فکر کنم از لحاظ سرعت با هم فرق دارن و سرعت Memory Stick Pro Duo High Speed از همه بیشتره البته در صورتی که اورجینال باشه. ک هبه راحتی میشه تشخیص داد چون در گوشه سمت چپ بالای بسته طلقی مموریهای اورجینال یک هولوگرام خوشگل سونی هست:biggrin1: و در ضمن چاپ روی مموری و بسته هم خیلی با کیفیت تر از غیر اورجینال هست.سلام
اقا این مموری های سونی duo با pro duo چه فرقی داره؟ و کدومش برای psp مناسبتره از نظر اینکه سرعت psp بالا تر باشه ؟
و یک سوال دیگه هم دارم این که میگن این مموری های بدون گارانتی به دستگاه دمیج میزنه درسته یا فقط تبلیغات الکی شرکت های گارانتی کننده است ؟
برو بچ , یکی از فامیلا داره از آمریکا میاد می خوام بهش بگم یه چیزی برای psp بیاره به نظر شما کدوم یک از اینا رو بیاره بهتره:
1. LocationFree Player
2.wifi max
یا انکه یه چیز از اینا به درد بخور تر؟؟؟؟؟
من این عکس را خودم در نمایندگی سونی تو ترکیه گرفتم و مطمعم که اورجینال هست. در ضمن معمولا غیر اورجینالها Memory Stick Pro Duo High Speed هستند و نه Memory Stick Pro Duo (یعنی بسته نارنجی رنگ دارند نه آبی).این مموری اورجینال نیست چون همه غیر اورجینالها هم هولوگرام دارن .
فقط باید مموری تست سرعت و خواندن بشه تا فهمید . چون روی همشون magicgate یا Memory Stick Pro Duo High Speed داره من که پیشنهاد نمیکنم مموری اور جینال رو چون سونی میخواد پول تو جیب خودش بره و اونم اصلا با اون قیمت زیادش نمی صرفه.
در هر صورت تصمیم با شماست![]()
اقا من براي تولد پسر خالم ميخواهم بگيرم هر جا پرسيدم وليو پك ميگه 240 شما از كجاقيمت كردي 200 تومن1.گیگا پک:280 ولیو پک:200
2.بیشتر تو پایتخت پیدا میشه وجمهوری
3.کمتر از ps2 البته بستگی شدید به بازی داره چون ممکنه یه بازی گرافیکش در حد ps2 باشه
4:حدودا 120تا140 نه زیاد فقط برای بازی خوشدسته
5.عمرا
:confused:cheghadr barat ab khord:confused:
اگه منظورت LCD protector هست خوبه منم دارم ولی 10 تومان گرون فقط هم یگانه 10 میده .درسته؟اقا من یک تلق(محافظ) برا psp گرفتم ولی کثیف و خراب شد نمیدونید چه جوری پاکش کنم در ضمن ایا شما از تلق استفاده میکنید در ضمن من 10 تومان خریدم خوبه؟