سونی بازی‌های انحصاری پلی‌استیشن را بر روی پلتفرم‌های دیگر، از جمله ایکس‌باکس، عرضه خواهد کرد

هم ایکس باکس هم پلی استیشن به عنوان سخت افزار اخر خطن و تموم شدن موندم سر چی کل کل میکنید اینده سخت افزار pc و نینتندو خواهند بود
نتیجه:
پلی استیشن بیست و پنج ماه آینده را نخواهد دید.

برخی از دوستان انقلت آوردن که مگه بازی رو اکس باکس می فروشه که سونی بخواد بازیاشو روش بیاره؟ چرا باید این کارو بکنه؟ احمقه؟
من جواب این سوال رو نمی دونم ولی یه سوال متقابل مطرح می کنم وقتی بازی رو پی سی می ده تو استیم 3000 تا پلیرم نمی گیره چرا پورت می کنه؟
نتیچه اخلافی اینکه بنظرم دلتون رو اگه خوش کردید که چون اکس باکس کم فروخته سونی بازی روش نمی ده خیلی امیدوار نباشید. سونی چیپ تر ازین حرفاس

برخی از دوستان انقلت آوردن که مگه بازی رو اکس باکس می فروشه که سونی بخواد بازیاشو روش بیاره؟ چرا باید این کارو بکنه؟ احمقه؟
من جواب این سوال رو نمی دونم ولی یه سوال متقابل مطرح می کنم وقتی بازی رو پی سی می ده تو استیم 3000 تا پلیرم نمی گیره چرا پورت می کنه؟
نتیچه اخلافی اینکه بنظرم دلتون رو اگه خوش کردید که چون اکس باکس کم فروخته سونی بازی روش نمی ده خیلی امیدوار نباشید. سونی چیپ تر ازین حرفاس
چطوری اسی جان
چند روزی هست فرصت نشده ریپلایت کنم حالی ازت بپرسم داش (یاده مرحوم تاپیک صندلی داغ بخیر)
اسی جان یه عده تا دیروز سونی و بازی هاش براشون ناموسی بوده و رگ غیرت کلفت میکردن براش ....
حالا که ته توش درآمده و سونی هم تو زرد از اب دراومده میخوان به زور هم که شده حقیقت رو باور نکنن و خاله شدن سونی در اینده نزدیک رو شایعه جلوه بدن و ....
ما که میدونیم از کجا ناراحتن ولی بذار باشن ... قرار نیست با ناراحتی شون چیزی تغییر کنه

چطوری اسی جان
چند روزی هست فرصت نشده ریپلایت کنم حالی ازت بپرسم داش (یاده مرحوم تاپیک صندلی داغ بخیر)
اسی جان یه عده تا دیروز سونی و بازی هاش براشون ناموسی بوده و رگ غیرت کلفت میکردن براش ....
حالا که ته توش درآمده و سونی هم تو زرد از اب دراومده میخوان به زور هم که شده حقیقت رو باور نکنن و خاله شدن سونی در اینده نزدیک رو شایعه جلوه بدن و ....
ما که میدونیم از کجا ناراحتن ولی بذار باشن ... قرار نیست با ناراحتی شون چیزی تغییر کنه
قربونت عزیزم منم همیشه به یادت و فرغون ۹ ترافلاپسی هستم😁
والا برا خود منم سخته سونی رو اینجوری میبینم

• Love
Reactions: Love Console
قربونت عزیزم منم همیشه به یادت و فرغون ۹ ترافلاپسی هستم😁
والا برا خود منم سخته سونی رو اینجوری میبینم
فکر نکنم این روزا دیگه در تاریخ تکرار بشه ....
یکم دستمون باز تر بود راحت دوران VS رو زنده میکردیم .... :D

• Like
Reactions: benjohn
توهمات اندک طرفدار های باقی مونده ایکس باکس ادمو یاد یه سری افراد موقع یه واقعه ای با داستان های خیالیشون از خلبان و … میندازه:D
همین مراحل کل کل و ... رو چند سال پیش وقتی شایعه اومدن بازیهای پلی استیشن روی PC اومده بود هم داشتیم.
یکی میگفت این اولی و آخریه.
بعد استودیوی پورت خریدن میگفتن نه اینها قراره که بازی خودشون رو بسازن و...

بعدش هم که انتشار بازیهای ایکس باکس روی پلی استیشن...
کی فکرش رو میکرد؟

به نظرم منطقی نیست که اینقدر قاطعانه نظر بدیم که نه بازیهای سینگل پلیر پلی استیشن هیچوقت روی ایکس باکس نمیان.
دیگه تاریخ ثابت کرده که مدیرهای کمپانی ها با شکلی که طرفدارهای دوآتیشه یا حتی منطقی هر پلتفرمی فکر میکنن و دودوتا چهارتا میکنن کاملا متفاوته و موارد دیگه ای رو در نظر میگیرن و از آینده ای خبر دارن که برای اون گیمرها گنگه و قابل تصور نیست.

اگه کمی دیگه بازار شایعه ها بالا بگیره و سونی/پلی استیشن اینها رو تکذیب نکنن یعنی عملا باید تایید شده بدونیم.

همین مراحل کل کل و ... رو چند سال پیش وقتی شایعه اومدن بازیهای پلی استیشن روی PC اومده بود هم داشتیم.
یکی میگفت این اولی و آخریه.
بعد استودیوی پورت خریدن میگفتن نه اینها قراره که بازی خودشون رو بسازن و...

بعدش هم که انتشار بازیهای ایکس باکس روی پلی استیشن...
کی فکرش رو میکرد؟

به نظرم منطقی نیست که اینقدر قاطعانه نظر بدیم که نه بازیهای سینگل پلیر پلی استیشن هیچوقت روی ایکس باکس نمیان.
دیگه تاریخ ثابت کرده که مدیرهای کمپانی ها با شکلی که طرفدارهای دوآتیشه یا حتی منطقی هر پلتفرمی فکر میکنن و دودوتا چهارتا میکنن کاملا متفاوته و موارد دیگه ای رو در نظر میگیرن و از آینده ای خبر دارن که برای اون گیمرها گنگه و قابل تصور نیست.

اگه کمی دیگه بازار شایعه ها بالا بگیره و سونی/پلی استیشن اینها رو تکذیب نکنن یعنی عملا باید تایید شده بدونیم.
در این دنیا همه چی ممکنه نمیگم نیست ولی به نظر خودم این اگهی و شایعات اینسایدر ها که رو جوش سوار شدن بیشتر در رابطه با بازی های انلاین مثل هلدایورزه.

سونی چرا باید بیاد یه سری شایعات بی اساسو تایید یا تکذیب کنه؟ اگهی استخدام دادن بعد بیان بگن نه نگران نباشید فلان بازی و فلان نمیره ایکس باکس فلان میره؟ این حرکت چیپیه که انجام نمیدن

من یکی عمرا قبول کنم بازی های داستانی فرست پارتی سونی برن رو اکس باکس. برن واقعا پشمام میریزه و ضایع میشم:D

بعد از طرف دیگه انتظاراتی که تو تاپیک میبینم واقعا مسخرس، خود مایکرو با اون همه جو Xbox anywhere هنوز همه بازیاش رو پورت نکرده رو پی سی و پلی استیشن چه برسه سونی

• Like
Reactions: m.a.t
سونی چرا باید بیاد یه سری شایعات بی اساسو تایید یا تکذیب کنه؟ اگهی استخدام دادن بعد بیان بگن نه نگران نباشید فلان بازی و فلان نمیره ایکس باکس فلان میره؟ این حرکت چیپیه که انجام نمیدن

من یکی عمرا قبول کنم بازی های داستانی فرست پارتی سونی برن رو اکس باکس. برن واقعا پشمام میریزه و ضایع میشم:D

بعد از طرف دیگه انتظاراتی که تو تاپیک میبینم واقعا مسخرس، خود مایکرو با اون همه جو Xbox anywhere هنوز همه بازیاش رو پورت نکرده رو پی سی و پلی استیشن چه برسه سونی
میگم اگه این شایعه ها رو آدمهای معتبر دیگه ای هم تایید کنن خب خیلی قوت میگیره و نیازه که تایید یا تکذیب بشه.

ایکس باکس هم نیاز به زمان داره و کم کم داره بازیها رو برای پلی استیشن آماده میکنه.
از الان گیرز بعدی ، هورایزن 6 ، پکیج کامل استارفیلد و... خب مشخصه که برای پلی استیشن هم دارن آماده میشن.

اگه این شایعه ها تایید بشن خب پلی استیشن هم نیاز به زمان داره که کم کم استودیوها رو برای این مسیر جدید آماده کنه که بعدها نیاز به پورت جداگانه برای بازیهای جدیدی که میسازه نباشه.
اینکه کلا استودیوها برای دو سه پلتفرم بازیها رو بسازن یا همچین چیزی ، مثل استودیوهای ثردپارتی.
خب این برای هر کمپانی زمان بره و پیاده کردن و ایجاد زیرساخت مورد نیازش روندیه که باید طی بشه.
البته اینها همش احتماله که خب با این اتفاقات این چند سال اخیر نمیشه قاطعانه گفت که محاله.

فکر کنم همه دوست داشته باشن که این شایعه ها قوت بیشتری بگیره ، چون در آخر سونی میاد و حالا یا میزنه زیر همه چی و کاملا تکذیب میکنه و یا به نوعی ضمنی تایید میشه.
به نظرم خیال همه اینطوری راحت تره.

در واقع دیگه ایکس باکسی وجود نداره که بخواد براش بازی بیاد نسل بعد مینی کیس یا تبلت هست که اونم کنار میره چون بعیده به سود برسه
ماکروسافت تبدیل به ناشر برای سونی و نینتندو و pc میشه

برعکس ماکرو که دیگه نمیخواد کنسول داشته باشه ، سونی بارها اعلام کرده که کنسول بعنوان بیزنس اصلی حفظ میشه در نتیجه در اینده هم تغییری در سیاست سونی ایجاد نمیشه .

اکثر بازی های سونی اگر روی گیم پس نیاد ارزش خرید نداره بیایی 60 - 70 دلار بدی برای یک بازی چند سال پیش که یک گیم پلی 10 - 15 ساعته بدون بخش آنلاین داره هزینه کنی با منطق کاربرهای XBOX جور در نمیاد
اتفاقا همین منطق کاربرهای ایکس باکس بوده که ایکس باکس رو بدبخت کرد و باعث شد ناشر بشه و آخر عمری همه جور حقارتی رو تحمل کنه
منطق شما مفت خوریه یک شرکت میلیون ها دلار خرج ساخت بازی AAA کنه مفتی بذاره تو گیم پس وگرنه از دامنه منطق ایکس باکس فن خارج میشه

اتفاقا همین منطق کاربرهای ایکس باکس بوده که ایکس باکس رو بدبخت کرد و باعث شد ناشر بشه و آخر عمری همه جور حقارتی رو تحمل کنه
اون وقت منطق کابر های سونی چی بوده که PS با این همه فروش و جبروت کارش به حراج IP هاش به PC و سوئیچ و XBOX رسیده =)) =))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or