سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

برادر کنترلی که خریدی فیک نیست
کلا هرکی گفته فیکه نه دسته فیک خریده نه میودنه چیه
دستت کاملا اصله
همه چیزشو براش بررسی کردم
کنترلر فریاد میزنه فیکه. کنترلر های xbox وزنشون حدود ۲۴۰ گرم، بدون باتریه. همینجا کنترلر اوت میشه. کیفیت کار رو میبینی باز میگی فیک نیست؟ این از فیک هم فیک‌تره😁
photo_5_2025-11-24_23-16-10.jpg

تنها حالتی که می‌تونی بگی این فیک نیست، این هست که خودت فروشنده‌ش باشی!

کنترلر فریاد میزنه فیکه. کنترلر های xbox وزنشون حدود ۲۴۰ گرم، بدون باتریه. همینجا کنترلر اوت میشه. کیفیت کار رو میبینی باز میگی فیک نیست؟ این از فیک هم فیک‌تره😁
View attachment 402747

از اون فاصله بین قطعات معلومه استاد چانگ با دست سرهم کرده :))

View attachment 402747

داداش دسته سریال داره داستان نگو
من فروشنده نیستم اما کلی خرید داشتم چه داخل ایران چه خارج ایران
بعضیاشون اینطورین
حالا شما میگید فیکه باشه
فیکه 😂

بعضیاشون اینطورین
حالا شما میگید فیکه باشه
فیکه 😂
اخه وقتی سایت مایکروسافت سریال دسته رو شناسایی نمیکنه
داستان چی میشه ؟

• Like
Reactions: RoadRash
یه سرچی زدم و گویا دسته ها در دو مدل داره عرضه میشه تو ایران
یسری رو زدن ساخت ماکروسافت یسری هم زدن ساخت چین
grade 1 میشه ساخت چین و a میشه اصلی ماکروسافت
View attachment 402809
یه چیزی که لازم دونستم بگم
اینه که این دسته ها تو اینترنت اسم های زیادی داره مثل گرید چین و گرید 1 و دسته مدل قدیم و دسته مدل قدیم که اپدیت نمیگیره و دسته طرح و دسته های کپی

اما توی بازار - پاساژ هایی مثل چهارسو یا پشت شهرداری که معدن اینجور چیزاس
اسم اینا دسته های ریفر عه
قیمتشون بین 3500 تا 4 تومنه و به نظر من ارزش خرید 0 دارن
چون شما میتونی با 4500 دسته سفید اصلی ساخت مایکروسافت بگیری ( خودم گرفتم )
پس ارزش نداره سر 500 تومن کمتر بری رنگی ریفر یا هرچی اسمش رو میزارید بگیرید

این دسته ها به کنسول وصل میشن اما اپدیت دسته رو نمیگیرن
کیفیت بدنه و پلاستیک دسته ها به شدت پایینه و رنگ دسته ها یکم متفاوته با دسته اصلی
اون ظاهر دسته که مثلا فاصله ها توش رعایت نشده شانسیه یعنی یکیشون رو باز میکنی اوکیه یکیش هم مثل اونیه که برای من فرستادن و داغون عه
دسته ها هیچ کدوم شماره سریال درستی ندارن و سایت مایکروسافت اصلا اینا رو شناسایی نمیکنه
وزن دسته ها مشخصه که کمتره دستتون بگیرید متوجه میشید
دکمه D PAD این دسته ها وقتی روش دست میکشی ( دکمه رو فشار نمیدی ) صدای فنر میده از خودش
ویبره کاملا ضعیف تری دارن نسبت به دسته اصلی
اما اما اما
مهم ترین مورد که من تست کردم اینه که تو سایت hardwaretester.com/gamepad
شما وقتی دسته اصلی رو وصل میکنی و شروع به تست میکنی دکمه های RT و LT که باید با فشار از 1 تا 100 برن دقیق و دونه دونه فشارشون زیاد میشه
اما با این دسته های ریفر ( یا هرچی شما میگید ) این دکمه ها 20 تا 20 تا فشارشون زیاد میشه یعنی میشه 0 عه یهو میشه 20 بعد میشه 40 هیچ وقت نمیتونید 35 واحد به دکمه های RT و LT فشار بیارید

یکی هم اینکه جوی استیک های دسته اصلی وقی رو حالت تست جوی استیک میزاری حدود 5 تا 7 درصد خطا دارن اما این دسته های ریفر ( یا هرچی شما میگید ) بین 25 تا 30 درصده خطاشون و اصلا با جوی استیک ها نمیشه دقیق حرکت کرد چون میپرن

این نمونه دسته چند سال کارکرده ایه که توی جعبه کنسول بوده

Untitssled.jpg

متاسفانه دسته رو مرجوع کردم و از تستش عکس ندارم اما میتونم بگم فاجعه بود

مایکروسافت پارسال یک آپدیت داد که دسته های فیک دیگه رو کنسول شناسایی نشند. این فیکهایی که تو بازار می‌فروشند مگه وصل میشه؟
رو کنسول کار می‌کنن، فقط اپدیت نمیشن، موقعی که اپدیت براش بیاد و بزنی، کنترلر خاموش میشه و اپدیت نمیشه.
روشنش کنی کار می‌کنه.

• Like
Reactions: aha2012
بعضیاشون اینطورین
حالا شما میگید فیکه باشه
فیکه 😂
سریال‌هاشون رو نگم‌برات😁

photo_2_2025-11-24_23-16-10.jpg

دوستان صفحه‌های قبل توضیح دادن. اون 464 که سه عدد آخر سریال هست رو XYZ در نظر بگیری. X میشه سال تولید، YZ هم میشه هفته‌ی تولید. سال ۵۶ تا هفته داره، این زده 64! خودت تا انتهای مسیر برو. البته این فقط یکی از روش‌های تشخیصه‌. کل پروداکت‌اای xbox اینجوری سریال میشن. از درایو دیسک بگیر تا کنترلر و ..‌.
gamingdoc .org

یه نشونه‌ی تابلو دارن. اینکه دان‌های روی تریگر‌ها رو ببینی، کنترلر‌های اصلی حالتش مثل چینش اجر تو ایرانه. نظم اون شکلیه ولی فیک‌ها علاوه بر اینکه کیفیت همین برجستگی‌هاشون خیلی کمه، خیلی راحت کنار هم چیده شده. عمین عکسا رو ببینی میفهمی.
1000100195.jpg

سریال‌هاشون رو نگم‌برات😁

View attachment 402860

دوستان صفحه‌های قبل توضیح دادن. اون 464 که سه عدد آخر سریال هست رو XYZ در نظر بگیری. X میشه سال تولید، YZ هم میشه هفته‌ی تولید. سال ۵۶ تا هفته داره، این زده 64! خودت تا انتهای مسیر برو. البته این فقط یکی از روش‌های تشخیصه‌. کل پروداکت‌اای xbox اینجوری سریال میشن. از درایو دیسک بگیر تا کنترلر و ..‌.
gamingdoc .org

یه نشونه‌ی تابلو دارن. اینکه دان‌های روی تریگر‌ها رو ببینی، کنترلر‌های اصلی حالتش مثل چینش اجر تو ایرانه. نظم اون شکلیه ولی فیک‌ها علاوه بر اینکه کیفیت همین برجستگی‌هاشون خیلی کمه، خیلی راحت کنار هم چیده شده. عمین عکسا رو ببینی میفهمی.
View attachment 402861
دقییقا منم یادم رفت بنویسم که اصلا این دون دون های روی دسته تو این ریفر ها خیلی برجستگی کمی دارن اصلا میشه گفت حس نمیشن
نمیدونم تو عکس ها مشخصه یا نه اما درز ها نامنظم عه یعنی انگاری با دست برش زدن صاف در نیومده

photo_9_2025-11-24_23-16-10.jpg photo_10_2025-11-24_23-16-10.jpg photo_8_2025-11-24_23-16-10.jpg photo_7_2025-11-24_23-16-10.jpg

چسب جعبه هم با اینکه شبیه اصلیه اما کسی که چسب جعبه اصلی رو یکبار باز کرده باشه متوجه فرقش میشه

photo_1_2025-11-24_23-16-10.jpg

البته یه فرق هم هست قبل اینکه بخرید و باز کنید جعبه رو مشخص میشه
اینه که چاپ روی جعبه رو که دقت کنید میبینید راه راه عه و یکدست نیست در صورتی که جعبه اصلی یکدسته

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and RoadRash
دقییقا منم یادم رفت بنویسم که اصلا این دون دون های روی دسته تو این ریفر ها خیلی برجستگی کمی دارن اصلا میشه گفت حس نمیشن
نمیدونم تو عکس ها مشخصه یا نه اما درز ها نامنظم عه یعنی انگاری با دست برش زدن صاف در نیومده

View attachment 402866View attachment 402867View attachment 402868View attachment 402869

چسب جعبه هم با اینکه شبیه اصلیه اما کسی که چسب جعبه اصلی رو یکبار باز کرده باشه متوجه فرقش میشه

View attachment 402870

البته یه فرق هم هست قبل اینکه بخرید و باز کنید جعبه رو مشخص میشه
اینه که چاپ روی جعبه رو که دقت کنید میبینید راه راه عه و یکدست نیست در صورتی که جعبه اصلی یکدسته
کسی دقت کنه دقیقا از اولش و جعبه‌ش مشکوک میشه. همین دات‌های برجسته رو دسته خیلی کوچیک هست و واقعا حس نمیشه. خیلی نشونه داره.

راستی مبلغ رو عودت دادن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or