از صحبت کارشناس استفاده میکنی که به حرف های خودت اعتبار ببخشی بعدشم از خودتون پست میدید همکلاسیهاتونم میان لایکشو میزنن لذتشو میبری

همه جا گفتم اینجا هم میگم فن هیچکدوم نیستم هر کدوم از نظر مالی به صرفه تر باشه اونو میخرم اگرم تا اونموقع پولدار شدم که همرو میخرم به امید خدا

- - -ویرایش - - -

بیخود توی سر و کله هم نزنید.تمام شرکت های دنیا دارند از حق اختراعاتشون سود میبرند و دقیقا هم به همین دلیل واسه تحقیقات این همه هزینه میکنن و از اونجایی که توی کشور ما مغز پغز در میره و بخش R&D شرکت پشکل سازی از تکنیک های دوران نئاندرتال‌ها استفاده میکنه درک این قضایا واسمون سخته
BD مال منه نمیدمش پس منم ویندوز بهت نمیدم قهر قهر تا روز قیامت...
لامبرگینی و رولزرویس رو فروختند این یکی که سهله.فروش حتی به رقیب هم میتونه سود آور باشه مثل قرارداد اپل با الجی.مثلا سونی به بیشتر برندهای معروف سنسور عکاسی و یا فیلمبرداری میفروشه یکی از بزرگترین مشتری ها نیکون هست.اتفاقا از همون سنسور سونی،بهتر از خود سونی استفاده میکنه و سونی هم همچنان داره به فروش سنسور ادامه میده.دوربین آیفون هم بهتر از دوربین موبایل های سونی عمل میکنه.

امتیازها رو که میدونم. ولی آخه له؟یعنی داغون شد؟واقعا له شد؟میشه بپرسم به کجای این میگن له شدن:
[TABLE="width: 510"]
[TR]
[TD="class: list"]Gran Turismo 5 “Prologue”[/TD]
[TD="class: list, align: right"]5,350,000[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: list"]Gran Turismo 5[/TD]
[TD="class: list, align: right"]10,660,000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
خوب ههچنان منتظر این هستیم که شاهکار صتعت شبیه سازی کمی محبوب تر بشه و بتونه به اندازه نسخه دموی GT بقروشه.البته جدیدا داره فروش هر نسخه اش از نسخه قبلیش کمتر میشه

قسمت اول حرفت با حرف من یکیه قسمت دوم رو هم من نظر خودمو گفتم چون معتقد هستم
God of War>همه Hack n Slash ها
و
Forza>GT

به نظر بنده ، سونی همون بره تو کار "ویدئو سیدی" و "کاست پلیر" بهتر خواهد بود.

ویرایش:

سونی اگه واقعا شرکت قدری بود بخاطر ویندوز هایی که رو لپتابشه به مایکروسافت باج نمیداد .

این حرکت سونی = غیر قابل توجیح

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or