سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

من mass effect trilogy را با پی سی دانلود کردم ولی موقع انتقال فقط نسخه یک انتقال پیدا می‌کنه کسی راهکاری می‌دونه اون دو نسخه کپی شه
بعید میدونم راهی داشته باشید کلا مواظب بازی هایی که دیتا جدا دارن باشید مثل سه گانه ها یا حتی بازی مثل mw2 که دیتا مولتی و کمپین جدا داره
خود من سر mw2 زخم خوردم کلی دانلود کردم کلا 40 گیگ base game رو شناسایی کرد

• Like
Reactions: laurapalmer
دوستان موقع خرید سری x به چی دقت کنم ؟ از مغازه بگیرم یا دست ؟
با توجه به اختلاف قیمتش اکبند پیشنهاد میکنید یا کار کرده ؟
شما از هرجا میگیری ۲۴ تا ۴۸ ساعت مهلت تست بگیر که بتونی همه چیزو چک کنی من دست رو ترجیح میدم مغازه دار سود خودشو میگیره ولی از هر کدوم میگیری مهم ترین چیز اینه که طرف ادم خوبی باشه من اکثر وسایلی که ریسک ندارنو دست دو میگیرم تو گوشی قدیمی که عادی بود مشکل باشه دست دو گرفتم مشکل شارژ داشت فروشنده هزینه تعمیرشو داد درصورتی که گردن اون نبود حتی همشهری هم نبود و نمیدونست راست میگم یا نه کلا فروشنده منصف مهمترین چیزه
غیر اون هم چیز خاصی نیست بخواید چک کنید فقط دیسک بذارید درایوشو چک کنید سالم باشه تو چندتا بازی هم تست کنید دسته دریفت نداشته باشه همین. اگه مشکل خاص و عجیبی باشه تو همون یکروز تست و چند ساعت بازی کردن مشخص میشه
اگه سری ایکس میخواید بگیرید بنظرم بیشتر فکر کنید با هزینه بیشتر میشه سری اس و ps5 گرفت من سری اس دارم دیروز ps5 به دستم رسید جفتشم تو همین یه ماه گرفتم کارکرده سری اس ۸ تومن پی اس ۵ هم ۲۲ تومن کلا ۳۰ دراومد برام البته الان قیمتا بالا رفته و فروشنده ای که زیر قیمت بده هم خیلی باید گشت ولی خب اینکارم میتونید بکنید بنظرم سری ایکس اصلا ارزش نداره تنها برتری ایکس باکس گیم پس هست از نظر انحصاری که پی اس شدیدا بهتره از نظر دسته هم نسل های قبل من دسته ایکس باکس رو برتر میدونستم ولی این نسل دسته سری ایکس/اس درمقابل دوالسنس به شدت چیپ و بدون امکانات هستن درصورتی که دسته ps5 واقعا next gen و فوق العادس
البته همه اینا نظر شخصی منه

شما از هرجا میگیری ۲۴ تا ۴۸ ساعت مهلت تست بگیر که بتونی همه چیزو چک کنی من دست رو ترجیح میدم مغازه دار سود خودشو میگیره ولی از هر کدوم میگیری مهم ترین چیز اینه که طرف ادم خوبی باشه من اکثر وسایلی که ریسک ندارنو دست دو میگیرم تو گوشی قدیمی که عادی بود مشکل باشه دست دو گرفتم مشکل شارژ داشت فروشنده هزینه تعمیرشو داد درصورتی که گردن اون نبود حتی همشهری هم نبود و نمیدونست راست میگم یا نه کلا فروشنده منصف مهمترین چیزه
غیر اون هم چیز خاصی نیست بخواید چک کنید فقط دیسک بذارید درایوشو چک کنید سالم باشه تو چندتا بازی هم تست کنید دسته دریفت نداشته باشه همین. اگه مشکل خاص و عجیبی باشه تو همون یکروز تست و چند ساعت بازی کردن مشخص میشه
اگه سری ایکس میخواید بگیرید بنظرم بیشتر فکر کنید با هزینه بیشتر میشه سری اس و ps5 گرفت من سری اس دارم دیروز ps5 به دستم رسید جفتشم تو همین یه ماه گرفتم کارکرده سری اس ۸ تومن پی اس ۵ هم ۲۲ تومن کلا ۳۰ دراومد برام البته الان قیمتا بالا رفته و فروشنده ای که زیر قیمت بده هم خیلی باید گشت ولی خب اینکارم میتونید بکنید بنظرم سری ایکس اصلا ارزش نداره تنها برتری ایکس باکس گیم پس هست از نظر انحصاری که پی اس شدیدا بهتره از نظر دسته هم نسل های قبل من دسته ایکس باکس رو برتر میدونستم ولی این نسل دسته سری ایکس/اس درمقابل دوالسنس به شدت چیپ و بدون امکانات هستن درصورتی که دسته ps5 واقعا next gen و فوق العادس
البته همه اینا نظر شخصی منه
من میخواستم وان اس بگیرم بوجه رو رسوندم به سری ایکس
برام فایو یه خورده سنگین میشه و این که دوست دارم تعداد بازی زیادی تجربه کنم با این قیمت ارز سخته برام البته ۲ دل هستم هنوز
دریفت دسته رو چه طور میشه چک کرد ؟
با نت td lte ایرانسل راحت انلاین میشه زد ؟
بازی های انحصاری که ۲۰۲۳ میاد یه عکس بود قبلا گزاشته بودن دوستان کسی داره لیست رو بزاره ؟

برام فایو یه خورده سنگین میشه و این که دوست دارم تعداد بازی زیادی تجربه کنم با این قیمت ارز سخته برام البته ۲ دل هستم هنوز
بازی های انحصاری که ۲۰۲۳ میاد یه عکس بود قبلا گزاشته بودن دوستان کسی داره لیست رو بزاره ؟
وان اس که کلا خریدش منطقی نیست وقتی سری اس رو با قیمت مشابه و شاید کمتر هم بشه خرید و تفاوت خاصی تو اجرای بازیا نسبت به سری ایکس نداره
دریفت رو توی بازیا میتونید چک کنید یه سرچ بزنید ببینید به چه صورته بهتر متوجه میشید دریفت اگه زیاد باشه که کلا خودشو نشون میده و خود فروشنده احتمالا یا درستش میکنه یا میگه بهتون ولی ممکنه دریف خیلی کم باشه که به چشم نیاد اما تو یه سری منو های حساس به انالوگ خودشو نشون میده درکل چیز خاصی نیست آنچنان زیاد هم پیش نمیاد هزینه تعمیرشم کمه اگر همچین مشکلی پیش بیاد
انلاین بازی کردن اگه مشکل پینگ نداشته باشید تو بازیایی که فیلتر نیستن راحت میشه بازی کرد ولی لود شدن منو ها و استفاده از استور و گیم پس این اواخر خیلی ازار دهنده شده برای همه با دی ان اس معمولا منو ها به سختی باز میشن ولی قابل استفادس

دریفت رو بهتره وصل کنی به pc یا یه دیوایس دیگه ای با تو سایت تست کنی. این ویدئو تو یوتیوب نشون میده

وقتی کسی در هر تاپیکی مشاوره می خواد سلایق طرف رو به خواسته های خودتون ارجحیت بدید، اینکه با یک سری خزعبلات بخواید طرف رو به هر طریقی شده قانع کنید سمت کنسولی که شما دوس دارید بیاد نشون از عقده گشایی داره تا مشاوره، مشخصا از چند فرسخی PS5 هم رد نشدی
واقعا چرا قضاوت میکنید چرا فکر میکنید همه مثل خودتون هستن!؟:-?
اولا من نظر شخصیم رو به اون عزیز دادم
دوما فکر نکنم نظر یک کاربر یا چند کاربر بر روی ایشون تاثیر بزاره و ایشون حق انتخاب داره و فکر نکنم به نظر ما باشه خودشون هرچی دوست دارن میتونن بخرن... اگر پیامشون رو بخونی خودش گفته به خاطر یه سری چیز ها دوست داره سمت اکس باکس بیاد
سوما من تجربه کاربریم رو گفتم نمیدونم چرا به شما فشار اومده!
اره راست میگی از چند فرسخی ps5 هم رد نشدم چون خیلی خاصه و کلا هم رده با بوگاتی حساب میشه در دید شما ولی نمیدونم داخل اتاقم چی میکنه:p8->

آخرین ویرایش:
بله، اگر میخوایید تعداد بازیهای زیادی رو تجربه کنید (اینجور که خودتون گفتید) Xbox و سرویس گیم پس بسیار مناسب شما هست. بازیهای متعدد و متنوعی روی گیم پس عرضه میشن امسال از جمله Atomic Heart و Wo Long و Hollow Knight Silksong و ... که گیم پس رو متمایز میکنه از سرویس های دیگه، چون روز عرضه وارد میشن، نه سالهای بعد.

از طرفی، بازیهای بزرگی مثل Starfield و Forza Motorsport و Redfall و Stalker 2 امسال به طور انحصاری برای Xbox Series X و Series S و گیم پس عرضه میشن، به اضافه بازیهای انحصاری کوچکتر که یکیش چند روز پیش اومد (Hi-Fi Rush).
لازم به ذکره اینها بازیهای کاملا نسل جدید هستند و روی One S اجرا نمیشن و فقط برای کنسولهای Series هستن.

البته نظر شخصی شماست، ولی گیم پس و Xbox امسال سال خیلی خوبی رو دارن و سالهای آینده حتی بهتر هم خواهند شد.

درود. دوستان این بازی هایی که سایتای داخلی با حجم اصلی برای دانلود میزارن چجوریه؟!
ینی بازی کامل هست و بعد دانلود میشه راحت نصبشون کرد و اجراشون کرد؟!

درود. دوستان این بازی هایی که سایتای داخلی با حجم اصلی برای دانلود میزارن چجوریه؟!
ینی بازی کامل هست و بعد دانلود میشه راحت نصبشون کرد و اجراشون کرد؟!
باید بازیو خریده باشید یا رو گیم پس باشه
بعدش دیتارو میریزید تو هارد اکسترنال وصل میکنید به کنسول
ورژن بازی هم باید با اخرین ورژن تو استور یکی باشه وگرنه نمیخونه اکثر سایتای ایرانی هم ورژن بازیاشون قدیمیه و کار نمیکنن فقط p30day دیتاهاش معمولا اپدیته

• Like
Reactions: LilPeep
ورژن بازی هم باید با اخرین ورژن تو استور یکی باشه وگرنه نمیخونه اکثر سایتای ایرانی هم ورژن بازیاشون قدیمیه و کار نمیکنن فقط p30day دیتاهاش معمولا اپدیته
ممنون بابت راهنمایی
بعد برای وان هم همینه فرقی نداره؟!
ینی در اصل دیتای بازی هست؟ و اینکه کل بازی هست یا فقط حجم دیتای بازی مثلا فلان گیگه و بازی باید جداگونه دانلود بشه؟! بعد برا نصب بازی باید انلاین باشی؟
شرمنده من تو مسائل کنسول ها زیاد وارد نیستم

چرا باید ورژن اخری باشه ؟
من بتلفیلد 2042 رو گرفتم اپدیت 2 3 تا قبلیش بود ریختم رو کنسول
خود کنسول 3 گیگ اپدیت کرد شد ورژن اخریش دارم بازی میکنم
اینطوری بجاش 75 گیگ بازی نیم بها برام حساب شد و کلا سر جمع اطراف 40 گیگ دانلود کردم

چرا باید ورژن اخری باشه ؟
من بتلفیلد 2042 رو گرفتم اپدیت 2 3 تا قبلیش بود ریختم رو کنسول
خود کنسول 3 گیگ اپدیت کرد شد ورژن اخریش دارم بازی میکنم
اینطوری بجاش 75 گیگ بازی نیم بها برام حساب شد و کلا سر جمع اطراف 40 گیگ دانلود کردم
رو پی اس اگه اخرین اپدیت نبود نمیگرفت رو ایکس باکس هم فکر میکردم نمیگیره 🤔
اگه اینطوره یه چند صد گیگی تا الان رفته تو پاچم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or