سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

پلاتی چیه ؟ 🌚
یه سایت خارجیه که کد دیجیتال بازی های ریجن های ارزون مثل ترکیه و آرژانتین می فروشه. (یعنی کد رو می زنی رو یه اکانت و دو تا ظرفیتش برا خودته)
برای پرداخت توی پلاتی اکانت وبمانی باید ساخت. و خود وبمانی رو سایت های صرافی تو ایران با کارت ایران شارژ می کنن و قیمت دلارش هم کمتر از دلار آزاده.مثلا الان ۴۸ تومنه
توضیحات کاملش:
خرید بازی های اکس باکس ارزان

یه سایت خارجیه که کد دیجیتال بازی های ریجن های ارزون مثل ترکیه و آرژانتین می فروشه. (یعنی کد رو می زنی رو یه اکانت و دو تا ظرفیتش برا خودته)
برای پرداخت توی پلاتی اکانت وبمانی باید ساخت. و خود وبمانی رو سایت های صرافی تو ایران با کارت ایران شارژ می کنن و قیمت دلارش هم کمتر از دلار آزاده.مثلا الان ۴۸ تومنه
توضیحات کاملش:
خرید بازی های اکس باکس ارزان

ممنون 🥰

• Love
Reactions: Milad.Samavati
اکانت ترکیه من دارم ولی کد دیجیتال بازی های ترکیه رو روش redeem می کنم.از پلاتی می گیرم.
تا حالا گیفت کارت ترکیه نزدم.
ولی ریدیم کردن گیفت کارت ترکیه هم مثل کد دیجیتال بازی باید باشه
با vpn ترکیه از سایت redeem.microsoft.com وارد کن و از کنسول فکر کنم vpn ترکیه بخواد که سخت تره.
Vpn ترکیه رایگان داره یا پولیه؟ اگر اینجا نمیشه توی پیغام خصوصی برام ارسال کنید تشکر

• Like
Reactions: Milad.Samavati
سلام دوستان، من ب امید خداقرازه بعد سی سال ی کنسول ایکس باکس (x) داشته باشم، واسه همین اطلاعاتم کمه، هیچکسم از اشناها و نزدکیا کنسول نداره!!!

لطفا تواین موارد کمکم کنید....

۱: اولی ک کنسول بالا میاد و ازت میپرسه کجا زندگی میکنی باید چ کشوری بزنم ( ازونجایی بعدا میخام بازیهارو با ریجن ارژانتین بخرم) این قسمت مهمه؟

۲. گیم پس!! : توی ی ویدیو دیدم ک میگفت از هرجایی گیم پس نخرید و ممکنه کنسولتون بن بشه و این داستانا... از یور قانونیش ب شدت گرونه، از طرف دیگه خیلیا میگن قانونیه ولی قیمتش پایینه.هیچ ضمانتی هم نداره

آیا راهی هست ک بشه تشخیص داد این گیم پسی ک میخرم مشکل خاصی نداره و صد در صد مطمینه بعدش ردیم کدش رو وارد کنم؟

۳ خرید گیم!! : ازونجایی ک بعضی از بازیها روی گیم پس نیست، ارزونترین راه حل واسه خریید گیم ارزون چیه؟ اگه روی بوت اولیه کشورم رو بذارم امریکا مشکلی پیش نمیاد ؟ یا تا اخرش امریکاست و نمیشه گیم ارزون خرید؟

و لطفا لطفا، بعنوان برادر کوچیکتون خواهش میکنم اگه چیز دیگه ای حس میکنید بدردم میخوره که باید بدونم ازم دریغ نکنید 🙏 باور کنید پولش ب سختی در اومده....

سلام دوستان، من ب امید خداقرازه بعد سی سال ی کنسول ایکس باکس (x) داشته باشم، واسه همین اطلاعاتم کمه، هیچکسم از اشناها و نزدکیا کنسول نداره!!!

لطفا تواین موارد کمکم کنید....

۱: اولی ک کنسول بالا میاد و ازت میپرسه کجا زندگی میکنی باید چ کشوری بزنم ( ازونجایی بعدا میخام بازیهارو با ریجن ارژانتین بخرم) این قسمت مهمه؟

۲. گیم پس!! : توی ی ویدیو دیدم ک میگفت از هرجایی گیم پس نخرید و ممکنه کنسولتون بن بشه و این داستانا... از یور قانونیش ب شدت گرونه، از طرف دیگه خیلیا میگن قانونیه ولی قیمتش پایینه.هیچ ضمانتی هم نداره

آیا راهی هست ک بشه تشخیص داد این گیم پسی ک میخرم مشکل خاصی نداره و صد در صد مطمینه بعدش ردیم کدش رو وارد کنم؟

۳ خرید گیم!! : ازونجایی ک بعضی از بازیها روی گیم پس نیست، ارزونترین راه حل واسه خریید گیم ارزون چیه؟ اگه روی بوت اولیه کشورم رو بذارم امریکا مشکلی پیش نمیاد ؟ یا تا اخرش امریکاست و نمیشه گیم ارزون خرید؟

و لطفا لطفا، بعنوان برادر کوچیکتون خواهش میکنم اگه چیز دیگه ای حس میکنید بدردم میخوره که باید بدونم ازم دریغ نکنید 🙏 باور کنید پولش ب سختی در اومده....
1- کنسول که روشن میشه، اگر آکبند باشه حتما باید اپدیت بشه. به اینترنت وصل کنی یا دانلود کنی اپدیت رو بریزی تو فلش و از اون طریق نصب کنی. اگر حضوری بخری هم فروشنده با فلش اپدیت می‌کنه. هزینه‌ای نمی‌کیرن مگر اینکه دزد باشه!

اگر اینترنتی خریدی، از اینجا می‌تونی دانلود کنی و مراحل نصب رو‌گفته
Xbox Support.

اگر دست دوم‌خریدی، حتما‌ کنسول رو ریست فکتوری کن و‌ کل اطلاعاتش پاک بشه. به شرط بن نبودن بخر. جلوت ریست فکتوری کنه و به اینترنت وصل بشه.

برای اکانت ساختن از طریق سایت xbox.com بساز. ریجن رو بذار آمریکا.
یه ایمیل outlook ‌مایکروسافت بساز و اکانت xbox.
کنسول ریجن لاک (قفل منطقه‌ای و کشوری) نداره و بازی از استور ارژانتین بخوای بخری یا برات بخرن مشکلی پیش نمیاد. از قسمت
Sign in to your account
و زدن vpn با سرور ارژانتین می‌تونی‌ کد بازی که خریدی رو ثبت کنی.

۲- گیمپس و بازی می‌خوای بخری از اینجا بخر خیلی مطمئن CrazyOffers | فروشگاه گیمینگ
یوزر و پسورد اکانتت رو میدی، روی اکانت برات میخرن.
این رو بدون که ساعت پاسخگویی دارن، چون‌لیست خریداشون زیاده، تا بخرن و‌ تحویلت بدن ممکنه یه روز تا ۳ روز زمان ببره. نگران نباش.

فقط اگر می‌خوای رو اکانت خودت باشه گرونتره.
می‌تونی گیمپس هوم بخری، روی کنسولت اکانتی که خریدی رو هوم و گزینه‌ش رو فعال کنی، بعد از اکانت بیای بیرون، با اکانت خودت وصل شی. اینجوری میشه بازی که دانلود کردی رو‌ افلاین بازی کرد. گیمپس سوییچ بخری باید موقع بازی به نت وصل باشی.

۳- از همون کانالی که فرستادم بخر. کنسول ریجن لاک‌ نداره. هیچ‌ مشکلی پیش‌ نمیاد. بذار امریکا.
بازی رو از هر کشور دیگه‌ای بخری ثبت‌ میشه.

برای اتصال به xbox live و دانلود بازی باید تو قسمت نتورک، DNS ست کنی. چون‌ تحریمیم!

سایت الکترو، سایت شکن، سایت رادار DNS دارن
Electro
78.157.42.100
78.157.42.101

دوستان چرا بدنه ی ایکس باکس سری ایکس انقدر کثیف میشه و اثر انگشت از روش پاک نمیشه ؟
والا ما همچین مشکلی نداریم ... حتما دست چرب بهش میزنی که اینجوری میشه وگرنه لک هم بشه پاک میشه با دستمال نم دار

ایمیلی ک استفاده میشه حتما باید outlook باشه؟
خوذم بخام گیم پس رو بصورت کد وارد کنم نیاز ب وی پی ان دارم؟( روی اکانت خودم)
اگر اکانت هوم بخرم، تنها تفاوتش اینه که اکانت مال ی نفر دیگس و من صرفا با اکانت اون بازی میکنم؟ ( ممکنه بعدا اکانته بن بشه یا اتفاقی براش بیوفته؟)
ازونجایی ک ممکنه در اینده ماکروسافت مثل استیم تصمیماتی بگیره، اگه ریجن کنسول روی ارژانتین باشه تفاوتی ایجاد میکنه؟

کرزی افرز رو دارم کانالشو فقط نمیدونستم مطمینه یا نه، مرسی ک گفتین مطمینه
و اینکه مرسی کلی بابت توضیحات قشنگ و جامعت 🫂🙏💓

ایمیلی ک استفاده میشه حتما باید outlook باشه؟
خوذم بخام گیم پس رو بصورت کد وارد کنم نیاز ب وی پی ان دارم؟( روی اکانت خودم)
اگر اکانت هوم بخرم، تنها تفاوتش اینه که اکانت مال ی نفر دیگس و من صرفا با اکانت اون بازی میکنم؟ ( ممکنه بعدا اکانته بن بشه یا اتفاقی براش بیوفته؟)
ازونجایی ک ممکنه در اینده ماکروسافت مثل استیم تصمیماتی بگیره، اگه ریجن کنسول روی ارژانتین باشه تفاوتی ایجاد میکنه؟

کرزی افرز رو دارم کانالشو فقط نمیدونستم مطمینه یا نه، مرسی ک گفتین مطمینه
-برای ساختن اکانت از هر ایمیلی می تونی استفاده کنی
-برای وارد کردن کد بازی و یا گیم پس باید nپیv اون کشوری که کد مربوط به اون هست فعال باشه.(ریجن اکانت و خود کنسول فرقی نداره که چی باشه).
-اکانت هوم و یا سوییچ اگر از فروشنده معتبر تهیه کنی مشکلی نداره.
-ریجن کنسول اصلا تاثیری نداره توی وارد کردن کد و یا اکانت نداره.

دوستان سلام.کنسول ایکس باکس سریز ایکس م وقتی باهاش بازی palworld بازی میکنم صدای فنش زیاد میشه فقط این بازی اینطوریه؟به نظرتون کنسولم مشکلی براش پیش نمیاد؟

-برای ساختن اکانت از هر ایمیلی می تونی استفاده کنی
-برای وارد کردن کد بازی و یا گیم پس باید nپیv اون کشوری که کد مربوط به اون هست فعال باشه.(ریجن اکانت و خود کنسول فرقی نداره که چی باشه).
-اکانت هوم و یا سوییچ اگر از فروشنده معتبر تهیه کنی مشکلی نداره.
-ریجن کنسول اصلا تاثیری نداره توی وارد کردن کد و یا اکانت نداره.
مرسی داداش فقط وی پی ان چی اشتفاده کنم واشه فعال کردن گیم پس ؟ و اینکه ظرفیت هوم هم میشه انلاین بازی کرد؟ چون نوشته بود تو سایتش واسه بازی کرزدن نیاز ب ایکس باکس لایو دارین ک اونم فقط رو نسخه التیمیت هست

مرسی داداش فقط وی پی ان چی اشتفاده کنم واشه فعال کردن گیم پس ؟ و اینکه ظرفیت هوم هم میشه انلاین بازی کرد؟ چون نوشته بود تو سایتش واسه بازی کرزدن نیاز ب ایکس باکس لایو دارین ک اونم فقط رو نسخه التیمیت هست
داداش از اون کانال هایی که بهت معرفی کردن دوستان، "اکانت" هومِ گیم پس بگیر و وارد کنسولت کن.
برای وارد کردن "اکانت" گیم پس، ویpاِن نیاز نیست.
-"کد" گیم پس اصلا به صرفه نیست.فقط یه ماهه و سه ماهه داره با قیمت ۵۰۰ و ۱۸۰۰ هزار تومن. و این کانال ها معمولا کد نمی فروشن.( فقط وارد کردن کد ، وی پی ان میخاد)
-هر اکانت به صورت قانونی روی دو کنسول همزمان قابل استفاده هست.
-هر ظرفیتی بگیری ، چه هوم یا سوییچ،می تونی آنلاین ، روی اکانت خودت بازی کنی.
همه ی اکانت هایی که این کانال ها می فروشن ، گیم پس اولتیمیت هستن.

دوستان یه بازی اکانت سویچ دارم دیشب رفیقم رفته تو اکانت دیده ۵ تا هوم داره برداشته هوم کرده ، الان برم داخل اکانت اصلی از هوم در بیارم درست میشه؟

سلام دوستان
من یک سال و نیم هست که xbox serie s یک ترا دارم و دستگاه میدادم بیرون برام بازی میریختن ولی جدیدا بازی های xbox one رو میریزن یا ناقص میریزن و میخوام قانونی گیم پس بخرم و با خود کنسول دانلود کنم.
الان برای pc و کلود نمیخام فقط برای خود کنسول گیم پس میخوام.
اگر اکس باکس لایو گلد بگیرم به آرشیو بازی های گیم پس دسترسی دارم؟(غیر از EA) یا حتما باید آلتمیت بخرم؟
موقع ساختن اکانت مثل PSN آدرس آمریکا باید بدم؟
پلی استیشن وی.پی.ان یا دی.ان.اس نمیخواست و وصل میشد اکس باکس باید بزنم؟
میخوام کد بخرم قانونی ردیم کنم. یا با گیفت کارت گیم بخرم.راهنمایی کنید.تشکر
از اینجا گیفت کارت PSN میخرم خوبه . از همینجا بخرم؟

• Like
Reactions: snOOpy ::.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or