سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

این موضوع رو مطمئنی؟ :-?

چون به هر حال SSD هم ممکنه خراب بشه و قابل تعویض هم هست به هر حال
بله. یکی توی یوتوب تست کرده ویدئو اش هست. توی ردیت هم خیلی ها تست کردن و نشده.
SSD کنسول تعویض می شه اما همینطوری نمی تونی بری از بازار SSD بگیری بندازی روی کنسول کار نمی کنه. حتی کلون هم بکنی باز هم کار نمی کنه.

• Like
Reactions: ravi
بله. یکی توی یوتوب تست کرده ویدئو اش هست. توی ردیت هم خیلی ها تست کردن و نشده.
SSD کنسول تعویض می شه اما همینطوری نمی تونی بری از بازار SSD بگیری بندازی روی کنسول کار نمی کنه. حتی کلون هم بکنی باز هم کار نمی کنه.
بله کار نمیکنه چون کل پلتفرم این کنسول به صورت embedded طراحی شده.

• Like
Reactions: ravi
با سلام دوستان میخوام اپدیت بازیه halo master chief collection رو دانلود کنم که حجمش متاسفانه 113 گیگ هست اخه بدون این اپدیتای لعنتی نمیشه اچیومنتای بازی رو دید و با اینترنت خونه به دلیل محدودیت حجم و سرعتش نمیتونم دانلودش کنم یه بازیه TOO HUMAN رو نزدیک 3 ساعت طول کشید تا دانلود کنه حجمشم 180 گیگ بیشتر نیست الان موندم چکار کنم یه بسته اینترنت نامحدود رایتل 50 تومن گرفتم با اونم سرعت دانلود تو دیواره تو 15 دقیقه فقط 100 مگ دانلود کرد گوشی هم نزدیک دستگاه بود و هم خطه انتنش تا ته پر بود (البته شاید مشکلش به خاطر مچ نبودن DNS ای که زدم با خط رایتل باشه) شما چه راهکاری جلوی پام میذارید؟ کسی تجربه کار با سیم کارت رایتل و بسته هاش رو نداره؟ ایا این سرعتی که من دارم طبیعیه؟
فقط فعلا بسته ۳۰ گیگ ۱۰ تومان شبانه ایرانسل هست

• Like
Reactions: Aperture
فقط فعلا بسته ۳۰ گیگ ۱۰ تومان شبانه ایرانسل هست
متاسفانه سیم کارت ایرانسل نداریم تو خونه و ساعتشم ناجوره من خوابم اون موقع من الان بسته رایتل دارم ولی سرعتش خیلی نابوده حالا نمیدونم باید dns عوض کنم یا نه سرعتش کلا نابوده

• Like
Reactions: all4u
اگه مشکل dns باشه بزارید اتوماتیک باید حل بشه

در مورد نت رایتل هم تا جایی که میدونم به دکل های ایرانسل و همراه اول وصل میشه و کیفیت نت شما به وضعیت دکل های محدوده شما مربوطه

یه کاری هم میتونید بکنید که از کسی دیتا بازی رو داره بگید براتون کپی کنی

نیازی هم به بردن کنسول نیست و فقط یه هارد اکسترنال که با xbox فرمت شده باشه نیاز دارید
قربان یعنی شما هم موافقید که مشکل ممکنه بخاطر سازگار نبودن کامل dns ای که استفاده میکنم با سیم کارت رایتل باشه؟ و با عوض کردن سیم کارت درست بشه سرعتش؟ در مورد دیتای بازی هم پشت شهرداری گیر میاد به نظرتون؟ دیتا منظورتون همون اپدیتای بازیه که حجمش 113 گیگ هست دیگه؟ بعد این اپدیتا باید شرایط خاصی داشته باشن مثلا چون بازیه من ریجن 1 هست اون اپدیتا هم باید مخصوص ریجن 1 بازی باشن؟ هزینش حدودا چقدر میشه؟

قربان یعنی شما هم موافقید که مشکل ممکنه بخاطر سازگار نبودن کامل dns ای که استفاده میکنم با سیم کارت رایتل باشه؟ و با عوض کردن سیم کارت درست بشه سرعتش؟ در مورد دیتای بازی هم پشت شهرداری گیر میاد به نظرتون؟ دیتا منظورتون همون اپدیتای بازیه که حجمش 113 گیگ هست دیگه؟ بعد این اپدیتا باید شرایط خاصی داشته باشن مثلا چون بازیه من ریجن 1 هست اون اپدیتا هم باید مخصوص ریجن 1 بازی باشن؟ هزینش حدودا چقدر میشه؟

میتونه dns تاثیر بزاره ولی بعید میدونم آنچنان تفاوت ایجاد کنه براتون
من خودم با شکن و الکترو دانلود میکنم سرعت خوبه
مثلا دیشب ۴۰ گیگ دانلود داشتم
من رایتل نداشتم متاسفانه دقیق جواب بدم
دیتا بازی همه جا پیدا میشه ولی ممکنه قیمت منطقی نگن یا آپدیت نباشه دیتا هاشون
مغازه های محلی هم احتمال زیاد داشته باشن
دیتا بازی رجین نداره
هزینه هم نمیدونم چون همیشه خودم دانلود میکنم ولی بیرون دستگاه فول بازی آفلاین انتخابی میریزن حدود ۴۰۰-۵۰۰ تومن

یعنی هم پول دیتا هم پول اکانت که میزنن براتون رو ۴۰۰-۵۰۰ میگیرن

با سلام. یه دونه سری اس به همراه ssd یک ترابایت گرفتم
اول اینکه از اندازه کوچیک و خوش دست بودن و توانایی سری اس نسبت به سری ایکس که دارم (با توجه به قیمتش) خیلی متعجب و خوشحال هستم😂
و سرعت ssd هم خیلی عجیب و عالیه که عکس کپی کردن بازی رو هم می زارم 576E30F0-AE1C-4FEF-A659-D2615058B1A6.jpeg 03E17A24-B496-4352-8553-96F1FC51B8CF.jpeg 3F36F5B8-7B57-4326-AE6B-E59D4F4FEC7F.jpeg 301194A6-49A3-4EC5-A345-7D6A8270B67C.jpeg B8B5DA8B-2CDD-44D0-853B-DFEC77EEC6B9.jpeg

با سلام. یه دونه سری اس به همراه ssd یک ترابایت گرفتم
اول اینکه از اندازه کوچیک و خوش دست بودن و توانایی سری اس نسبت به سری ایکس که دارم (با توجه به قیمتش) خیلی متعجب و خوشحال هستم😂
و سرعت ssd هم خیلی عجیب و عالیه که عکس کپی کردن بازی رو هم می زارمView attachment 248070View attachment 248071View attachment 248072View attachment 248073View attachment 248074
مبارک باشه.
جسارت نباشه ولی بهتر بود با این هزینه سری ایکس می خریدی.

• Smile
Reactions: HIGH VOLTAGE
مبارک باشه.
جسارت نباشه ولی بهتر بود با این هزینه سری ایکس می خریدی.
خودم سری ایکس دارم. الان چند وقت اومدم پیش برادرم خارج از کشور. سری اس رو برا برادرم گرفتم (یعنی پیشنهاد کردم بگیره برا خودش ،منم استفاده کنم تا وقتی هستم) ssd رو رو برا خودم گرفتم بیارم ایران. وگرنه ssd تو ایران نیست فقط یه سایت دیدم پیش فروش می کنه یازده تومن. من ۶ تومن برام تموم شده

خودم سری ایکس دارم. الان چند وقت اومدم پیش برادرم خارج از کشور. سری اس رو برا برادرم گرفتم (یعنی پیشنهاد کردم بگیره برا خودش ،منم استفاده کنم تا وقتی هستم) ssd رو رو برا خودم گرفتم بیارم ایران. وگرنه ssd تو ایران نیست فقط یه سایت دیدم پیش فروش می کنه یازده تومن. من ۶ تومن برام تموم شده
دوست گرامی شما خود اس اس دی رو چند گرفتین و قیمت دلاری ظرفیت های مختلفش رو میدونین؟!

دوست گرامی شما خود اس اس دی رو چند گرفتین و قیمت دلاری ظرفیت های مختلفش رو میدونین؟!
246 دلار یک ترابایت رو گرفتم. ۵۱۲ گیگ هم داشت ۱۵۷ دلار. و دو ترا ۴۴۰ دلار
و ssd یک ترابایتش ۹۲۰ گیگ حافظه در دسترس داره

متاسفانه سیم کارت ایرانسل نداریم تو خونه و ساعتشم ناجوره من خوابم اون موقع من الان بسته رایتل دارم ولی سرعتش خیلی نابوده حالا نمیدونم باید dns عوض کنم یا نه سرعتش کلا نابوده
کلا رایتل داغونه تامی گذاشتن براش ارزش نداره

• Like
Reactions: Aperture

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or