سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

گیفت با کردیت کارت و بقیه موارد فرق داره
شما فقط از رو خودخواهی دارید بحث‌میکنید
چون خودتون اینطوری خریداری میکنید و طوری نشده برای بقیه هم نسخه میپیچید
چطوری فرق داره؟ میشه منطقش رو‌ بگید. آیا شما گیف کارت رو فیزیکی می‌گیرید؟
نخیر همه چیز برپایه‌ی اعتماد هست. سایت پلاتی هم افرادی که‌ خرید می‌کنن به فروشنده کردیت‌ میدن و به همون واسطه اعتباری ساخته میشه.

شما یا می‌دونی چه خبره‌ و‌هدفت‌چیز دیگریست یا نمی‌دونی و داری مطالب رو اشتباه میگی.

چطوری فرق داره؟ میشه منطقش رو‌ بگید. آیا شما گیف کارت رو فیزیکی می‌گیرید؟
نخیر همه چیز برپایه‌ی اعتماد هست. سایت پلاتی هم افرادی که‌ خرید می‌کنن به فروشنده کردیت‌ میدن و به همون واسطه اعتباری ساخته میشه.

شما یا می‌دونی چه خبره‌ و‌هدفت‌چیز دیگریست یا نمی‌دونی و داری مطالب رو اشتباه میگی.
لینک رو گذاشتم مطالعه کنید
بیمورد هم بحث نکنید
الکی هم داستان و تفسیر های خودتون رو به برای بنده و بقیه ارایه نکنید
در این مورد هم دیگه بنده رو ریپلای نکنید
خیلی وقت پیش این موارد رو تو تاپیکای دیگه بحث کردیم و موارد بررسی شده شما دیر رسیدید
با دقت اگر زبانتون خوب هست لینک رو مطالعه کنید ! کامل نوشته !پلاتی و هر سایت دیگه ای این موارد رو رعایت کنه مشکلی پیش نمیاد اما کردیت کارت دزدی باشه یا موارد مشابه صدرصد نتورک ماکروسافت باهاش به شدت برخورد میکنه
موفق باشید

یکم صبر کنید و قبل نوشتن بالا رو نگاه کنید الکی زور نزنید این مورد بالا گذاشتم
Xbox Support
من‌ بیکار نیستم دروغ بگید و ادیت کنید و باز ۶ دقیقه بعدش‌ برید ادیت‌ کنید و ....

چیزی‌ که اوردید حرف‌ من هست نه حرف‌ شما!

بن کنسول Screenshot_20231107-140133_Edge.png

نوشتید بن‌ کنسول بعد یکی از پست ها رو‌ ادیت کردید و متنی اوردید:

قسمت اول به بن موقت یا دائمی اکانت مربوط هست، قسمت دوم هم به بن‌کنسول که شرایط خاص در نظر گرفته!

پس بن‌ شدن کنسول اینقدر ساده نیست!
If Xbox discovers that marketplace theft has occurred, the offending profile might receive a temporary suspension or permanent ban from the Xbox network, depending on the severity of the theft. Repeat or egregious violations may lead to additional action, such as prohibiting a device from accessing Xbox services

همچین قانونی وجود نداره. کل حرفشون اینه که کردیت کارت دزدی نباشه و بی اجازه صاحب کارت خریدی انجام نشه.
دلایل کلی کنسول بن رو هم اینطوری ذکر کردند
View attachment 317795
من به شخصه سه چهار ساله گیم پس و بازیام رو از فروشنده های اعتبار بالای پلاتی می گیرم و هیچ مشکلی نداشته.
منم دقیقا حرفم حرف شماست.

• Like
Reactions: Milad.Samavati
گیفت با کردیت کارت و بقیه موارد فرق داره
شما فقط از رو خودخواهی دارید بحث‌میکنید
چون خودتون اینطوری خریداری میکنید و طوری نشده برای بقیه هم نسخه میپیچید
حرف من اینه که فروشنده اگه معتبر باشه و کردیت کارت دزدی و هکی استفاده نکنه ، هر روشی چه کد چه گیفت کارت و چه اکانت ظرفیتی مشکلی نداره.
و من به شخصا به فروشنده های پلاتی با نیم میلیون فروش و نظر منفی کم بیشتر اعتماد دارم تا فروشنده های ایرانی(چه گیفت کارت یا کد و اکانت)
شما از رو خودخواهی بحث می کنید که می گید فقط گیفت کارت خوبه که خودتون استفاده می کنید
و طبق همون لینکی که دادید تهیه متقلبانه گیفت کارت هم microsoft theft محسوب میشه.
IMG-20231107-WA0002.jpg

لینکی اگه دارید که بگه خرید بازی با گیفت کارت های دزدی و یا خریده شده باکردیت کارت هکی مشکلی نداره، بزارید ما هم استفاده کنیم

• Like
Reactions: all4u
حرف من اینه که فروشنده اگه معتبر باشه و کردیت کارت دزدی و هکی استفاده نکنه ، هر روشی چه کد چه گیفت کارت و چه اکانت ظرفیتی مشکلی نداره.
و من به شخصا به فروشنده های پلاتی با نیم میلیون فروش و نظر منفی کم بیشتر اعتماد دارم تا فروشنده های ایرانی(چه گیفت کارت یا کد و اکانت)
شما از رو خودخواهی بحث می کنید که می گید فقط گیفت کارت خوبه که خودتون استفاده می کنید
و طبق همون لینکی که دادید تهیه متقلبانه گیفت کارت هم microsoft theft محسوب میشه.
View attachment 317803

لینکی اگه دارید که بگه خرید بازی با گیفت کارت های دزدی و یا خریده شده باکردیت کارت هکی مشکلی نداره، بزارید ما هم استفاده کنیم
خیر من نگفتم فقط گیفت خوبه گفتم من !یعنی شخصا اینطوری خرید میکنم!بقیه رو خیر !بلی فروشنده کارش درست باشه مشکلی نیست!
کل بحث این بود که چنین قانونی نیست و کنسول یا اکانت کامل دائم موقت یا هرچی طوری نمیشه منم عرض کردم بن هم میشه و قانونش هست!بقیه موارد رو من این که فروشنده کی باشه با چی خریداری بشه چیزی نگفتم
کل بحث راجب کردیت کارت دزدی بود که احتما‌بن رو داره

• Like
Reactions: Milad.Samavati
چقدر دیگه جوگیر هستید بابا این کانال های معروف ایرانی دیگه با کردیت کارت هکی که بازی نمیخرن چی میگید
از پلاتی بازی رو میگیرن خیلی هاشون سادس والا الان مثلا mw3 رو دارن میده 1500 اینطورا همه اینا قیمتش درسته
هیچ کسی هم سر اینجور چیزا بن نشده تکرار میکنم هیچ کسی
اگر هم میخواید گیم پس مثال بزنید اون داستانش فرق داره تازه همونم فقط گیم پس های 1 ماهه بود که 1 دلار بود سر اون مایکروسافت بن کرد
بی خودی جو راه نندازید تو تاپیک

دوستان
الان انالوگ دسته اکس باکس اصلش پیدا میشه ؟
برای تعویض ؟
انالوگ اگه دریفت پیدا کرده نیازی به تعویض کاملش نیست فقط پتانسیومتر عوض میشه کسی فنی باشه میتونه انجام بده در غیر اینصورت همین کارو بین 200 الی 400 ازتون میگرن تعمیر میکنن اگر خود انالوک خراب شده تو بازار پره چیزی بین 30 تا 50 تومن هست همشونم مارکشون alp هست ماله خود فابریکم اینه جنس بهتری از این مارک پیدا نمیشه

به عنوان کسی که کارش اینه عرض میکنم بازی که با روش غیر قانونی خریداری بشه نهایتش اینه که ریفاندید میشه بازی از روی اکانت پاک میشه و پول پرداخت شده به کارت خریداری شده بر میگرده و تمام اینو ساپورت مایکروسافت ترکیه بهم گفته طبق تماس تلفنی که باهاشون داشتم ارتباطم باهاشون خیلی اسونه شمارتو میدی خودشون زنگ میزنن بهت ولی باید زبان ترکیه مسلط باشی
یکی از اکانت های ps5 توسط یکی تغییر رمز داده شده بود طوری این کار انجام داده بود که قابل برگشت توسط خودم نبود...
همه چیو تغییر داده بود کاملا حرفه ای البته این کار تو اکانت های ایکس باکس ممکن نیست به ساپورت سونی زنگ زدم توضیح دادم ازم 4 رقم اخر شماره کارت خریداری و شماره سریال اولین کنسولی که روش ساین شده وچندتا چیز دیگه خواست و اکانتو بهم پس داد هر چقدر خواهش تمنا کردم سریال کنسول طرف بدن طرف رو بن کنن ندادن گفت همچین امکانی ندارن بله تو قوانین چیزهای نوشتن ولی سطر به سطر انجام نمیدن
کسی هم که این قدر سخت میگره تنها راهش اینه که یکی رو خارج پیدا کنه بگه بگیر برام در غیر این صورت شما چه گیفت بگیری چه بازی چه... امکانش هست که موردی پیش بیاد چیزی به اسم 100 درصد امن نداریم
دوسال پیش گیم رنتر با گیم پس های که فروخته بود از یک ماه تا یک سال موج بن شدن شروع شد.. همین اواخر دوستانی که اشتراک گیم پس گرفته بودن مورد پیش اومده خدا رو شکر بن نشدن فقط اشتراکشون کنسل شده بود که میتونه پیش بیاد به نظر وقتی تو کشوری زندگی میکنیم محدودیت داره این همه باید بعضی چیز ها رو به سینه کشید سعی کنید بیشتر از بازی کردن لذت ببرید تا استرس این موارد کشیدن
یه فروشنده با وجدانم درسته برای سود کار میکنه ولی اعتبارشو زیر سوال نمیبره الان بعید میدونم از گیم رنتر با اون کاری که انجام داد کسی چیزی بخری البته کسانی که جریانو میدونن

انالوگ اگه دریفت پیدا کرده نیازی به تعویض کاملش نیست فقط پتانسیومتر عوض میشه کسی فنی باشه میتونه انجام بده در غیر اینصورت همین کارو بین 200 الی 400 ازتون میگرن تعمیر میکنن اگر خود انالوک خراب شده تو بازار پره چیزی بین 30 تا 50 تومن هست همشونم مارکشون alp هست ماله خود فابریکم اینه جنس بهتری از این مارک پیدا نمیشه
ممنونم ازت انلاین پیدا میشه خریدش ؟

به عنوان کسی که کارش اینه عرض میکنم بازی که با روش غیر قانونی خریداری بشه نهایتش اینه که ریفاندید میشه بازی از روی اکانت پاک میشه و پول پرداخت شده به کارت خریداری شده بر میگرده و تمام اینو ساپورت مایکروسافت ترکیه بهم گفته طبق تماس تلفنی که باهاشون داشتم ارتباطم باهاشون خیلی اسونه شمارتو میدی خودشون زنگ میزنن بهت ولی باید زبان ترکیه مسلط باشی
یکی از اکانت های ps5 توسط یکی تغییر رمز داده شده بود طوری این کار انجام داده بود که قابل برگشت توسط خودم نبود...
همه چیو تغییر داده بود کاملا حرفه ای البته این کار تو اکانت های ایکس باکس ممکن نیست به ساپورت سونی زنگ زدم توضیح دادم ازم 4 رقم اخر شماره کارت خریداری و شماره سریال اولین کنسولی که روش ساین شده وچندتا چیز دیگه خواست و اکانتو بهم پس داد هر چقدر خواهش تمنا کردم سریال کنسول طرف بدن طرف رو بن کنن ندادن گفت همچین امکانی ندارن بله تو قوانین چیزهای نوشتن ولی سطر به سطر انجام نمیدن
کسی هم که این قدر سخت میگره تنها راهش اینه که یکی رو خارج پیدا کنه بگه بگیر برام در غیر این صورت شما چه گیفت بگیری چه بازی چه... امکانش هست که موردی پیش بیاد چیزی به اسم 100 درصد امن نداریم
دوسال پیش گیم رنتر با گیم پس های که فروخته بود از یک ماه تا یک سال موج بن شدن شروع شد.. همین اواخر دوستانی که اشتراک گیم پس گرفته بودن مورد پیش اومده خدا رو شکر بن نشدن فقط اشتراکشون کنسل شده بود که میتونه پیش بیاد به نظر وقتی تو کشوری زندگی میکنیم محدودیت داره این همه باید بعضی چیز ها رو به سینه کشید سعی کنید بیشتر از بازی کردن لذت ببرید تا استرس این موارد کشیدن
یه فروشنده با وجدانم درسته برای سود کار میکنه ولی اعتبارشو زیر سوال نمیبره الان بعید میدونم از گیم رنتر با اون کاری که انجام داد کسی چیزی بخری البته کسانی که جریانو میدونن
همین چیزی که وجدان‌ صداش می‌کنیم، یسری از همین‌ فروشنده‌ها با چند سال کار بصورت اعتبار میون کاربرها بدست‌ اوردن، دوستی سوال کنه با اطمینان معرفی میشن. با اینکه اعتباری هست رو‌ هوا و فضای مجازی ولی اعتماد رو بوجود‌اورده.

هیچ وقت دوست ندارم این‌ اعتبار به همین راحتی از بین بره! چون بیشترین آسیب رو کاربر‌ان میبینن.

• Like
Reactions: Troy200489
ممنونم ازت انلاین پیدا میشه خریدش ؟
سایت انباربازی بود فک کنم انلاین یکیم تهران ایرج شاپ یکی از بچه های فروم بهم ادرسشو داد به رفیقم گفتم گرفت پست کرد بزنی گوگل میاره بهش پیام بدی میفرسته همه چی داره ایرج و انبار بازی
پتانسیومتر دونه ای 10 الی 20 تومن هست انالوگ هم یه مدله که هم برای ایکس باکس وانه هم ps4 هم سریز و هم 5الکی پول اضافه ندین که طرف بگه این ماله ایکس باکسه این قدر میشه
آنالوگ دسته ایکس باکس وان (اورجینال) - خرید با قیمت عالی - انبار بازی
پتانسیومتر آنالوگ دسته PS5 (اصل) - خرید با قیمت عالی - انبار بازی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or