سونی بلوری 300 گیگابایتی ارائه میدهد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
blu-ray-logo.jpg

این طور که پیداست دیگر سونی به بلوری های ۵۰ گیگابایتی قناعت نخواهد کرد و به دنبال آن است تا از دیسک هایی با حافظه ی ۳۰۰ گیگابایت با همکاری کمپانی بزرگ پاناسونیک، پرده برداری کند.

به گزارش خبرگذاری بی بی سی، در حالی که بلوری های ۵۰ گیگابایتی در حال حاضر غول دیسک ها به شمار می روند، سونی و پاناسونیک امید دادند که تا سال ۲۰۱۵ این حافظه را به نحو چشمگیری افزایش دهند.

وب سایت بی بی سی افزوده که در حال حاضر فیلم های ۱۰۸۰i و ۱۰۸۰p که از تکنولوژی ۴K هم بهره می برند، به چیزی بیشتر از بلوری های ۵۰ گیگابایتی نیاز دارند.

این طور که به نظر می رسد اولویت نخست سونی برای ساخت این دیسک ها در راستای صنعت فیلم است اما شکی نیست که این دیسک ها وارد بازی های ویدئویی هم خواهند شد. همان طور که می دانید کنسول های خانگی نسل بعد سونی و مایکروسافت، یعنی PS4 و Xbox One از دیسک های بلوری پشتیبانی خواهند کرد اما آیا ورود این دیسک های قدرتمند ۳۰۰ گیگابایتی به صنعت بازی های ویدئویی و فیلم ها لازم است؟

http://www.theregister.co.uk

درضمن اگه سونی بلوری داده ماکرو .... ماکرو هم شاهکار خودشو DirectX 11 تقدیم سونی کرد ... و...............NET-Framework و....
تو مباحث OS سونی جلو ابر شرکت ماکرو سافت هیچی نیست ...
تا اونجائی که یادمه سونی از Opengl استفاده میکنه و نه DirectX.و به خاطر نوع زبان برنامه نویسی Low level که داره کنسول،همین الان تکنیکهای مشابه که تو Dirextx 11.1 هست رو هم میشه روش پیاده کرد و شاید DirectX بعدی.

تا اونجائی که یادمه سونی از Opengl استفاده میکنه و نه DirectX.و به خاطر نوع زبان برنامه نویسی Low level که داره کنسول،همین الان تکنیکهای مشابه که تو Dirextx 11.1 هست رو هم میشه روش پیاده کرد و شاید DirectX بعدی.

جهت اطلاع شما
سونی در اصل دو جور کد استفاده میکنه یکی کدهای HLSL هستند high level ان و کار باهاشون اسونه اما نمیتونن تمام توان gpu بدست بگیرن . و کدهای GNM اگه اشتباه نکرده باشم که میشه باهاش خیلی از جاهای gpu بدست گرفت و از تمام قدرتش استفاده کنه
سونی ماکرو سافت خیلی با هم تبادل تجاری دارن نمونش لب تاپهای بیشمار سونی که از ویندوز ماکروسافت بهره میبرن
و اینکه میگن سونی به ماکرو بلوری داده فقط جنبه کودکانه داره .. منم برای همین اشاره کردم ..
سونی و فیلیپس پیشگامان ساخت DVR Blue و Ultra Density Optical بودند که بعدا همین Blue-ray نامیده شد. بعد سونی اومده از پاناسونیک کمک بگیره؟!! حق لاینسس با سونی هست. مشارکت در کار فرق میکنه که بگید داره کمک بگیره.
سونی فرمت فیلم برداری بسیار با کیفیت AVCHD رو با مشارکت پاناسونیک ابداع کرد. این شرکت همکاری‌های زیادی دارند.
این دیگه میشه بازی با کلمات
من نگفتم زبونم لال کار سونی نبوده حق لایسنس با اون نیست ؟؟ شما اینجور برداشت کردی ؟خوب اشتباه برداشت کردی .
بنده عرض کردم در ارسال اخبار باید همه چیر به صراحت بیان بشه .
کمک گرفتن چه ربطی به حق لایسنس داره من موندم .. دی:

شایدم بقول شما کارگرهای شرکت پاناسونیک زمان طراحی تولید قراره برن دم شرکت سونی رو جارو بزنن ..دی:

آخرین ویرایش:
دوست عزیز همینجوری اخبارو برای خودتون تعریف میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:d

سونی خودش تنهایی اینکارو نمیکنه میخواد از شرکت پاناسونیک کمک بگیره دی:

درضمن اگه سونی بلوری داده ماکرو .... ماکرو هم شاهکار خودشو DirectX 11 تقدیم سونی کرد ... و...............NET-Framework و....
تو مباحث OS سونی جلو ابر شرکت ماکرو سافت هیچی نیست ...

نگران نباشید .. دیسکهای نوری هم تا چند وقت دیگه جایگزین رمهای پر سرعت خواهند شد ..

شما مثل اینکه متن خبر رو که گذاشتم کامل نخوندید!! ذکر شده که سونی با همکاری پاناسونیک.

جهت اطلاع شما
سونی در اصل دو جور کد استفاده میکنه یکی کدهای HLSL هستند high level ان و کار باهاشون اسونه اما نمیتونن تمام توان gpu بدست بگیرن . و کدهای GNM اگه اشتباه نکرده باشم که میشه باهاش خیلی از جاهای gpu بدست گرفت و از تمام قدرتش استفاده کنه
سونی ماکرو سافت خیلی با هم تبادل تجاری دارن نمونش لب تاپهای بیشمار سونی که از ویندوز ماکروسافت بهره میبرن
و اینکه میگن سونی به ماکرو بلوری داده فقط جنبه کودکانه داره .. منم برای همین اشاره کردم ..

این دیگه میشه بازی با کلمات
من نگفتم زبونم لال کار سونی نبوده حق لایسنس با اون نیست ؟؟ شما اینجور برداشت کردی ؟خوب اشتباه برداشت کردی .
بنده عرض کردم در ارسال اخبار باید همه چیر به صراحت بیان بشه .
کمک گرفتن چه ربطی به حق لایسنس داره من موندم .. دی:

شایدم بقول شما کارگرهای شرکت پاناسونیک زمان طراحی تولید قراره برن دم شرکت سونی رو جارو بزنن ..دی:
برعکس گفتی فکر کنم, HLSL سطح پایین تره! اشتباه میکردم تو کل زندگیم یعنی؟:|

اتفاقا من از اون کسایی بودم که AVATAR رو نسخه ۴۶ گیگ رو دانلود کردم:دی البته بگذریم که آخرش پی سی من تو پخش 3D فیلم کم آورد :دی ولی لامصب بد چیزی بود.

برای اجرای سه بعدی ها و بلوری ها اصلی من خودم اینکارو میکنم بریزشون رو هارد اکسترنال و بعد وصل کن به تی وی خود تی وی راحت نمایش می ده. اگه مشکلی داشتی پیام خصوصی بده .

راستی من خودم رو نمی گم اکثریت رو گفتم تازه طرف اگه حالیش باشه همون 10 گیگ رو بگیره اکثرا که فیلم هارو زیر 1 گیگ می بینن :)) و میگن که سایز بلوری اصلا کیفیتش هیچ فرقی نداره اینا ریپ شده هموناست و ... یکی نیست بگه اگه اینجوری هست که بیان روی یک بلوری 580 تا فیلم ریپ شده بزنن چه کاریه یک فیلم میزارن :دی .
من خودم اواتور رو 22 گیگ دارم men in black2 و cast away . inception .رو هم بلوری اصلی دارم 39 گیگ پشت صحنه ایناشم پاک کردم ... / باگ لایو و wall E رو هم 20 گیگی دارم :دی ولی دیگه هاردم کشش نداره بخوام دانلود کنم همین چند وقت پیش ترنزفورمرز بلوریشو پاک کردم! جای 10 تا فیلم 4 گیگی برام باز شد :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or