سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

سیاست بهره کشی مداوم از مصرف کننده، امپریالیستی ترین حالت ممکنه:>
نمی دونم چرا با این سیاست های امپریالیستی از 3 کمپانی چهارم شدن :D . مگه قرار نیست امپریالیست ها (مثل انگلیس ) اول و قوی ترین باشن :-?

نه بزرگوار اشعار بازی مفتی (کلا چیز مفت ) مال یه گروه دیگست

ببین به نظر من اینطور که داره پیش میره بالاخره انخصار از بین میره
ولی اینکه چرا ناراحت بشم اینه که انحصار رقابته و از بین رفتن رقابت باعث ضعیف شدن کل صنعت گیم میشه
من حتی دوست نداشتم ایکس باکس ناشر بشه که بازی هاش واسه پلی استیشن بیاد و دوست داشتم برای همیشه این رقابته باشه ولی مثل اینکه چاره ای نیست
رقابت این شکلی از بین میره ولی میره سر مثلا تنوع کنسول و دسته و سرویس ها .کنسول بعدی مایکروسافت یا قراره هایبرید کنسول و پی سی باشه یا استیم رو حداقل ساپورت کنه .ضمنا خیلی از پلیرها برند اون کنسول و پروفایل و فرندهاشون براشون مهمه به راحتی ول نمیکنن این چیزهارو

نمی دونم چرا با این سیاست های امپریالیستی از 3 کمپانی چهارم شدن :D . مگه قرار نیست امپریالیست ها (مثل انگلیس ) اول و قوی ترین باشن :-?

والا صد رحمت به کمونیست! فک کن مدیر Xbox شبکی از روی خفت و حقارت زنگ بزنه به سازنده یه بازی ایندی بگه هرچقدر میخوای بگو فقط بازیت روی PS عرضه نشه! یا چون اونا انچارتدی دارن که از صفر تا صدشو خودشون ساختن، مام بیایم TR رو انحصار زمانی کنیم و تبلیغ دروغ کنیم که نه کلا انحصاریه! یا بیایم ناشر بخریم که به خیال خودمون دست رقیب از IPهای قدیمی و حاضر و اماده کوتاه بشه. هرجام بشینی بیای گنده گ.زی کنی که قدرت دست ماست و ما کیس بای کیس بررسی میکنیم و طبق صلاح دید خودمون مولتی منتشر میکنیم که تهش IP قدیمی خودتم از ترس تعطیلی استودیوهات بیای مولتی کنی که گند گیم پسو جمع کنه.
کمونیستا لااقل یه خط فکری ثابت داشتن همونو ادامه دادن و همیشه هم پای حماقتاشون بودن. عین اینا سال به سال و نسل به نسل تن به حماقتای متنوع دادن و هربارم مدیر دلقکشونو فرستادن جلو که رنگ عوض کنه! اینا خیلی حقیرن. به خیال خودشون با پول ددی میخواستن برای صنعت گیم خط و مسیر تعیین کنن ولی به چنان حقارتی افتادن که دار و ندارشونو روی پلتفرم رقیب حراج کردن که استودیوهاشون تعطیل نشه! :))

الان گیم‌پس التیمیت ماهی ۲۰ دلار هست، به عبارتی سالی ۲۴۰ دلار، کجای دنیا به این میگن مفت؟ تو کشورهای کمونیستی؟! :-/ :دی

الان گیم‌پس التیمیت ماهی ۲۰ دلار هست، به عبارتی سالی ۲۴۰ دلار، کجای دنیا به این میگن مفت؟ تو کشورهای کمونیستی؟! :-/ :دی
ارزش بازی های که روش هست رو حساب کنی به علاوه هزینه ساخت عناوین AAA که خود ماکرو می سازه و می زاره روش بله مفت هست دیگه

خودت حساب کن مجموع ارزش عناوینی که سالانه روش عرضه می شه و اونایی که هست

240 دلار دیگه پول چهار تا بازیه دیگه

یک دلیل دیگه که سازنده چندان مایل نیستن بازی هاشون رو بیارن روی ایکس باکس فقط تعداد کم کاربران ایکس باکس نیست خود خریداران ایکس باکس منتظرن تا بازی بیاد روی سرویس و مثل بقیه پلتفرم ها اشتیاق چندانی برای خرید بازی ها ندارن

ارزش بازی های که روش هست رو حساب کنی به علاوه هزینه ساخت عناوین AAA که خود ماکرو می سازه و می زاره روش بله مفت هست دیگه

خودت حساب کن مجموع ارزش عناوینی که سالانه روش عرضه می شه و اونایی که هست

240 دلار دیگه پول چهار تا بازیه دیگه

یک دلیل دیگه که سازنده چندان مایل نیستن بازی هاشون رو بیارن روی ایکس باکس فقط تعداد کم کاربران ایکس باکس نیست خود خریداران ایکس باکس منتظرن تا بازی بیاد روی سرویس و مثل بقیه پلتفرم ها اشتیاق چندانی برای خرید بازی ها ندارن
آقا این آمار فروش Cyberpunk به عنوان یکی از معروف‌ترین و پرفروش‌ترین بازی‌های نسل جدید :D حالا سال اول رو کاری نداریم چون روی PSN تا یه مدت اصلا قابل خرید نبود ولی سال‌های بعدش نسبت فروش اندازه نسبت فروش دو کنسول هست تقریبا. یعنی من می‌دونستم این قضیه تمایل نداشتن به خرید بازی روی Xbox از کجا اومده خیلی خوب بود 😅😁

e8da05_25c2077splits.png

بین ماکان تنها استدلالی که تو داری استدلال تجربست. یعنی چون روند دو کمپانی مایکرو و سونی این بوده لاجرم قدم بعدی نینتندو هست. ببین این که می گم تنها استدلالت اینه معنیش این نیست که استدلال ضعیفی هستش. نه برعکس اتفاقا قویه ولی من یه سری استدلال در ردش دارم که حالا اشاره می کنم. در نهایت ببینیم به کجا می رسیم.

احسان من اتفاقا صحبتم سر تجربه نیست. سر تغییرات شکل بازار و بیزنس مدله.

میگم دو حالت رو میشه فرض کرد؛ حالت اول اینه که ایده جایگزینی کنسول ها شکست بخوره، و به همین شکل سنتی تا ابد ادامه بدن، و ایده دوم کانتر آرگیو اولیه، یعنی برعکس کنسول به این شکل برای همیشه بمیره، سرویس ها بیان و در نتیجه مدل درآمدی شرکت هایی مثل سونی که کنسول ساز بودن عوض بشه. اگه حالت دوم اتفاق بیفته، شکل بازار تغییر میکنه و در نتیجه همه مجبور میشن به روش خودشون با این تغییرات همسو بشن. نینتندو کارای سونی رو نمیکنه، اما باز مجبوره منطبق کنه خودشه.

مایکروسافت که بنا به دلایل مشخص، یعنی شکست تو بازار کنسول ها و به درآمد نرسیدن از بزنس مدل قبلی رو آورد به مالتی پلتفرم شدن و نشر در ابعاد کلان. سونی تو کنسول فروختن خوبه، اما سود بسیار پایینی داره و وابستگی بسیار زیاد به شرکای ترد پارتی. یعنی بخش عمده همین سود کمش هم از رویلیتی بازی های موفقی مثل CoD هستن، وگرنه هرچی در میاره رو خرج ساخت بازی و کنسول هاش میکنه. در نتیجه مجبوره برای حل این مشکل هم بازی های فرست پارتی پول ساز داشته باشه، هم IP های موفقش رو بکنه فرنچایزهای بزرگ که راهش همین گسترش بازی ها رو پلتفرم ها و مدیوم های مختلفه. وگرنه دیگه با این اعداد ارقام نمیتونه بازی های 400 میلیون دلاره بده بیرون و پرونده اش بسته است. ضمن اینکه الان وقتی خودش بازی پول ساز نداره، یا کم داره، پس اگه روزی کنسول ها بمیرن به رحمت ایزدی میپیونده. بنا به همه این دلایل رو میاره به مالتی پلتفرم شدن.

اگه تا اینجا رو قبول داشته باشیم، و روند همین باشه، شکل بازار تغییر میکنه. این تغییر شکل بازار و ذائقه مخاطب به نظر من نینتندو رو هم مجبور به تغییر میکنه. نه اینکه مثلا بیاد زلدا رو برای PS بده، ولی به نظر من مجبور میشه یه جایی اونم کامیونتی خودش رو بزرگ تر کنه، چون بازیکن های بزرگ دیگه مثل سونی و مایکروسافت سلیقه رو تغییر دادن. صحبت من اینه نه اینکه بگم چون روند این شکلیه پس نینتندو هم اسکی میره رو اینا.

به نظر من وقتی مایکرو از کنسول ساختن کشیدن بیرون، و سوییچ هم کلا یه دنیای دیگه است، انحصار دیگه برای سونی هم معنی نداره. باید یا انحصاری کامل بمونه و اکوسیستم کاملا ایزوله خودش رو بسازه که بنا به توضیحات بالا از نظر من محکوم به شکست و عین خریته، یا جام زهر رو سر بکشه و عین انسان همه بازی هاش رو برای همه پلتفرم های موجود بده بیرون و با کشتن چیزی که الان هست، تبدیل بشه به یه هویت جدید، بزرگ تر و قدرتمند تر.

نمیدونم سونی شاید نماد هاش رو که god of war , tlou و uncharted و.. باشه برای xbox نده اما قطعا هر کدوم از اینا کم کم 2 3 میلیون نسخه روش میفروشن

مساله عدد فروش نیست، داشتن یه IP با یه فن بیس عظیمه که میشه ازش به طرق مختلف پول در آورد. مثلا لست الان بازی داره و یه سریال. میتونه فیلم هم بگیره، یا اگه عرضه داشتن یه بازی آنلاین خوب. اگه پلتفرمش گسترش پیدا کنه شاید تبدیل بشه به یه چیز خیلی خیلی بزرگ تر. بزرگتر از صرفا یه انحصاری درجه یک که فن های یه کنسول به حد جنون دوستش دارن.

احسان من اتفاقا صحبتم سر تجربه نیست. سر تغییرات شکل بازار و بیزنس مدله.

میگم دو حالت رو میشه فرض کرد؛ حالت اول اینه که ایده جایگزینی کنسول ها شکست بخوره، و به همین شکل سنتی تا ابد ادامه بدن، و ایده دوم کانتر آرگیو اولیه، یعنی برعکس کنسول به این شکل برای همیشه بمیره، سرویس ها بیان و در نتیجه مدل درآمدی شرکت هایی مثل سونی که کنسول ساز بودن عوض بشه. اگه حالت دوم اتفاق بیفته، شکل بازار تغییر میکنه و در نتیجه همه مجبور میشن به روش خودشون با این تغییرات همسو بشن. نینتندو کارای سونی رو نمیکنه، اما باز مجبوره منطبق کنه خودشه.

مایکروسافت که بنا به دلایل مشخص، یعنی شکست تو بازار کنسول ها و به درآمد نرسیدن از بزنس مدل قبلی رو آورد به مالتی پلتفرم شدن و نشر در ابعاد کلان. سونی تو کنسول فروختن خوبه، اما سود بسیار پایینی داره و وابستگی بسیار زیاد به شرکای ترد پارتی. یعنی بخش عمده همین سود کمش هم از رویلیتی بازی های موفقی مثل CoD هستن، وگرنه هرچی در میاره رو خرج ساخت بازی و کنسول هاش میکنه. در نتیجه مجبوره برای حل این مشکل هم بازی های فرست پارتی پول ساز داشته باشه، هم IP های موفقش رو بکنه فرنچایزهای بزرگ که راهش همین گسترش بازی ها رو پلتفرم ها و مدیوم های مختلفه. وگرنه دیگه با این اعداد ارقام نمیتونه بازی های 400 میلیون دلاره بده بیرون و پرونده اش بسته است. ضمن اینکه الان وقتی خودش بازی پول ساز نداره، یا کم داره، پس اگه روزی کنسول ها بمیرن به رحمت ایزدی میپیونده. بنا به همه این دلایل رو میاره به مالتی پلتفرم شدن.

اگه تا اینجا رو قبول داشته باشیم، و روند همین باشه، شکل بازار تغییر میکنه. این تغییر شکل بازار و ذائقه مخاطب به نظر من نینتندو رو هم مجبور به تغییر میکنه. نه اینکه مثلا بیاد زلدا رو برای PS بده، ولی به نظر من مجبور میشه یه جایی اونم کامیونتی خودش رو بزرگ تر کنه، چون بازیکن های بزرگ دیگه مثل سونی و مایکروسافت سلیقه رو تغییر دادن. صحبت من اینه نه اینکه بگم چون روند این شکلیه پس نینتندو هم اسکی میره رو اینا.

به نظر من وقتی مایکرو از کنسول ساختن کشیدن بیرون، و سوییچ هم کلا یه دنیای دیگه است، انحصار دیگه برای سونی هم معنی نداره. باید یا انحصاری کامل بمونه و اکوسیستم کاملا ایزوله خودش رو بسازه که بنا به توضیحات بالا از نظر من محکوم به شکست و عین خریته، یا جام زهر رو سر بکشه و عین انسان همه بازی هاش رو برای همه پلتفرم های موجود بده بیرون و با کشتن چیزی که الان هست، تبدیل بشه به یه هویت جدید، بزرگ تر و قدرتمند تر.
باز هم کنسول ها ارزانترین راه برای ویدیو گیم هستند. کنسول ها بهتر بگیم پلی استیشن البته.

با قیمتی که PS5 pro داره و عملکرد و راحتی که در تجربه بازی های ارائه میده، از دید من کمتر کسی از جامعه مشتریان پلی استیشن در صورت مولتی پلتفرم شدن حاضر میشه بره هزاران دلار خرج PC کنه.

وفاداری به محصول، به برند. دوستانی که در آن پلتفرم هستند، دلیل هایی است که سونی ضرر چندانی نمی‌کنه اگر بر فرض شما و من، پلی استیشن کاملاً مولتی پلتفرم بشه.

چیزی که به درستی اشاره کردید، حاشیه سود است. سونی و پلی استیشن با پیش‌رو بودن در بازار کنسولی، پرفروشترین بودن از لحاظ فروش بازی ها و سطح استاندارد بالای استدیو های داخلی، حاشیه سود تقریباً %9 دارند. به خودی خود این مقدار، چیز کمی نیست، نمیشه گفت کسب و کار پلی استیشن ناسالم است. اما با کنار رفتن مایکروسافت به عنوان رقیب سنتی و بازار متفاوت نینتندو، این حاشیه سود منطقی نیست‌. همانطور که به گفته های توتوکی استناد کنیم، اون از عملکرد مالی پلی استیشن آنچنان راضی نیست.

خدايي مفته ديگه.
من نزديك ١ سال و نيم ايكس باكس داشتم و با كمتر از ٣٠ دلار ماهى حداقل ٢ تا بازى تموم ميكردم با گيم پس :D

خدايي مفته ديگه.
من نزديك ١ سال و نيم ايكس باكس داشتم و با كمتر از ٣٠ دلار ماهى حداقل ٢ تا بازى تموم ميكردم با گيم پس :D
اینکه ارزش زیادی داره و نسبت به پولی که میدی مفت هست با اون قضیه که کلا رایگانه و سیستم کمونیستی (🫣) هست خیلی فرق داره :دی بعدش الان بحث کلی هست، یعنی قیمت سالانه ۲۴۰ دلار، حالا اینکه ما اینجا با سالی ۲۰ دلار ازش استفاده می‌کنیم خارج از بحثه :دی

باز هم کنسول ها ارزانترین راه برای ویدیو گیم هستند. کنسول ها بهتر بگیم پلی استیشن البته.

با قیمتی که PS5 pro داره و عملکرد و راحتی که در تجربه بازی های ارائه میده، از دید من کمتر کسی از جامعه مشتریان پلی استیشن در صورت مولتی پلتفرم شدن حاضر میشه بره هزاران دلار خرج PC کنه.

وفاداری به محصول، به برند. دوستانی که در آن پلتفرم هستند، دلیل هایی است که سونی ضرر چندانی نمی‌کنه اگر بر فرض شما و من، پلی استیشن کاملاً مولتی پلتفرم بشه.

چیزی که به درستی اشاره کردید، حاشیه سود است. سونی و پلی استیشن با پیش‌رو بودن در بازار کنسولی، پرفروشترین بودن از لحاظ فروش بازی ها و سطح استاندارد بالای استدیو های داخلی، حاشیه سود تقریباً %9 دارند. به خودی خود این مقدار، چیز کمی نیست، نمیشه گفت کسب و کار پلی استیشن ناسالم است. اما با کنار رفتن مایکروسافت به عنوان رقیب سنتی و بازار متفاوت نینتندو، این حاشیه سود منطقی نیست‌. همانطور که به گفته های توتوکی استناد کنیم، اون از عملکرد مالی پلی استیشن آنچنان راضی نیست.
به اینا لایبرری از بازی هایی که جمع کردن هم اضافه کن

• Like
Reactions: Sysbother
مایکروسافت از ساخت کنسول خانگی کنار نمیره .سارا باند چند ماه پیش بصورت رسمی در دست ساخت بودن کنسولشون رو تایید کرد.
Xbox Next Magnus APU Will Provide Flexibility for Scaling an Entire Stack of Systems That Will Likely Compete More With Pre-Built PCs Than the PlayStation 6

ظاهرا چیزی که دارن میسازن اصلا کنسول نیست. یه چیزی مثل این PC های از پیش ساخته هست و GPU و CPU ش کامپکت توی یک APU نیست و از هم جدا هستند و خود مایکروسافت و شرکای اون میتونن هر زمانی بخوان یه CPU قویتر روش بندازن.
گفته شده رقابت اصلیش هم با مثلا پلی استیشن و نینتندو نیست و در اصل رقابتیش با PC های هم رده خودشه. قیمتش هم احتمالا خیلی بالا خواهد بود.

پردازنده جدید Xbox به اسم Magnus APU طراحی خیلی متفاوتی نسبت به پردازنده های قبلی کنسولها داره. به جای اینکه مثل همیشه همه چی تو یه تراشه یا همون APU باشه، توی Magnus دو بخش مستقل برای CPU و GPU گذاشتن علت این رو گفتن که باعث میشه مایکروسافت راحتتر و سریعتر بتونه نسخه های مختلف و جدیدتر کنسول رو به بازار بده، حتی میتونه از همین طراحی برای چند نسل آینده هم استفاده کنه.
گفته شده این طراحی احتمالاً خیلی گرونتر از مدلهای قدیمیه، ولی انعطاف بیشتری به مایکروسافت میده و حتی ممکنه بازار کامپیوترهای مخصوص بازی رو هم تحت تاثیر قرار بده. از نگاه AMD این کار میتونه کمک کنه که بتونه یک سیستم کامل ایکس باکس که ارزانتر از کامپیوترهای آماده حرفهای باشه عرضه کنه و سهمش رو از بازار بزرگتر کنه.
با این حساب، احتمال داره مفهوم جنگ کنسولها که همیشه بین مایکروسافت و سونی بوده، تغییر کنه و از این به بعد، ایکسباکس بیشتر به رقیبی برای کامپیوترهای مخصوص بازی تبدیل بشه تا پلی استیشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or