سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

اشتراکه بازیه. بسته به مدت زمانی میخوای استفاده کنی هوم یا غیرهوم (هوم از تو اکانت خودت میتونی بازی کنی و غیرهوم باید بری داخل اکانتی که خریدی) می‌خری و تو‌ اون تایم به n تا بازی دسترسی داری. یساله آلتیمیت بگیر خودتو راحت کن میتونی از این ۲ تا بخری که شاپ مطمینی هستن. آیدی کانالشون اینه:
DokiDokiShop
giftxshop
رو گیم پی التیمیت سرویس ea play هم هست که کلی بازی رو شامل میشه. اگر به بازیای یوبیسافت علاقه داری میتونی اکانت اشتراک اونم جدا تهیه کنی که همین شاپا میفروشنش. اپشنه اگه علاقه داری مثلا آواتار و پرنس و امثالهم رو بدون خریدنشون بازی کنی.
حجم بازی متغیره از ۱۰ گیگ داریم تا ۶۰ ۷۰ و حتی ۱۰۰. بسته نامحدود شبانه ۱ تا ۱۱ همراه اول یا ۳۰ گیگ ایرانسل ۲ تا ۷ کارتو راه میندازه. ایرانسل میتونی یهو ۱۰۰ گیگ بخری هر ۳۰ گیگ ۹ تومنه.
اکانت قانونی از شاپ مطمین بخری نگرانی و خطری نداره. فقط بسته به هوم یا غیرهوم باید قوانین شاپ رو رعایت کنی که خودشون بهت میگن.

ممنونم از وقتی که گذاشتی و پاسخ دادی

من از خانواده xbox
فقط و فقط کنسول xbox original داشتم قدیما
به خاطر همین هیچ شناختی از سرویس‌ها و غیره‌ اش ندارم

مثل همون داستان psn پس میمونه بازی میخریدی ؟
ولی این مدت داره و دسترسی به بازی‌های بیشتری داری درسته ؟

یعنی هم اکانتی که خودمون ساختیم خودمون مثلاً پرداخت ها انجام دادیم ، غیر هوم اکانتی که آماده خریدیم

آلتیمیت چی هست ؟ چه فرقی با گیم پس داره؟

چند هست اشتراکش ۶ ماهه و ۱ ساله؟
از اینا که هکی هستن کنسول بن میشه نباشه
چون من داشتم تاپیکا رو نگاه می‌کردم خیلی‌ها نوشته بودن من از جای معتبر خریدم کنسولم بن شد اون یکی می‌گفت من یکی میشناسم بن شد آدم می‌ترسه

ea play و یوبی سافت برام مهم نیستن
آواتار و پرنس و اینا برام مهم نیستن

• Like
Reactions: Erehx
ممنونم از وقتی که گذاشتی و پاسخ دادی

من از خانواده xbox
فقط و فقط کنسول xbox original داشتم قدیما
به خاطر همین هیچ شناختی از سرویس‌ها و غیره‌ اش ندارم

مثل همون داستان psn پس میمونه بازی میخریدی ؟
ولی این مدت داره و دسترسی به بازی‌های بیشتری داری درسته ؟

یعنی هم اکانتی که خودمون ساختیم خودمون مثلاً پرداخت ها انجام دادیم ، غیرهم اکانتی که آماده خریدیم

آلتیمیت چی هست ؟ چه فرقی با گیم پس داره؟

چند هست اشتراکش ۶ ماهه و ۱ ساله؟
از اینا که هکی هستن کنسول بن میشه نباشه
چون من داشتم تاپیکا رو نگاه می‌کردم خیلی‌ها نوشته بودن من از جای معتبر خریدم کنسولم بن شد اون یکی می‌گفت من یکی میشناسم بن شد آدم می‌ترسه

ea play و یوبی سافت برام مهم نیستن
آواتار و پرنس و اینا برام مهم نیستن
خواهش میکنم.
سرویسش همون‌جوری عین پلاس کار می‌کنه مدل ظرفیت و تایم بازیاش و اینا ولی خب محتواش خیلی بهتره. مخصوصا این ۵ ۶ ماه اخیر گیم پس عالی بوده.
همه جا اصولاً التیمیت میفروشن و قیمتارو باید از خودشون بپرسی متغیره. من دم عید بود ۱۳ ماهه گرفتم که از اون موقع قیمتو چک نکردم.
التیمیت کاملترین مدله گیم پسه که شامل ایناس:
  • Xbox Game Pass Ultimate: The top-tier service includes online multiplayer on consoles, both the console and PC game catalogs, plus a few extras like EA Play and Xbox Cloud Gaming.
بعد ببین بازی خریدن حقیقت رو Xbox خیلی بهتره :D بازیی که اونور شما ظرفیت ۲شو بخوای بین ۱ تا ۱۳۰۰ مثلا پول بدی اینور رو ریجن ارزون به همون کانالا میگی روی اکانت شخصی خودت بخرن که می‌تونه زیر ۱ تومن دربیاد. ظرفیتی هم که قاعدتا ارزونتر ممکنه دربیاد به نسب. با اکانتت رو هر ریجنی بخوای بازی بخری آزادی و محدودیتی نداره خوبیش اینه.
گیم پس و گیم و کلا هرچیزی رو قانونی از جای شناخته شده بخری مشکلی پیش نمیاد. بیشتر از یکساله از اون شاپا دارم خرید میکنم چه گیم چه اکانت چه گیم پس مشکلی نداشتم تا حالا.

• Like
Reactions: Sega_genesis
خواهش میکنم.
سرویسش همون‌جوری عین پلاس کار می‌کنه مدل ظرفیت و تایم بازیاش و اینا ولی خب محتواش خیلی بهتره. مخصوصا این ۵ ۶ ماه اخیر گیم پس عالی بوده.
همه جا اصولاً التیمیت میفروشن و قیمتارو باید از خودشون بپرسی متغیره. من دم عید بود ۱۳ ماهه گرفتم که از اون موقع قیمتو چک نکردم.
التیمیت کاملترین مدله گیم پسه که شامل ایناس:
  • Xbox Game Pass Ultimate: The top-tier service includes online multiplayer on consoles, both the console and PC game catalogs, plus a few extras like EA Play and Xbox Cloud Gaming.
بعد ببین بازی خریدن حقیقت رو Xbox خیلی بهتره :D بازیی که اونور شما ظرفیت ۲شو بخوای بین ۱ تا ۱۳۰۰ مثلا پول بدی اینور رو ریجن ارزون به همون کانالا میگی روی اکانت شخصی خودت بخرن که می‌تونه زیر ۱ تومن دربیاد. ظرفیتی هم که قاعدتا ارزونتر ممکنه دربیاد به نسب.
گیم پس و گیم و کلا هرچیزی رو قانونی از جای شناخته شده بخری مشکلی پیش نمیاد. بیشتر از یکساله از اون شاپا دارم خرید میکنم چه گیم چه اکانت چه گیم پس مشکلی نداشتم تا حالا.

دلیل اینکه از xss پرسیدم به خاطر خوش قیمتیشه
وگرنه من ترجیحم اینه که کنسول یا هک نرم‌افزاری بشه ( نه حتی سخت افزاری ) ، یا بازی اورجینال فیزیکی بگیرم
چون xss کلا دیجیتاله مجبورم گیم پس بگیرم 😁
پس به خاطر همین دنبال ارزون‌ترین سرویس خوب مایکروسافتم یعنی حالا باید بپرسم مثلاً کدوم ریجنش ارزون‌تره و غیره

اگر راهی بود بازی‌های ایکس باکس وان و ایکس باکس ۳۶۰ و ایکس باکس کلاسیک رو بشه بدون هزینه و مفتی روی کنسول اجرا کرد حتی من نیاز نبود بازیا‌ خود xss اجرا کنم
خودش یه دریا بازیه

البته پلی استیشن ۴ هم هست گزینه خوبیه از اونورم هک نرم‌افزاری شده
ولی خب کنسول جدید نیست دیگه دورانش تموم شده ولی این کنسول حداقل تا می‌دونی چند سال دیگه بازی براش میاد

دلیل اینکه از xss پرسیدم به خاطر خوش قیمتیشه
وگرنه من ترجیحم اینه که کنسول یا هک نرم‌افزاری بشه ( نه حتی سخت افزاری ) ، یا بازی اورجینال فیزیکی بگیرم
چون xss کلا دیجیتاله مجبورم گیم پس بگیرم 😁
پس به خاطر همین دنبال ارزون‌ترین سرویس خوب مایکروسافتم یعنی حالا باید بپرسم مثلاً کدوم ریجنش ارزون‌تره و غیره

اگر راهی بود بازی‌های ایکس باکس وان و ایکس باکس ۳۶۰ و ایکس باکس کلاسیک رو بشه بدون هزینه و مفتی روی کنسول اجرا کرد حتی من نیاز نبود بازیا‌ خود xss اجرا کنم
خودش یه دریا بازیه

البته پلی استیشن ۴ هم هست گزینه خوبیه از اونورم هک نرم‌افزاری شده
ولی خب کنسول جدید نیست دیگه دورانش تموم شده ولی این کنسول حداقل تا می‌دونی چند سال دیگه بازی براش میاد
کانالا پیشفرض رو ارزونترین ریجن میخرن گیم پس و اکانت هوم فکر نکنم بیشتر از ۱۳۰۰ ۱۴۰۰ باشه ۱۳ ماهش. ۶ ماه و اینا که ارزونتره قاعدتا.
خیلی از بازیای بکوارد دوران نسل ۷ رو گیم پس هست. قانونی به کلی بازی دسترسی داری.
EA هم بعد گذشت کمتر از یکسال بازیای بزرگشو میاره رو سرویسش که الان مثلا ریمیک Dead Space موجوده رو گیم پس.

• Love
Reactions: Sega_genesis
خريد يك عدد سريز ايكس واسه خواهرزاده به بنده محول شده نكته خاصى داره موقع خريد كه توجه كنم؟

من كنسول خودم رو از دبى خريدم اصلا توجه نكردم وقتى كنسولو باز ميكردم فقط يادمه اولش اپديت اجبارى بايد نصب ميشد.

نكته خاص ديگه ايي هست؟

خريد يك عدد سريز ايكس واسه خواهرزاده به بنده محول شده نكته خاصى داره موقع خريد كه توجه كنم؟

من كنسول خودم رو از دبى خريدم اصلا توجه نكردم وقتى كنسولو باز ميكردم فقط يادمه اولش اپديت اجبارى بايد نصب ميشد.

نكته خاص ديگه ايي هست؟
اگر از جای معتبر بخری نکته خاصی نداره.
فقط مثل اینکه یه سری دسته های فیک اومده که میگن بعضی جاها با دسته اورجینال داخل کنسول عوض میکنن.
تاپیک تشخیص دسته فیک هم تو بازیسنتر هست.

عزیزان دل یک سوال
XSX هم مثل PS5 از Checkboard رندرینگ استفاده میکنه؟
آپشن محسوب نمیشه. هرجا قدرت سخت.افزاری‌کنسول‌ها نکشه و سازنده بخواد یا مجبورش کنن رزولوشن بالاتری خروجی بگیره از این تکنیک که فیک رندرینگ هم صداش می‌کنن، استفاده می‌کنن. با وجود FSR دیگه‌ سراغش نمیرن. بیشتر برای 4k‌کردن‌ عناوین PS4Pro ازش استفاده میشد. این نسل نشنیدم ازش.

• Like
Reactions: pouria.sh
آپشن محسوب نمیشه. هرجا قدرت سخت.افزاری‌کنسول‌ها نکشه و سازنده بخواد یا مجبورش کنن رزولوشن بالاتری خروجی بگیره از این تکنیک که فیک رندرینگ هم صداش می‌کنن، استفاده می‌کنن. با وجود FSR دیگه‌ سراغش نمیرن. بیشتر برای 4k‌کردن‌ عناوین PS4Pro ازش استفاده میشد. این نسل نشنیدم ازش.
توی PS5 که چنین چیزی هست. میخواستم بدونم که توی xsx هم هست یا نه که خب مثل اینکه استفاده نمیشه.

دوستان من ۲ تا بازی ظرفیت کامل با اکانت خودم خریدم. یکی مورتال یکی کِرَش. حالا میخوام ظرفیت اضافه ی هر کدوم رو به یه نفر مجزا بدم. یعنی یک ظرفیت رو (هوم یا سوییچ) از مورتال رو بدم به یه نفر، یک ظرفیت هم (هوم یا سوییچ) از کِرَش رو به یه نفر دیگه.
باید خودم چی باشم (هوم یا سوییچ) که بتونم هم خودم این ۲ تا بازی رو بازی کنم هم اون دو نفر دیگه بازی کنن؟ اصلا عملی هستش؟ ممنون میشم کمکم کنین.

دوستان من ۲ تا بازی ظرفیت کامل با اکانت خودم خریدم. یکی مورتال یکی کِرَش. حالا میخوام ظرفیت اضافه ی هر کدوم رو به یه نفر مجزا بدم. یعنی یک ظرفیت رو (هوم یا سوییچ) از مورتال رو بدم به یه نفر، یک ظرفیت هم (هوم یا سوییچ) از کِرَش رو به یه نفر دیگه.
باید خودم چی باشم (هوم یا سوییچ) که بتونم هم خودم این ۲ تا بازی رو بازی کنم هم اون دو نفر دیگه بازی کنن؟ اصلا عملی هستش؟ ممنون میشم کمکم کنین.
-اگر دو تا بازی رو، روی یک اکانت خریدی، فقط جفتش رو همزمان می تونی به یک نفر بدی
اگر هر بازی رو جدا گانه روی یک اکانت مجزا خریدی ، می تونی هر بازی رو به یک نفر جدا گانه بدی
-در هر دو حالت ، چون گفتی اکانت شخصیته، اکانت رو روی کنسول خودت وارد می کنی و هومش رو روی کنسول خودت نمی زنی . و فقط وقتی که توی اکانت sign in هستی می تونی بازی کنی.یعنی ظرفیت سوییچ برای تو هستش
-بعد یوزر نیم و پسورد اکانت رو به شخص دیگر می دی.اون باید موقعی که اکانت رو وارد می کنه گزینه ی make this my home xbox رو انتخاب کنه یا اگر موقع وارد کردن اکانت این کار رو نکرد بعدا از sign in کردن در اون اکانت به setting کنسول بره،بخش general,بعد personalization , قسمت my home xbox رو انتخاب کنه بعد تیک make this my home xbox رو بزنه.
-بعد از اکانتی که بهش دادی sign out کنه. و بعد از این مراحل میتونه با اکانت خودش یا هر اکانت دیگه ای که روی کنسولش هست بازی های تو رو بازی کنه.
این یعنی دوستت ظرفیت هوم اکانت رو داره
برعکسش هم ممکنه یعنی تو ظرفیت هوم رو برداری و سوییچ رو بدی دوستت

-اگر دو تا بازی رو، روی یک اکانت خریدی، فقط جفتش رو همزمان می تونی به یک نفر بدی
اگر هر بازی رو جدا گانه روی یک اکانت مجزا خریدی ، می تونی هر بازی رو به یک نفر جدا گانه بدی
-در هر دو حالت ، چون گفتی اکانت شخصیته، اکانت رو روی کنسول خودت وارد می کنی و هومش رو روی کنسول خودت نمی زنی . و فقط وقتی که توی اکانت sign in هستی می تونی بازی کنی.یعنی ظرفیت سوییچ برای تو هستش
-بعد یوزر نیم و پسورد اکانت رو به شخص دیگر می دی.اون باید موقعی که اکانت رو وارد می کنه گزینه ی make this my home xbox رو انتخاب کنه یا اگر موقع وارد کردن اکانت این کار رو نکرد بعدا از sign in کردن در اون اکانت به setting کنسول بره،بخش general,بعد personalization , قسمت my home xbox رو انتخاب کنه بعد تیک make this my home xbox رو بزنه.
-بعد از اکانتی که بهش دادی sign out کنه. و بعد از این مراحل میتونه با اکانت خودش یا هر اکانت دیگه ای که روی کنسولش هست بازی های تو رو بازی کنه.
این یعنی دوستت ظرفیت هوم اکانت رو داره
برعکسش هم ممکنه یعنی تو ظرفیت هوم رو برداری و سوییچ رو بدی دوستت
عذر میخوام، توضیحاتت کاملا جامع بود. ممنون از وقتی که گذاشتی.
پس نمیتونم جدا جدا بدم؟ آخه یکیشون صرفا کمبات رو میخواد. اون یکی صرفا کرش رو میخواد. اما من جفتشو میخوام.

عذر میخوام، توضیحاتت کاملا جامع بود. ممنون از وقتی که گذاشتی.
پس نمیتونم جدا جدا بدم؟ آخه یکیشون صرفا کمبات رو میخواد. اون یکی صرفا کرش رو میخواد. اما من جفتشو میخوام.
-اگر هر دو بازی روی یک اکانت خریده شده باشند ، فقط جفت بازی ها رو همزمان می تونی به یک نفر بدی.
-اگه این طور باشه یعنی جفت بازی ها رو یک اکانت باشند ، می تونی اکانت رو به همون روشی که گفتم رو کنسول خودت ، هوم کنی.بعد یا یک اکانت دیگه بازیشون کنی
-و بعد ظرفیت سوییچ رو به دو نفرشون بدی ولی نمی تونن همزمان بازی کنند. یعنی باید با هم هماهنگ کنند مثلا ساعت ۱۰ تا ۲ بعد از ظهر یکیشون کرش بازی کنه و وقتی از بازی اومد بیرون ، نفر دوم مثلا از ۲ تا ۶ کمبت بازی کنه.
همزمان نمی تونند یکی کمبت بازی کنه یکی کرش، چون وقتی یکی در حال بازی باشه تو اکانت و نفر دوم بره تو یک بازیه دیگه، نفر اول از بازی می وفته بیرون.
کلا اکانتت هم به کسی بده که مطمئن باشه و این هماهنگیا رو انجام بده و مثلا هوم نکنن رو کنسولشون.چون تعداد هوم کردن ها محدود هست (۵ بار در سال میشه)

توی PS5 که چنین چیزی هست. میخواستم بدونم که توی xsx هم هست یا نه که خب مثل اینکه استفاده نمیشه.
تو PS5 هم نزدیک به دو سالی هست که استفاده نمیشه. با وجود FSR و بهبود تصاویر + آپ‌سکیل شدن، تکنولوژی‌های قدیمی دیگه به کار نمیرن. روی xbox one بودش اما‌ رو‌ کنسولای نسل جدید MS فکر‌ نمی‌کنم استفاده شده باشه.

تو PS5 هم نزدیک به دو سالی هست که استفاده نمیشه. با وجود FSR و بهبود تصاویر + آپ‌سکیل شدن، تکنولوژی‌های قدیمی دیگه به کار نمیرن. روی xbox one بودش اما‌ رو‌ کنسولای نسل جدید MS فکر‌ نمی‌کنم استفاده شده باشه.
ممنون. ولی من توی برخی ویدئوهای DF دیدم به این موضوع اشاره میکردو گویا هنورم استفاده میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or