سوالات و مشکلات Xbox Series X|S

merlin_179317002_bdab34db-887e-4d98-9d35-989134dda4af-superJumbo.jpg
سوالات مربوط به کنسول اکس باکس سری X و S رو میتونید در این تاپیک بپرسید و پیگیری کنید.
برای سوالات مربوط به کنسول های نسل 8 ماکروسافت به تاپیک پرسش و پاسخ Xbox One مراجعه کنید
برای سوالات مربوط به شبکه لایو به تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها مراجعه کنید.

سوالات متداول:​

1. چند مدل از اکس باکس وجود داره و تفاوت های بینشون چی هست؟
در کل تا آخرین ویرایش این تاپیک 3 نسخه کنسول برای نسل 8 و دو نسخه برای نسل 9 منتشر شده
نسخه های نسل 8 شامل xbox one - xbox one s - xbox one x و نسخه های نسل 9 شامل xbox series s و xbox seeies x هستند

2. تفاوت بین کنسول های series s و series x چیست؟
کنسول series s با قیمت 300 دلار و کنسول series x با قیمت 500 دلار عرضه شدند
کنسول series x قابلیت اجرای بازی ها با رزولوشن 4k و کنسول series s با رزولوشن 1440p را دارند.
حافظه داخلی کنسول series x معادل 1 ترابایت و حافظه داخلی کنسول series s معادل 512 گیگابایت هستند.
کنسول series s بر خلاف series x درگاه دیسک ندارد.

3. آیا محدودیتی در انتشار بازی ها برای کنسول های series x|s وجود دارد؟
خیر. تمامی بازی ها برای هر دو کنسول منتشر میشوند.

4. آیا استفاده از کنسول های اکس باکس در ایران خطر بن شدن را دارد؟
خیر. هیچ خطری در صورت رعایت قوانین مربوط به کاربران وجود ندارد.

5. آیا میتوانم کنسول خودم را هک (کپی خور) کنم؟
خیر در حال حاضر نمی توانید کنسول خود را کپی خور کنید اما میتوانید از طریق برخی فروشگاه ها اقدام به نصب عناوین به صورت آفلاین کنید.

6. برای اتصال به سرویس xbox live دچار مشکل هستم.
برای اتصال به سرویس لایو شما باید روی کنسول خودتون DNS های گذر از تحریم ست کنید که میتونید اطلاعات دقیق تر در این مورد رو در تاپیک مشکلات اینترنتی(ایران) کنسول اکس باکس و پیشنهادات رفع و رجوع آنها کسب کنید.

7. چطوری میتونم به فیلم ها و عکس های خودم از بازی ها دسترسی داشته باشم؟
در حالت عادی شما با استفاده از نرم افزار موبایل xbox به تصاویر آپلود شده در اینترنت دسترسی دارید اما اگر تمایل به ثبت تصاویر به صورت آفلاین هستید میتوانید یک هارد اکسترنال را به کنسول خود متصل کرده و با تنظیم کردن هارد به عنوان یک media storage اقدام به ذخیره ی تصاویر در هاردتان کنید.

8. آیا خاموش نکردن کنسول به صورت کامل و روشن بودن کنسول در حالت استندبای خطرناک است؟
خیر هیچ خطری وجود ندارد اما مصرف برق شما کمی بالاتر میرود.

9. آپدیت بازی را کنسل کردم و کل بازی حذف شد مشکل چیست؟
در کنسول های اکس باکس بعد از شروع آپدیت به هیچ عنوان نمیتوان حتی به صورت آفلاین وارد بازی شد چرا که فایل های بازی دچار تغییر شدند و قابل اجرا نیستند پس باید تا آخر آپدیت صبر کنید و کنسل کردن آپدیت به معنای حذف کامل بازی از کنسول شماست.

10. آیا اکانت های ظرفیتی و اشتراکی در اکس باکس قابل استفاده هستند؟
بله هر اکانت در اکس باکس دارای 2 ظرفیت میباشد.
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت شده باشد به آن ظرفیت هوم میگویند و میتوانید به تمام خدمات آن اکانت از طریق حساب کاربری خودتان دسترسی داشته باشید (گلد ، گیم پس و بازی ها)
اگر اکانت در کنسول به صورت Home ثبت نشده باشد به آن ظرفیت عادی یا سوییچ میگویند و شما برای استفاده از بازی های این اکانت ها باید ابتدا وارد آن اکانت شوید و سپس با switch profile به حساب کاربری خودتان لاگین کنید
از ظرفیت هوم به صورت آفلاین هم میتوانید استفاده کنید اما در صورت استفاده از ظرفیت سوییچ الزاما باید به اینترنت متصل باشید.

11. گیم پس چیست؟
گیم پس یک اشتراک در اکس باکس است که به شما اجازه میدهد تا از لیست بازی های موجود در گیم پس هر کدام را که میخواهید بدون محدودیت در تعداد بازی کنید.

12. آیا بازی های گیم پس همیشه برای من میمانند؟
خیر! برخی از بازی ها با اضافه شدن بازی های جدید از گیم پس حذف میشوند و بعد از حذف دیگر نمیتوانید آن ها را بازی کنید.

13. آیا می توانم از گیم پس به صورت آفلاین استفاده کنم؟
خیر با هر نوع از ظرفیت به هر حال باید الزاما آنلاین باشید.

14. آیا میتوانم بعد از اتمام سرویس گیم پس همچنان به استفاده از گیم پس ادامه دهم؟
خیر شما باید سرویستان را تمدید کنید و هیچ راهی برای ادامه ی استفاده بدون تمدید وجود ندارد.

15. تفاوت بین گیم پس و گیم پس آلتیمیت چیست؟
گیم پس آلتیمیت همان گیم پس است اما در کنارش سرویس gold و EA play نیز به شما تعلق میگیرد.

پست اول به مرور تکمیل میشه​

سلام
پلی استیشن 4 پرو دارم ، بازی هم رینبو و فیفا بیشتر پلی میدم
میخوام کوچ کنم به ایکس باکس سری ایکس
میگن با نت lte مبین نت نمیشه آنلاین بازی کرد. این درسته؟ چون نت من مبین نت هست
توی رینبو پینگ 80 الی 90 میده که برام خیلی خوبه . توی ایکس باکس اوضاع چطوره؟

سلام
پلی استیشن 4 پرو دارم ، بازی هم رینبو و فیفا بیشتر پلی میدم
میخوام کوچ کنم به ایکس باکس سری ایکس
میگن با نت lte مبین نت نمیشه آنلاین بازی کرد. این درسته؟ چون نت من مبین نت هست
توی رینبو پینگ 80 الی 90 میده که برام خیلی خوبه . توی ایکس باکس اوضاع چطوره؟
نه درست نیست. من نتم مبین نته همه انتن ها پر هست پینگم 140-150 هست تو همه گیما البته رینبو و فیفا بازی نمیکنم. با دی ان اس وصل میشم با وی پی ان هم وصل میشم مشکلی نداره. نت تایپم هم زنگ زدم گفتم برا گیم میخوام اوپن هست.

خلاصه بعد کلی پرس جو تونستم تو شهر خودمون بامپر دسته رو پیدا کنم
اونم به قیمت نه چندان معقول
توصیه من به دوستان همین از این بامپر جای پیدا کردین حتما بخریدپلاستیک های بامپر یا همان ابرویی دسته خیلی پلاستیکشون بی کیفیت وبعد از مدتی میشکنه تعویضشم کار سختی نیست اصلا
https://s6.uupload.ir/files/20220821_133955_ggv7.jpg

Attachments

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arash-S212
خلاصه بعد کلی پرس جو تونستم تو شهر خودمون بامپر دسته رو پیدا کنم
اونم به قیمت نه چندان معقول
توصیه من به دوستان همین از این بامپر جای پیدا کردین حتما بخریدپلاستیک های بامپر یا همان ابرویی دسته خیلی پلاستیکشون بی کیفیت وبعد از مدتی میشکنه تعویضشم کار سختی نیست اصلا
https://s6.uupload.ir/files/20220821_133955_ggv7.jpg
مشکل ضربه گیر پشت تریگر از این خیلی جدی‌تره. خیلی زود خراب میشه و با این که هیچ مشکلی در کارکرد اصلی ایجاد نمی‌کنه اما حس خیلی بدی زیر تریگرها ایجاد میشه.

مشکل ضربه گیر پشت تریگر از این خیلی جدی‌تره. خیلی زود خراب میشه و با این که هیچ مشکلی در کارکرد اصلی ایجاد نمی‌کنه اما حس خیلی بدی زیر تریگرها ایجاد میشه.
اتفاقا این مشکل حاد تره چون بامپر پیدا نمیشه و خیلی گرونه کیفیت بامپر های دسته خیلی بده نسبت به سری های قبل با چسبم بعد یه مدت باز میشکنه چون فشار روش میاد اون مشکل رو من خیلی راحت حل کردم مثل اب خوردن با کمی خلاقیت حل شد تازه اونم بعد چند ماه که کنسولو گرفته بودم حلش کردم
روش حل کردن به این صورت
تو بیرون چسب دو رویه میفروشن واسه چسبوندن خز به داشبورد ماشین از اونا بگیر
بعد وقتی از دیجی کالا وسایل میگیری توی باکس واسه که ضربه نگیره ضربه گیر میذارن سفید رنگ حالت نرمی داره عکسشم میذارم
به اندازه لازم از اون با قیچی ببر بعد ضخامتشو کم کن بعد به چسبون به یک طرفش اون یکی طرفم که چسب داره به چسبون به جای خالی اونا میشه مثل روز اول خودشم دوامش خیلی بالاس نسبت به خود دسته
البته اینم بگم میتونی ضربه گیر پای مبل هم بخری به انداره لازم کات کنی بچسبونی
Felt-Floor-Protector-Pads-14343.jpg

آخرین ویرایش:
نه درست نیست. من نتم مبین نته همه انتن ها پر هست پینگم 140-150 هست تو همه گیما البته رینبو و فیفا بازی نمیکنم. با دی ان اس وصل میشم با وی پی ان هم وصل میشم مشکلی نداره. نت تایپم هم زنگ زدم گفتم برا گیم میخوام اوپن هست.
مودمت مدلش چیه؟ داداش من مودمم کوچیکه آنتنش پر نمیشه جای خوبیم گذاشتمش کنار پنجرس یعنی بغیر از قضیه نت که باید 2 باشه آنتنم بی تاثیر نیست

یه کنترلر دارم خیلی کم استفاده کردم. RT رو که میزنم داخلش یه حالت چسبناک طور یا همچین چیزی داره‌ یه لحظه گیر می‌کنه و ول می‌کنه. چه بلایی سرش بیارم؟ باز کنم تمیز کنم ردیف میشه؟

یه کنترلر دارم خیلی کم استفاده کردم. RT رو که میزنم داخلش یه حالت چسبناک طور یا همچین چیزی داره‌ یه لحظه گیر می‌کنه و ول می‌کنه. چه بلایی سرش بیارم؟ باز کنم تمیز کنم ردیف میشه؟

ضربه گیر زیر کلید یه مقدار له شده

میتونی بدون باز کردن دسته ( فقط یه قسمت که حالت خاری هست ) رو دربیاری و ضربه گیر عوض کنی یا کلا حذف کنی

ضربه گیر زیر کلید یه مقدار له شده

میتونی بدون باز کردن دسته ( فقط یه قسمت که حالت خاری هست ) رو دربیاری و ضربه گیر عوض کنی یا کلا حذف کنی
اینم پس مثل کنترلر xbox one هست. عجیبه این قضیه رو حل نکردن🤔

• Like
Reactions: ravi
این خیلی ذهنم رو درگیر کرده. میدونم که بازی های xbox series فقط از روی هارد خود کنسول اجرا میشن و البته اس اس دی مخصوص. من هارد اکسترنال معمولی ۱ ترابایت دارم میتونم بازی هارو رو اون دانلود کنم؟ یعنی وصل کنم به کنسول و بازی هایی که نوشته زیرش series x یا series s رو تو خود هارد اکسترنال دانلود کنم؟ بعد باید برای انجام بازی بازی رو بریزم تو هارد خود دستگاه تا بازی قابل اجرا شه. منظور از بازی های نسل جدید چیه دقیقا! یعنی الان fifa هم برای نسل قبل میاد هم نسل جدید اگه من دانلودش کنم باید برای اجراش حتما از رو خود کنسول اجرا شه یا چی!

این خیلی ذهنم رو درگیر کرده. میدونم که بازی های xbox series فقط از روی هارد خود کنسول اجرا میشن و البته اس اس دی مخصوص. من هارد اکسترنال معمولی ۱ ترابایت دارم میتونم بازی هارو رو اون دانلود کنم؟ یعنی وصل کنم به کنسول و بازی هایی که نوشته زیرش series x یا series s رو تو خود هارد اکسترنال دانلود کنم؟ بعد باید برای انجام بازی بازی رو بریزم تو هارد خود دستگاه تا بازی قابل اجرا شه. منظور از بازی های نسل جدید چیه دقیقا! یعنی الان fifa هم برای نسل قبل میاد هم نسل جدید اگه من دانلودش کنم باید برای اجراش حتما از رو خود کنسول اجرا شه یا چی!
درست گفتی.
کنسولت اگه x|s ه ،زیر عکس بازی ها تگ x|s دیده میشه و بازیها باید رو ssd داخلی کنسول اجرا بشن و نسخهx|s ش (نسل 9) نصب میشه رو کنسول، نه نسخه وان. (*یک سری بازیها با تگ x|s استثنا میشه رو هارد اکسترنال اجرا کرد. مثل Sniper elite 4 _ Shadow warrior 3_).

*دکمه view دسته رو آیکن بازی بزن.... برو قسمت info..... اگه دیدی نوشته gen9awar میتونی رو هارد اکسترنال اجرا کنی.

اینم پس مثل کنترلر xbox one هست. عجیبه این قضیه رو حل نکردن🤔
دیشب کلا باز کردم یه تمیز کاری ریشه‌ای انجام دادم. هر دو ضربه گیر تریگر چپ و راست رو مثل دسته‌ی xbox one ریمُو کردم. حالت طلقیش یکم رفته بود اونور ولی، کلا روش مسخره‌ای هست.
SSD مخصوصم داشته باشی بازی‌ها روی هارد روی برد دستگاه دانلود میشن! (دارمش و اینطوریه)

بازی هایی که X|S ندارن (ینی بازی‌های XBOX 360 و XBOX ONE) رو روی هارد اکسترنال بریز و اجرا میشن ولی بازی هایی که X|S دارن ۹۹٪ فقط از روی هارد روی برد دستگاه و SSD مخصوص اجرا میشن!

فیفا دو نسخه نسل قبل و نسل جدید رو داره. نسخه نسل قبل از روی هارد اکسترنال اجرا میشه ولی نسل جدید خیر. بستگی داره کدوم رو دانلود کنی. سرعت لود هم روی هارد های دیسکی کمتره!

آخرین ویرایش:
SSD مخصوصم داشته باشی بازی‌ها روی هارد روی برد دستگاه دانلود میشن! (دارمش و اینطوریه)

اون قسمتی که storage هارو نشون میده برو و روی storage ای که میخوای بازی نصب بشه دکمه menu و بعد install here..... رو بزن.

فیفا دو نسخه نسل قبل و نسل جدید رو داره. نسخه نسل قبل از روی هارد اکسترنال اجرا میشه ولی نسل جدید خیر. بستگی داره کدوم رو دانلود کنی. سرعت لود هم روی هارد های دیسکی کمتره!
بازیهایی که دو نسخه هستند رو اگه بخوای روی Series نصب کنی فقط نسخه x|sش نصب میشه.

اون قسمتی که storage هارو نشون میده برو و روی storage ای که میخوای بازی نصب بشه دکمه menu و بعد install here..... رو بزن.

مرسی ولی دیگه بازی‌ها رو کپی کردم. یکیش رو خالی نگه داشتم واس دانلود. اینکه اتوماتیک تشخیص نمیده بده.
بازیهایی که دو نسخه هستند رو اگه بخوای روی Series نصب کنی فقط نسخه x|sش نصب میشه.

فیفا و چنتا بازی من دانلود کرده بودم. اوایل از این داستانا نبود! نسخه‌ها رو می‌ذاشت هر کدوم رو بخوای می‌تونی تیک بزنی دانلود شه. من هر دو نسخه 22 رو دانلود کرده بودم که مقایسه کنم. شاید این چند وقته تغییرات داشته🤔🤔🤔

مرسی درکل⚘

• Like
Reactions: aha2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or