سونی بلوری 300 گیگابایتی ارائه میدهد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
blu-ray-logo.jpg

این طور که پیداست دیگر سونی به بلوری های ۵۰ گیگابایتی قناعت نخواهد کرد و به دنبال آن است تا از دیسک هایی با حافظه ی ۳۰۰ گیگابایت با همکاری کمپانی بزرگ پاناسونیک، پرده برداری کند.

به گزارش خبرگذاری بی بی سی، در حالی که بلوری های ۵۰ گیگابایتی در حال حاضر غول دیسک ها به شمار می روند، سونی و پاناسونیک امید دادند که تا سال ۲۰۱۵ این حافظه را به نحو چشمگیری افزایش دهند.

وب سایت بی بی سی افزوده که در حال حاضر فیلم های ۱۰۸۰i و ۱۰۸۰p که از تکنولوژی ۴K هم بهره می برند، به چیزی بیشتر از بلوری های ۵۰ گیگابایتی نیاز دارند.

این طور که به نظر می رسد اولویت نخست سونی برای ساخت این دیسک ها در راستای صنعت فیلم است اما شکی نیست که این دیسک ها وارد بازی های ویدئویی هم خواهند شد. همان طور که می دانید کنسول های خانگی نسل بعد سونی و مایکروسافت، یعنی PS4 و Xbox One از دیسک های بلوری پشتیبانی خواهند کرد اما آیا ورود این دیسک های قدرتمند ۳۰۰ گیگابایتی به صنعت بازی های ویدئویی و فیلم ها لازم است؟

http://www.theregister.co.uk

کی میتونه با این نت دانلود کنه ؟‌ :|
پول هارد از کجا بیاریم ؟؟

اول باید به فکر خرید تی وی مخصوصش کرد :دی که اون رزولویشن رو اجرا کنه . بعدم چرا دانلود دیگه صرفه تو این حجم با خرید هست . :دی همین الانشم فیلم های بلوری رو دیگه خیلی طرف بخواد فن اون فیلم باشه با حجم نهایتش 10 گیگ می گیره کسی نمی ره 30 -40 گیگ دانلود بزنه

بازم یک خبر شوکه کننده دیگه .

چقدر خبر خوب آخه فنای مایکرو :d چقدر آخه حرکت مثبت از عوامل سونیو مارک سرنی . بیا بشین دو دقیقه خودتو ببینیم :bighug:

من که دلم کباب شد براتون این خبرا رو میخونید انقده حرص میخورید .

چقدر خبر خوب آخه فنای مایکرو :d چقدر آخه حرکت مثبت از عوامل سونیو مارک سرنی . بیا بشین دو دقیقه خودتو ببینیم :bighug:

دوستان لطفا تاپیک رو به حاشیه نبرید.فن بازی هم نشون ندید.من خودم فن مایکروسافت هستم ولی این خبر رو گذاشتم.اصلا پیشرفت سونی باعث پیشرفت جهان میشه دقیقا به مانند مایکروسافت.

دوستان لطفا تاپیک رو به حاشیه نبرید.فن بازی هم نشون ندید.من خودم فن مایکروسافت هستم ولی این خبر رو گذاشتم.اصلا پیشرفت سونی باعث پیشرفت جهان میشه دقیقا به مانند مایکروسافت.

باشه دوست من . اون قسمت متن بالایی رو که B کردم فقط یک چیز میتونم بگم : خوش اومدی به جمع دوستداران پیشرفت .

اين بلورى هاى 300 گيگابايتى براى فيلمهاى 4K هستش كه حدوداً از اوايل 2014 ارائه ميشه و فعلاً بازيها اين حجم رو ندارند البته روزى كه PS4 عرضه بشه به عنوان اولين 4K PLAYER جهان و دومين 4K MEDIA ميتونه اين ديسكهارو بخونه.
البته اگه ميخوايين از حجم عظيم فيلمهاى 4K بيشتر مطلع شين ميتونين با نرم افزار 4K Downloader تو YouTube فيلمهاى test 4K رو كه در بيش از ده كيفيت گذاشته شده كه فيلم 5 دقيقه اى با كيفيت 1080P با حجم 40 مگابايت ولى همان فيلم با كيفيت 4K با حجم فشرده شده نيم گيگابايت ميباشد. ببينيد.

شما بخوای میتونی همینجوری یه عدد بزاری کنار K و افزایش بدی ...

مهم اینه که تکنولوژی عمومی بشه ....

4k راحت تا 5 سال دیگه زمان میخواد تا شاید نزدیک به وضعیت فعلی بلوری بخواد عمومیت پیدا کنه ! اونم تازه شاید !!

8k که شوخی بیش نیست حالا حالا ها ... حتی فکر کردن دبارش ...

فعلا تمام تلاششون رو کنن ، شاید بتونن در آینده به 4K ثبات و عمومیت بدن ...

اتفاقا خیلیا عقیده دارن 4K عمر کوتاهی داره و فقط یه آلترناتیوه و خیلی سریعتر از چیزی که فکرشو بکنید میرن به سمت 8K چون تفاوت 4K با Full HD فقط تو سایزهای بزرگ مشخص هست ولی با 8K میشه تصاویر سه بعدی بدون عینک ارائه داد.
همین الان پاناسونیک و NHK ژاپن و BBC قسمتهایی از المپیک لندن 2012 رو به صورت 8K فیلمبرداری کردن.

این دوربین 8K

8K_Camera.jpg

تاورهای P2 8K

47103259155470687611.jpg

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1343898809

Future Ultra HD TV will be 8K, not just 4K

Future Ultra HD TV will be 8K, not just 4K | whathifi.com

Super Hi-Vision P2 Towers Getting Ready for 2012 London Olympics:

پیشرفت سونی..؟
اگر ماکروسافت نبود الان داشتی با دود پیغام میفرستادی..
بلوری هم چندین شرکت نشستن درست کردن که یکیش سونی بوده و اگر میرفتن روی حافظه های دیگه کار میکردن خیلی بهتر بود تا یک صفحه گِرد که فقط یکبار میشه روش رایت کرد و بعد از دو ماه خش می افته روش و باید قیدش رو هم زد

اول باید به فکر خرید تی وی مخصوصش کرد :دی که اون رزولویشن رو اجرا کنه . بعدم چرا دانلود دیگه صرفه تو این حجم با خرید هست . :دی همین الانشم فیلم های بلوری رو دیگه خیلی طرف بخواد فن اون فیلم باشه با حجم نهایتش 10 گیگ می گیره کسی نمی ره 30 -40 گیگ دانلود بزنه
اتفاقا من از اون کسایی بودم که AVATAR رو نسخه ۴۶ گیگ رو دانلود کردم:دی البته بگذریم که آخرش پی سی من تو پخش 3D فیلم کم آورد :دی ولی لامصب بد چیزی بود.
اين بلورى هاى 300 گيگابايتى براى فيلمهاى 4K هستش كه حدوداً از اوايل 2014 ارائه ميشه و فعلاً بازيها اين حجم رو ندارند البته روزى كه PS4 عرضه بشه به عنوان اولين 4K PLAYER جهان و دومين 4K MEDIA ميتونه اين ديسكهارو بخونه.
البته اگه ميخوايين از حجم عظيم فيلمهاى 4K بيشتر مطلع شين ميتونين با نرم افزار 4K Downloader تو YouTube فيلمهاى test 4K رو كه در بيش از ده كيفيت گذاشته شده كه فيلم 5 دقيقه اى با كيفيت 1080P با حجم 40 مگابايت ولى همان فيلم با كيفيت 4K با حجم فشرده شده نيم گيگابايت ميباشد. ببينيد.
یادمه سونی اون زمون که بحث بلوری ۵۰ گیگ و ۱۰۰ گیگ بود گفته بود که بازیهای PS4 احتیاجی به ظرفیت بالای ۵۰ گیگ نداره تو معدود بازیها میشه ۲ دیسک کرد برای همین پشتیبانی از دیسکهای ۱۰۰ گیگ رو نداره .حالا نمیدونم تو پشتیبانی ۳۰۰ گیگ چطور قراره بشه؟

پیشرفت سونی..؟
اگر ماکروسافت نبود الان داشتی با دود پیغام میفرستادی..
بلوری هم چندین شرکت نشستن درست کردن که یکیش سونی بوده و اگر میرفتن روی حافظه های دیگه کار میکردن خیلی بهتر بود تا یک صفحه گِرد که فقط یکبار میشه روش رایت کرد و بعد از دو ماه خش می افته روش و باید قیدش رو هم زد
آره آفتابه هم نبود الان باید هنوز با کلوخ سر میکردی!! حرفای بچه گانه نزنید
دلیل نمیشه اگر کسی کاری رو شروع نکرده دیگری دست رو دست بذاره!
بلوری هم در برابر خش خیلی بیشتر از انواع دیگه دیسک در گذشته مقاومه وحتی با وجود خش هم مشکلی براش پیش نمیاد

Sony, Panasonic team up to develop 300GB optical disc

The two companies plan to create a recordable disc that can store 300GB of data and hope to have it on the market by the end of 2015.

دوست عزیز همینجوری اخبارو برای خودتون تعریف میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:d

سونی خودش تنهایی اینکارو نمیکنه میخواد از شرکت پاناسونیک کمک بگیره دی:

منبع
Sony, Panasonic team up to develop 300GB optical disc | Internet & Media - CNET News

درضمن اگه سونی بلوری داده ماکرو .... ماکرو هم شاهکار خودشو DirectX 11 تقدیم سونی کرد ... و...............NET-Framework و....
تو مباحث OS سونی جلو ابر شرکت ماکرو سافت هیچی نیست ...

نگران نباشید .. دیسکهای نوری هم تا چند وقت دیگه جایگزین رمهای پر سرعت خواهند شد ..

آخرین ویرایش:
یادمه سونی اون زمون که بحث بلوری ۵۰ گیگ و ۱۰۰ گیگ بود گفته بود که بازیهای PS4 احتیاجی به ظرفیت بالای ۵۰ گیگ نداره تو معدود بازیها میشه ۲ دیسک کرد برای همین پشتیبانی از دیسکهای ۱۰۰ گیگ رو نداره .حالا نمیدونم تو پشتیبانی ۳۰۰ گیگ چطور قراره بشه؟

عزيزجان همون اول حرفام نوشتم كه فقط براى فيلم 4K

عزيزجان همون اول حرفام نوشتم كه فقط براى فيلم 4K
عزیز جان بحث منم اینه که اگه پشتیبانی نکنه بحث سخت افزاره پس رو فیلمم دراریو PS4 نمیتونه ورژن جدید بلوری رو جواب بده{البته اگه، باید ببینیم چی میشه}

دوست عزیز همینجوری اخبارو برای خودتون تعریف میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:d

سونی خودش تنهایی اینکارو نمیکنه میخواد از شرکت پاناسونیک کمک بگیره دی:

منبع
Sony, Panasonic team up to develop 300GB optical disc | Internet & Media - CNET News

درضمن اگه سونی بلوری داده ماکرو .... ماکرو هم شاهکار خودشو DirectX 11 تقدیم سونی کرد ... و...............NET-Framework و....
تو مباحث OS سونی جلو ابر شرکت ماکرو سافت هیچی نیست ...

نگران نباشید .. دیسکهای نوری هم تا چند وقت دیگه جایگزین رمهای پر سرعت خواهند شد ..

سونی و فیلیپس پیشگامان ساخت DVR Blue و Ultra Density Optical بودند که بعدا همین Blue-ray نامیده شد. بعد سونی اومده از پاناسونیک کمک بگیره؟!! حق لاینسس با سونی هست. مشارکت در کار فرق میکنه که بگید داره کمک بگیره.
سونی فرمت فیلم برداری بسیار با کیفیت AVCHD رو با مشارکت پاناسونیک ابداع کرد. این شرکت همکاری‌های زیادی دارند.

آخرین ویرایش:
اولاً اگه TV4K خواستى مدل SONY-XBR-55X900A ظرف 20 روز تحويل مبلغ 27 ميليون تومن و 65 اينچش 36 ميليون - دوماً SONY راه حل براى فشرده كردن 4K پيدا كرده كه يك فيلم دو ساعته حدوداً 20 گيگ درمياد.​

اگه سونی این کارو نمی کرد اون وقت بود که باید متعجب می شدیم چون همین الانش بازیهای انحصاری سونی ظرفیت 50 گیگی رو دارن می شکنند چه برسه به بازیهایی با حجمی چندین برابر حجم تکسچرهای بازیهای این مسل
قطعا سونی و کنسولش PS4 به چنین ظرفیتی احتیاج پیدا خواهند کرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or