سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

من بیشتر دیدم اکانت آماده میفروشن و قابل تشخیص هم نیست که با چه ارزی و به چه شکلی اکانت تهیه شده ولی سعی کنید از کانال های شناخته شده خرید کنید چون اونها سالهاست دارن کار میکنن و اگه منابع ارزی مشکل داشت تا الان صدها نفر اکانت یا کنسولشون مشکل پیدا کرده بود
یک خبری چند ماه پیش از بن شدن یک سری توی ایران اومد که همشون از یک کانال گویا چیزی خریده بودن.
حالا من در جریان کاملش نیستم.

• Like
Reactions: Arash-S212 and ravi
دوستان این سایتهایی که گیفت کارت گیم پس ۱ ساله منطقه آراژنتین را با قیمت یک میلیون پانصد دارن میفروشن بهشون اعتباری هست دستگاه بن نشه ؟ چون منبع ارزی که باهاش این گیفت کارت ها میخرن مشخص نیست اگر دزدی باشه امکان بن شدن دستگاه هست ؟ چون وقعا قیمت این گیفت کارهای گیم پس در مقایسه با ریجن اروپا و آمریکا واقعا خیلی پایین هست.
به دلیل شرایط اقتصادی بعضی کشورها مثل ترکیه ارژانیتن قیمت بازی و اشتراک ها ارزان هست و این سیاست مایکروسافت و حتی شرکت سونی هست..
در مورد گیم پس هم به جای این کار حساب وب مانی باز کنید از سایت پلاتی از فروشنده سابقه دارش اکانت یک ساله بخرید 25 دلار کمتر از مبلغ بالا میشه منت این کانالم اونم کانالم نکشید
Buy ❤️✅XBOX GAME PASS ULTIMATE 12 月MONTH FAST🚀 EA PLAY and download
شما ایمیل و رمز تو میدی روی اکانت خوددت فعال میکنه

• Like
Reactions: Arash-S212 and ravi
بازی رو مگه میشه هوم کرد آخه :-?

شما باید اکانت اصلی خودتون هوم کنید و شاید هوم نشده

به نظرم یه بار دیگه چک کنید چون اگه هوم باشه همه بازی های روی اکانتتون باید اجرا بشه و فرقی نمیکنه

مگر اینکه بازی آپدیت شده باشه و قبل از اجرا باید به نت وصل بشید که روند آپدیت تکمیل بشه
همون منظورم اکانت بود😅
آپدیت شده ،عجیبه آفلاین کردم بازم همون پیغام نت اومد

• Like
Reactions: ravi
بعد از کلی دردسر و کلی هزینه و مرجوعی تونستم باتری با ظرفیتی که میخواستم رو پیدا کنم ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن تجربمو میذارم اینجا شاید کسی دنبال باتری باشه به کارش بیاد
سونی و کملیون فیکشون تو بازار به شدت زیاد شده این اواخر. درکل به کسی فعلا پیشنهاد ندید حداقل بدرد اینترنتی خریدن نمیخوره فقط حضوری باید پیدا کرد من که تو شهرستان اصل پیدا نکردم سونی فیک تو بستش لق میزنه یه قسمت نارنجی هم رو باتریه که تو فیکش مایل به زرده اصلش نارنجی پر رنگ کملیون هم اصلش لیبل داره سی اف ال و انلوپ هم کلا فیکن (البته انلوپ رو مطمئن بودم با اون قیمتی که تو بازاره اصل نیست ولی خب به امید داشتن نصف ظرفیت اسمی گرفتم که اونم نبود) خوشبختانه توی شهرمون یکی شارژر و باتری برای کارش خریده بود که دیده بود ولتاژش به دستگاهش نمیخوره تقریبا نصف قیمت ازش گرفتم مشخص هم بود استفاده نشده بودن. باتری مارک اوریون ۲۷۰۰ میل از وقتی تست گرفتم تا الان ۲۴ ساعت (بدون هندزفری) شارژ گرفتم ازش که هنوز تموم نشده و دیگه حوصله چک کردن اینکه چقدر نگهمیداره رو ندارم اگر ظرفیتش کاملا درست باشه احتمالا ۳۰-۴۰ ساعتی باید شارژ بده حالا کمتر بیشترش دیگه واسم مهم نیست که بخوام چکش کنم مارکای فیک تو شرایط مشابه بین ۶ تا نهایت ۸ ساعت شارژ دادن اگه مارکی میگیرید که نمیدونید چطور میشه اصل و فیک بودنش رو چک کرد وزنش کنید باتری طرفیت بالا سنگین تره فیکایی که گرفتم همه تکی دوروبر ۲۰ گرم بودن این ۲۸ گرم (ترازوی دقیق نداشتم ولی حدودی همینه) درکل با قیمت جفتی ۱۰۰ که برام دراومد به شدت راضیم ازش

بعد از کلی دردسر و کلی هزینه و مرجوعی تونستم باتری با ظرفیتی که میخواستم رو پیدا کنم ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن تجربمو میذارم اینجا شاید کسی دنبال باتری باشه به کارش بیاد
سونی و کملیون فیکشون تو بازار به شدت زیاد شده این اواخر. درکل به کسی فعلا پیشنهاد ندید حداقل بدرد اینترنتی خریدن نمیخوره فقط حضوری باید پیدا کرد من که تو شهرستان اصل پیدا نکردم سونی فیک تو بستش لق میزنه یه قسمت نارنجی هم رو باتریه که تو فیکش مایل به زرده اصلش نارنجی پر رنگ کملیون هم اصلش لیبل داره سی اف ال و انلوپ هم کلا فیکن (البته انلوپ رو مطمئن بودم با اون قیمتی که تو بازاره اصل نیست ولی خب به امید داشتن نصف ظرفیت اسمی گرفتم که اونم نبود) خوشبختانه توی شهرمون یکی شارژر و باتری برای کارش خریده بود که دیده بود ولتاژش به دستگاهش نمیخوره تقریبا نصف قیمت ازش گرفتم مشخص هم بود استفاده نشده بودن. باتری مارک اوریون ۲۷۰۰ میل از وقتی تست گرفتم تا الان ۲۴ ساعت (بدون هندزفری) شارژ گرفتم ازش که هنوز تموم نشده و دیگه حوصله چک کردن اینکه چقدر نگهمیداره رو ندارم اگر ظرفیتش کاملا درست باشه احتمالا ۳۰-۴۰ ساعتی باید شارژ بده حالا کمتر بیشترش دیگه واسم مهم نیست که بخوام چکش کنم مارکای فیک تو شرایط مشابه بین ۶ تا نهایت ۸ ساعت شارژ دادن اگه مارکی میگیرید که نمیدونید چطور میشه اصل و فیک بودنش رو چک کرد وزنش کنید باتری طرفیت بالا سنگین تره فیکایی که گرفتم همه تکی دوروبر ۲۰ گرم بودن این ۲۸ گرم (ترازوی دقیق نداشتم ولی حدودی همینه) درکل با قیمت جفتی ۱۰۰ که برام دراومد به شدت راضیم ازش
چرا انرجایزر نمیگیرید؟ فیک نداره
https://www.digikala.com/product/dkp-3494588/باتری-قلمی-قابل-شارژ-انرجایزر-مدل-hr6-بسته-2-عددی/

اگه اشتباه نکنم اون موفع که دنبالش بودم دیجی ظرفیت بالاسو موجود نداشت من که درکل از همین راضیم یک سوم قیمت انرجایزر هم دراومد :D اینم بخاطر شارژرش خریدم کع این مدل بود قیمتش مفت بود. فکر میکردم باتریش فیک باشه که اصل از اب دراومد

• Like
Reactions: Arash-S212
ایرادی که اکثرتون دارید در رابطه با شارژ کم دسته علتش شارژر باتری هست... شارژر به خوبی باتری رو شارژ نمیکنه و برای همین بیشتر از چند ساعت دوام نمیاره... من الان 4 مدل باتری دارم باتری سونی - باتری کاملیون - باتری گیگاسل ظرفیت باتری ها هم 2300-2500 هست... معمولا بالای 15 ساعت رو میگیرم تازه با شوک فعال+وصل به هدست یعنی هوی دیوتی کامل :D چون اگر بدون اینا باشه میره برای 20 ساعت + تست کردم که میگم... بعد 6 ماه استفاده.. میتونید هم خودتون رو راحت کنید یه کابل تایپ سی بخرید به usb کنسول وصل کنید و دیگه به فکر تمام شدن باتری نباشید
شارژ من 8SF6vy6gWS2QHgqe.jpg

آخرین ویرایش:
ایرادی که اکثرتون دارید در رابطه با شارژ کم دسته علتش شارژر باتری هست... شارژر به خوبی باتری رو شارژ نمیکنه و برای همین بیشتر از چند ساعت دوام نمیاره... من الان 4 مدل باتری دارم باتری سونی - باتری کاملیون - باتری گیگاسل ظرفیت باتری ها هم 2300-2500 هست... معمولا بالای 15 ساعت رو میگیرم تازه با شوک فعال+وصل به هدست یعنی هوی دیوتی کامل :D چون اگر بدون اینا باشه میره برای 20 ساعت + تست کردم که میگم... بعد 6 ماه استفاده.. میتونید هم خودتون رو راحت کنید یه کابل تایپ سی بخرید به usb کنسول وصل کنید و دیگه به فکر تمام شدن باتری نباشید
شارژ منView attachment 280314

یکم قیمت تنده فقط :D

یک میلیون و هفتصد ( موجود هم نیست ) :D

IMG_20221231_134425.jpg

اگه اشتباه نکنم اون موفع که دنبالش بودم دیجی ظرفیت بالاسو موجود نداشت من که درکل از همین راضیم یک سوم قیمت انرجایزر هم دراومد :D اینم بخاطر شارژرش خریدم کع این مدل بود قیمتش مفت بود. فکر میکردم باتریش فیک باشه که اصل از اب دراومد
سلام قربان میخواستم بپرسم از شارژرتون همین camelion bc1012 راضی هستید؟ من این مدله شارژر کملیون مد نظرمه برای خرید میخواستم بدونم راضی هستید ازش؟ قابلیت قطع کن داره؟ باتریایی که مارک کملیون نیستن رو درست شارژ میکنه؟

دوستان کسی میدونه فرقه این دو تا بازی castelvania collection تو استور مایکرو چیه؟ میخوام بخرم ولی میترسم جفتشون یکی باشه
Buy Castlevania Anniversary Collection | Xbox
Buy Castlevania Advance Collection | Xbox
تو توضیحاتش نوشته

نسخه Advance شامل این چهارتا بازی هست:

Castlevania: Dracula X
Castlevania: Aria of Sorrow
Castlevania: Harmony of Dissonance
Castlevania: Circle of the Moon​

نسخه Anniversary Collection شامل اینا میشه:

Castlevania
Castlevania II Simon's Quest
Castlevania III Dracula's Curse Super Castlevania IV Castlevania The Adventure Castlevania II Belmont's Revenge Castlevania Bloodlines
Kid Dracula (never released in English before)
History of Castlevania - Book of the Crescent Moon​

• Like
Reactions: ravi and Aperture
اگر شارژر باتری خواستید بخرید.

من این مدل کملیون رو گردن می‌گیرم, دو سال هست استفاده می‌کنم.
BC-0907
فست شارژ هست. دیسپلی داره.
دو مدل باتری با ساختار Ni-MH و Ni-Cd رو شارژ می‌کنه.
باتری سایز AA و AAA رو شارژ می‌کنه

• Like
Reactions: ravi and aha2012
اگر شارژر باتری خواستید بخرید.

من این مدل کملیون رو گردن می‌گیرم, دو سال هست استفاده می‌کنم.
BC-0907
فست شارژ هست. دیسپلی داره.
دو مدل باتری با ساختار Ni-MH و Ni-Cd رو شارژ می‌کنه.
باتری سایز AA و AAA رو شارژ می‌کنه
چند ساعت برای شارژ کامل یک باتری مثلا 2500.mah طول میکشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or