سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

با این قیمت ها کلا خرید فلش منطقی نیست حتی اگه کار کنه

سوای بحث قیمت و ظرفیت مشکل اصلی سرعت پایینه اوناست و زیاد به نسخه usb توجه نکنید فلش مموری ها کلا سرعت جالبی ندارن

من پیشنهادم اینکه یکم بیشتر هزینه کنید یه هارد اکسترنال ۲ ترابایت وسترن دیجیتال بخرید و کاربردی تر از فلش ۱۲۸ گیگ هست

دلیل پیشنهاد ۲ ترابایت هم اینه اختلاف قیمت ناچیزی با مدل های یک ترا دارن
قربان من یدونه 1 ترا برای کنسول هارد خریدم میدونستم که 2 ترا هم قیمتش به صرفه تره ولی برام همون 1 ترا کافی بود خیلی بازی و دانلود بازی نمیکنم فلشم برای فایلای سیو میخوام این بازیای 360 که میرم بازی کنم انگار سیو بازیا تو کلود انجام میشه که همیشه مبتنی به اینترنته هم این که فلش وصل کردن و جابجاییش نسبت به هارد راحت تره

• Like
Reactions: ravi
قربان من یدونه 1 ترا برای کنسول هارد خریدم میدونستم که 2 ترا هم قیمتش به صرفه تره ولی برام همون 1 ترا کافی بود خیلی بازی و دانلود بازی نمیکنم فلشم برای فایلای سیو میخوام این بازیای 360 که میرم بازی کنم انگار سیو بازیا تو کلود انجام میشه که همیشه مبتنی به اینترنته هم این که فلش وصل کردن و جابجاییش نسبت به هارد راحت تره

اگه آنلاین بشید سیوها روی کلود ذخیره میشه و راحت هر زمان بخوای در دسترسه

ولی کلا تا حالا ندیدم کسی سیو xbox بکاپ بگیره و فکر هم نمیکنم بعدا کار کنه

البته در این مورد مطمئن نیستم شاید کار کنه

• Like
Reactions: laurapalmer
اگه آنلاین بشید سیوها روی کلود ذخیره میشه و راحت هر زمان بخوای در دسترسه

ولی کلا تا حالا ندیدم کسی سیو xbox بکاپ بگیره و فکر هم نمیکنم بعدا کار کنه

البته در این مورد مطمئن نیستم شاید کار کنه
دستت درست داداش خودم میرم تستش میکنم میام اینجا میگم هم قضیه سیو کردنو هم انتقال دیتا به فلش و اجرا شدن از روی فلشو جهنمو ضرر

آقا واسه کسی پیش اومده یهو ارتباط کنترلر با کنسول قطع بشه بعد دیگه هرکاری کنی وصل نشه؟
چند وقته اینطوری شده وقتی ارتباط قطع میشه ارور نمیاد رو صفحه فقط هی چراغ دسته روشن خاموش میشه
یه اپلیکیشن هست داخل کنسول شبیه آنلالوگ دسته هست اونجا برو آخرین آپدیت دسته رو بگیر 99 درصد مشکلت حل میشه... خود کنسول هم بروز بکن از بخش ستینگ ربط داره به دسته و مشکلاتش!

دوستان ببینید کسی متوجه حرف من میشه،من میخوام اکانت بخرم و بازی دانلود کنم بریزم رو ایکس باکس
حالا 2 تا سوال دارم،اول اینکه چگونه بازیهای دانلود شده رو باید ریخت تو ایکس باکس؟
دوم اینکه پس از کپی کردن بازیها باید چیکار کنم؟اکانتی که میگید بخر،بعد از خریداری شدن چجوری باید کجاش بزنم؟
سپاس

دوستان ببینید کسی متوجه حرف من میشه،من میخوام اکانت بخرم و بازی دانلود کنم بریزم رو ایکس باکس
حالا 2 تا سوال دارم،اول اینکه چگونه بازیهای دانلود شده رو باید ریخت تو ایکس باکس؟
دوم اینکه پس از کپی کردن بازیها باید چیکار کنم؟اکانتی که میگید بخر،بعد از خریداری شدن چجوری باید کجاش بزنم؟
سپاس
داداش اکانت که میخری در واقع یه کده که بعد از خریدن اکانت توسط شما اون کد به شما داده میشه هم میتونی تو کنسول از قسمت reedem code تو store بزنی این کدو هم میتونی با pc بری تو استور مایکرو دوباره تو قسمت reedem code بزنیش البته متاسفانه تو ایران به خاطر تحریم فکر نکنم از خوده کنسول بشه مگه ین که رو مودم اینترنتی که کنسولت بهش وصله چیزشکن ست کرده باشی که بعید میدونم پس بهتره یه چیز شکن تو pc داشته باشی و با کامپیوتر بری تو استور مایکرو و کد رو بزنی دقت هم کن که ایپی کد اکانت(کشوری که کدو میخوای بخری مثلا امریکا داره اروپا داره و...) و ایپی چیزشکن(سرورای کشوری که چیزشکنت بهش وصلن) و ایپی اکانت خوده کنسولت(همون کشوری که موقع نصب اولیه انتخاب کردی که اهل اونجایی دوباره مثل امریکا یا اروپا) باید یکی باشن بعد که کد رو میزنی اون کد بازیای اون اکانت رو برات باز میکنه و به عبارتی تو دیگه مالک اون بازیا هستی کده بازی و dlc و گیمپس هم همینه اون کد رو وقتی میری میزنی تو استور مایکرو و پذیرفته میشه تو مالک بازی یا dlc یا اکانت یا سرویسی مثل گیمپس میشی که کد بهش مربوط بوده در مورد ریختن بازیا هم دو تا راه داری اول این که کنسول رو به مودم adsl یا هات اسپات گوشی موردنظرت که اینترنت سیم کارت داره وصل کنی(که فک کنم بلدی دیگه این کارو) و سروع کنی به دانلود کردن بازیا و راه دوم هم اینه که با pc دانلود کنی و با هارد اکسترنال از pc به کنسولت انتقالش بدی که اموزشش تو انجمن هست به نظر من بهترین راه دانلود با خوده کنسول و استفاده از اینترنت سیم کارت با بسته های حجم زیاده البته نمیدونم سیمکارتت خوب انتن میده یا نه مثلا من سیم کارتم رایتل هست ولی اصلا ازش استفاده نمیکنم چون تو محل ما (تقریبا همه جا) اصلا انتن و سرعت نتش به خوبیه ایرانسل و همراه اول نیست و قصد دارم عوضش کنم

پ.ن:من تا حالا فقط با کده dlc و گیفت کارد تجربه داشتم و نه با اکانت اگر دوستان میبینن جایی اشتباهی کردم خواهشا تصحیح کنن برای دوستمون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: applemakintaj
سلام دوستان من بازی مودرن وارفر ۳ برای ایکس باکس سری ایکس گرفتم داخل بازی بعد هر مرحله اچیومنت میده ولی اصلا حصاب نمیشه توی لیست اچیومنت هام. این چندمین بازی xbox360 که اینجوری میشه واسم. کلا بازی ۳۶۰ اچیومنت حصاب نمیشه ؟! یا از نت ایران هست ؟

سلام دوستان من بازی مودرن وارفر ۳ برای ایکس باکس سری ایکس گرفتم داخل بازی بعد هر مرحله اچیومنت میده ولی اصلا حصاب نمیشه توی لیست اچیومنت هام. این چندمین بازی xbox360 که اینجوری میشه واسم. کلا بازی ۳۶۰ اچیومنت حصاب نمیشه ؟! یا از نت ایران هست ؟
یعنی به گیم اسکورتون اضافه نمیشه شاید شده متوجه نشدید آخه به خاطر نت ناتیفیکیشن نمیده بعضی مواقع ولی به گیم اسکور اضافه میشه..... اگر نشده احتمالا از اینترنت هست هرچند من چنین مشکلی نداشتم

دوستان کردید کارت فیک از کجا بیارم بزنم تو اکانت 10 دلار گیفت کارت خریدم واسه گیم پس کردیت کارت میخواد بازم ولی از این فیک ها قبول نمیکنه
همچین چیزی وجود نداره اگر بتونید مورد فیک هم وارد کنید بعد مدتی اکانتتون بن میشه

دوستان اموزش ریختن بازی رو هارد اکسترنال و برگردوندنش به کنسول کجاست؟
بعد چجوریه؟ من الان 4تا بازی افلاین دارم رو کنسول،ولی پر شده،حالا میشه هارد اکسترنال رو داد بیرون بازی بریزن؟ و بیام روش کپی کنم؟ این قسمتش رو یه توضیح میدید با هجم هارد کنسول چه کنیم
اخه فروشنده یادمه بعد از کپی کردن بازیها یه اکانت زد رو کنسول،میخوام ببینم بعد از اون کار منم میتونم بازی بریزم؟ یا باید قبلش بشه؟
بعد اکانت زدن چجوریه؟

آخرین ویرایش:
دوستان اموزش ریختن بازی رو هارد اکسترنال و برگردوندنش به کنسول کجاست؟
بعد چجوریه؟ من الان 4تا بازی افلاین دارم رو کنسول،ولی پر شده،حالا میشه هارد اکسترنال رو داد بیرون بازی بریزن؟ و بیام روش کپی کنم؟ این قسمتش رو یه توضیح میدید با هجم هارد کنسول چه کنیم
اخه فروشنده یادمه بعد از کپی کردن بازیها یه اکانت زد رو کنسول،میخوام ببینم بعد از اون کار منم میتونم بازی بریزم؟ یا باید قبلش بشه؟
بعد اکانت زدن چجوریه؟
اونی که برای شما انجام دادن بازی افلاین ریختن اکانت مخصوص داره خود مغازه دار
باید بازیو خریده باشید یا گیم پس داشته باشید و بازی رو گیم پس باشه که فقط با داشتن دیتا بتونید استفادش کنید در غیراینصورت باید بدید همون بیرون انجام بدن براتون

• Like
Reactions: applemakintaj
پس من اگر گیم پس داشته باشم؛هربازی رو کپی کنم دیتاشو میتونم بازی کنم؟انتقال بدم هارد اکسترنال و برگردونم به هارد اصلی موردی پیش نمیاد
بعد من بخوام کنسول رو انلاین کنم،ولی یه بازی رو تا وسط هاش رفته باشم،امکانش هست سیو بازی هم ذخیره کنم بعد دوباره برگردونم رو بازی؟

• Like
Reactions: shinsuke
پس من اگر گیم پس داشته باشم؛هربازی رو کپی کنم دیتاشو میتونم بازی کنم؟انتقال بدم هارد اکسترنال و برگردونم به هارد اصلی موردی پیش نمیاد
بعد من بخوام کنسول رو انلاین کنم،ولی یه بازی رو تا وسط هاش رفته باشم،امکانش هست سیو بازی هم ذخیره کنم بعد دوباره برگردونم رو بازی؟
اگر بازی رو گیم پس باشه بله اگر نباشه خیر
انتقال بین هارد اصلی و اکسترنال هم مشکلی نداره
درمورد بازیا افلاینی که میریزن اطلاع ندارم من ولی تا جایی که میدونم انلاین بشید دسترسیتون به اون بازیایی که بیرون براتون ریختن قطع میشه اما دوباره بازیو بریزید یا بازیو رو اکانت داشته باشید میتونید از ادامش برید سیو بازی هست رو خود کنسول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or