سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

چیکار میکنید با کنسولاتون؟ :D
مال من هیچکدوم از این مشکلات و نداره سری اس دارم دوماهی میشه دارم استفاده میکنم
مدت استفادمم روزای عادی سه ساعت روزای تعطیل 6 الی 8 ساعت
خرابی نسل ۹ ایکس باکس کم نبوده عزیز با یه سرچ متوجه میشید حالا نه اینکه کنسول نابود بشه ولی صدای فن و اینا پیش میاد

اگه میتونی صدای فن کنسولتو وقتی بازی میکنی ضبط کن اینجا بفرست.
صدای فن سری S
دقیقا امروز که اومدم فیلم بگیرم به شدت کم شده صدا اونم خود ساپورت گفته بود کنسول رو ایستاده نذارید منم تا خوابیده گذاشتمش صداش کم شد
این صدایی که توی فیلم هم افتاده همونه فقط انقدر کم شده که باید گوش رو بچسبونی به کنسول تا شنیده بشه
خلاصه گفتن سری S رو باید خوابیده گذاشت سری X رو ایستاده حتما
در کل ولی این صدای جیر جیر طور چیزی نیست و صدای کویل فن عه و توی تعداد زیادی وجود داره حتی یه جا خوندم طرف کنسول خریده بود این مشکل رو داشت
برده بود تعویض کرده بود یکی دیگه گرفته بود اومده بود خونه کنسول جدیده هم این مشکل رو داشت
ولی اگر صدا فرق داشت داره به یه چیزی گیر میکنه فن که بهتره باز بشه و مشکلش برطرف بشه

• Like
Reactions: aha2012
امروز برای بار دوم در این چند روز سری ایکسم دوباره خاموش شد

Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. تو چه بازی ای این اتفاق میوفته؟
آیا جزو کاربرهای عادی هستید یا آلفا، بتا، امگا؟ برق و سیم کشی خونه مشکلی نداره؟

سلام. تو چه بازی ای این اتفاق میوفته؟
آیا جزو کاربرهای عادی هستید یا آلفا، بتا، امگا؟ برق و سیم کشی خونه مشکلی نداره؟

نه کاربر عادی هستم
در بازی فورزا روی حالت پرفورمنس البته دسته باسیم وصل بود ۴ ساعت روشن بود دستگاه
به استبلایزر وصله

نه کاربر عادی هستم
در بازی فورزا روی حالت پرفورمنس البته دسته باسیم وصل بود ۴ ساعت روشن بود دستگاه
به استبلایزر وصله

خب کاربرهای عادی باگ کمتری نسبت به آلفا و بتا و امگا دارند.(من خودم کاربر امگا هستم و چندین بار مشکل فریز شدن تو یک سری بازیها ، کار نکردن دکمه xbox وسط دسته، هنگ کردن کنسول (مجبوری کنسولو با دکمه خود کنسول خاموش کنی) ،خارج شدن یهویی از بازی و... داشتم که البته با آپدیت بعدی حل شدند و میشند)
وصل بودن دسته با سیم و روشن بودن کنسول 4 ساعت مشکلی نداره.
استبلایزر مشکلی نداره؟ بدون استبلایزر تست کردی؟

خب کاربرهای عادی باگ کمتری نسبت به آلفا و بتا و امگا دارند.(من خودم کاربر امگا هستم و چندین بار مشکل فریز شدن تو یک سری بازیها ، کار نکردن دکمه xbox وسط دسته، هنگ کردن کنسول (مجبوری کنسولو با دکمه خود کنسول خاموش کنی) ،خارج شدن یهویی از بازی و... داشتم که البته با آپدیت بعدی حل شدند و میشند)
وصل بودن دسته با سیم و روشن بودن کنسول 4 ساعت مشکلی نداره.
استبلایزر مشکلی نداره؟ بدون استبلایزر تست کردی؟

من از این جهت کفتم دسته وصل بود چون دیدم بعضی ها با دسته وصل شده این مشکل براشون پیش اومده
بدون استبلایزر تست نکردم

صدای فن سری S
دقیقا امروز که اومدم فیلم بگیرم به شدت کم شده صدا اونم خود ساپورت گفته بود کنسول رو ایستاده نذارید منم تا خوابیده گذاشتمش صداش کم شد
این صدایی که توی فیلم هم افتاده همونه فقط انقدر کم شده که باید گوش رو بچسبونی به کنسول تا شنیده بشه
خلاصه گفتن سری S رو باید خوابیده گذاشت سری X رو ایستاده حتما
در کل ولی این صدای جیر جیر طور چیزی نیست و صدای کویل فن عه و توی تعداد زیادی وجود داره حتی یه جا خوندم طرف کنسول خریده بود این مشکل رو داشت
برده بود تعویض کرده بود یکی دیگه گرفته بود اومده بود خونه کنسول جدیده هم این مشکل رو داشت
ولی اگر صدا فرق داشت داره به یه چیزی گیر میکنه فن که بهتره باز بشه و مشکلش برطرف بشه
دوست عزیز میشه جوابیه ماکروسافت رو کامل اینجا بزاری
بنظرم حرف بی ربطی هست که فن باید حتما در یک حالت خاص قرار بگیره !! نمونش فن های خیلی کیفیت پایین تر pc که برای سال ها عمودی قرار میگیرن و دائما کار میکنن و به صدا هم نمی افتن مگر بخاطر گرد و خاک
یا فن خیلی ظریف تر کارت گرافیک که تقریبا در بدترین شرایط قرار میگیره ( هم دور خیلی بالا هم بخاطر جاذبه به سمت پایین کشیده میشه ) بازم سال های سال کار میکنه و به صدا نمی افته
روی هیچ فنی هم ندیدم تا حالا نوشته باشه در حالت افقی استفاده شود ...تنها چیزی که میمونه اینه که فن های ایکس باکس بشدت بی کیفیت باشن که حداقل ظاهرش این رو نشون نمیده

در ضمن دمای کنسول در حالت افقی کمتره و کمتر گرد و خاک هم داخلش میره
در هر سایت معتبری هم که گشتم یا نوشته فرقی نداره کدوم طرفی بزارید یا نوشته بخاطر دماش افقی بهتره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: richard92
دوست عزیز میشه جوابیه ماکروسافت رو کامل اینجا بزاری
بنظرم حرف بی ربطی هست که فن باید حتما در یک حالت خاص قرار بگیره !! نمونش فن های خیلی کیفیت پایین تر pc که برای سال ها عمودی قرار میگیرن و دائما کار میکنن و به صدا هم نمی افتن مگر بخاطر گرد و خاک
یا فن خیلی ظریف تر کارت گرافیک که تقریبا در بدترین شرایط قرار میگیره ( هم دور خیلی بالا هم بخاطر جاذبه به سمت پایین کشیده میشه ) بازم سال های سال کار میکنه و به صدا نمی افته
روی هیچ فنی هم ندیدم تا حالا نوشته باشه در حالت افقی استفاده شود ...تنها چیزی که میمونه اینه که فن های ایکس باکس بشدت بی کیفیت باشن که حداقل ظاهرش این رو نشون نمیده

در ضمن دمای کنسول در حالت افقی کمتره و کمتر گرد و خاک هم داخلش میره
در هر سایت معتبری هم که گشتم یا نوشته فرقی نداره کدوم طرفی بزارید یا نوشته بخاطر دماش افقی بهتره
منظور منو اشتباه متوجه شدید پیشنهاد شده که افقی باشه تا عمودی گفتن تست کنید که افقی صدا قطع میشه یا نه
میتونید سرچ کنید نظرات و اتفاقایی که برای مردم عادی افتاده رو بخونید که خیلی ها گفتن توی حالت افقی فن کنسول صدایی نداره ولی تو حالت عمودی صدا دار میشه
برای کنسول منم بعد از یه مدت بازی کردن صدا در هر دو حالت کم شده و میشه گفت نیست مگر اینکه گوش رو بچسبونید به فن
سایت های معتبر که گفته هاشون یکی هست یه سرچ fan noise بکنید در مورد مخصوصا سری S متوجه میشید که هم تعداد کسایی که مشکل دارن زیاده هم اینکه تو حالت افقی برای خیلی ها صدا برطرف میشه
برای مثال :
Untitled.jpg

منظور منو اشتباه متوجه شدید پیشنهاد شده که افقی باشه تا عمودی گفتن تست کنید که افقی صدا قطع میشه یا نه
میتونید سرچ کنید نظرات و اتفاقایی که برای مردم عادی افتاده رو بخونید که خیلی ها گفتن توی حالت افقی فن کنسول صدایی نداره ولی تو حالت عمودی صدا دار میشه
برای کنسول منم بعد از یه مدت بازی کردن صدا در هر دو حالت کم شده و میشه گفت نیست مگر اینکه گوش رو بچسبونید به فن
سایت های معتبر که گفته هاشون یکی هست یه سرچ fan noise بکنید در مورد مخصوصا سری S متوجه میشید که هم تعداد کسایی که مشکل دارن زیاده هم اینکه تو حالت افقی برای خیلی ها صدا برطرف میشه
برای مثال :
View attachment 236440
البته من در مورد سری S نظری نمیدم چون سری X دارم و هر دو حالت هم برای سری X تعریف شده حتی پایه هم براش گزاشتن حداقل مهندس های ماکروسافت رو من قبول دارم که اشتباه نمیکنن
من چون این موضوع به سلامت کنسول مرتبط میشه دارم در موردش بحث میکنم ولی چیزی که من خوندم که بقیه کاربرها نوشته بودن ( در مورد سری X ) این بود که بعد چند ماه سوراخ های ورودی هوای کنسول که کنار پورت های ورودی کنسول هست خاک زیادی میگیره و چون ورودی هوا محدود میشه دور فن میره بالا تا مکش هوا بیشتر شه و فن کنسول به صدا می افته و اگر اون ورودی ها با وکیوم قوی تمیز بشه مجدد دور فن میاد پایین و صدای فن طبیعی میشه

سلام رفقا
وقتی تو سریز میرنیم یک دقیقه از بازی رو کپچر کنه صدای خودم و حالا رفقام تو کلیپ نیست، کاریش میشه کرد صدامون هم ضبط بشه؟

سلام
اقا نمیدونم اینجا مرتبط هست یا نه ، ی سوال داشتم در مورد گیم پس، من اصلا وارد نیستم توی این چیزا ولی ی اکانت گیم پس خریدم ک موقع خرید طرف گفت نمیشه رو اکانت خودت فعالش کرد و باید ی اکانت جدید بسازی ، حالا من اکانت جدید ساختم و گفت این جدیدی رو اکانت هوم کن و از اکانت اصلی خارج شو منم همین کارو کردم ، حاالا میخواستم بپرسم جریان این هوم کردن اکانت چیه چون بازیا رو با هر دو اکانتم میتونستم بازی کنم ولی هر اچیومنتی ک میگیرم توی اکانت اصلیم اضافه نمیشه .بعد کلا این اکانت ها باعث بن شدن کنسول نمیشه؟

اقا من هیلو رو با یکی از اکانت هام زفتم و الان اکانت هوم رو عوض کردم و سیو هام پریدن ، نمیشه منتقلشون کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or