سونی به ازای فروش هر عدد Xbox One دو تا سه دلار درآمد کسب می کند

Pythonistas

کاربر سایت
p736222_2013-07-17_171745.jpg

داشتن Blu-ray یک مزیت بزرگ برای PS3 نسبت به X360 بود، در این نسل پیش رو، هر دو کنسول PS4 و Xbox One از درایو Blu-ray بهره می برند، با این تفاوت که این موضوع برای مایکروسافت کمی هزینه در بر دارد.

در این قسمت این هفته ‘Pach-Attack’، تحلیلگر معروف دنیای گیم آقای مایکل پکتر توضیح می دهد سونی چه مقدار می تواند از لایسنس Blu-ray درآمد کسب کند، تخمین وی در حدود 2 الی 3 دلار یا تقریبا 2 پوند به ازای فروش هر کنسول Xbox one است، با توجه به این که Xbox One می تواند چه مقدار بفروشد، پکتر تخمین می زند سود قابل توجهی نصیب سونی می شود، در کل چیزی در حدود 150 تا 200 میلیون دلار، این موضوع بسیار جالب به نظر می رسد که وقتی می بینم مایکروسافت باید به رقیب خود بابت فروش هر کنسول، مبلغی را نیز پرداخت نماید.

منبع :

اینقدر مایکرو از لایسنس هاش سود برد.حالا نوبتشه یک کم پول بابت لایسنس بقیه بده اتفاقی نیفتاده که شلوغ می کنید.
الآن سونی با تکنولوژی بلوری پول ها پارو می کند از جیب مایکروسافت؟نه بابا 2 برابرش از طریق ویندوز بر میگرده!!!خوشید ها!!!

اینقدر مایکرو از لایسنس هاش سود برد.حالا نوبتشه یک کم پول بابت لایسنس بقیه بده اتفاقی نیفتاده که شلوغ می کنید.
الآن سونی با تکنولوژی بلوری پول ها پارو می کند از جیب مایکروسافت؟نه بابا 2 برابرش از طریق ویندوز بر میگرده!!!خوشید ها!!!

چه ربطی داره حرف شما ... مگه تو خبر یا کامنت ها گفته شده مایکرو با این پول برشکسته میشه ... یا سود X1 از بین میره ...

مسئله ای هم که این موضوع رو حساسیت بر انگیز کرده ... ادعاهای گذشته برخی از دوستان بوده ... که کاملا اشتباه از اب در اومد ....

سونی هم وقتی رو لپ تاپ هاش از ویندوز استفاده میکنه پول میسلفه به مایکرو
این چیزا تو بازار کامپیوتر و الکترونیک عادیه نه برای بچه های زیر 16 سال بازیسنتر ......///////
20 سال قبل>>>> ماشین کوکی من از مال تو تندتر میره
20 سال بعدش>>> کنسول من فلانش بهتره

سونی هم وقتی رو لپ تاپ هاش از ویندوز استفاده میکنه پول میسلفه به مایکرو
این چیزا تو بازار کامپیوتر و الکترونیک عادیه نه برای بچه های زیر 16 سال بازیسنتر ......///////
20 سال قبل>>>> ماشین کوکی من از مال تو تندتر میره
20 سال بعدش>>> کنسول من فلانش بهتره

تا کی می خواهید این بحث های فن بازی رو ادامه بدید خسته نشدید ؟

دوستان به خدا لذت قبل از عرضه کنسول ها به همین کل کلاشه وگر نه هیچ:d مرسی:d

این آقایونی که الان تیریپ روشن فکری برداشتن و میگن تو دنیای تجارت الکترونیک اینجور چیزا عادی ـه ، فلانه ، باشه قبول ! اون سود سونی هم به ما نمیخواد برسه ولی همین بحث سر پشتیبانی کردن PS4 از DX هم بود که گفتیم بسترش هست ولی اینکه حالا استفاده بشه یا نشه دیگه اون قضیه ـش فرق میکنه ، همین شما ها بودید که میگفتید نه این واسه مایکرو ـه و نمیشه و فلان ... . خداروشکر که فهمیدیم Graphics library که برای PS4 تعبیه شده فرای OpenGl و DX عمل خواهد کرد و نیازی به همون DX هم نیست ولی لپ کلام این بود که همیشه با یه منطق ثابت بیاید جلو نه اینکه منافعتون رو اول در نظر بگیرید بعد نظر بدید.

این آقایونی که الان تیریپ روشن فکری برداشتن و میگن تو دنیای تجارت الکترونیک اینجور چیزا عادی ـه ، فلانه ، باشه قبول ! اون سود سونی هم به ما نمیخواد برسه ولی همین بحث سر پشتیبانی کردن PS4 از DX هم بود که گفتیم بسترش هست ولی اینکه حالا استفاده بشه یا نشه دیگه اون قضیه ـش فرق میکنه ، همین شما ها بودید که میگفتید نه این واسه مایکرو ـه و نمیشه و فلان ... . خداروشکر که فهمیدیم Graphics library که برای PS4 تعبیه شده فرای OpenGl و DX عمل خواهد کرد و نیازی به همون DX هم نیست ولی لپ کلام این بود که همیشه با یه منطق ثابت بیاید جلو نه اینکه منافعتون رو اول در نظر بگیرید بعد نظر بدید.

من یه پشنهادی دارم یه تاپیک بزارید راحت ملت بیان خواب هایی که می بینن رو تعریف کنند بحث ها به بی راهه نره

سونی اصلا در حد و اندازه ای نیست که GL طراحی کنه، حالا بخواد فرای DX,OpenGL عمل کنه اش به کنار، خیلی بتروکنه یک نسخه Opengl بیاد customize کنه واسه خودش ، حالا این که OpenGL چه جوری فرای خودش عمل می کنه می ره قسمت بعدی که امشب توی خواب می بینیش واسه ما هم تعریف کن :-??

من یه پشنهادی دارم یه تاپیک بزارید راحت ملت بیان خواب هایی که می بینن رو تعریف کنند بحث ها به بی راهه نره

سونی اصلا در حد و اندازه ای نیست که GL طراحی کنه که بخواد فرای DX,OpenGL عمل کنه، خیلی بتروکنه یک نسخه Opengl بیاد customize کنه واسه خودش ، حالا این که OpenGL چه جوری فرای خودش عمل می کنه می ره قسمت بعدی که امشب توی خواب می بینیش واسه ما هم تعریف کن :-??
شما بجای اینکه به فکر خواب من باشی بهتر به فکر این باشی که دیگه کم کم حروف آلفابت دارن تموم میشن :دی در ضمن حواست به کامنت دادنت باشه که توهین نکنی
اینم برای اینکه منتظر خواب بعدی من نمونی بفرما مطالع کن که پرفیض بشی
Sony shares further details about the PS4 at GDC 2013 - PS4 - News - HEXUS.net
PS4 Shader Language is very similar to HLSL, allows features BEYOND Direct X 11 and OpenGL 4.0
As you can see emphasised in the points above, Sony is extending the graphics feature set beyond Direct X 11.1. Norden explained “This is access you're not used to getting on the PC, and as a result you can do a lot more cool things and have a lot more access to the power of the system”. Additionally a low level programming API will let coders hit the hardware at a “much lower-level than DirectX and OpenGL”

شما بجای اینکه به فکر خواب من باشی بهتر به فکر این باشی که دیگه کم کم حروف آلفابت دارن تموم میشن :دی در ضمن حواست به کامنت دادنت باشه که توهین نکنی

:))

صبر کن بیاد یه هکر بیفته به جونش وقتی از opengl یا یه Library اه Opensource سر در آورد می بینمت :))

سر ps3 انقدر از این اراجیف شنیدیم که گوشمون پره

سونی حرفش با عملش زمین تا آسمون فرق داره

btw: قسمت دوم یادت نره امشب لایو پخش می شه واسه ما فردا تعریف کن

much lower-level than DirectX and OpenGL

rofl, so .net and java, gtfo, opcode programming is the god

اه! ps4 75% قویتره تازه زبان گرافیکیش هم قویتره Dxــه
امولتی پلتفرم ها 3 برابر بهتر روی ps4 خواهند بود:bighug:
فروشش هم که چهار برابر خواهد بود

راست میگی سونی نیاز به این چیزا نداره ولی از آندروید رو گوشی هاش استفاده میکنه قبلا هم از ویندوز موبایل استفاده میکرد پس چرا یه سیستم عامل خودش نمینویسه که پول به بقیه نده!!!!
اصلا خود شما چرا وقتی از مایکرو بدت میتد از وینذوز استفاده می کنی برو یه سیستم عامل برا خودت بنویس ... کاری نداره
من فن هیچ کدوم نیستم ولی نمیتونم از بعضی چیزها چشم پوشی کنم

راست میگی سونی نیاز به این چیزا نداره ولی از آندروید رو گوشی هاش استفاده میکنه قبلا هم از ویندوز موبایل استفاده میکرد پس چرا یه سیستم عامل خودش نمینویسه که پول به بقیه نده!!!!
اصلا خود شما چرا وقتی از مایکرو بدت میتد از وینذوز استفاده می کنی برو یه سیستم عامل برا خودت بنویس ... کاری نداره
من فن هیچ کدوم نیستم ولی نمیتونم از بعضی چیزها چشم پوشی کنم
به همون علت كه مايكرو نميره سمند توليد كنه هر شركتي براي خودش حوضه ي فعاليتي داره شما گير ميدي ملت حرف بچگانه ميزنن خودت بدتر از همه عمل ميكني

- - -ویرایش - - -

:))

صبر کن بیاد یه هکر بیفته به جونش وقتی از opengl یا یه Library اه Opensource سر در آورد می بینمت :))

سر ps3 انقدر از این اراجیف شنیدیم که گوشمون پره

سونی حرفش با عملش زمین تا آسمون فرق داره

btw: قسمت دوم یادت نره امشب لایو پخش می شه واسه ما فردا تعریف کن

much lower-level than DirectX and OpenGL

rofl, so .net and java, gtfo, opcode programming is the god
اين حرف سوني نيست تحليل كارشناسانه امره قبل از نوشتن پست يه كم فقط يكم فكر كن

به همون علت كه مايكرو نميره سمند توليد كنه هر شركتي براي خودش حوضه ي فعاليتي داره شما گير ميدي ملت حرف بچگانه ميزنن خودت بدتر از همه عمل ميكني

- - -ویرایش - - -

اين حرف سوني نيست تحليل كارشناسانه امره قبل از نوشتن پست يه كم فقط يكم فكر كن

ما با حرف تحلیلگر مشکل نداریم مشکل ما با تحلیل های جنابان عظام هست که عادت دارید هر چیزی رو دوست دارید بزرگ نمائی کنید هر چیزی رو هم دوست ندارید ساده انگارانه ازش رد شید
مثلا من اعتقاد دارم که سونی تو Hach n Slash از مایکرو خیلی سرتره ولی مایکرو هم تو سبک Driving Sim سونی رو له کرد ولی شما بالکل و بلا استثنا فقط اون چیزی رو که دوست دارید میپسندید کورکورانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or