سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

ممنون از راهنماییای دوستان در رابطه با مشکل دسته بنده دوستانی که در این رابطه تجربه عملی دارن یه فیلم اموزشی کامل و کار درست میتونن از چیزتوب یا اپارات برای من لینکشو قرار بدن تا من برم ببینم ممنون میشم خودم میتونم برم فیلمشو پیدا کنم ولی گفتم اگر شما یه فیلم اموزشی که کامل باشه و خوب توضیح داده باشه مخصوصا برای اون قسمتی که کاری کنی دیگه اینجوره نشه دسته سراغ دارید ممنون میشم لینکشو برام اینجا بذارید با سپاس

ممنون از راهنماییای دوستان در رابطه با مشکل دسته بنده دوستانی که در این رابطه تجربه عملی دارن یه فیلم اموزشی کامل و کار درست میتونن از چیزتوب یا اپارات برای من لینکشو قرار بدن تا من برم ببینم ممنون میشم خودم میتونم برم فیلمشو پیدا کنم ولی گفتم اگر شما یه فیلم اموزشی که کامل باشه و خوب توضیح داده باشه مخصوصا برای اون قسمتی که کاری کنی دیگه اینجوره نشه دسته سراغ دارید ممنون میشم لینکشو برام اینجا بذارید با سپاس

بفرمایید
من خودم با خلال دندون و گوش پاک کن و موچین ریز و الکل افتادم به جونش عاااالی شده

سلام.
فکر کنم اینجا باید پرسیده بشه :D اکانت گیم پس ظرفیتیش مثل بازیای فایوه؟ الان ظرفیت دوم فایو که راحت به بازی دسترسی داری و نگرانی از بابت افلاینی و انلاینی نداری روی ایکس باکس چجوریه؟ ظرفیت هوم حساب میشه؟ مشکلی نداره از بابت این مسئله که گیم پس ظرفیتی گرفته بشه؟
و اینکه کانتنت بازیا مثل DLC و اسکین و اینا روی ظرفیت هوم شیر میشه؟
سوال اخرمم اینه که یساله گیم پس خریداری بشه، باید صبر کرد اشتراکش تموم شه و بعد دوباره شارژ کرد یا مثلا میشه 2 تا یساله از خود استور کنسول گرفت که بشه 2 سال پشت سر هم؟ چجوریه این مورد؟

سلام.
فکر کنم اینجا باید پرسیده بشه :D اکانت گیم پس ظرفیتیش مثل بازیای فایوه؟ الان ظرفیت دوم فایو که راحت به بازی دسترسی داری و نگرانی از بابت افلاینی و انلاینی نداری روی ایکس باکس چجوریه؟ ظرفیت هوم حساب میشه؟ مشکلی نداره از بابت این مسئله که گیم پس ظرفیتی گرفته بشه؟
سوال اخرمم اینه که یساله گیم پس خریداری بشه، باید صبر کرد اشتراکش تموم شه و بعد دوباره شارژ کرد یا مثلا میشه 2 تا یساله از خود استور کنسول گرفت که بشه 2 سال پشت سر هم؟ چجوریه این مورد؟
اکانت های اکس باکس کلا دوتا حالت هوم و غیر هوم هست. تو حالت هوم نیاز نیست هر دفعه ساین این بشین ولی تو حالت غیر هوم باید هر دفعه ساین این بشین
سوال دومتون رو متوجه نشدم ... معمولا dlc ها روی گیم پس نمیان و باید جدا گانه خریداری بشه اگه اشتباه نکنم. البته dlc گیرز روی گیم پس اومد.
بله میتونید دوتا یک ساله خرید کنید فکر کنم ولی مطمئن نیستم

• Like
Reactions: Deathbringer
سلام.
ظرفیت ها تقریبا شباهت به فایو داره فقط فرقش اینه سویچ که همون مثلا ظرفیت سوم فایو میشه روی اکس باکس اچیومنت در داخل اکانت خودتون هم به شما میده فقط باید آنلاین باشید... ظرفیت هوم هم آفلاین هم میشه و هم آنلاین... برای گیم پس التیمیت هم مشکلی نداره شما کدوم رو بگیری ولی اگر داخل اکانت خودت گیم پس التیمیت بخری یا ظرفیت هوم بگیری آفلاین هم میشه بازی های گیم پس رو بدون مشکل بازی کنی...! قدیم نمیشد الان داخل این آپدیت های آخر این قابلیت اضافه شده.!.. dlc ها هم شما داخل اکس باکس چه هوم باشی چه نباشی قابل شر هست خیالت راحت... تنها فرقشون سویچ و هوم آنلاین شدن و نشدن هست که توضیح دادم... شما در صورتی نیاز به آنلاین 100 درصدی داری برای بازی که اون بازی اتصال نت بخاد مثلا مثل بازی ردفال که نیاز داره آنلاین باشید بقیه مشکلی نداره و اجبار نیست
شما هر مدل گیم پس بخری با زمان های متفاوت یا ظرفیت های متفاوت برای جدید باید صبر کنی قبلی تمام بشه البته قابلیت تمدید وجود داره ولی فروشنده های وطنی انجام نمیدن

آخرین ویرایش:
سلام.
میخوام یه سری اس بخرم و براش اکانت ترکیه بزنم.
سوالم اینه که فرق اکانت هوم و غیر هوم چیه ؟ و باز این دوتا فرقی با اکانتی که خودمون میسازیم و شارژ میکنیم دارن؟

ظرفیت ها تقریبا شباهت به فایو داره فقط فرقش اینه سویچ که همون مثلا ظرفیت سوم فایو میشه روی اکس باکس اچیومنت در داخل اکانت خودتون هم به شما میده فقط باید آنلاین باشید... ظرفیت هموم هم آفلاین هم میشه و هم آنلاین... برای گیم پس التیمیت هم مشکلی نداره شما کدوم رو بگیری ولی اگر داخل اکانت خودت گیم پس التیمیت بخری یا ظرفیت هوم بگیری آفلاین هم میشه بازی های گیم پس رو بدون مشکل بازی کنی...! قدیم نمیشد الان داخل این آپدیت های آخر این قابلیت اضافه شده.!.. dlc ها هم شما داخل اکس باکس چه هوم باشی چه نباشی قابل شر هست خیالت راحت... تنها فرقشون سویچ و هوم آنلاین شدن و نشدن هست که توضیح دادم... شما در صورتی نیاز به آنلاین 100 درصدی داری برای بازی که اون بازی اتصال نت بخاد مثلا مثل بازی ردفال که نیاز داره آنلاین باشید بقیه مشکلی نداره و اجبار نیست
شما هر مدل گیم پس بخری با زمان های متفاوت یا ظرفیت های متفاوت برای جدید باید صبر کنی قبلی تمام بشه البته قابلیت تمدید وجود داره ولی فروشنده های وطنی انجام نمیدن

از توضیح شما متوجه شدم هوم میشه هم آنلاین بازی کرد هم آفلاین . اما نمیشه روی همون اکانت باشیم و باید با اکانت خودمون بازی کنیم؟
غیر هوم چیه؟

سلام.
میخوام یه سری اس بخرم و براش اکانت ترکیه بزنم.
سوالم اینه که فرق اکانت هوم و غیر هوم چیه ؟ و باز این دوتا فرقی با اکانتی که خودمون میسازیم و شارژ میکنیم دارن؟

از توضیح شما متوجه شدم هوم میشه هم آنلاین بازی کرد هم آفلاین . اما نمیشه روی همون اکانت باشیم و باید با اکانت خودمون بازی کنیم؟
غیر هوم چیه؟
سلام
-اکانت هوم مثل اکانت ظرفیت دو ps هست.اکانت رو وارد می کنید و هومش می کنید و ازش sign out می کنید.
بعد از این کار با اکانت های دیگری که روی کنسول هست به سرویس هایی که روی آن (اکانت هوم) فعال است و به بازی ها یی که روی آن خریده شده است(به صورت آنلاین و آفلاین) دسترسی دارید
- اکانت غیر هوم تقریبا مثل اکانت ظرفیت سه ps هست.از طرفی باید همیشه آنلاین باشد و می توانید با خود همان اکانت بازی ها و سرویس هایی که روش فعاله استفاده کنید.
و یا اینکه بعد از sign in کردن به آن ، با استفاده از add or switch می تونید به هر اکانت دیگه ای وارد بشید و از بازی ها و سرویس های اون اکانت غیر هوم ( سوییچ) استفاده کنید .فقط باید signed in و آنلاین باشه همیشه.
-اکانتی که خودتون هم می سازید می تونید به صورت یکی از موارد بالا به دلخواه استفاده کنید.
هر اکانتی که وارد کنسول می کنید اگر از قسمت تنظیمات گزینه ی make this my home xbox رو تیک بزنید اون اکانت هوم میشه و اگر نزنید غیر هوم یا سوییچ هست

سلام
-اکانت هوم مثل اکانت ظرفیت دو ps هست.اکانت رو وارد می کنید و هومش می کنید و ازش sign out می کنید.
بعد از این کار با اکانت های دیگری که روی کنسول هست به سرویس هایی که روی آن (اکانت هوم) فعال است و به بازی ها یی که روی آن خریده شده است(به صورت آنلاین و آفلاین) دسترسی دارید
- اکانت غیر هوم تقریبا مثل اکانت ظرفیت سه ps هست.از طرفی باید همیشه آنلاین باشد و می توانید با خود همان اکانت بازی ها و سرویس هایی که روش فعاله استفاده کنید.
و یا اینکه بعد از sign in کردن به آن ، با استفاده از add or switch می تونید به هر اکانت دیگه ای وارد بشید و از بازی ها و سرویس های اون اکانت غیر هوم ( سوییچ) استفاده کنید .فقط باید signed in و آنلاین باشه همیشه.
-اکانتی که خودتون هم می سازید می تونید به صورت یکی از موارد بالا به دلخواه استفاده کنید.
هر اکانتی که وارد کنسول می کنید اگر از قسمت تنظیمات گزینه ی make this my home xbox رو تیک بزنید اون اکانت هوم میشه و اگر نزنید غیر هوم یا سوییچ هست

ممنون.
اما یکم گیج شدم.
اکانت هوم رو دیگه نمیتونم واردش بشم تا بقیه بازی های game pass رو دانلود کنم ؟
الان من واسه خودم اکانت میسازم و میخوام براش game pass بگیرم ...هوم کنم یا نه؟

ممنون.
اما یکم گیج شدم.
اکانت هوم رو دیگه نمیتونم واردش بشم تا بقیه بازی های game pass رو دانلود کنم ؟
الان من واسه خودم اکانت میسازم و میخوام براش game pass بگیرم ...هوم کنم یا نه؟
- اگر یه اکانت هوم گیم پس رو کنسول باشه ، نیاز نیست واردش بشید برای دانلود بازی ها .از هر اکانت دیگه ای که رو کنسول هست می تونید دانلود کنید
- شما یه اکانت شخصی می سازید و باهاش بازی می کنید. هوم بودن یا نبودنش هم زیاد مهم نیست
- گیم پس رو معمولا به صورت اکانت های هوم و یا سوییچ جدا از اکانت خودتون می فروشن که خیلی ارزون تر در میاد.

• Like
Reactions: mac man
- اگر یه اکانت هوم گیم پس رو کنسول باشه ، نیاز نیست واردش بشید برای دانلود بازی ها .از هر اکانت دیگه ای که رو کنسول هست می تونید دانلود کنید
- شما یه اکانت شخصی می سازید و باهاش بازی می کنید. هوم بودن یا نبودنش هم زیاد مهم نیست
- گیم پس رو معمولا به صورت اکانت های هوم و یا سوییچ جدا از اکانت خودتون می فروشن که خیلی ارزون تر در میاد.

چه جالب ...اینش از ps بهتره.
ظرفیت دو ps رو اگه بخوایم بازیای پلاس رو دانلود کنیم باید وارد اکانت پلاس دار بشیم بزاریم دانلود و از اکانت خودمون ادامه دانلود رو بریم و بازی کنیم.
این اینجوری اکانت گیم پس دار رو فقط هوم میکنیم و از اکانت اصلی خودمن بازیای گیم پس رو دانلود و بازی میکنیم

چه جالب ...اینش از ps بهتره.
ظرفیت دو ps رو اگه بخوایم بازیای پلاس رو دانلود کنیم باید وارد اکانت پلاس دار بشیم بزاریم دانلود و از اکانت خودمون ادامه دانلود رو بریم و بازی کنیم.
این اینجوری اکانت گیم پس دار رو فقط هوم میکنیم و از اکانت اصلی خودمن بازیای گیم پس رو دانلود و بازی میکنیم
دقیقا شما وقتی اکانت هوم میگیری و میزنی رو کنسول همون موقع که لاگین میکنی و هوم میکنی دیگه با اون اکانت هیچ کاری نداری چه اکانت گیم پس باشه چه بازی مشخص
همه کارا از روی اکانت شخصی خودت انجام میشه

ببخشید اینقدر سوال کردم.
حالا من هم اکانت خودم هم اکانتی که گرفتم رو هوم کنم؟

سلام بچها خوبید؟
بچها من می خوام یه گیم پس بگیرم ولی می خوام قبلش بازی هارو دانلود کنم اپلیکشن ایکس باکس رو نصب کردم و گوشی رو با کنسول جفت کردم ولی وقتی یه بازی رو انتخاب میکنم و گزینه نصب رو کنسول میزنم مینویسه waiting to xbox و همینجور اون دایره میچرخه ولی هیچ اتفاقی نمی افته و بازی رو کنسول دان نمیشه
ترو خدا اگه میدونین بگین بد رفته رو اعصبام حتا چندتا dns متفاوت هم رو گوشی و هم رو کنسول و هم با مخابرات و هم با رایتل تست کردم ولی هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه
کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟

سلام بچها خوبید؟
بچها من می خوام یه گیم پس بگیرم ولی می خوام قبلش بازی هارو دانلود کنم اپلیکشن ایکس باکس رو نصب کردم و گوشی رو با کنسول جفت کردم ولی وقتی یه بازی رو انتخاب میکنم و گزینه نصب رو کنسول میزنم مینویسه waiting to xbox و همینجور اون دایره میچرخه ولی هیچ اتفاقی نمی افته و بازی رو کنسول دان نمیشه
ترو خدا اگه میدونین بگین بد رفته رو اعصبام حتا چندتا dns متفاوت هم رو گوشی و هم رو کنسول و هم با مخابرات و هم با رایتل تست کردم ولی هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه
کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟
تا جایی که من اطلاع دارم و تجربه دارم برای این کار باید نت تایپ شما 2 باشه با 3 ارور میده من با مثلا مبین نت که نت تایپ 2 هست این کار رو انجام میدم بعد برای دانلود میرم سمت همراه اول یا ایرانسل... شما هم درست انجام میدید مرحل رو احتمالا مشکل از همون نت هست که نت تایپ 3 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or